Linnea

Linnea

86 omdömen om Linnea

Peder O
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Hon var jätteduktig på att klippa mig en av de bästa klippningarna jag haft

Svar från WAU

Tack för din feedback Peder. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Monika B
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Linnea är mjuk och rar trevlig tjej. Alltid nöjd när jag går därifrån.

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Monika, det värmer! Varmt välkommen igen!

Marie A
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Mycket trevligt bemötande, jag blev så nöjd! Rekommenderas varmt.

Svar från WAU

Vad roligt att höra att du är så nöjd Marie. Nästa gång går vi för 5 av 5! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Peter G
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Linnea är jätte duktig och en trevlig tjej

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort tack Peter!

Gunilla E
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Mycket bra hon lyssnade på min önskan

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Gunilla. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka igen!

Eva G
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Eftersom jag skulle på företagsevent på slottet behövde jag hjälp med uppsättning av håret. Jag visade en bild för Linnea hur jag önskade. Resultatet blev över min förväntan. Uppsättningen var lika fin när jag åkte hem från slottet som när jag kom dit. Kan varmt rekommendera Linnea om du önskar få håret uppsatt //Eva

Svar från WAU

Tusen tack Eva! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Camilla R
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Supernöjd! Lyssnade in och gjorde ett jättebra jobb!

Svar från WAU

Tack Camilla, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Caroline N
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Linnea är proffesionell, trygg, inlysnande och gav mig en otroligt snygg look!

Svar från WAU

Tack Caroline, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Anna W
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Jag tycker att Linnea var lyhörd för mina önskemål och har ett trevligt bemötande, jag blev väldigt nöjd

Svar från WAU

Tack för din feedback Anna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Desirée Ö
Skrev om Linnea en del av WAU Uppsala

Super bra och jätte trevlig! Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera henne.

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Desirée, dem betyder mycket! Varmt välkommen igen!