Naprapathälsan i Sollentuna

• BadgeTenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.8

Efter att ha arbetat på flera olika kliniker startade vi 2011 Naprapathälsan i Sollentuna. Här har vi skapat en lugn och välkomnande mottagning där du riktigt kan känna att du kommer bli väl omhändertagen. Vi har ett stort intresse för idrott och behandlar ofta idrottsskador, men tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet...

913 omdömen om Naprapathälsan i Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2017

Anders J
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket nöjd. En bra behandling som verkligen hjälpte

Lotta T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Lätt att få en tid! Proffsiga! Blev hjälpt!

Torbjörn F
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra bemötande. Proffsig behandling.

Anders H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Allt var jättebra,men tyvärr så hjälpte inte det denna gång, men kommer säkert boka tid igen

Karin G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Hej är alltid supernöjd när jag är klar. Tack

Karin L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Vänligt bemötande de lyssnade på mina problem fick bra behandling

Tommy H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid trevligt bemött. Får hjälp med mina problem. Gott om tider att boka.

Robert S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Josefine is the best ever Naprapat i have been to since i started to go to Naprapats in 1984. She is the best at fixing muscle problems . I highly recommend this lady.

Bengt Åke A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevligt bemötande och kunnig personal

Dirk-Jan (Dj) S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Tack för riktigt bra deep tissue massage från Alma!

Rita M
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevligt bemötande, fick svar på mina frågor och bra rådgivning för mina besvär. Jag kan varmt rekommendera Naprapathälsan i Sollentuna

Eva W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag har varit där flera gånger och träffat både massör och naprapat. Otroligt professionellt och samtidigt mycket trevligt bemötande alla gånger. Behandlingarna har alltid mött mina förväntningar och mer därtill. Jag har varje gång fått den hjälp jag behöver. Rekommenderar kliniken när sådana behandlingar kommer på tal i lämpliga kretsar.

Jenny R
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Har gått där i många år och de är toppen!

Marianne K
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevligt bemötande o proffsig massage. Man kunde prata och få gensvar.

Veronica S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Vänliga, duktiga/kompetenta, flexibla, hjälpsamma… ger råd. Går gärna flera gånger för att få bukt med problematiken jag har, jag blir lyssnad på och jag har bokat massage.

Lotta H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Har anlitat Naprapathälsan i Sollentuna i många år. Professionella, trevliga och skickliga. Fräscha lokaler, rent och snyggt. Får alltid mina problem lösta vare sig det gäller rygg, ben eller nacke. Får ofta med mig bra rörelser och tips när jag är färdigbehandlad.

Lars D
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra kontakt med behandlare. Kunnig och noggrann. Hade bra "fingertoppskänsla". Rekommenderar gärna!

Pelle G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid trevligt bemötande av personalens

Ayesha B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Hjälpsamt och kunnig. Professionellt!

Angelica B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid lika bra bemötande och fantastisk hjälp.

Jessica R
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Haft superbra upplevelser av Naprapathälsan.

Sven L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket bra och kunnig personal som ger resultat. Trevlig lokal med nära access till parkering i Sollentuna Centrum.

Ulla S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Anna Gunnarssons stora kunskap och erfarenhet är en glädje att få ta del av hos Naprapathälsan. Bedömning och anpassad behandling ges med professionalism, engagemang och lyhördhet. Och det följer alltid med tips hem på individanpassade övningar efter utförd behandling. Suveränt!

Jeanette T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Världens bästa! Duktiga, hjälpsamma och jättetrevliga.

Sven B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsiga och allmänt trevliga!

Mikael S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra och snabb hjälp vid ryggproblem.

Anton T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Professionellt och trevligt. Rekommenderas!

Heba S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Specialisten Lovisa var mycket hjälpsam. Jag fick professionell massage av henne, och hon hjälpte mig i flera dagar. Jag kommer att besöka henne igen snart; jag tror att jag kommer att få precis det resultat jag hoppas på.

Kerstin L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag bokade tid på webben, hur smidigt som helst. Jag bokade massage 25 minuter och Alma gjorde ett toppenjobb, dessutom var hon mycket välkomnande och trevlig!

Jan-erik J

Kompetent och trevlig personal

Eva F
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid vänligt bemötande,lyhörda för problemet,kompetenta och trygga. Kan verkligen rekommendera deras tjänster.Speciellt Linn.

Henrik L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Grymt kunniga! Fick genomgång av ryggen som ofta blir trött.

Karin A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fantastisk idrottsmassage! Är så nöjd.

Lisa K
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag blev vänligt bemött i trevliga lokaler. Lovisa gav mig en fantastisk gravidmassage och jag kommer definitivt att komma tillbaka!

Peter J
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra personal, bra performance. har prövat många andra, men det här passar mig bra

Kajsa M
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Brukar gå till Daniel när jag har problem med ryggen. Känns alltid mycket bättre efter behandling. Trevligt och professionellt bemötande.

Jenny S

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Marie S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Personlig, trygg och proffsig behandling! Alltid!

Marcus J
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Snabb service och bra tips på övningar.

Lars J
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag sökte hjälp för nackbesvär och efter konsultation och tre behandlingstillfällen så är de besvären i stort sett borta. Återkommer måhända men då får jag återkomma.

Anna O
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid välkomnande och proffsig personal. Har gått där under många år och är jättenöjd.

Matteus C

Superbra och kunniga. Trevliga

Tamar V
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Känner mig trygg. Går igenom och värmer upp innan manupulation. Får bra övningar efteråt.

Maria A

Alltid bästa behandling från Linn

Siv N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket trevligt bemötande. Fick svar på mina frågor samt behandling och råd om egenvård.

Per-Arne A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fredrik 👍 mycket kunnig och trevlig istort sett problem fri tack 😄

Eva B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Varje gång, får jag frågor om hur det ser ut idag och vad som behöver prioriteras.

Henrik F
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Kompetent och trevlig. Bra nivå med fokus på tehab.

Torbjörn W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Lätt att boka och få en tid snabbt Parkering finns ca 100 meter från Naprapat hälsan Effektiv behandling av naprapat DF Jag kommer definitivt återkomma när besvären blir för stora

Wallén Cecilia W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Superbra behandling och trevligt bemötande.