Access Rehab - Karlskrona

Access Rehab - Karlskrona

En del av Access Rehab www.accessrehab.se
  • BadgeNineYears
4.5

Välkommen till Access Rehab i Karlskrona! Är du i behov av att behandla smärtande muskler och leder eller lider du av kvinnohälsorelaterade besvär? Här på Access Rehab i Karlskrona arbetar specialister inom naprapati, kiropraktik, sjukgymnastik, idrottsmassage och träning. Vi erbjuder våra kunder modern och effektiv vård och...

930 omdömen om Access Rehab - Karlskrona

Sedan starten hos Reco 2023

Inga-lill L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket proffsigt och trevligt bemötande

Anneli K
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Jag blev jätte nöjd ska använda detta igen när jag får problem med min rygg.

Yvonne K
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Jag är nöjd.Snabb hjälp.skinka och rygg.

Mikael O
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Tidigare har det varit bra. Nu blev jag avbokad pga VAB utan att erbjudas ny tid. Inte så bra!

Elin C
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra och proffsigt bemötande. Tydligt program med övningar som anpassats utifrån diagnos och som lett till snabb läkning av min skada.

Heléna L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Proffsigt, fått bra behandling och råd. Bra bokningssystem.

Patrik L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Patricia fixade med några dagars varsel en tid, ställde diagnos och påbörjade behandling. Har en hälseneskada och även om behandlingen säkert kommer ta tid så är det mycket bättre efter två tillfällen.

Kristina G
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Jag har god tillit till Ninni. Är övertygad om att den hjälp jag får hjälper

Per T
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra bemötande på alla plan, proffsigt

Katarina L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Fantastiskt bemötande. Fick många god råd o övningarna som jag absolut inte fått hos någon annan. Känner att det finns hopp att bli mycket bättre. Tack

Charlotta G

Xxxxxxxcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Åsa L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Proffsiga på sitt arbete. Trevliga. Lugna. Mysig lokal, lugnt o skönt. Mycket kunskap och hjälpsamma.

Birger S

Väl bemötande ,bra behandling,kunnig personal

Christer G
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket bra jag fick en del övningar som jag gör varje dag. Jag kanske hör av mig igen. 😁

Marie A
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Snabb åtkomst och proffesionellt bemötande! Tack!

Kjell J
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Trevligt bemötande och kunnig personal. Mycket bra.

Marie J
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Tack för all hjälp med alla krämpor i en åldrade kvinnas kropp!

Anja G
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra bemötande. Kunnig personal. Få den hjälp som sökt .

Johanna K
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Ett mycket trevligt ställe där jag alltid känner mig välkommen. Trevligt bemötande av behandlare och även alla i lokalerna. Mycket trevligt att det går att ta en kopp te

Rickard H
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Gott bemötande och väl genomförd behandling för just mina behov.

Andreas Eric Ö
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra behandling och trevligt bemötande.

Johan P
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra och proffsigt bemötande. Fick tips på övningar jag hoppas och tror på.

Sofia E
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Kiropraktorn Patricia kunde ta emot på väldigt kort varsel då jag fick akut problematik. Hon har ett jättefint bemötande och stort kunnande. Jag rekommenderar henne varmt till andra.

Ruben C
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Exceptionellt och kan verkligen rekommenderas varmt! Jag har behandlats av Access Rehab/ Ninni Norberg, under flera år nu och har bara positivt att säga om den behandling jag har fått av Er utmärkta massör och kiropraktor. Jag har behandlats genom båda sakerna genom åren och är utmärkt nöjd av den fina behandling och vård jag fått av Ninni Norberg ! Tack!

Malin C
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Jag blev bra bemött från start. Trevligt, konkret och inlyssnande. Mina förväntningar var att få hjälp med smärta i knä och höft. Jag har gått på behandling kiropraktik/massage. Smärtan har släppt och jag har fått med mig övningar. Jag har även fått behandling som indirekt påverkade knä och höft men som hjälpt mig med mina andra spänningar.

Angelica V
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Proffsigt bemötande, kunnig kiropraktor. rekommenderar till andra

Annika B
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Min rygg var som ny när jag gick ut därifrån. Fick mycket bra hjälp.

Anders P
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bra bemötande,och känslan av att bli omhändertagen på ett bra sätt.

Sandra O
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Toppen! Bra bemötande, samt mycket kunnig och professionell personal!

Alfred L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Riktigt bra. Fick hjälp och övningar utifrån mitt problem. Tack Patricia!

Maria G
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Proffsigt bemötande. Ninni såg verkligen individen

Johan L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket bra, kommer fortsätta här.

Lena Kristina N
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Trevlig personal. Bra behandling.

Tetiana V

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👐👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Christina S
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Nöjd, besöket gav vad jag förväntade mig. Massage 45 min, nacke rygg plus koppning . Hjälp med låsningar och få ökad rörlighet i nacke, käkar.

Josefine J
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Fick jättebra hjälp med min axel.

Anders G
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket kunniga och lyhörda . Fint och trevligt bemötande.

Kellie A

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Olof F
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Jag blev bra bemöt. Jag har aldrig tidigare varit hos någon kiropraktiker. Hört om folk som kommit dit som krymplingar och varit helt återställda efter första besöket. Så var det ej för mig, däremot kändes det bättre dagen efter varje behandling. totalt tre.

Christina C
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket bra bemötande av kiropraktorn.

Christina B
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Trevligt bemötande och blev lyssnad på Återkommer gärna om det skulle bli nödvändigt. Finns ni i närheten av Mariefred där jag bor i vanliga fall Med vänlig hälsning Christina Bagge

Mats W
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Det var lätt att få tid hos kiropraktor och vi hade en bra dialog under besöken. Behandling och rehab pågår och hoppas på snar bättring.

Tony J
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Fick en trygg och säker kontroll av ryggen efter att jag fått ryggskott för första gången i livet. Med vila och tips på övningar i hemmet för att bättra på rörlighet och styrka känner jag mig mycket bättre!

Jimmy S
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Bästa supporten om man har ont eller vill slippa få ont. Även kanon på att förebygga och stärka dig inför nu vad du ska performa i. Rekommenderas alla dagar i veckan!

Ulrika R
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Trevlig och bra. Gav tydlig information om vad förväntas. Gott bemötande!

Birgitta A
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Trevligt bemötande av Ninni och på angiven tid. Mina förväntningar är en bra behandling som får mitt onda att bli bra. Dit har vi inte kommit ännu. Jag har fått råd och tips om rörelser jag ska göra och det är bra.

Anders H
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Ett mycket bra bemötande. Hoppades att jag skulle få lite tips o trix, och det fick jag oxå. Fick reda på hur jag troligt vis skulle kunna lösa mina problem. Rekommenderas

Ulrika J
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Enkelt att boka tid, bra behandling med enkla övningar att göra för att bli bättre. Nytt besök bokat. Helhetstänk med behandling för att lösa ryggproblemet. Trevligt bemötande. Känslan av att behandlande personal har full koll är tryggt.

Birgit H
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Professionellt! Lättillgängligt! Fin miljö!

Martin L
Skrev om Access Rehab - Karlskrona

Mycket bra behandling och såklart proffsigt, började hjälpa på riktigt efter andra behandlingen 😊