Naprapathälsan i Sollentuna

Naprapathälsan i Sollentuna

www.naprapathalsanisollentuna.se
  • BadgeSevenYears
4.9

Efter att ha arbetat på flera olika kliniker startade vi 2011 Naprapathälsan i Sollentuna. Här har vi skapat en lugn och välkomnande mottagning där du riktigt kan känna att du kommer bli väl omhändertagen. Vi har ett stort intresse för idrott och behandlar ofta idrottsskador, men tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet...

414 omdömen om Naprapathälsan i Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2017

Marie N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsigt bemötande och fantastisk behandling. Rekommenderas varmt.

Robert L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Nöjd med både arbetet och bemötandet.

Loan O

Jättenöjd med besöket. Kommer att boka ny tid hos Niklas

Nana L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Väldigt bra bemötande. Kändes proffsig. Kände mig trygg under behandlingen.

Erik L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fick snabbt tid Trevligt avspänt bemötande Trevliga lokaler Fixade mitt problem Proaktiva

Åsa H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

En mycket positiv upplevelse! Proffsigt och trevligt bemötande

Eva Lena Mar E
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Daniel hittar alltid alternativ och behandling som är rätt för just de smärtor jag har.

Åsa A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevlig och hjälpsam personal . Lätt att få tider och återkoppling. Mycket duktiga och kunniga.

Per G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra och kunnigt bemötande. Effektiv naprapatbehandling som även fungerar långsiktigt. Kommer definitivt tillbaka till Anna för att "förnya" kroppen.

Lena W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag fick bra svar på det jag kom dit för. Tack!/Lena

Mona Ö
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra bemötande Bra att få ha träffat flera för de gör alla olika behandling ar, sätter fokus på olika saker helheten ger ett bra resultat upplever jag. Naprapat

Adam F
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid lika bra bemötande. Naprapatbehandlingen jag fick hjälpte mig verkligen. Tack!

Kerstin L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Vänligt mottagande och välbehövlig massage i 25 minuter. Kommer definitivt att återkomma.

Ivana V

Trevlig bemötande, kände mig fantastisk eftet bara 25 min av ryggmasage. Tack

Erik N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsigt och vänligt bemötande! Gjorde verkligen skillnad redan efter första besöket. Daniel är grym.. rekommenderas starkt!

Jennie S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag blev verkligen hjälpt av min behandling.

Anders D
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra och professionellt bemötande. Trevlig personal och fina lokaler. Behandlingen kändes bra, kände mig ner avslappnad, men det är svårt att bedöma effekten på sikt.

Barbro E
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag har alltid blivit väl bemött och fått bra behandling. Därför har jag kommit tillbaka då och då.

Louise B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevlig personal, trevlig inredning, proffsig hjälp

Olof E
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

55 min massage. Mycket bra och trevligt bemötande och behandlingen kändes behaglig. Fick även bra hälsotips. Tackar!

Maria G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Kunniga, vänliga och professionella.

CHARLOTTE H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket trevligt bemötande och bra råd!

Pernilla S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Utan Josefine på Naprapathälsan vet jag inte vad jag hade gjort! Hon har hjälpt mig hantera en svår ryggproblematik och idag är jag smärtfri. Josefine är oerhört kompetent och kunnig och hon har ett varmt och lyhört bemötande. Jag rekommenderar henne varmt till alla jag möter!

Kerstin S

Hög kompetens Bra bemötande

Solveig S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevligt bemötande. Proffsiga !

Anita P
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Anna var fantastiskt som vanligt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Niclas E
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Lätt att boka tid och mkt bra behandlingar

Roger L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Gott mottagande. Känns ej stressat. Lyssnande.

Patrick C
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Inlyssnande, kunnig och proffsig. Hittade en bra nivå för behandlingar med hänsyn till mina omständigheter under semestern. Delade gärna anpassade rehab-övningar. Rekommenderas varmt!

Saya A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Långt över förväntan! Linn är väldigt kunnig, trygg och gjorde underverk för min onda rygg.

Camilla H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsigt bemötande och löste alla mina krämpor.

Lotta O
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket bra bemötande och kunnig personal Lätt att boka tid Har gått där i många år och använt mig av massage och naprapat

Petra K
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsig och trevlig behandling som alltid .

Lovisa T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid duktiga, trevliga och seriösa i sina behandlingar. Kan verkligen rekommendera dom till andra.

Katarina Ström I
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffiga och mycket kunniga, har fått jättebra hjälp!

Lennart V
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket trevlig och professionell personal.

BJÖRN S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra hjälp med stötvågsbehandling för tennisarmbåge av Niklas. Enkelt och smidigt att boka tid. Rekommenderas

Helena D
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Så skönt, av avkopplande massage som överträffade förväntningarna! Trevlig, inlyssnande massör/behandlare, kommer helt klart tillbaka snart igen

Anitha K
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Har i många år fått naprapat behandling i Sollentuna och har varje gång varit väldigt nöjd. Har kronisk värk sen många år tillbaka och har fått bra smärtlindring efter varje besök.

Karin E
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fick snabbt tid och fick väldigt bra hjälp med min dåliga rygg.

Monica A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket trevliga besök på Naprapathälsan. Har alltid blivit trevligt bemött.

Liz A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

För det mycket trevliga bemötandet och den proffsiga behandlingen man alltid får på Naprapathälsan. Toppklass!

Annika W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Man får beskriva hur och vart man har ont. Behandling utförs och sedan får man tips på bra övningar för att undvika att få fortsatta problem.

Sara L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra och trevligt bemötande av duktig naprapat! Extra plus för det smidiga bokningssystemet.

Göran J
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Har blivit behandlad med massage och akupunktur och tycker det har hjälpt mig med mina krämpor. Personalen är jättetrevlig och bemötandet alltid positivt och jag upplever dem som lyhörda och engagerade. Mycket nöjda med deras tjänster och kan verkligen rekommendera dem.

Waseem Ahmed B

Bäst av bäst underbart.

THOMAS R
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag hade ont i ett knä och sökte råd och hjälp hos Naprapathälsan. Förutom två behandlingar med massage och laser fick jag bra information och övningar som jag kunde använda på egen hand och efter några veckor är mina besvär nu i stort sett borta.

Vesna Z
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

very professional and helped me with very painful neck pain, I highly recommend Naprapathälsan in Sollentuna

Linda G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fick bra hjälp och ett mycket trevligt bemötande. Kommer gärna igen.

Roger G
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Seriöst, proffsigt och kundanpassat samt därutöver flexibelt och hög servicegrad vid ändringar och bokningar!