Jag känner mig alltid så nöjd efter mitt besök hos Felicia. Hon är så trevlig och snäll och jag kan inte tänka mig gå hos någon annan.
Felicia
Felicia en del av WAU Sigurdsgatan
38 omdömen om Felicia
Jag är väldigt nöjd med min balayage och min nya frisyr. Felicia är professionell, noggrann och lyssnar verkligen på kundens önskemål. Resultatet blev precis som jag ville ha det. Rekommenderas varmt!
Jag är jättenöjd med Felica som frisör. Hon är noggrann och resultatet blir över förväntan. Slingorna hon gjort på mig är väldigt fina och smälter in i min egna färg. Topnotch!
Tusen tack Camilla för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, vi uppskattar det massor. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa besök.
Glad, trevlig och skicklig. En bra lokal Fick kaffe, kaka, godis och bubbelvatten Skön massage när hon schamponerade och balsamerade. Hon var duktig på att styla håret.
Men tack för din fina feedback 😍 Blir så glad att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka!
Man blir alltid jättenöjd efter ett besök hos Felicia! Hon är grym.
Tusen tack Celine! Vi blir så tacksamma för att du tar dig tiden att ge oss ditt omdöme. Varmt välkommen tillbaka igen
Jag tycker Felicia är superduktig och jättesnäll! Ser alltid fram emot att få komma dit.
Men tack för fina ord! Varmt välkommen tillbaka 😍
Trevligt bemötande, väldigt professionell och lyhörd. Supernöjd med resultatet och varmt rekommenderar Felicia.
Men tack för fin feedback och din rekommendation 😍 varmt välkommen tillbaka!
Felicia kan mitt grå hår och vet hur det ska klippas. Frisyren håller sig snygg i tre månader. Sen är det dags för ny klippning. Hon är alltid trevlig och lugn.
Tack för din fina feedback 😍 du är alltid välkommen Ulla!
Proffsigt, bra bemötande och härlig salong! Mycket nöjd!
Men tack, glad att du är nöjd med ditt besök 😍 välkommen tillbaka!
Trevlig, professionell. Ger alltid goda råd om håret. Favoritfrisör både för mig och mina barn.
Men tack för fina ord 😍 var kul att höra att ni är nöjda! Välkommen när det är dags igen!