Miriam! Bästa frisören jag någonsin haft!🤩
WAU Sigurdsgatan
29 omdömen om WAU Sigurdsgatan
Sedan starten hos Reco 2026
Trevligt bemötande och lyssnade noga på mina önskemål. Jag är väldigt nöjd med slingor och färg, superduktig frisör!
Har klippt mig hos olivia länge och blir alltid nöjd med resultatet
Felicia är lyhörd och kunnig, klipper och stylar bra och kommer med tips och förslag. En riktigt bra frisör!!
Alltid lyhörd o utvecklar status på hår o frissyr till bästa resultat. Så viktigt att få känna sig ok o fräsch med håret fast man är äldre. Felicia är super duktig med den där extra känslan som bara de bästa har 🥰
Felicia är oerhört kompetent och inlyssnande, hon fångar alltid upp mina önskemål kring färg, form och styling. Hon skapar även en härlig känsla med sitt sprudlande humör- helt fantastisk frisör helt enkelt!
Bra bemötande och bra klippning.
Felicia är en jätteduktig tjej. Jag behövde inte säga mycket innan hon förstod vad jag kände för. Är väldigt nöjd med nåde henne och hennes arbete.
Alltid lika väl bemött och jag är alltid nöjd
Världens bästa!! Finns ingen som är så duktig som Felicia, hon gör alltid magi med mitt hår. Aldrig missnöjd hos henne <3
Snäll,glad tillmötesgående aldrig omöjlig. Alltid lika trevligt att bli behandlad av Felicia
Har bara positiv erfarenhet av Linda B och salong WAU. Alltid vänligt bemötande och respekterar kundens önskemål. Jag går (helst) bara till Linda B då vi fått bra kontakt och hon kan mitt hår o vet mina önskemål. /Britt Andersson
Alltid nöjd hos Felicia, så duktig!
Lyhörd och kreativ! Intresserad av att göra det riktigt bra!
Felicia är noggrann och jag rekommenderar henne varmt !
Anna mötte mig med ett glatt leende. Jag hade både hört och sett att hon var duktig med färgning och klippning. Hon tog hand om mig och var lyhörd. Hon gav råd och tips på färgval och frisyr. Hon gjorde noggranna och mycket fina slingor som passade mig perfekt. Och klippningen blev jättebra! Jag kommer gärna tillbaka!
Jag kan verkligen rekommendera Olivia som frisör! Noggrann, engagerad och kommer med bra idéer kring färgning för att vara snygg i håret länge😍 Kommer definitivt tillbaka 🌟🌟🌟
Professionell, skicklig och varmhjärtad. Finns inte bättre. ❤️
Mycket nöjd med klippningen, trevligt bemötande.
Tack för feedback 🩷 välkommen tillbaka!
Kort sagt Felicia är wow! Hon är så bra på sitt yrke och en så härlig och fin person. Jag som kund väljer alltid Felicia för de är som att jag går till min storasyster. Aldrig en tyst eller tråkig stund i stolen med henne som frisör!! Välj Felicia!! :)
Tusen tack för värmande ord 🩷 Alltid trevligt att ha dig i stolen! Välkommen när det är dags igen!
Jag blir alltid lika nöjd när jag är hos bästa Felicia!
Tusen tack och varmt välkommen tillbaka 🩷
Extremt bra och professionell. Mycket nöjd med resultatet
Tack för din feedback! Välkommen tillbaka när det är dags igen 😍
Kungen i djungeln,jävligt nöjd som vanligt👍🏼
Tack Marcus! Alltid kul att ha dig i stolen, vi ses när det är dags igen 😍
Alltid lika lyhörd o omtänksam.
Tack föra fina ord Anna 🫶🏻 Välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande Alltid varit nöjd efter ett besök. Har både klippt och färgat med superfint resultat varje gång
Tack för feedback, kul att du är nöjd Josefin! Välkommen tillbaka!
Felicia fantastisk frisör! Håret blev riktigt bra. Rekommenderas!
Vad kul, tack för din rekommendation! Välkommen tillbaka!
Felicia är den bästa jag haft!!
Men tack Camilla! och tack för att jag får förtroendet att ta hand om ditt hår!
Trevlig, noggrann och professionell. Alltid lika nöjd efter mina besök.
Tack Agneta! Vad glad vi blir att du är nöjd, välkommen tillbaka!
Välkomnande, varmt och personligt bemötande. Hög klass på kompetens.
Tack för att du tog dig tiden att skriva dessa fina ord! Varmt välkommen tillbaka Ingela!