WAU

Välkommen till WAU!
En vardag i digitaliseringens namn kan vara både social och osocial men vi på WAU värnar om de fysiska mötena där vi får känna tillhörighet och kunna vara oss själva för en stund och prata av oss. Vi på salong är inte bara ett ställe där du klipper ditt hår, fixar dina naglar, trimmar skägget eller fixar ögonbrynen. Häng gärna kvar en stund och byt tankar och idéer, vi är nyfikna på dig både som kund och individ.
Hos oss jobbar en rad kompetenta medarbetare med utbildning gesällbrev & mästarbrev. Tar du hand om dig själv så tar du oftast naturligt hand om andra! Det är något som vi på WAU har valt att fånga upp i vårt sätt att tänka i vår dagliga verksamhet. Så luta dig tillbaka och välj någon av våra salonger i Västerås, Visby, Nyköping, Avesta eller Fagersta. WAU finns även inne på Steam Hotel med vår Barber Box x Steam Hotel.
Varmt välkommen till WAU!
  • Utbildad och certifierad personal
  • Flera olika avslappnande behandlingar
  • Fly en stressig vardag för en stund
WAU

Våra Salong

4.8/5 av 349 omdömen
Kungsgatan 17, Avesta
5.0/5 av 9 omdömen
Ångkraftsvägen 14, Västerås
4.9/5 av 496 omdömen
Centrumvägen 4, Fagersta
4.8/5 av 884 omdömen
Jakobsbergsplatsen 1, Västerås
4.8/5 av 878 omdömen
Notuddskajen 1, Västerås
4.9/5 av 399 omdömen
Västra Kvarngatan 4, Nyköping
4.8/5 av 631 omdömen
Adelsgatan 34, Visby

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar