Fanny S

Matilda W

Så nöjd! Världens bästa frisör ☺️

Birgitta E
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Jag blev så nöjd med klippningen. Fanny du är lyhörd och vet precis hur man vill ha det. Skicklig och inkännande. Ger goda råd utan att kännas säljande. Nu har jag en lättskött frisyr som håller hela dagen . Trevligt bemötande och jag kommer garanterat tillbaka om sju veckor. Tack Fanny!

Pärnilla Z
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Förutom att Fanny klippte mitt hår exemplariskt så är hon en osedvanligt trevlig frisör. Jag kommer boka med henne hädanefter. Mitt hår är dessutom tunt (ni vet, det där svenska tunna) och Fanny gav mig råd om frisyr och det blev så bra! Jättenöjd på alla sätt!

Lia-Chasmine H
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Mycket trevlig, levererar enligt önskemål, toppen!

Sara K

Supertrevlig och jätteduktigt! Mega nöjd

Svar från Fanny S

Stort tack Sara! Så roligt att du känner dig nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Sara S
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Superbra, alltid trevlig och välkomnade :) Jätteduktig på sitt arbete också.

Svar från Fanny S

Tusen tack Sara! Din feedback värmer verkligen. Välkommen tillbaka!

Malin L
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fanny har en otroligt härlig personlighet. Lugn, inlyssnande och noggrann. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Fanny S

Tack snälla Malin för din varma rekommendation! Det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Nora F
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Helt otrolig. Åker från sthlm för att klippa mig hos henne. Fanny är den personen jag litar på med mitt hår. Fanny fixar och donar och jag är alltid så nöjd när jag går därifrån. Roliga och trevliga samtal, jag känner mig som hemma där

Svar från Fanny S

Åh Nora! Dina fina ord betyder massor! TACK för att du kommer tillbaka gång på gång! Hoppas vi ses snart igen.

Åsa M
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fanny väldigt duktig och tillmötesgående. Ger tips och proffsig.

Svar från Fanny S

Tack Åsa för att du delar din upplevelse hos oss! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Iris K
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fanny är noggrann och proffsig, matchar mina förväntningar och man känner sig alltid nöjd!

Svar från Fanny S

Det gör oss så glada att höra Iris. Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen tillbaka!