Exceptional service. Highly recommend. Very attentive and professional.
Access Rehab - Sjöstaden
Välkommen till Access Rehab i Sjöstaden! Om du lider av besvär med muskler, leder eller kvinnohälsorelaterade besvär hjälper vi dig gärna. Här på kliniken i Hammarby Sjöstad hittar du några av Sveriges absolut bästa naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare. Våra behandlingsmetoder är...
2757 omdömen om Access Rehab - Sjöstaden
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Jag fick hjälp med dels rehabövningar för en kass axel och rygg, men även hjälp med hur jag ska träna specifikt för just min sport Enduro. Det blir fler besök för att utveckla min fysträning ytterligare.
. Trevligt och professionellt bemötande . Muskulär avslappning mot kramp i ben och fötter . Jag mår redan bättre efter 2 x idrotts massage
Lätt att kontakta och få tider. Hit har jag vänt mig med ryggskott eller bara för att få massage. Trevliga, kompetenta och engagerade utövare. Får alltid tips om övningar för både lindring och förebyggande. Kolla deras instagram! Sist var jag hos Nina, henne kan jag rekommendera. /Erik
Bra mottagande kunnig och förklarar bra. Är jätte nöjd.
Bra bemötande ,lätt att ta sig hit.
Alltid lika bra! Nina är väldigt duktig och kunnig och har bra koll på vad som behövs för att man inte ska tappa lusten att träna.
På grund av många skador har jag genom åren varit i kontakt med många fysioterapeuter och andra rehabspecialister. Måste säga att access rehab utmärker sig med deras kompetens och de har alltid gett bra råd och träningsprogram, t.ex. med fötter, knä och axel. För mig är det långt bort, men vänder mig alltid hit när jag vill vara helt säker på att jag får bästa hjälpen. Tack!
Kompetenta. Varit hos flera av dem. Lite dåliga på att återkoppla ibland.
Jätte trevliga och fick väldigt bra hjälp. Rekommenderar verkligen!
Mkt bra o seriöst bemötande där jag upplevde mycket kunskap bakom Robins sätt att ta sig an min skada.
Trevlig och kunning personal. Bra bemötande och engagemang.Bra precisa övningar som har hjälpt mig.
Jag tycker det var bra, inga klagomål skulle fortsatt gå om det inte va så dyrt.
Jag kom för behandling av spänningshuvudvärk och nacksmärtor. Redan efter första behandlingen försvann huvudvärken. Proffsigt bemötande och bra behandling.
Väldigt kunnig personal, bra bemötande och trevliga lokaler
Har gått hos Access Rehab i många år och kommer fortsätta med det. Deras naprapater är väldigt lyhörda och oerhört proffsiga.
Trevligt och proffsigt bemötande av personal. Uppskattar också den lugna och avkopplande miljön.
Bra bokningstider och snabb svar
Trevligt och proffsigt bemötande.
Ett professionellt bemötande där naprapaten lyssnar på patientens problem. Bra övningar att göra hemma för att lindra smärtan är också uppskattat.
Mycket bra bemötande och bra övningar. Blev bra anabbt
Nina var väldigt kompetent och inkännande. Väldigt bra upplevelse!
Proffsigt, Robin är duktig på ”felsökning” och att förklara hur en skall göra och träna för att åtgärda det som blivit fel!
Efter 6 veckor med en besvärlig vadruptur och 10 olika besök hos tre olika vårdgivare hamnade jag äntligen rätt hos Access Rehab. Det som verkligen utmärker dem är deras inlyssnande bemötande och att de är otroligt duktiga på sitt hantverk. Men det jag uppskattar mest är att de inte chansar eller behandlar på spekulation – utan använder ultraljud som standard för att säkerställa rätt diagnos och behandling. 2025 känns det självklart att det borde vara standard inom vården, men tyvärr är det långt ifrån alltid så. Här får...
Återkommer till Johanna på Access Rehab då jag alltid fått bra hjälp med rygg, nacke och fotproblem.
Bra bemötande och bra kunskap!
Trevlig och professionellt bemötande, förståelse för mina problem. Rekommenderas!
bemötande 10 poeng kunskap 10 poäng lokal 10 poäng åtgärd 10 poäng uppföljning 10 poäng Bara nöjd.
Proffsigt och trevligt bemötande.
Har gått dit för flera olika problem och rehab efter operation. Får alltid ett bra bemötande med bra övningar och tips som underlättar och hjälper mig för de olika problem som jag kommit dit med. Lyssnar på vad jag tycker funkar bra och vad som funkat mindre bra och justerar min plan efter det.
Bra och professionellt bemötande
Väldigt bra massage ! 🌞Proffsigt bemötande och välkomnande.
I recently had an appointment with Robin, and I couldn’t be happier. He is incredibly knowledgeable and professional, and what I appreciated most is that his advice is grounded in evidence-based information. I felt genuinely cared for and confident in the guidance I received. Highly recommend!
Jag täffade Erik på Access Rehab. Han var väldigt noggrann, tog sig tiden att verkligen förstå mina problem och behandlade alla områden. Han känns trygg, säker och kompetent som behandlare. Det kändes väldigt bra efter behandlingen och jag är supernöjd! Rekommenderar behandling hos Erik för alla!
Min fysioterapeut, Nina, är mycket kunnig, lyssnar på mig och kommer med bra och trovärdiga råd. Resten av verksamheten/bolaget kan jag inte uttala mig om, men jag gissar att de går i Ninas anda.
Toppenbra sjukgymnast i Nina Gustafsson som verkligen bryr sig och har tålamodet och inte ger upp om patienten. Lite dåligt är att spårvagnen ofta spårar ur och fått ta taxi hem ett par gånger när jag har varit där. Inte bra!
Mitt besök på Access Rehab i Sjöstaden var en otroligt positiv upplevelse. Redan vid ankomsten blev jag varmt bemött av personalen, som visade stor omtanke och professionalism. Jag kände mig genast trygg och välkommen, vilket satte en positiv ton för hela besöket.Behandlingarna jag fick var skräddarsydda efter mina behov, och jag märkte snabbt hur mina förväntningar infriades. Personalens kunskap och engagemang gjorde att jag fick den hjälp jag behövde för att påbörja min rehabilitering.
Hos Access Rehab får man alltid professionell, kunnig och personlig hjälp med att få ordning på sin kropp.
Väldigt kunnig, förstod mina problem och bearbetade dem.
Bokade akuttid för ryggproblem. Läkare på vc trodde diskbråck med med noggrann undersökning av Naprapat kom han fram till att det troligen inte var det. Gav mig behandling och en rehab plan. Nu efter 3 besök är jag på god väg att bli fri från min smärta. Väldigt nöjd kund!
Tagen på allvar och har fått hjälp mot smärta.
Fick superfin hjälp. Väldigt professionellt bemötande.
Bra bemötande och kunnig personal
Mycket bra bemötande av Robin som tog sig tid, var pedagogisk och intresserad av att förstå. Behandlingen gjorde dessutom susen.
Toppen service o schysst på alla sätt o vis
Bra bemötande och fick den hjälpen jag sökte
Mycket trevligt och professionellt bemötande!
Alltid trevliga och kunniga.
Proffesionellt, lyssnande och engagerat!
Jag har gått till Access rebab till och från i flera år och blivit behandlad av flera av deras fysioterapeuter. De är fantastiska.