Kirokliniken Liljeholmen

Kirokliniken Liljeholmen

Nå hälsa genom ryggraden med hjälp av kiropraktik!

Hos oss på Liljeholmens Kiropraktik möts du av legitimerade kiropraktorer som alla har internationellt godkänd utbildning. Vi kombinerar traditionella tekniker med modern utrustning och håller hela tiden koll på den senaste forskningen för att kunna ge dig bästa möjliga vård.

Vi kan hjälpa dig både behandla och förebygga problem som orsakas i ryggraden. Genom vår holistiska syn på hälsa ger vi gärna råd när det gäller rörelse och kost för att den kiropraktiska behandlingen ska ge full effekt och bevaras.

Välkommen till oss på Liljeholmens Kiropraktik!

Utmärkelser

737 omdömen om Kirokliniken Liljeholmen

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-30 Verifierad kund
    Alltid trevligt och professionellt bemötande.
    Jess gör underverk med en ond ländrygg varenda gång!
    Går oftast att få en tid snabbt när man behöver.
    2023-03-30 Verifierad kund
    Kunnig och trevlig personal, jag har varit på några besök och är jättenöjd.
    2023-03-29 Verifierad kund
    Trevligt och personligt bemötande.
    Vid första tillfället hoppades jag att få hjälp med smärtan, och det besöket blev bättre än förväntat. Sen har jag varit på både massage och kiropraktik.
    2023-03-29 Verifierad kund
    Har blivit professionellt och trevligt bemött av kiropraktorn och assistenten. Efter tre besök har jag mycket mindre ont i ländryggen som jag haft besvär med i flera år så jag är mycket nöjd!
    2023-03-26 Verifierad kund
    Så bra och duktiga och dessutom alltid trevliga
    2023-03-24 Verifierad kund
    Bra behandling och uppföljning.
    2023-03-24 Verifierad kund
    Kiropraktik med hjärta och hjärna, rekommenderas!
    2023-03-23 Verifierad kund
    Mycket kunniga och trevliga och välkomnande när man kommer och behöver hjälp⭐️
    2023-03-23 Verifierad kund
    Bra bemötande och snabb service så jag är mycket nöjd.
    2023-03-22 Verifierad kund
    Committed and helpful, good results and easy to get in touch with and easy to get an appointment for treatment
    2023-03-22 Verifierad kund
    Lätt att få tider snabbt och positivt bemötande.
    2023-03-19 Verifierad kund
    Bra behandling och fint bemötande av receptionen. Alltid lika proffsiga
    2023-03-18 Verifierad kund
    Vill ni möta bästa gänget och få den magiska behandlingen är det hit ni ska gå.
    2023-03-13 Verifierad kund
    Jag kommer att rekommendera den här kliniken till andra!
    Blev jättebra bemött, lyssnad på och framförallt så mår jag bättre i kroppen.👍
    2023-03-06 Verifierad kund
    Väldigt personligt och proffsigt! Jag blir hjälpt från varje tillfälle samt med de övningar jag ska göra mellan besöken. Jag gick hos kiropraktor Jess på Ekerö.
    2023-03-04 Verifierad kund
    Bra bemötande och effektiv behandling med uppföljning
    2023-03-03 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Bra tips på vad jag kan göra själv.
    Förväntar mig att få korrigering av felställningar i kroppen och behandling pågår.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bästa service och så proffsigt. Här känner man sig alltid sedd och omhändertagen på bästa sätt!!
    2023-02-22 Verifierad kund
    Jag har fått ett utmärkt bemötande och jag har höga förväntningar som dom bemöter utmärkt.Bär man har problem med rygg och axlar så är det mycket viktigt att man får en bra behandling och det får man verkligen
    2023-02-18 Verifierad kund
    Duktig men stressigt behandling. Löpande band. Hinner inte gå in på djupet.
    2023-02-16 Verifierad kund
    Besöken på Kirokliniken Liljeholmen fungerar alltid jättebra! Ordning och reda samt väldigt bra behandlingar! Jag har alltid varit helt nöjd med besöken här!
    2023-02-11 Verifierad kund
    Ulrika var jättebra och lugn och förklarade/visade varför det gjorde ont. Hon var bäst!
    2023-02-10 Verifierad kund
    Alltid professionell hjälp när man behöver det som mest vare sig akut eller i förebyggande syfte.
    Nöjd kund hos Ulrika & Jess sedan länge !
    2023-02-08 Verifierad kund
    Toppen! Fixar alltid mina problem på ett effektivt sätt och med ett trevlig bemötande
    2023-02-06 Verifierad kund
    Alltid trevligt bemötande och bra behandlingar. Det som jag inte tycker om är att jag ofta få sitta och vänta 10-15 min efter min tid. Det verkar pressas in lite mkt kunder och tidsplanen håller inte. Att tänka på är att också kundens tid är viktig. Kan kännas nonchalant mot kunden.
    Jag köpte kiropraktortjänst.
    2023-01-29 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande. Kunnig kiropraktor.
    2023-01-29 Verifierad kund
    Trevlig och harmonisk stämning, känner förtroende vid behandlingar, har blivit hjälpt med mina nack och ryggbesvär.
  • Linda Maria Elisabeth B
    2023-01-28 Verifierad kund
    Bästa kiropraktor kliniken som jag varit på, då har jag varit på en del. Super bra bemötande i receptionen. De besitter en bred kunskap och hjälper en långsiktigt. Jag har skolios samt en kass hållning. Kom dit pga akuta smärtor i nacken och idag har jag en rak ryggrad och en hållning som sakta men säkert blir bättre. De justerar och masserar problemområdena. Jag kan VARMT rekommendera denna klinik.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Bra kiropraktorklinik , lite dyrt:(!!
    2023-01-27 Verifierad kund
    Professional. Friendly. Earnest desire to help relieve pain. Thoughtful explanation of symptoms and procedures. Highly recommended.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Jag är alltid nöjd när jag varit hos Jess.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Jag och min sambo har gått hos Jess i 11 år nu. Vi fortsätter att åka till Stockholm trots att vi numer bor i Vingåker. I Jess händer är man som tryggast. Han känner med lätt beröring igenom ryggraden och anpassar behandling utefter vad som beskrivs och känns. Han har hjälp mig igenom två smärtsamma graviditeter när sjukvården inte kunnat erbjuda någon lösning. Jag är så otroligt tacksam över den värme, kunskap och tips på vägen han erbjuder. 5/5!
    2023-01-25 Verifierad kund
    Otroligt trevlig och proffsig personal. Ser till helheten och är måna om att hjälpa.
    2023-01-22 Verifierad kund
    Känner mig nöjd med Kiropraktiken alltid lika professionellt bemötande och bra behandlingar.
    2023-01-19 Verifierad kund
    Knowledgable and friendly staff.
    2023-01-15 Verifierad kund
    Som regel alltid tillgängliga och mycket personliga
    2023-01-12 Verifierad kund
    Vänligt och proffsigt bemötande. Kunnigt och informativ behandling med långsiktigt resultat!
    2023-01-11 Verifierad kund
    Alltid ett positivt och vänligt bemötande. Allt flyter på och är på tid. Får tips och råd och ett ärligt bemötande varje gång. Kan varmt rekommendera Kirokliniken Liljeholmen.
  • Gränöfjärdens F
    2023-01-06 Verifierad kund
    Jag tror de är mycket bra. Men svårt att veta. Tar lång tid att utvärdera.
    2023-01-04 Verifierad kund
    Fick bra hjälp med rygg o nacke.
    2023-01-04 Verifierad kund
    Mycket bra och förtroendeingivande bemötande. Muntlig genomgång av smärta och uppkomsten av den. Behandling, uppföljning med övningar och stretch för ett snabbare och bättre resultat. Proffsig!
    Jag rekommenderar verkligen Jess.
  • Jane S
    2022-12-31 Verifierad kund
    Efter att ha gått hos Ulrika och Jess i över 10 år gick jag dit med min dotter. Ulrika är så duktig med barn! Fortsätter att gå hit oavsett avstånd. Bästa!
    2022-12-30 Verifierad kund
    Ett gott bemötande av genuint intresserad personal. Förväntade mej kotknackeri, inte mer.
    Helhetssynen som förmedlades förvånade, värmde och stärkte till kropp & själ.
    Önskat Er ett riktigt gott nytt år.
    Sten
    2022-12-26 Verifierad kund
    Varmt och mycket kunnigt bemötande
    2022-12-23 Verifierad kund
    Tack Jesse för ett fantastiskt bemötande och lyckad behandling med all din kunskap och empati. Jag rekommenderar alla som behöver behandling för problem i ”’rörelsesystemet” boka en tid här!
    Suzanne Reuter
    2022-12-17 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och utmärkta tjänster, men viljan att pracka på kunden många besök med oklar agenda drar ned betyget ordentligt
    Hej Per, vi tror på långsiktiga och grundliga behandlingsplaner för att nå bästa möjliga behandlingsresultat på lång sikt. Behandlingsplanen innehåller tre faser: akut, rehabilitering och sen underhåll och vi presenterar det till alla våra patienter. Vi är noga med att förklara att patienten får välja själv. Ledsen att du upplevde det som att vi prackar på. Kirokliniken Liljeholmen
    2022-12-16 Verifierad kund
    Professionellt och jättebra behandling. Rekommenderas!
    2022-12-15 Verifierad kund
    Vänligt kunnigt och empatiskt.
    2022-12-14 Verifierad kund
    Alltid lika trevligt bemötande. Så professionellt behandlad och mår så gott när jag lämnar kliniken. Vill inte gå till någon annan
    2022-12-10 Verifierad kund
    jättebra.%%%55555%%%%%%5555555555%%55555555555555555555