Bra, snäll personal, bra övningar
Agilokliniken - Kista
Välkommen till Agilokliniken Kista! Vi är sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer som hjälper dig att minska muskel- och ledbesvär. Vi kombinerar traditionella metoder som massage och akupunktur med modern teknik som stötvågsbehandling och interferensström. Första besöket är 40 minuter, då gör vi en noggrann utredning...
5 omdömen om Agilokliniken - Kista
Bra hjälp med självhjälpsövningar för att åtgärda problemet och förebygga nya problem.
Proffsigt bemötande och framför allt kunniga!
Fick väldigt bra råd och mycket bra egonomiska förklaringar på hur kroppen fungerar, inflammation, leder och skador fungerar. Väldigt bra bemötande och mycket lärorikt. Samt bra råd och tips.
Vad är Agilokliniken?? Felskick?
He Lovisa! Ber så hemsk mycket om ursäkt om det har blivit något fel. Vi skickar ut recoundersökningar till våra kunder som nyligen varit på behandling hos oss. Vi utför bland annat Naprapatbehandling, fysioterapi och massagebehandlingar. Din mejladress var inlagd på en av våra kunder som varit på behandling nyligen. Om denna inte stämmer får du gärna mejla mig på tim.gjerulf@agilokliniken.se så hjälper jag dig med att ta bort mejlen från vårat register. Allt gott MVH Tim