Fantastisk människa, man blir alltid vänligt bemött och väl omhändertagen. Lämnar alltid salongen nöjd och glad
WAU Uppsala
Vid Brantingstorg i Uppsala hittar du WAU Uppsala, tidigare Redhed Frisör. Idag är vi stolta över att vara en del av WAU Concept, där vi fortsätter att erbjuda samma personliga bemötande och professionella hårvård som våra kunder uppskattat genom åren. Hos oss tar våra skickliga frisörer hand om ditt hår och guidar dig till...
506 omdömen om WAU Uppsala
Sedan starten hos Reco 2022
Malin är en fantastisk frisör och varm medmänniska. Hon har alltid nära till skratt och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Som frisör är hon kreativ och har ett otroligt sinne för färg.
Jätte bra, finns inget dåligt att säga
Hon tar verkligen sin tid med att förstå vad man vill ha samt förklarar tydligt vad hon ska göra samtidigt som hon klipper mitt hår. Hon frågar alltid mig vad jag tycker och om hon borde ändra någonting. Kan alltid svara på mina frågor :)
Tack🩷 vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen tillbaka!
Lättsamt och trevligt. Blev som jag hade tänkt.
Tack!😍 vad kul att höra Barbro! Välkommen tillbaka!
Snabbt och trevligt, inget speciellt. Gjorde det jag ville ha. Skön tvätt
Tack för din feedback! Uppskattas 😍
En fin och lugn behandling,i Waus mysiga lokal. Jag glömde mina glasögon efter en fin klippning,och Linnea ringde direkt för att påminna! Så tacksam för fint omhändertagande,jag kommer tillbaka!
Men tack för att du delar med dig om din upplevelse hos oss och att den var bra 😍 välkommen tillbaka!
Mitt första besök på WAU och jag är verkligen glad att jag gick hit. Linnea var lyhörd, trevlig och väldigt duktig. Jag ville täcka det grå och slippa skarpa övergångar/utväxt samt att håret skulle få lite liv men ändå se naturligt ut. Hon förstod precis vad jag var ute efter, gav bra råd och gjorde ett fantastiskt jobb med klippning, intensivtoning och slingor. Och det blev så fint! Jag har faktiskt aldrig känt mig så nöjd efter ett frisörbesök tidigare. "20 år yngre", är en komplimang jag fått för håret. Det säger väl allt ;)
Men wow fantastiskt! tack för fina ord! Vad kul att du hade en trevlig första upplevelse hos oss! Du är så så välkommen tillbaka 😍
Malin är lyhörd och enormt duktig på sitt jobb!
Tack! Fina ord, värmer! 🩷 Välkommen tillbaka
Hade en fantastisk stund hos Linnea
Vad härligt att höra att du hade en bra stund hos oss 🩷 välkommen tillbaka!
Bästa frissan! Lyhörd. Alltid nöjd när man går därifrån från. Rekommenderas varmt.
Men tack för fina ord och rekommendation 🩷 det värmer! Välkommen tillbaka!
Jättenöjd med klippningen, Linnea var lyhörd och trevlig. Det var mitt första besök och kommer definitivt gå tillbaka.
Tack! Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss 🩷 välkommen tillbaka!
Mycket bra på alla sätt. Duktig och trevlig.
Tack för fina ord! Välkommen tillbaka 🩷
Det var ett jättefint besök, jag blev väl bemött och omhändertagen av Linnea.
Tack för fina ord! Välkommen tillbaka 🩷
Så proffsig! Alltid lika nöjd!
Tack! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss 🩷 välkommen tillbaka!
Trevlig och kunnig tjej. Förstod mitt problem och gjorde mig fin. 😊
Tack för din fina återkoppling Anna-Lena! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Klipper mig mycket bra, har gjort det många år
Tusen tack för ditt omdöme Barbro. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen igen.
Har alltid blivit bemött på ett positivt sätt alla år jag har varit kund hos Jeanette. Hade stora förväntningar på klippningen den här gången som hon i stort sätt levde upp till. Sammanfattningsvis är jag alltid nöjd efter ett besök hos Jeanette, jag kan vara avslappnad och njuta av besöket.
Tusen tack Dordie. Det betyder mycket att du tar dig tiden att ge oss din feedback och det glädjer oss att du alltid känner dig nöjd efter dina besök. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Mycket bra bemött och Malin är är otroligt kunnig och jag litar på hennes tips och ideer! Brukar alltid vara nöjd och bokar alltid ny tid hos Malin
Stort tack Ulrika för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor och vi blir så glada över att du är nöjd med dina besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Respektfull, bra klippning. Gott bemötande!
Tusen tack för din fina feedback Ulla. Vi blir verkligen tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket trevligt bemötande och har mycket goda egenskaper i sin yrkesroll. Är mycket nöjd med klippningen, har bokat ny klipptid 6 veckor fram. Nils-Olov Persson.
Men tack för fina ord 😍 Vad kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka 🩷
Inlyssnande och professionell. Mitt första besök hos Linnea och jag blev så nöjd!
Tack! Vad kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen tillbaka 🩷
Fantastisk frisör som värdesätter kvalitet högt
Din feedback värmer, stort stort tack Erika! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Mycket bra och trevlig frisör!
Tack för fina ord! Välkommen tillbaka 🩷
Lyssnade på mina önskemål, kändes bra då vi inte träffats tidigare. Gjorde ett bra jobb. Jag kommer tillbaka.
Vad kul att du är nöjd! Du är så välkommen tillbaka när det är dags igen🩷
Trevlig och lyhörd på mina önskemål.
Tack för feedback, du är så välkommen tillbaka Petra 🩷
Blev bra bemött o nöjd med klippningen o kommer återkomma till Linnea o salongen 😀
Tack för din feedback, och du är så välkommen tillbaka när de är dags igen 😍
Lugn och trygg och visste vad hon gjorde, kände mig trygg i hennes händer trots att det var första gången hos Linnea! Hit kommer jag tillbaka, min nya frisör!
Tack för fina ord, och du är så välkommen tillbaka när det är dags igen 🩷
Hon var väldigt duktig på att klippa. Min dotter blev väldigt nöjd.
Vad roligt att din dotter är nöjd med sitt besök hos oss, välkommen tillbaka när de är dags igen 🫶🏻
Jättetrevlig och extremt duktig, kommer lätt tillbaka :)
Tack för feedback och du är så välkommen tillbaka när de är dags igen! 🩷
Duktig, lyhörd och med ett vänligt bemötande. Förstod mina önskemål och jag blev jättenöjd!
Vad kul att höra Ingela, att du är så nöjd med ditt besök hos oss! Välkommen tillbaka!
Väldigt professionell personal. Hade elevklipp till sonen. Men ordinarie frisör Malin guidade eleven så bra.Sonen på 16 år blev nöjd.
Det betyder mycket att ni blev nöjda med erat besök hos oss. Det glädjer oss verkligen! Stort tack för din fina återkoppling, Sabine. Varmt välkomna tillbaka när det är dags för ett frisörbesök igen.
Fantastisk, duktig, inlyssnande, kommer med inspiration när man inte vet själv! Bästa!!!
Bästa Emma! 🫶🏼 Stort stort tack och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök.
Klara visade stort intresse för vad jag önskade och vilka förväntningar jag hade. Hon var glad och omtänksam om mig som kund. Hon gav mig förslag på vad hon tyckte skulle bli bra och jag är jättenöjd. Klara är min nya idol. Jag färgade slingor ock klippte ny frisyr
Din feedback värmer, stort stort tack Maylene! 🌟 Hjärtligt välkommen tillbaka.
Trevlig och duktig! 5 stjärnor!
Men wow, tusen tack Sara! varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Mycket trevlig ,lyhörd och kunnig alltid varit nöjd🥰
Vad kul att höra att du alltid är nöjd efter att du varit här, värmer! Välkommen tillbaka Ann-Christine!
Blev så nöjd som varje gång, alltid lika trevligt att gå till Linnea
Tack, vad kul att du är nöjd! Välkommen tillbaka Tindra!
Min 10-åring blev supernöjd. Frisyren blev precis som han ville.
Vad roligt att höra, tack! Välkommen tillbaka när det är dags igen!
Malin vet precis hur jag vill ha färgen och klippningen. Jag är så nöjd.
Tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka igen, Inger!
Trevlig, proffsig och förstod direkt hur frisyren skulle vara,
Tack, vad kul att höra! Välkommen tillbaka!
Malin vet alltid vad som är bäst för mitt hår. Är alltid lika nöjd efter varje klippning/färg! Hon är grym!
Vad kul att du är nöjd. Tack för att vi får ta hand om ditt hår! Välkommen tillbaka Ida!
Kunnig och trevlig! Kommer med förslag och lyhörd för önskningar.
Vad kul att höra, och tack! Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig. Hjälpsam och upplyste om behandlingar.
Tack för din feedback och välkommen tillbaka!
Blev bra bemött. Fin frisyr, och bra toning. Är mycket nöjd. Linnea var noggrann.
Kul att höra, din feedback värmer!
Kunnig och trevlig. Blev nöjd med klippningen. Återkommer när det är dax för klippning igen.
Tack, vad roligt! välkommen tillbaka när det är dags!
Helt klart bästa frisören! Inlyssnande, trevlig och framförallt bra på sitt jobb! Lämnade salongen otroligt nöjd!
Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss, kul att du är nöjd! välkommen tillbaka!
Lugn, behaglig, förstod vad jag ville ha.
Stort tack för din feedback Agneta. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. God fortsättning och varmt välkommen tillbaka!
Så himla bra, färgen blev perfekt!
Underbart att höra, Anna! Ditt omdöme betyder massor för oss. Du är varmt välkommen tillbaka!
Jag är väldigt nöjd med Linnea, jag har bokat nästa klippning hos henne!
Tack för din feedback, Ingela. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen snart!
Det var alldeles utmärkt. Snabbt och vänligt mottagen .Bra arbete.
Tack Elisabeth, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!