WAU Sigurdsgatan

193 omdömen om WAU Sigurdsgatan

Sedan starten hos Reco 2026

Frida O
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Noggrann och proffsig! Så nöjd med resultatet🌟

Emelie W
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Jättenöjd, noggrann och trevlig.

Leif A
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Jag är verkligen så nöjd med Clara. Nu när jag försöker våga låta håret växa lite känns det extra viktigt med någon som lyssnar, förstår vad jag vill och samtidigt ger tydliga och kunniga råd. Clara är lugn, noggrann och skapar en trygg känsla. Jag har definitivt hittat min nya frisör.

Michelle E
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Professionell och extremt duktig. Väl värt ett besök.

Marie P
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Litar helt på Clara , hon vet hur mitt hår fungerar och vad jag behöver . Vi diskuterar tillsammans och kommer alltid överens. Hon är bästa frisören och jag känner mig alltid trygg. Denna gång gjorde jag slingor , klippning och färgade ögonbrynen. Jag går alltid med ett leende när jag går hem

Ann-Louise M
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara har en fantastisk förmåga att läsa in vad sin kund önskar, och framförallt passa i för färg, frisyr m.m. Hon ger bra råd och tips. Clara är också väldigt noga i sitt hantverk, och det märks alltid i resultatet när jag lämnar frisörstolen! Känner mig alltid så nöjd och snygg i håret när jag varit hos underbara Clara!

Lisa O
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Bästa frisören i stan! Alltid lika nöjd❤️

Eva K
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Lyssnade på mina önskemål och resultat blev bra ! Kan varmt rekommendera henne 👌

Sari M
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Kändes lite ovant eftersom jag har haft Felicia i många år. Clara trevlig lyhörd och kände mig bekväm ganska direkt och väldigt nöjd. Så stort tack Clara nu har jag 2 duktiga tjejer 👌

Katarina N
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Proffsig, noggrann, inlyssnande - och går alltid därifrån nöjd med resultatet!

Eva Q
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

En otroligt skicklig och fantastisk frisör som får varje besök att kännas som en SPA-upplevelse! Så glad, trevlig, professionell och alltid lika underbar.

Madeleine S
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Linda är hela paketet - proffsig och kunnig med färg & klipp, och även så varm och omhändertagande av sina kunder. Jag kände mig väldigt trygg hela besöket och kom ut med ett fantastiskt resultat. Varma rekommendationer att gå till den här tjejen, toppbetyg på alla delar.

Lena E
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid trevligt att komma till Clara! Jag blir så fint bemött vid mina besök. Hon är lyhörd, professionell, ger tips och förslag. Jag känner mig väl omhändertagen och trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera henne! Vi ses snart igen! Lena

Maria B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Så nöjd med mina slingor! Trevlig, tiden går fort !

Janne L
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Klipper väldigt bra och är jätte trevlig

Rosanna L
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Mycket inlyssnande, förstod vad jag menade. Pratade lagom. Vänlig.

Elina V
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Snäll och trevlig tjej som alltid tänker på kundens bästa! Rekommenderar starkt!!!❤️

Johanna L
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Felicia är verkligen noggrann och lyssnade vad jag ville ha för frisyr! Jag är trygg i hennes händer och kände mig omhändertagen direkt efter första besöket Kommer fortsätta hos Felicia men vet att dom andra frisörerna på WAU är professionella och arbetar på samma sätt. Super nöjd kund

Yvonne S
Skrev om WAU Sigurdsgatan

Suverän, är jättenöjd med mitt besök hos Vanessa. Man känner sig extremt omhändertagen och det märks att kunden är i fokus.

Mimmi H
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara är så otroligt duktig på det hon gör, hon skapar magi med sin fingertoppskänsla! Hon har alltid smarta och kreativa förslag för att möta mina önskemål, vilket gör att jag alltid blir 10/10 nöjd. Världens bästa Clara!

Susanne G
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Den alltid lika glada och lyhörda Clara E gör som vanligt ett bra jobb, vare sig det gäller klippning eller färgning. Hon kommer själv med tips och idéer om frisyr och produkter och jag litar fullständigt på henne❤️

Gigja G
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Supertrevlig att prata med. Mycket nöjd med frisyren. Toppen från a-ö

Elin H
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid lika nöjd. Anna är lyhörd, varm och personlig i sitt bemötande. Jag uppskattar också hennes förmåga att göra en härlig blowout som håller hela dagen på mitt annars ganska bångstyriga hår. Kan varmt rekommendera Anna!

Helena R
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Som alltid hos Clara, oavsett om det är klippning eller något annat jag gjort, är jag alltid supernöjd när jag går därifrån./ Helena. R

Jessica J
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Professionell och trevlig! Linda är lyhörd och kommer med olika förslag. Jag är mycket nöjd med min klippning.

Linnea V
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid fint bemötande och professionell 🌟

Christoffer J
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Trevlig, glad och kunnig. Känner mig välkomnad och nöjd med min frisyr när jag går därifrån.

Anitha E
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Jättetrevlig tjej som snabbt snappade upp mitt önskemål, är så nöjd👍

Fanny G
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Lyhörd, noggrann och proffsig!

Jaana W
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Olivia är superduktig! Alltid nöjd!

Lotta L
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Trevlig frisör som prickade rätt på en gång

Ulrika B
Skrev om Linda B en del av WAU Sigurdsgatan

Mycket nöjd med mitt senaste besök hos Linda! Efter flera timmars arbete blev resultatet bättre än vad jag hade förväntat mig - både slingorna och klippningen. Linda är lyhörd och förstår precis vad man är ute efter. Jag är snart tillbaka!

Ellen S
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Otroligt duktig på slingor och bayalage! Supertrevlig och lyhörd!

André P
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid supernöjd! Västerås bästa frisör!

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack André! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Elin A
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Jätte duktig, och lugn och trevlig

Svar från WAU

Stort tack Elin, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Emma S
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Är alltid lika nöjd!! Så duktig

Svar från WAU

Tack Emma för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd! Vi hoppas få se dig igen snart.

Åse H
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara lyssnar o kommer med förslag om man har funderingar. Så duktig med färger. Har varit supernöjd varje gång. Supertrevlig o duktig!

Svar från WAU

Stort tack för din feedback Åse. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Mona-britt L
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara är en mycket rar tjej som lyssnar på kunden och har en superb talang för att se vad kunden passar i för frisyrer. Hon gör alltid kunden väldigt nöjd med allt både hur hon klipper slingar eller stylar en kund. Hon är också jätteduktig på att göra håruppsättningar för brudar eller för andra stora tillställningar. Jag rekommenderar henne från mitt hjärta!

Svar från WAU

Tusen tack Mona-britt! Vi blir otroligt glada för din rekommendation och att du har gett oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka igen.

Rebecca R
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Jag är så nöjd med Clara, hon är lyhörd och förstod precis vad jag ville ha och levererade ett fantastiskt resultat. Jag klippte och slingade håret och kunde inte bli mer nöjd med mitt resultat. 🤩

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Rebecca! 🫶🏼 Hjärtligt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Tanushri S
Skrev om Anna Ö en del av WAU Sigurdsgatan

Anna Ö var jätte trevlig och snäll. Hon var varsam och lyssnade på det man ville ha.

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Tanushri, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka.

Sofia N
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Glad , positiv och lyhörd. Lyssnade in och kom med egna förslag på hur vi skulle göra. Jag är nöjd med Clara och salongen i stort.

Svar från WAU

Tack för din feedback Sofia, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Carina G
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Nöjd kund utifrån gott bemötande och fint resultat. Gav egna förslag utifrån mina önskemål.

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Carina, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Johanna T
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Väldigt professionell, inlyssnande och jag har definitivt hittat en ny favoritfrisör i Västerås! Tips till alla att gå till Felicia!

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort TACK Johanna! 🫶🏼 Hjärtligt välkommen tillbaka.

Johannes S
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara, otroligt duktig och noggrann. Bästa frisören!

Svar från WAU

Tusen tack Johannes! Vi blir så glada för din feedback. Varmt välkommen tillbaka!

Ida R
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Clara är fantastisk! Bästa frisören i Västerås. Har en otrolig fingertoppskänsla och kreativitet. Så trevlig och inkännande! Alltid 10/10

Svar från WAU

Tusen tack för din fina återkoppling, Ida! Vi blir otroligt glada för din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök till salongen igen ☺️

Lisa P
Skrev om Olivia en del av WAU Sigurdsgatan

Blir alltid lika nöjd och hon är super trevlig :)

Svar från WAU

Stort tack Lisa, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka :)

Nina F
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Lyssnar alltid! Förstår precis vad man menar och är så himla trevlig på de. Vart supernöjd varje gång! 5/5

Svar från WAU

Tack för din feedback Nina, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Philippa R
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Sveriges bästa frisör! Har gått till Clara i nästan 9 år och jag blir varje gång lika överlycklig med hennes magi och plus på det är hon alltid så varm och glad <3

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Philippa! Du är hjärtligt välkommen tillbaka igen och igen och igen 🫶🏼

Alex R
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Otroligt duktig, lyhörd och servicen är på topp! 10/10!

Svar från WAU

Tack så mycket för din feedback Alex, vi uppskattar den massor och det glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka.

Fredrik E
Skrev om Clara E en del av WAU Sigurdsgatan

Kan bara säga helt fantastisk!

Svar från WAU

Din recension går rakt in i hjärtat. Tusen tack Fredrik! Varmt välkommen tillbaka
när det är dags igen.