Trevligt bemötande. Mina förväntningar på min hårbehandling uppfylldes fullt ut. Är professionell och kunnig i sin yrkesroll.
99 omdömen om Jeanette F
Jeanette är fantastiskt duktig på både färg och klipp. Dessutom är hon himla trevlig och behaglig. Kan varmt rekommendera henne!
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Helena, dem värmer! Varmt välkommen igen!
Känner mig väl omhändertagande, är alltid lika glad o trevlig. Har alltid varit nöjd över min klippning när jag har lämnat salongen. Därför kommer jag tillbaka till henne.
Tusen tack för din fina feedback, Elizabeth! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Jeanette är väldigt duktig, särskilt på färg och slingor. Jag är alltid mycket nöjd!!!
Tack Sara! Vi blir så tacksamma för din fina feedback. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Underbar som person och fantastisk frisör.
Stort stort tack Susanne för dina värmande ord. Din feedback betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Den bästa av de bästa. En lika fantastisk människa som frisör. Alltid lika glad och välkomnande. Hon lyssnar alltid på vad man har för idéer och hon föreslår vad som passar ens hårtyp och stil. 10 av 10 möjliga poäng. Jag har aldrig varit minsta lilla missnöjd under alla år som jag har klippt mig hos Jeanette!👍
Wow, din fina feedback värmer verkligen! Tusen tusen tack Eva! 🫶🏼 Vi blir otroligt tacksamma för ditt förtroende. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.
Mycket bra och mycket duktig frisör
Stort tack Kerstin. Varmt välkommen tillbaka!
Blir alltid väldigt bra bemött. Alltid lika nöjd. Mycket trevliga samtal.
Tusen tack för din fina feedback Eva, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jättebra som vanligt, Jeanette har hjälpt mig under många år och
Tusen tack Barbro. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Jag har gått till Jeanette under flera års tid. Blir alltid lika nöjd med resultatet! Hon är alltid glad och trevlig, samt lyssnar in och förstår mina önskemål. Kan varmt rekommendera.
Tusen tack Helena för dina fina ord och din varma rekommendation!❤️