WAU Uppsala

WAU Uppsala

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • Badge2025
4.9

Vid Brantingstorg i Uppsala hittar du WAU Uppsala, tidigare Redhed Frisör. Idag är vi stolta över att vara en del av WAU Concept, där vi fortsätter att erbjuda samma personliga bemötande och professionella hårvård som våra kunder uppskattat genom åren. Hos oss tar våra skickliga frisörer hand om ditt hår och guidar dig till...

437 omdömen om WAU Uppsala

Sedan starten hos Reco 2022

Jan A
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är toppen och ett föredöme för alla inom servicebranchen. Hon är skicklig, jättetrevlig, tillmötesgående och vänlig med fin humor.

Evelina K
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Kunnig! Klara skapar magi med mitt hår. Hon är inlyssnade. Hon talar om vad hon tänker göra med mitt hår och hur klipprocessen går till💇🏾‍♀️✂️.

Helena W
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Jeanette är fantastiskt duktig på både färg och klipp. Dessutom är hon himla trevlig och behaglig. Kan varmt rekommendera henne!

Eva J
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Klara gjorde ett bra jobb. Hon var dessutom väldigt trevlig och tillmötesgående.

Inga-Lill B
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Mycket erfaren, kunnig och lyhörd frisör, som har fantastisk känsla för färger. En glad och varm person. Jag är alltid nöjd när jag varit hos henne.

Annmarie A
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

När man är 74 år byter man inte enkelt hårfrisör. Men…..jag gjorde det. Och vilken upplevelse det blev, en glad, positiv Klara, som hjälpte mig byta frisyr. Från halvlångt till en kortare variant. En yrkesskicklig frisör som kunde hantera mitt Tjocka hår och dessutom föra en härlig konversation under tiden. Tack Klara!

Viktoria A
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Väldigt nöjd efter mina besök hos Linnea!

Anna N

Professionell och inlyssnande!

Maja E
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Lika fantastisk som alltid! Jag har gått hos Malin i över 15 år, alltid lika nöjd.

Elizabeth O
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Känner mig väl omhändertagande, är alltid lika glad o trevlig. Har alltid varit nöjd över min klippning när jag har lämnat salongen. Därför kommer jag tillbaka till henne.

Svar från Jeanette F

Tusen tack för din fina feedback, Elizabeth! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Evelina A
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Man blir så väl omhändertagen av Linnea. Hon är varm, mysig och så otroligt duktiga. Går alltid därifrån och känner mig så nöjd med mitt hår 👏🏻

Svar från Linnea

Stort tack Evelina, för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Sara S
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Jeanette är väldigt duktig, särskilt på färg och slingor. Jag är alltid mycket nöjd!!!

Svar från Jeanette F

Tack Sara! Vi blir så tacksamma för din fina feedback. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Emelie B

Superduktig och trevlig frisör

Svar från Klara S

Tusen tack Emelie! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka igen!

Susanne D
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Underbar som person och fantastisk frisör.

Svar från Jeanette F

Stort stort tack Susanne för dina värmande ord. Din feedback betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Bibbi W
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Supernöjd. Malin jättetrevlig och kunnig. Jag har hittat min frissa. Kan varmt rekommendera

Svar från Malin I

Tusen tusen tack Bibbi! 🥰 Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka igen.

Lisa M
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Alltid lika nöjd! Malin är proffessionell och trevlig och jag går alltid därifrån med ett leende på läpparna ❤️

Svar från Malin I

Tack så jättemycket Lisa! ❤️ Vi blir så glada för ditt fina omdöme. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen!

Eva R
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Den bästa av de bästa. En lika fantastisk människa som frisör. Alltid lika glad och välkomnande. Hon lyssnar alltid på vad man har för idéer och hon föreslår vad som passar ens hårtyp och stil. 10 av 10 möjliga poäng. Jag har aldrig varit minsta lilla missnöjd under alla år som jag har klippt mig hos Jeanette!👍

Svar från Jeanette F

Wow, din fina feedback värmer verkligen! Tusen tusen tack Eva! 🫶🏼 Vi blir otroligt tacksamma för ditt förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.

Eva T
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Mycket flerbegåvad, kreativ och kunnig inom allt som har med hårvård, färger och stil, design,konst, psykologi, pedagogik, livskunskap mm.Ser och ger förslag på vad som passar kundens personlighet.Samarbetar, så att kunden är till 100 % nöjd. Kommunicerar postivt, så kunden känner sig nöjd och glad, full av energi.

Svar från Malin I

Tuuusen tack Eva, för din otroligt fina återkoppling! 🫶🏼 Vi blir fantastiskt glada och tacksamma över att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök igen.

Anita A
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Klippning o det blev bra som vanligt

Svar från Linnea

Tack så mycket Anita. Det betyder massor att du tar dig tiden att ge ditt omdöme. Varmt välkommen tillbaka igen.

Åse N
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Toppen! Väldigt duktig och professionell. Jag blev väldigt nöjd.

Svar från Linnea

Tack Åse. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Josefine F
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Klara är lyhörd, förstående och proffsig inom sitt yrke. En trevlig och en riktigt frisk fläkt som är duktig på sitt jobb.

Svar från Klara S

Tusen tack för din feedback Josefine, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Heli J
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Bäsra frisören! Jag är alltid nöjd när jag åker därifrån. Hon är lyhörd, kreativ, alltid bra resultat oavsett vad hon gör med mitt hår. Det är roligt att åka till Malin, hon har fint bemötande och kommer med idéer utifrån mina inspirationsbilder.

Svar från Malin I

Bästa Heli! Tack snälla för dina ord. Vi blir så glada och tacksamma. 🫶🏼 Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags att besöka salongen igen.

Inga-lill E
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är utomordentligt skicklig i sitt yrke. Både fint bemötande och hur hon tar hand om mig som kund. Hon får högsta betyg av mig.

Svar från Malin I

Tack snälla Inga-lill. Ditt omdöme värmer verkligen! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Marie D
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Mycket trevligt besök, mkt bra klippning.

Svar från Linnea

Stort tack Marie! Ditt omdöme betyder massor. Ser fram emot att välkoman dig tillbaka när det är dags för nästa besök.

Sandra E
Skrev om WAU Uppsala

Väldigt trevlig, kunnig och engagerad.

Svar från WAU Uppsala

Stort tack Sandra. Varmt välkommen tilllbaka.

Ulrika A
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Kunnig, proffsig och positiv energi. Gav henne fria händer att välja färg till mitt hår. Sa bara att jag ville ha något som gav värme till ansiktet och jisses vad nöjd jag blev med resultatet :) Så skönt med en frisör som lyssnar, kommer med förslag på olika alternativ och som hittar det som blir bäst för mig både vad gäller klippning och färgning. Är så nöjd!

Svar från Malin I

Tack så jättemycket Ulrika 🫶🏼 Din fina återkoppling betyder massor och vi blir så glada över att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Helena G
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Är jättenöjd, trevligt bemötande & inlyssnande.

Svar från Linnea

Din feedback värmer, stort stort tack Helena! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Morgane E

Underbart och professionellt Kundorienterad och kreativ Bra tips och rådgivning

Svar från Malin I

Stort tack för dina fina ord! Blir så glad🥰

Kerstin Å
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Mycket bra och mycket duktig frisör

Svar från Jeanette F

Stort tack Kerstin. Varmt välkommen tillbaka!

Ulrika H
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Jag blev väldigt nöjd med klippningen och blondering på mitt korta hår. Lyhörd lugn och trevlig

Svar från Linnea

Stort tack för att du återkopplar om ditt besök till oss, Ulrika. Det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Emma Ö
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Helt underbar tjej, är även otroligt nöjd med klippningen, finns absolut inget dåligt att säga om henne!

Svar från Linnea

Stort stort tack för dina värmande ord, Emma. Din feedback betyder otroligt mycket! 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka.

Eva L
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Blir alltid väldigt bra bemött. Alltid lika nöjd. Mycket trevliga samtal.

Svar från Jeanette F

Tusen tack för din fina feedback Eva, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Barbro K
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Jättebra som vanligt, Jeanette har hjälpt mig under många år och

Svar från Jeanette F

Tusen tack Barbro. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Paula G
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Hon är bäst på alla sätt och vis

Svar från Malin I

Tack så jättemycket Paula! Din feedback värmer! Varmt välkommen tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Eva-Lena W
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Aldrig sen, noggrann bara bra helt enkelt.

Svar från Linnea

Tack Eva-Lena, vad glad man blir! Välkommen tillbaka!

Isabelle A
Skrev om WAU Uppsala

Otroligt duktig och lyhörd! Man känner sig trygg och väl omhändertagen när man sitter i stolen. Trevlig och glad!

Svar från WAU Uppsala

Tack för din fina recension Isabelle! Varmt välkommen tillbaka!

Åsa C
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Jag uppskattar Malin mycket, lyhörd och känner mig alltid väldigt nöjd när jag varit hos henne.

Svar från Malin I

Tack snälla Åsa ❤️ Din recension betyder så mycket! Vi ses snart igen!

Elin-Maria F
Skrev om WAU Uppsala

Milla är otroligt kunnig och inlyssnande. Hon gör alltid det lilla extra för oss kunder och jag känner mig alltid väl omhändertagen.

Svar från WAU Uppsala

Tusen tack Elin-Maria för din fina recension! Varmt välkommen tillbaka till oss!

Sara K
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Har gått till Malin i många år och är alltid lika nöjd 😍 Kompetent och professionell.

Svar från Malin I

Tack snälla Sara!😍 Så roligt att höra att du alltid är nöjd!

Eva G
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är oerhört kunnig i sitt yrke. Hon känner mig väl och vet hur jag önskar mig mitt hår. Senaste besöket var mitt hår väldigt slitet och Malin förklarade vad hon behövde göra och även vad jag behövde börja göra för att behandla mitt hår med bra produkter. Jag litar helt på hennes råd. Hon är ett fullfjädrat proffs

Svar från Malin I

Åh Eva! Tusen tack för dina ord! Så fint att höra att råden och tipsen känns trygga och att håret börjar må bättre. Det är alltid roligt att hitta lösningar som passar just dig och ditt hår! Vi ses snart igen ❤️

Malin E
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Noggrann och skicklig. Alltid lika nöjd, lyssnar och tar till sig vad det är för resultat man är ute efter, kommer med förslag för vad som faktiskt går att göra och förklarar bra.

Svar från Linnea

Tusen tack för dina fina ord Malin! Så roligt att höra att du alltid är lika nöjd också! Varmt välkommen tillbaka!

Manja R
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Jätteduktig frisör som är lyhörd och trevlig ☺️

Svar från Linnea

Tack snälla Manja! 🤗 Varmt välkommen tillbaka!

Karin A
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Alltid nöjd. Klara är så kunnig på färg & klippning och så är hon så himla trevlig och alltid glad 🤗

Svar från Klara S

Tack snälla Karin för dina fina ord! De betyder massor. Så roligt att höra att du alltid är så nöjd också! Vi ses i salongen snart igen 🤗

Therese C
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Varm, lugn och professionell.

Svar från Malin I

Tack snälla Therese! 💕 Välkommen tillbaka!

Annika G
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Jag är supernöjd med min nya hårfärg, som Klara verkligen kunde fixa. Hon kan verkligen sin sak. En otroligt glad och färgstark tjej. Tack än en gång.

Svar från Klara S

Tack själv Annika! Så roligt att höra att du blev så nöjd med din nya hårfärg! Varmt välkommen tillbaka.

Linnéa F
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är en otrolig frisör! Har klippt och färgat mitt blonda hår hos henne i flera år. Hon är rolig att prata med och det blir alltid ett trevligt och proffsigt besök hos Malin!

Svar från Malin I

Åh tusen tack för dina fina ord Linnéa! Alltid lika trevlig att ha dig här. Vi ses snart igen! 💕

Gunilla L
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Tryggt och pålitligt att bli klippt av Linnea.

Svar från Linnea

Tack snälla Gunilla för din fina recension! Varmt välkommen tillbaka!

Elin B
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Trevligt och proffesionellt bemötande, mycket kunnig och allt som allt ett otroligt fint besök. Tack! 🌟

Svar från Klara S

Åh tack själv Elin! Så roligt att höra att du är nöjd med besöket hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Åsa H
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Trevligt bemötande och bra lugn. Förstående och inlyssnande. Bra att förstå kundens önskemål.

Svar från Linnea

Tack snälla Åsa för att du tog dig tiden att dela upplevelsen från ditt senaste besök. Dina recension betyder mer än du anar! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen nästa gång det är dags för ett besök!

Majne A
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Klara är en mycket duktig frisör som kan arbeta utanför ”boxen” och lyssna in kunden samt komma med förslag. Trevlig och serviceinriktad. Noggrann! Hon kan utvecklas, inom yrket, hur långt som helst.

Svar från Klara S

Tusen tack för dina fina ord Majne! Varmt välkommen tillbaka!