Rehabmassage i Stockholms län

Tyresö  (1 st)

Topp 25 företag inom rehabmassage i Stockholms län

• Naprapathälsan i Sollentuna

638 omdömen
    Vi hjälper dig till ökad rörlighet och minskad smärta! Välkommen!
    Ann-Christin H
    Ann-Christin H: Trevligt bemötande och bra behandling, massage av rygg axlar nacke
  • Access Rehab - Sjöstaden

2,678 omdömen
    Ta kontakt med oss på Access Rehab i Sjöstaden om du har problem med muskler och leder! Vi är specialister och ger snabb hjälp.
    Eva Schough T
    Eva Schough T: Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande och rådgivning.
  • Kirokliniken Liljeholmen

951 omdömen
    Vårt mål är att hjälpa dig och din familj uppnå optimal hälsa och välbefinnande genom kiropraktisk vård och livscoaching.
    Ronnie V
    Ronnie V: Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
  • Hela Kvinnans Klinik

168 omdömen
    Jenny K
    Jenny K: Tryggt besök och tydlig väg framåt
  • Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Agilokliniken - Nacka

233 omdömen
    Elisabeth A
    Elisabeth A: Jag blev väl bemött och lyssnad på. Mina förväntningar var att få ställa en fråga eller två och få bekräftat att jag är på rätt väg och det fick jag. Upplevelsen var bra och tjänsten fick jag, köptes genom OsteoStrong.
  • Lisbeth R
    Lisbeth R: Janaxel har ett förtroendeingivande sätt Trevlig positiv inlyssnande pedagogisk Mycket kunnig ! Löser upp och bearbetar stela leder på ett fantastiskt sätt Jag kan varmt rekommendera honom
  • Agilokliniken - Arenastaden

501 omdömen
    Vi är legitimerade naprapater och specialister på löprelaterade skador och käkledsbesvär. Även andra led- och muskelbesvär behandlas med moderna metoder. Välkommen!
    Kalill R
    Kalill R: Väldig kunnig personal, jag älskar stället.
  • Agilokliniken - Slussen

133 omdömen
    Marta M
    Marta M: Jag får bra och professionell hjälp hos Agilo Slussen. Jag fick träffa Madeleine som är lyhörd och mycket serviceminded. Rekommenderar starkt!
  • Genom starkt kundfokus och ärlighet vill vi skapa långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder. Vi vill ge dig den bästa förutsättningen för dig och din kropp att slippa värk och smärta.
    Victoria S
    Victoria S: En jättebra naprapat som är mycket professionell och duktig
  • Agilokliniken - Hagastaden

86 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Välkommen till vår lugna och privata klinik! Vi erbjuder effektiv hudvård som ger dig ett piggare och mjukare utseende.
    Shirin W
    Shirin W: Fyllde på mina läppar, vilket jag gör regelbundet. Lika nöjd som alltid att besöka Carmen. Hon sätter alltid sina kunder främst och ger en utmärkt service på högsta nivå. Har gått hos henne senaste 10 åren och kommer aldrig gå till någon annan då hon är den bästa inom sin bransch. Carmen vet precis vad som behövs göra för att få en att gå därifrån och känna sig som världens vackraste. Hon skulle heller aldrig göra en tjänst om hon inte visste att det gav kunden ett perfekt resultat. Mina förväntningar är alltid skyhöga och hon lyckas alltid överträffa dem endå. Första gången jag besökte henne på sin nya arbetsplats entouch och miljön var avslappnad & välkomnande fast i en privat miljö.
  • Spånga Friskvård Hälsocenter

97 omdömen
    Välkommen till Spånga Friskvård Hälsocenter!
    Ingrid H
    Ingrid H: Jag har besökt Ming många gånger och har bara gott att säga om mina besök
  • Välkommen till Operakliniken - Boka gärna någon av våra populära behandlingar.
    Mattia L
    Mattia L: Väldigt nöjd, trevlig och noga personal 👌🏻 Har varit kund hos dem i snart ett år nu
  • Adam A
    Adam A: Bra bemötande, proffsiga & kunniga. Deras behandlingar hjälper omedelbart och övningarna jag kör hemma har också väldigt god effekt på min kropp. Har inte ett ont ord att säga om Spinex de får bästa betyg med extra guldstjärna i kanten 💯👌👍
  • 30 omdömen
    Magnus W
    Magnus W: Proffsigt bemött, gjorde plasmapen ögonbryn lyft och är jätte imponerad av resultatet, så mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Köpte även produkter hem från mesoestic som jag är sjukt nöjd med 💕
  • 86 omdömen
    Stina N
    Stina N: Fick tips att gå hit för att kolla upp rygg, nacke och höft. Träffade Wmelie som var superduktig! Trevliga, bra service och fick mer hjälp än vad jag trodde behövdes!
  • Per E
    Per E: Jag har sökt hjälp för problem med att urinera flera gånger per natt, och fått bra hjälp. Efter operation av prostatacancer har jag fått hjälp med inkontinens besvär. Det har varit en bra hjälp.
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Mia A
    Mia A: Mycket proffsiga och lyhörda naprapater. Sofie och Susanne som jag varit hos har hjälpt mig enormt! Rekommenderas varmt!
  • 64 omdömen
    maria j
    maria j: Hade ”nackskott” o axelvärk som på två behandlingar vände och blev bättre. Jag kommer definitivt att besöka kliniken igen, vid behov eller bara för uppmjukning av stela muskler. Proffsigt bemötande och starka nypor :)
  • 201 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!
  • 39 omdömen
    Eva Alexandra C E
    Eva Alexandra C E: Superhärlig ansiktsbehandling, Moa berättade vad hon använde och vad produkten gjorde med huden vilket jag tycker är väldigt intressant. Fick även med prover hem för att testa innan köp. Huden känns som ny! Rekommenderar Moa!
  • Ann-Catrin E
    Ann-Catrin E: Naprapat. Ok men föredrar lite hårdare behandling. Fick intrycket av att naprapaten var osäker.
  • 30 omdömen
    Gisela D
    Gisela D: Mycket trevligt och proffsigt bemötande och behandling. Kan varmt rekomnenderas!