WAU Uppsala

WAU Uppsala

En del av WAU Concept wauconcept.com
  • BadgeTwoYears
4.9

Vid Brantingstorg i Uppsala hittar du WAU Uppsala, tidigare Redhed Frisör. Idag är vi stolta över att vara en del av WAU Concept, där vi fortsätter att erbjuda samma personliga bemötande och professionella hårvård som våra kunder uppskattat genom åren. Hos oss tar våra skickliga frisörer hand om ditt hår och guidar dig till...

559 omdömen om WAU Uppsala

Sedan starten hos Reco 2022

Cecilia E
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Kunnig, lyhörd, förstod mina önskemål. Min omgivning och jag själv tycker att jag blev jättefin i håret! Jag hade en annan frisör på annan salong innan. Nu kommer jag att fortsätta hos Linnea.

Lillemor D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Har alltid varit nöjd när jag klippt mitt hår på WAU(Red Head). Det var samma sak den här gången.

Rickus   Lena D

Trevligt bemötande, Kunnig och duktig

ia p
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Hon klippte mig så himla bra 🥇

Lena S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket nöjd, och jättebra frisör. Inlyssnande och erfaren, gav bra råd. Fick hjälp med klippning och helt ny frisyr!

Tuva V
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jätte trevlig tjej! Frågade genom hela besöket hur jag ville ha det och säkerställde att vi hade samma plan för håret. Kommer absolut gå tillbaka🌸

Hanna F
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Lyhörd, trevlig och skicklig frisör, som lyssnade in hur min son ville ha sin nya frisyr och gjorde honom supernöjd!

Annika T
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket trevlig och kunnig frisör som gav bra råd och verkligen kunde sin sak. Professionellt bemötande och ett resultat jag är väldigt nöjd med. Rekommenderas varmt!

Robin K
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Fick håret och skägget klippt. Blev bra och hon var mycket trevlig.

Wilma C
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Supertrevlig tjej. Lyssnade verkligen in vad jag ville ha & överträffade mina förväntningar.

Wendy D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag har blivit mycket väl mottagen och har upplevt Chanel som en varm, professionell och personlig frisör. När jag gick hem kände jag mig vacker och super nöjd med resultatet! Rekommenderas varmt!

Ariandra M
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Va väldigt glad och trevligt och jobba snabbt så duktig du är Klara ! Och jag köpte schampo

Inger H
Skrev om Jeanette F en del av WAU Uppsala

Lyhörd och mycket duktig i sin profession.

Stina D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Otroligt omhändertagande, social och nyfiken! Hon tog sig verkligen tiden att lära känna mitt hår. Mycket nöjd med upplevelsen!

Emma H
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel var väldigt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Så nöjd med mitt hår och besöket.

Nathalie S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jätte duktig frisör som vet vad hon gör, är mer än nöjd med mitt resultat och jag kommer definitivt komma tillbaka till Chanel 🥰

My K
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Kunskapsrik , glad och trevlig, arbetar snabbt och effekivt

Svar från Klara S

Tack My, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Vendela S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket trevlig, professionell klippning. Jag är väldigt nöjd

Svar från Chanel A

Tack Vendela. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Filippa K
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Lyssnade på önskemål, kompetent, noggrann. Supernöjd.

Svar från Chanel A

Tack för din feedback Filippa, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Jonas K
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Inget att klaga på. En toppen tjej!

Svar från Klara S

Stort tack Jonas! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Martina H
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Trevlig och lyhörd . Bra bemötande .

Svar från Linnea

Stort tack Martina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Sara K
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Har gått till Malin i många år och är alltid lika nöjd❤️ Lyssnar och kommer med idéer och förslag. Kreativ och kunnig. Går alltid hem nöjd och snygg i håret efter ett besök hos Malin❤️

Svar från Malin I

Tack så mycket Sara. Din fina återkoppling betyder massor ❤️ Otroligt tacksam för förtroendet att få ta hand om dig och ditt hår. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen ❤️

Jan H
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

mycket trevlig och kunnig i sitt arbete

Svar från Klara S

Tusen tack Jan! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen tillbaka när det är dags igen!

Erika R
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag är jättenöjd! Så duktig och lyhörd frisör.

Svar från Chanel A

Tack för din feedback Erika, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Lena B
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Möttes av en proffsig yrkesmänniska med säker stilkänsla! Klippning och färgning!

Svar från Linnea

Stort tack Lena. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Lotta T
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Linnea är väldigt duktig, trevlig och lyhörd. Hon valde en riktigt bra färg som passade och täckte den utväxt jag hade. Fönade håret alldeles perfekt, inte för lite och heller inte för mycket. Jag kan varmt rekommendera Linnea.

Svar från Linnea

Stort tack Lotta för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss vidare. 🫶🏼 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Gunilla G
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag blev mycket nöjd med både färgning och klippning! Trevlig och superduktig

Svar från Chanel A

Tusen tack för din fina feedback Gunilla! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök igen!

Malin S

Världens bästa Malin 🤩 Alltid lika nöjd 🙏🏻❤️

Svar från Malin I

Stort tack Malin ❤️ Ditt omdöme betyder massor! Varmt varmt välkommen tillbaka snart igen.

Fanny B
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är alltså så noggrann, trevlig och inlyssnande. Jag ville ha en färg som utgick från min naturliga hårfärg men ändå något nytt, och jag blev jättenöjd med resultatet. Hon är en stjärna!

Svar från Malin I

Stort tack för din feedback Fanny 🌟 Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Ingrid K
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Allt blev som jag ville ha det👩‍🦳samnt en trevlig stund

Svar från Chanel A

Tack för din feedback Ingrid. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Anne N
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Jag har alltid fått ett fint bemötande av Malin. Det märks att hon har lång erfarenhet och är skicklig på det hon gör. Jättetrevlig dessutom =)

Svar från Malin I

Stort tack för din feedback Anne. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Malin O
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag blev väldigt bra bemött av Chanel under hela klippningen. Hon var lyhörd på mina önskemål och hon kom med små tips. Jag blev så nöjd med klippningen.

Svar från Chanel A

Stort tack för din feedback Malin. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Evelina T
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Första gången jag besökte salongen idag för klipp och färg. Säger bara Wow! Malin är magisk och fantstiskt duktigt😍 Aldrig varit så nöjd! De kommer verkligen bli återkommande besök✨️

Svar från Malin I

Tusen tusen tack Evelina. Det betyder massor för oss att du delar med dig av din upplevelse och att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen och igen och igen 🥰

Katarina F
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket sympatisk och duktig frisör! Lyssnade och var mycket mån om att tillmötesgå mina önskningar. Dessutom är Chanel en mycket trevlig och lättsam person. Hoppas att hon vill klippa mig fler gånger!

Svar från Chanel A

Din feedback värmer, stort stort tack Katarina! Du är självklart hjärtligt välkommen tillbaka igen 🫶🏼

Lena S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Du var trevlig, men du lyssnade inte på mina önskemål.

Svar från Chanel A

Hej Lena! Vi uppmanar alltid våra kunder att återkomma till oss så snart som möjligt om något inte blev som önskat, då vi alltid vill få chansen att bemöta det som inte kändes hundra. Vi hoppas få chansen till det, varmt välkommen igen.

Rickus   Lena D
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Trevlig, kunnig, erfaren kom med förslag Gav ett stort förtroende mycket nöjd👍

Svar från Malin I

Tack för din feedback, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☀️ Varmt välkommen tillbaka.

Sofie S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel är trevlig, inlyssnande och professionell! Jag är jättenöjd med både färgning och klippning!

Svar från Chanel A

Tack för din feedback Sofie, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Anette I
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är ett proffs i sitt yrke. Kunnig och trygg i det hon gör. Hon är alltid positiv, glad och trevlig och man får en härlig stund i frisörstolen hos henne. 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Malin I

Tack för din fina återkoppling Anette! 🌟 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd och din feedback värmer. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Frida F
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Tyckte hon var väldigt professionell. Hon frågade hur jag ville ha under tidens gång för att försäkra att det blev som jag ville. Social och trevligt bemötande! Mycket nöjd!

Svar från Chanel A

Stort tack Frida. Din återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen igen.

Jade H

Väldigt trevlig och kunnig! Supernöjd med min frisyr ☺️

Svar från Chanel A

Tack för din feedback Jade, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med din frisyr! ☺️ Varmt välkommen tillbaka.

Angelica L
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag är supernöjd med mitt besök hos Chanel! Hon gjorde världens bästa färgning och klippning ☺️ färgen blev perfekt och klippningen precis som jag ville ha den. Hon är både professionell, noggrann och väldigt duktig på sitt jobb. Jag gick därifrån så nöjd och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Chanel A

Tack snälla för din fina recension och din rekommendation, Angelica. ☺️ Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Det betyder mycket för oss att resultatet av både färgningen och klippningen blev precis som du önskade. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen!

Simon J
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Trevlig och lätt att prata med!

Svar från Chanel A

Tusen tack för din feedback Simon, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Linn B
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Första gången jag blev klippt av Chanel och tycker hon var väldigt trevlig och glad. Lyssnade på mina behov och gjorde ett väldigt bra jobb. Kommer boka henne igen!

Svar från Chanel A

Stort tack för din feedback Linn. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags igen. Varmt välkommen!

Petra V
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är så himla duktig och trevlig, blir alltid så nöjd!

Svar från Malin I

Tusen tack för din fina feedback Petra, den betyder massor! Varmt välkommen tillbaka igen.

Amelia Å
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Hon var trevlig och duktig på att klippa, sen råkade jag vara lite otydlig med vad jag ville ha men det blev bra i alla fall

Svar från Linnea

Tusen tack för din återkoppling Amelie! Det glädjer oss att du känner dig nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Valborg K
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Jätteskicklig med saxen .Trevlig och blev som jag hade tänkt mej 👌

Svar från Linnea

Tack för din fina feedback Valborg! Varmt välkommen åter!

Elisabet A
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Mycket bra bemötande bra klippning kommer gärna tillbaka

Svar från Linnea

Tack Elisabet för din feedback! Vad roligt att höra att du var nöjd med både bemötandet och klippningen. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss!

Alva L
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Kan mycket om färg, lyhörd för kundens önskemål, glad och trevlig!

Svar från Klara S

Tack så mycket Alva! Välkommen tillbaka!

Ida E
Skrev om Klara S en del av WAU Uppsala

Mycket fint bemötande där Klara både hjälpte oss att hitta en ny tid när bokat besök behövde ställas in pga sjukdom, och fint tillåtande klimat när ena dottern, pga stress, bara klarade av kommunikation via text i salongen. En frisör som både är skicklig med hår och lyhörd för sensoriska utmaningar.

Svar från Klara S

Tack för att du delar med dig av er upplevelse hos oss, Ida. Det värmer att ni kände er väl bemötta och att ni känner er nöjda. Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags för ett frisörbesök igen.

Maria L
Skrev om WAU Uppsala

Så trevlig frisör och en bra upplevelse, och resultatet blev som jag önskade.

Svar från WAU Uppsala

Tusen tack för din feedback Maria. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!