Malin I

107 omdömen om Malin I

Sedan starten hos Reco 2023
Emma S
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Fantastisk, duktig, inlyssnande, kommer med inspiration när man inte vet själv! Bästa!!!

Inger D
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin vet precis hur jag vill ha färgen och klippningen. Jag är så nöjd.

Svar från Malin I

Tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka igen, Inger!

Ida C
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin vet alltid vad som är bäst för mitt hår. Är alltid lika nöjd efter varje klippning/färg! Hon är grym!

Svar från Malin I

Vad kul att du är nöjd. Tack för att vi får ta hand om ditt hår! Välkommen tillbaka Ida!

Pernilla A
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Kunnig och trevlig! Kommer med förslag och lyhörd för önskningar.

Svar från Malin I

Vad kul att höra, och tack! Varmt välkommen tillbaka!

Anna T
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Så himla bra, färgen blev perfekt!

Svar från Malin I

Underbart att höra, Anna! Ditt omdöme betyder massor för oss. Du är varmt välkommen tillbaka!

Ewa L
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Jag tycker att Malin är toppen

Svar från Malin I

Du är toppen Ewa! Stort tack och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök.

Agneta W
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Malin har varit min frisör i många år och är väldigt kunnig med färg och klipp. Är alltid supernöjd när jag går där ifrån. Alltid lyhörd för nytt och förslag som alltid passar mej om jag vill höra nått nytt.

Svar från Malin I

Tack för din fina återkoppling Agneta! 🌸 Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att få fortsätta välkomna dig tillbaka igen och igen och igen 😊

Mickan Å
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Bra på det hon gör och jäkligt rolig! Skrattar alltid en massa när jag är där, och går alltid därifrån nöjd som tusan :D

Svar från Malin I

Underbart att höra, Mickan! 😄 Precis som det ska vara. Tusen tack för din återkoppling. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Lotten R
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Alltid lika proffsig och kunnig. Mån om mitt hår och tänker långsiktigt. Alltid trevlig och fint bemötande.

Svar från Malin I

Stort tack för din feedback Lotten. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Petra F
Skrev om Malin I en del av WAU Uppsala

Den bästa jag haft! Trygg, leveranssäker, kreativ och säker på det hon gör.

Svar från Malin I

Tack så jättemycket Petra! 🫶🏼 Det glädjer oss massor att du känner dig nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.