Access Rehab - Sjöstaden

En del av Access Rehab www.accessrehab.se
  • BadgeSevenYears
2 520
4.7

Välkommen till Access Rehab i Sjöstaden! Om du lider av besvär med muskler eller leder är det oss du ska kontakta. Här på kliniken i Hammarby Sjöstad hittar du några av Sveriges absolut bästa naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrottsmassörer och personliga tränare. Våra behandlingsmetoder är effektiva och moderna,...

2520 omdömen om Access Rehab - Sjöstaden

Sedan starten hos Reco 2017

Robert A

Snabbt Svar och inbokad Behandling för Akutbesök med Ryggbesvär

Georgia P
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Fick jättebra hjälp från Clara med en skada jag fick - hon var kunnig och snäll. Rekommenderar varmt!

Hans H
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Professionellt och engagerat bemötande. Levde mer än väl upp till de förväntningar jag hade.

Sofia M
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Kunnig tjej Maria som hjälpte mig att konstatera att jag har en Frozen shoulder Hon vidarebefordra även bilder som togs för ett ytterligare utlåtande och återkoppla till mig. Proffsigt och snabb hjälp

Åsa M
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

rehab efter fraktur på knä. professionellt mottagande av Clara som med förståelse för skada rekommenderade övningar därefter. Hon såg att jag gjorde vissa övningar felaktigt och justerade och påvisade vad jag ska tänka på.

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Hej Åsa och tack för din feedback! Verkligen roligt att höra att du var så nöjd med vår naprapat och fysioterapeut Clara.

Eva G
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Har fått stor hjälp att behandla min hälsporre med stötvågsbehandling. Rekommenderar varmt och även att de har kvällstider.

Christer B
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Professionell personal som alltid levererar bästa hjälpen när den behövs som bäst.

Noah L
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Jag fick ett varmt välkomnande när jag kom dit och jag kände min trygg direkt. Jag fick hjälp med det jag behövde vilket var exakt det jag förväntade mig av företaget. Sammanfattningsvis var det ett lyckat besök.

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Stort tack Noah för ditt fina omdöme! Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig så bra att vi levde upp exakt till dina förväntningar. Allt Gott från oss!

Adam W
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Den va riktigt bra. Personalen va trevlig och bra

Maria M
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Jag går regelbundet på massage och det är mycket bra. De är kompetenta och trevliga. De vet hur man masserar! Jag bor nära så det blir väldigt smidigt att gå dit. Bokningssystemet funkar bra man får snabbt en tid man vill ha.

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Hej Maria och stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att du upplevde att vi gav dig en bra massage och trevligt bemötande. Varmt välkommen åter!

Robert K
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Bra och professionellt bemötande.

Martin O
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Riktigt proffesionella där och lyssnar verkligen på individens behov samt utformar ett program efter vad klienten sagt. Mycket bra !

Rebecka H
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Maria var mkt duktig och kunnig!

Sofie H
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Jag hade bokat en idrottsmassage. Sökte hjälp pga nack/ ryggbesvär. Jag blev bemött av en professionell kvinna, välklädd i arbetskläder, räckte fram sin hand och presenterade sig. Vi gick igenom mina besvär och hur behandlingen skulle gå till. Jag har alltid varit nöjd efter mina besök på Access Rehab och lika så denna gång. Mina besvär avtog och massören gav mig den behandling som min kropp behövde, varken för hårt eller löst, hon hittade problemområden och masserade väldigt bra, hon hade en bra känsla för vad just jag behövde denna dag. Tack. Sofie

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Hej Sofie och stort tack för ditt fina omdöme! Mycket roligt att höra att du alltid varit nöjd efter dina besök hos oss. Varmt välkommen åter!

Anne W
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Jättebra, har varit hos både naprapat och massör. Kunniga, duktiga och no-fuss.

Klas A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Bra behandling tycker jag. Fick det jag önskade.

Oskar U
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Tog hand om min rygg och mitt ryggproblem på bästa sätt!

Anna W
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Professionellt och effektivt bemötande. Fick hjälp snabbt av duktig och engagerad naprapat.

Kenneth F
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Alltid bra bemötande och god hjälp, mycket nöjd!

Kenneth N
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Mkt bra , fick en snabb tid , Maria är mycket duktig .Kan varmt rekommendera henne .

Birgitta S
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Fick med kort varsel en tid redan nästa dag. Fick massage som hjälpte mycket bra redan från början. Bokade genast fler tider.

Björn E
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Trevligt bemötande, lyhördhet, kunniga. Mycket nöjd

Ulrika S
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Mycket trevligt och kunnigt bemötande och behandlingarna ger önskad effekt.

Per A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Lyhörda och mycket bra behandling.

Anette T
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Enkelt att få tid, duktig och trevlig naprapat.

Katharina A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Proffsigt och trevligt bemötande. Gick därifrån och kände mig bättre än när jag kom

Lars-Erik L
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Bra bemötande och proffsig behandling! Jag fick behandling för golfarmbåge med hjälp av stötvågsterapi

Ewa S
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Har naprapat Jesper, som är fantastisk med hårda nypor, serviceminded & suveränt bemötande!

Andreas A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Alltid nöjd med behandlingen när jag går därifrån 👍👍👍👍

Åsa H
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Jättebra idrottsmassage. Trevligt bemötande och lätt att boka.

Diane C

Bra och professionellt! Trevlig staff

Sasan A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Mycket trevligt bemötande, välutbildade och framförallt så har jag blivit betydligt mycket bättre i min Axel efter dom behandlingar jag fått med bl.a nålar och såklart som alla måste göra, följa dom övningar man får för rehabiliteringen. Med vänlig hälsning/ Super nöjd kund.

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Tack för ditt fina omdöme! :-)

Jesper J
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Helt fantastiskt hur man kan vara så kunnig och duktig på kroppens anatomi. Rekommenderar alla att besöka Access Rehab som har någon sorts smärta

Sven E
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Enkelt att boka . Fick tid omgående. Kunnig personal.

Pär Fredrik J
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Nina är verkligen kunnig, påläst och trevlig, rekommenderas starkt,

Lasse L
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Fantastisk service! Kan varmt rekommendera sport massage vilket hjälpte mig hitta bästa kondition inför loppet.

Elise G
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Bra flexibelt service mycket nöjd har återkommit

Lena S
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Trevligt bemötande, känner att jag verkligen får hjälp. Mycket nöjd.

Susanna H
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Hjälpte mig med mitt löparknä

Michal D
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Nina är väldigt kunnig och avslappnad vilket gör upplevelsen kanon samt enkelt att ta till sig information. Super, rekommenderas!!

Ingela R

Mycket kunnig sjukgymnast/ naprapat

Maja J
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Fina ljusa lokaler, lätt med parkering utanför. Ordentlig genomgång av mina problem, behandling och hjälp till att förebygga och undvika vidare skada.

Rodrigo G
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Härligt bemötande från en utbildat fysioterapeut som hittade problem i min kropp som 2 andra hde missat. Dessutom gett mig övningar som får mig att känna att jag kan bli helt återställd.

Sara Margaretha B
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Toppen! Fick en snabb tid och möttes av proffsiga och jättetrevliga naprapat Maria. Fick hjälp direkt! :)

Access Rehab gillar detta
Per N
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Clara är väldigt kompetent och dessutom trevlig! Utan henne hade jag inte kommit igång med min "hjälp till självhjälp"; att träna bort min skada och värk. Mvh Per

Anne B

Proffsigt Bemötande och behandling

Veronica V
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Mycket bra mottagande, kunnig naprapat, kände mig väldigt trygg hela vägen.

Johanna B
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Har fått enormt bra hjälp med en smärtande höft som hindrade mig. Har nu övergått till regelbunden träning med pt som är fantastiskt bra anpassad för mina behov. Proffsigt och fint bemötande. Så bra!

Svar från Access Rehab - Sjöstaden

Tack för detta mycket fina omdöme!

Anette M
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Välkommande och behandligen var mycket bra

Ulf A
Skrev om Access Rehab - Sjöstaden

Fin hjälp, snabb bokning och toppenservice!