Bra bemötande, fick bra hjälp med mina problem.
Access Rehab - Sjöstaden
Välkommen till Access Rehab i Sjöstaden! Om du lider av besvär med muskler, leder eller kvinnohälsorelaterade besvär hjälper vi dig gärna. Här på kliniken i Hammarby Sjöstad hittar du några av Sveriges absolut bästa naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare. Våra behandlingsmetoder är...
2623 omdömen om Access Rehab - Sjöstaden
Sedan starten hos Reco 2017
Trevligt bemötande och kunnig personal. Plus att mina besvär har försvunnit.
Jag blev bemött med respekt, lyhördhet och omtanke. Min förväntning var att få snabb hjälp med att minska smärta samt hjälp med att åtgörda problemet på lång sikt. Jag fick bra hjälp med båda delarna. Jag fick behandling eftersom jag hade smärta i ryggen pga ryggskott. Personalen är fantastisk, kunnig och trevlig. Tack för att ni finns!
Clara är proffsig, kunnig och trevlig - så glad över den hjälpen jag får! TACK! Mvh Daniela
Tack själv Daniela för ditt fina omdöme till vår fysioterapeut Clara! :-)
Jag hade en bra upplevelse! Fick bra övningar och personalen verkade kompetent.
Kunnig och professionell hantering av mina besvär och med personligt anpassade övningar för att ge mig möjlighet att snabbt komma tillbaka till den träningsnivå där just jag vill vara.
Hej Carl Henrik och stort tack för ditt fina omdöme! Hoppas att träningsnivån snart är på topp igen. :-)
positiv, duktiga folk och bra med akuttider!
Träffade Nina, mycket proffsig, välutbildad inom sitt område och väl bemötande. Till skillnad från många andra fysioterapeuter är detta ett ställe som är värt att gå till, toppen!
Tack Olof för ditt fina omdöme till vår fysioterapeut Nina. Varmt välkommen åter!
Bra bemötande. Kändes som de lyssnade på mina problem och la upp en plan utifrån mina förutsättningar. Har gått dit för olika besvär och har fått bra hjälp vid båda tillfällena.
Proffsigt och trevligt bemötande av Nina. Jag är mycket nöjd med mina två besök
Mycket trevligt bemötande trots att jag tagit fel på tid och var 10 min sen. Älskar idrottsmassagen som tar bort stelhet där jag har behov av att mjuka upp och knåda ut.
Robin är en stark man med starka händer. Min ryggsmärta fruktar honom.
Precis som tidigare fick jg ett positivt bemötande. Då jag alltså varit hos Access Rehab tidigare hade jag höga förväntningar, som också infriades. Upplevelsen var bra och sedan är det upp till mig att genomföra det framtagna programmet.
Hej Ingvar och tack för din feedback - den är viktig för oss! Lycka till med ditt träningsprogram! :-)
Seriöst, kunniga. Har hjälpt mig, och det känns nu bättre.
Fick ett väldigt bra och proffsigt bemötande och hjälp av Johanna. Rekommenderar henne varmt.
Alltid bra behandlingar. Går alltid att få tid inom några dagar. Trevligt bemötande.
Trevligt och professionellt bemötande! Kunnig personal.
Stort tack för detta fina omdöme. Önskar dig en toppen-sommar!
Vänligt och professionellt bemötande. Stor yrkesskicklighet. Känner mig trygg och väl omhändertagen av en naprapat/fysioterapeut som vet vad hon gör. "Skräddarsydd" behandling och övningar har gjort stor skillnad till det bättre när det gäller både akuta och långdragna besvär.
Hej Catrin och tack för dina fina feedback. Trevlig sommar!
Blev vänligt och professionellt bemött i telefon. Förväntade mig kompetens och professionalism och det fick jag med råge. Har knäproblem och fick bra övningar. Det går åt rätt håll- tack Clara. Bokade massage som var fantastiskt bra-tack Robin. Återkommer efte.r sommaren. Rekommenderar er till andra!
Hej Kira och stort tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en riktigt fin sommar!
Mkt trevligt och proffsigt bemötande.
Professionellt och bra bemötande. Kunnig personal som kunde hjälpa till med tydlig diagnos och bra övningar som successivt stegrades för att få bort besvären och snabbt komma tillbaka till full träning.
Personligt, kunnigt, bra lokaler och placering
Kunnig och mycket trevligt Hälsena reab Fick bra träning ( Reab och övningar att ha hemma
Bra på att lyssna på behov och rekommendera relevant behandling. Bra bremötande och generösa öppettider.
Nina är både kunnig och trevlig
Så himla bra bemöten där man kommer dit och jag får alltid den hjälpen jag behöver. Jag köpte massage för 55 minuter och det är en återkommande som jag har.
Väldigt professionella . Nina hjälpte mig igenom den hemska skadan jagchar och allt länder 100 från början till slut tack 🙏
Bra generös hjälp. Vackra lokaler. Trevligt . Tryggt. Gått hit många ggr. Enkelt att boka tid också.
Tack för en fin rekommendation och välkommen åter vid behov! :-)
Proffesionellt och välkomnande
Fint bemötande med lyhört arbete kring behandling
Mycket professionellt bemötande! Behandling och program som gör att jag nu är helt besvärsfri.
Jag har gått av och till under många år på Access Rehab. De har alltid varit vänliga och lyhörda. Jag har alltid upplevt att deras behandlingar hjälper oavsett om jag varit där för nackproblem, tennisarm eller problem med baksida lår.
Jag behövde inte välja vart jag skulle vända mig för att få hjälp. För tre år sedan fick jag hjälp av mycket hög kvalitet på AccessRehab -Sjöstaden. Som förra gången vände jag mig till naprapaten Mattias Derfält. Jag hade ont i musklerna under mitt högra skulderblad och jag fick bra behandling, övningar för den muskelgruppen och bra råd. Tack så mycket Mattias Derjält och hela teamet Access Rehab- Sjöstaden! Mvh Anna Püve
Hej Anna och stort tack för din jättefina feedback!
Clara är kunnig och ger mig bra träningsövningar. Han har koll på vilka småmuskler som behöver stärkas, och hur man kommer åt dem. Kunnig och engagerad. Rekommenderas varmt.
Så nöjd med både att det finns många tider att välja mellan samt så är behandlingen jättebra.
Nina is a fantastic physiotherapist. She provided practical and manageable exercises to strengthen my shoulder and improve my recovery.
Va där för diskbråck och fick viss hjälp .. En halvtimmes Behandling för en jäkligt dyr peng .lite hutlöst kan jag tycka .
Hej och tack för din feedback - den är viktig för oss! Om du vill berätta mer om din upplevelse under ditt besök hos oss går det bra att kontakta oss på elenore@accessrehab.se
Personal engagerad, kunnig och förstående.
Bra bemötande av kunnig personal
Snabb, smidig och proffsig hjälp.
Jag har fått fin hjälp med behandlingar och anpassad träning. Naprapaten förstod direkt hur skadan skulle behandlas och vad som funkade bäst i form av träning och kommunikation för min personlighet. Har träffat flera olika och de är alla väldigt kunniga!
Proffesionellt mottagande, bra förklaringar och stöd. Fick snabb hjälp.
Mycket bra bemötande och kunnig personal. Individanpassad tränings schema med bra uppföljning.
Har fått fysioterapi och blivit bemött professionellt och med respekt. Har fått bra stöttning vid min rehabilitering.
Tack Irene för ditt fina omdöme!
Väldigt bra bemött och blivit lyssnad på vilka problem jag har med nacke/rygg. Jag har blivit mycket bättre av de behandlingar jag fått av Jesper. Kommer fortsätta gå för att säkerställa att problemen inte kommer tillbaka nu när jag kunnat börja träna igen vilket var målet.
Tack Marianne för denna fina rekommendation till vår leg naprapat Jesper. Väldigt roligt att höra att du mår mycket bättre!
Har fått ett mkt positivt och professionellt bemötande vid varje besök och mycket bra massage och rehab.
Nina är fantastiskt,snabba tider & bra behandling
För mig är det viktigt att bemötandet signalerar professionalitet och omsorg vilket jag upplevt varje gång jag besökt Access Rehab. Jag har fått tid snabbt och både undersökning och behandling har lett till att jag dels fått smärtlindring men också förståelse för vad som föranlett det aktuella läget. Med mig hem har jag fått verktyg för hur jag dels kan underhålla men framförallt förebygga att läget uppstår igen. Jag kan varmt rekommendera Access Rehab och jag kommer själv återvända om eller när jag behöver det.
Bra, pedagogisk proffesionell hjälp.
Mycket bra bemötande, kunnig och professionell, och bra resultat av behandlingen.