Felicia

Felicia

Felicia är en lyhörd och kreativ frisör med 7 års erfarenhet. Hon tycker om att arbeta personligt och strävar alltid efter att skapa en look som passar varje kunds stil och personlighet. Felicia brinner extra för balayage, klippning och extensions, och hennes fokus ligger på kvalitet, noggrannhet och en härlig helhetsupplevelse. Hos Felicia kan du förvänta dig lyhördhet, kreativitet och ett resultat som håller över tid.

23 omdömen om Felicia

Sedan starten hos Reco 2026
Karin K
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Trevligt bemötande och lyssnade noga på mina önskemål. Jag är väldigt nöjd med slingor och färg, superduktig frisör!

Sara L
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Felicia är lyhörd och kunnig, klipper och stylar bra och kommer med tips och förslag. En riktigt bra frisör!!

Eva G
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Alltid lyhörd o utvecklar status på hår o frissyr till bästa resultat. Så viktigt att få känna sig ok o fräsch med håret fast man är äldre. Felicia är super duktig med den där extra känslan som bara de bästa har 🥰

Emmy A
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Felicia är oerhört kompetent och inlyssnande, hon fångar alltid upp mina önskemål kring färg, form och styling. Hon skapar även en härlig känsla med sitt sprudlande humör- helt fantastisk frisör helt enkelt!

Ove F
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Bra bemötande och bra klippning.

Lone H
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Felicia är en jätteduktig tjej. Jag behövde inte säga mycket innan hon förstod vad jag kände för. Är väldigt nöjd med nåde henne och hennes arbete.

Emmi L
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Världens bästa!! Finns ingen som är så duktig som Felicia, hon gör alltid magi med mitt hår. Aldrig missnöjd hos henne <3

Sari M
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Snäll,glad tillmötesgående aldrig omöjlig. Alltid lika trevligt att bli behandlad av Felicia

Alexandra B

Alltid nöjd hos Felicia, så duktig!

Malin H
Skrev om Felicia en del av WAU Sigurdsgatan

Lyhörd och kreativ! Intresserad av att göra det riktigt bra!