Alltid proffsigt bemötande, Ellenor är genuint trevlig, avslappnad och bäst. Starka rekommendationer för en skön stund i stolen och alltid med snyggt resultat.
347 omdömen om Ellenor S
Ellenor is the best kept secret of the whole island! Highly recommended!!
Vänlig , lyhörd , lugn, så gulligt.
En högst kompetent hantverkare inom frisöryrket! Jag lämnar alltid salongen med ett leende.
Alltid jättebra! Gillar Ellenor.
Jag är väldigt nöjd, kommer gärna tillbaka
Det glädjer oss att du känner dig nöjd. Tusen tack Camilla för dina ord. Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Jag hade en mycket positiv upplevelse, både en supertrevlig frisör plus ett bra resultat. Stor chans att jag kommer tillbaka ☺️
Stort stort tack Jenny! Vi blir så glada över att du hade en bra upplevelse av ditt besök. Vi håller tummarna att vi får se dig tillbaka i stolen hos oss igen 🫶🏼
Klipper bra, var trevligt och det gick relativt snabbt. Kommer klippa mig där igen.
Tack så mycket för din feedback, Adam! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart.
Väldigt duktig och lyhörd. Jag blev väldigt nöjd med klippningen.
Tack Tessie. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.
Ellenor är ett proffs! Både duktig på färg och klippning. Jag är alltid nöjd efter ett besök hos Ellenor.
Tusen tack för dina fina ord Ida! Så roligt att höra att du alltid är så nöjd! Varmt välkommen tillbaka! ❤️