Naprapathälsan i Sollentuna

www.naprapathalsanisollentuna.se
  • BadgeNineYears
  • BestInSweden2025
4.8

Efter att ha arbetat på flera olika kliniker startade vi 2011 Naprapathälsan i Sollentuna. Här har vi skapat en lugn och välkomnande mottagning där du riktigt kan känna att du kommer bli väl omhändertagen. Vi har ett stort intresse för idrott och behandlar ofta idrottsskador, men tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet...

804 omdömen om Naprapathälsan i Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2017

Anders S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fantastiskt bemötande. Kunniga naprapater. Har blivit hjälpt med diverse ryggproblem under 10+ års tid. Alltid med gott resultat. Bra tillgång på tider. Kan varmt rekommendera deras naprapat-tjänster.

Solveig S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Många gånger fått hjälp med behandlingar mot olika smärtor. Även fått tips på rörelser. Jättenöjd. Rekommenderas!

Larsa N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra behandling, kunniga och trevliga.

Lieselotte H

Duktiga & trevliga . Ger även bra tips på egen träning

Karolina Z
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Anna som jag gått till i många år på Naprapathälsan, är världens bästa! Hon är ödmjuk, igenkännnade och profesionell. Hon räddar min trasiga rygg om och om igen.

Krister S

Patrik L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra massage och bemötande. Ingen väntetid.

Sonja W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag blev mycket väl bemött och fick många tips och råd om vilka övningar jag kan göra själv.

Dorothy N

Underbart och härligt behandling

Kerstin S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket kompetenta och duktiga! Alltid ett vänligt bemötande! Både när det gäller besök för massage eller hos en naprapat.

Ingela S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag är mycket nöjd med min behandling av en ömmande hälsena. Trevligt bemötande och bra rekommendation av rehabövningar för att stärka muskulaturen.

Jonas C
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevligt bemötande och proffsig behandling

Lars Thomas Holger N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra bemötande och proffsiga behandlingar. Rekommenderas!

Maria S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Besökt Naprapathälsan under flera år, både för massage och naprapatbehandling. Blir alltid väl bemött och får en professionell behandling.

Helena B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra och professionellt! Jag bokade 25 min massage.

Mike M
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Very friendly and effective service.

Lillemor D
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Man blir väl omhändertagen och jag väljer att åka en bra bit just till dom då dom alltid har ett trevligt bemötande och är superduktiga.

Ellen N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fint bemötande, duktig personal, uppmärksamhet, jättebra massage. Ska absolut boka flera tider.

Kristoffer T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Skön massage men lite väl dyrt

Monica A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag har alltid blivit så trevligt bemött när jag kommit dit. Jag får så bra hjälp på ett professionellt sätt. Alla är så trevliga.

Melina N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid hjälpsamma, tillgängliga, trevliga och kompetenta! Känner mig trygg oavsett vem jag går till, alla besitter hög kompetens!

Sunsanne H
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bokat tid för stötvågsbehandling. Fick ny terapeut pga sjukdom, vilket var smidigt. Påläst och kunnig. Behandlingen hjälpte.

Margareta L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag kan snabbt konstatera att jag har fått mycket god hjälp hos Naprapathälsan! Allt har varit mycket bra; bemötande, professionalitet i behandlingarna, engagemang. Jag skulle utan tvekan rekommendera Naprapathälsan till någon som behöver riktigt god hjälp.

Anna C
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid proffsigt och att man försöker förstå anledningen och roten till problemet.

Peter N
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bästa ever alltid bra och trevligt bemötande och provsitta hjälp med alla möjliga krämpor man har

Maria S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag känner stort förtroende för alla de naprapater jag besökt hos Naprapathälsan och har fått mycket bra hjälp.

Heidi A

Vänligt mottagande. Jag fick hjälp😊

Frida P
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Toppen! Lyssnar in och förstår problemet.

Juliette A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Har gått här i flera år för olika besvär. Super nöjd! Speciellt Linn och Anna.

Yvonne Ö
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag blev trevligt bemött och upplevelsen var bra.

Peder T
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket bra. Trevliga och kunniga hjälpsams.

Åsa B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Superduktiga och trevliga! Jag har lång erfarenhet av naprapater och Naprapathälsan får högsta betyg från mig/Åsa

Birgitta A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag är mycket nöjd med mina behandlingar hos naprapathälsan. Naprapaten har lyssnat och varit så förstående på mina problem som jag haft med både kroniska smärtor och tillfälliga vid hårt arbete då jag gått hos dem i olika omgångar under flera års tid.

Helena L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Professionellt bemötande och mycket duktiga naprapater. Jag har varit återkommande kund under fem år

Sara B
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Jag kan verkligen rekommendera Naprapathälsan i Sollentuna! Jag går regelbundet hos Anna och hon är ytterst kompetent (arbetar delvis som lärare på Naprapathögskolan) men också en väldigt inkännande person.

Phebe L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Väldigt trevlig och professionell personal som verkligen hjälper!

Anita P
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Anna är alltid lika fantastisk 🤩

Ivana V
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Alltid lika glad och nöjd efter 25 min rygg massage hos Daniel. Bra att alltid komma till samma person som förstår dina besvär och man behöver inte prata om och om. Känner mig som hemma. Tack

Therese P
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Proffsigt bemötande, lyssnar på den problematik du har och tar ditt hälsotillstånd på allvar. Tryggt och varmt intryck

Katharina W
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Blir alltid bemött på bästa sätt. Trevlig och kunnig personal. Att i samråd få hjälp med adekvat behandling. Naprapaten hade en inlyssnande och ödmjuk inställning till min smärtproblematik. Sökte för smärta i ben och rygg.

Alicia R
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Superbra, har problem med stel nacke och fick hjälp på direkten

Michael P
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Den absolut bästa naprapatkliniken jag har använt. Min supernaprapat Josefine är bara bäst!

Mikael W

Bra bra,bra,bra,bra,bra,bra,bra

Niklas Olof Amandus Ö
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Bra bemötande och bra massage, fick rekommendationer efteråt och vad man ska tänka på.

Marie C
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Fint bemötande och professionell behandling av Anna. Inte lika bra av en av de nya. Jag är supernöjd med min behandlare.

Kristin S
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Mycket nöjd med behandlingen och resultatet.

Dan L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Ett mycket positivt besök. Engagerad och noggrann inledande undersökning och åtgärder som känns helt rätt för mina, något kluriga, besvär. Jättebra!

Linda A
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Kunnig, förtroendeingivande, lyhörd och inkännande!

Kenneth L
Skrev om Naprapathälsan i Sollentuna

Trevlig och professionell personal.

Frida B

Nogrann och superproffsig! Rekommenderas ! 🌟🌟🌟🌟🌟