Malin I

122 omdömen om Malin I

Sedan starten hos Reco 2023
Sara K
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Har gått till Malin i många år och är alltid lika nöjd❤️ Lyssnar och kommer med idéer och förslag. Kreativ och kunnig. Går alltid hem nöjd och snygg i håret efter ett besök hos Malin❤️

Svar från Malin I

Tack så mycket Sara. Din fina återkoppling betyder massor ❤️ Otroligt tacksam för förtroendet att få ta hand om dig och ditt hår. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen ❤️

Malin S

Världens bästa Malin 🤩 Alltid lika nöjd 🙏🏻❤️

Svar från Malin I

Stort tack Malin ❤️ Ditt omdöme betyder massor! Varmt varmt välkommen tillbaka snart igen.

Fanny B
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är alltså så noggrann, trevlig och inlyssnande. Jag ville ha en färg som utgick från min naturliga hårfärg men ändå något nytt, och jag blev jättenöjd med resultatet. Hon är en stjärna!

Svar från Malin I

Stort tack för din feedback Fanny 🌟 Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Anne N
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Jag har alltid fått ett fint bemötande av Malin. Det märks att hon har lång erfarenhet och är skicklig på det hon gör. Jättetrevlig dessutom =)

Svar från Malin I

Stort tack för din feedback Anne. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Evelina T
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Första gången jag besökte salongen idag för klipp och färg. Säger bara Wow! Malin är magisk och fantstiskt duktigt😍 Aldrig varit så nöjd! De kommer verkligen bli återkommande besök✨️

Svar från Malin I

Tusen tusen tack Evelina. Det betyder massor för oss att du delar med dig av din upplevelse och att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen och igen och igen 🥰

Rickus   Lena D
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Trevlig, kunnig, erfaren kom med förslag Gav ett stort förtroende mycket nöjd👍

Svar från Malin I

Tack för din feedback, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! ☀️ Varmt välkommen tillbaka.

Anette I
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är ett proffs i sitt yrke. Kunnig och trygg i det hon gör. Hon är alltid positiv, glad och trevlig och man får en härlig stund i frisörstolen hos henne. 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Malin I

Tack för din fina återkoppling Anette! 🌟 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd och din feedback värmer. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Petra V
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är så himla duktig och trevlig, blir alltid så nöjd!

Svar från Malin I

Tusen tack för din fina feedback Petra, den betyder massor! Varmt välkommen tillbaka igen.

Christina R
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är otroligt varm som person, professionell och absolut den bästa på färg. Jag har ett svårt hår att färga, sk. "glashår" men jag känner mig 100% trygg varje gång jag har tid hos Malin, oavsett färg, klippning eller styling. Hon är jättetrevlig, inlyssnande och snabb. Och jag har nu varit hennes kund i ca 8 år och det kommer bli många år till. Rekommenderas varmt!

Svar från Malin I

Tack för din fina fina återkoppling Christina! Det betyder otroligt mycket att du vill dela detta och vi blir otroligt tacksamma för din rekommendation. Vi ser fram emot alla dina kommande besök!

Anne W
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin är en fantastisk frisör och varm medmänniska. Hon har alltid nära till skratt och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Som frisör är hon kreativ och har ett otroligt sinne för färg.

Svar från Malin I

Stort stort tack Anne 🌸 Din fina återkoppling värmer. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.