Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

kiropraktorvard.se
  • Badge2024
5.0
Boka tid Ring 08-502 354 26 Dela

Kiropraktorvård Stockholm Vasastan bedriver kvalitetssäkrad kiropraktiskt smärtvård sedan 2022. Våra kiropraktorer har vidareutbildning inom akuta såsom långvariga eller återkommande smärttillstånd och är legitimerade vårdgivare enligt socialstyrelsen. Martin och Marcus som arbetar på Kiropraktorvård Stockholm Vasastan har...

30 omdömen om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Sedan starten hos Reco 2024

Mehdi A
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Riktigt bra besök, bra bemötande och otrolig kunnig

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Mehdi för ditt fina utlåtande, tack för ett trevligt besök!

Jenny F
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Väldigt proffsigt bemötande och beskrev hur hela behandlingen skulle gå till. Trygg miljö! Rekommenderas varmt.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Jenny för ditt fina betyg och dina positiva ord, det betyder mycket för oss! Jag uppskattar att du valt oss!

Saga N
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Väldigt nöjd med mitt besök, mycket trevlig personal, kännde mig väldigt bekväm och trygg under besöket och behandlingen gav ganska snabbt ett positivt resultat!! Rekommenderar varmt!!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Saga för dina fina ord och ditt fina betyg, det betyder mycket! :)

Jonathan S
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Jag har gått två gånger nu och jag tycker allmänt att det vart en väldigt trevlig upplevelse båda gångerna. Jag har haft Marcus båda gångerna och han är riktigt duktig på vad han gör samt väldigt social. Man känner sig väldigt bekväm där och han pratar om både viktiga saker angående behandling. Jag gör väldigt gärna dit igen!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Jonathan! Stort tack! Och tack för fina givande samtal :)

Guido E
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Väldigt lyhörd och väldigt professionell. Kändes som att dom verkligen ville hjälpa och inte bara sälja mer behandlingar.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Guido för ditt fina omdöme och dina fina ord. Jag är tacksam för att du valde oss och för fina samtal :)

Adam David E
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Väldigt fint mottagande av Marcus. Grundlig undersökning och givande diskussion. Och bra behandling samt plan framåt!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Adam för att du tagit dig tiden att ge oss ett betyg och ett så fint! Jag är tacksam över att du har hittat till mig :)

Rolf S
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Kanon och dessutom.öppet på helgen

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Rolf för ditt fina betyg och omdöme, det betyder mycket för oss!

Johan W
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Proffsigt bemötande och bra behandling

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Johan för ditt fina betyg och ditt fina omdöme, det betyder mycket!

Birgitta C
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Mycket lyhört och proffsigt bemötande!!! Han var mitt sista hopp i vårddjungeln. Jag är mycket nöjd över besöket och hans rekommendationer!🙏

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Birgitta för ditt fina betyg och dina fina ord, det betyder mycket! Tack för att vi fick DITT förtroende

Inna D
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

mycket högkvalitativt arbete med preliminär konsultation och utmärkta resultat och efterföljande rekommendationer för att bibehålla ett hälsosamt tillstånd

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hej Inna! Stort tack för ditt fina betyg och dina fina ord, det betyder mycket för mig :)

Rose B
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Exceptionellt! Behandling var personligt och effektivt.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hej Rose! Stort tack för dina fina ord och ditt fina betyg, det betyder mycket!

Bahram T
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Har varid hos Martin på Kiropraktorvård Stockholm Vasastan vid flerera antal besök, Han är väldigt professionell bemötande och trevligt . Stark rekomenderar honom när man behöver kiropraktorvård!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hej Bahram! Stort tack för ditt fina omdöme, jag är tacksam över att jag fick ditt förtroende!

Christina L
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

En lyhörd och kunnig kiropraktor som verkligen gör skillnad! Redan vid första besöket fick jag hjälp att lindra min smärta och fick värdefull rådgivning. Kiropraktorn ser till att jag får den hjälp jag behöver och att jag mår bra. Jag har nu även köpt ett massageklippkort som hjälper mig att få regelbunden behandling av en erfaren och kunnig terapeut. Det bidrar både till läkning och säkerställer att ryggproblemen inte kommer tillbaka. Vänta inte för länge eller lid i onödan – de kan verkligen hjälpa dig!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Christina! Stort tack för ditt fina omdöme och dina fina ord, det betyder mycket för mig! Tack även för våra fina samtal :)

Alex M
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Får alltid ett superbra bemötande och jag känner mig trygg och omhändertagen. Mina besök har dessutom hjälpt min rygg otroligt mycket och jag är så glad att jag valde att gå hit.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Tack Alex för att du tagit dig tiden att recensera oss, och ett så fint omdöme! Jag är tacksam över att du har hittat till mig :)

Sharon B
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Dr. Marcus took the time to consult with the chiropractor in my home town to better understand my history before we met. He has always made sure I understand the process, has helped me to navigate the Swedish health care system and has been genuinely kind. The care has been excellent and he has helped me through any of my chiro needs. I highly recommend his services.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hi Sharon! Im utterly grateful for your words and review, thank you for your time and trust! BR Marcus

Tibor K
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Marcus tar sig tid att lyssna och ser helhetsbilden. Jag tycker att det är viktigt, då har man större chans att hitta rot-orsaken till varför man är där. Jag gillar också att han sen ser över/behandlar en kombination av "mjukdelarna" (muskler, tex) och dom mer klassiska kiropraktor-bitarna. Rekommenderas varmt.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Tack Tibor för ditt fina omdöme och dina fina ord, det värmer! Det är alltid lika trevligt att träffa dig! :)

Carina R
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Vänligt o professionellt bemötande.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hej Carina! Stort tack för dina fina ord och ditt fina betyg!

Kelly T
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Professionellt bemötande med noggrann scanning. Stabil och erfaren manipulationsteknik som inger lugn. Rekommenderas varmt.

Tack Kelly! Det värmer något enormt med dina ord. Tack för trevliga samtal

Zuzana K
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

I had a good experience. I recieved very professional and helpful treatment.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Thank you Zuzana, im grateful that you choose us!

Sara E
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Helt fantastiskt bemötande, hjälp & förståelse för mitt behov som helhet, och inte bara en patient att ”pricka av”. Rekommenderar alla som har problem med värk eller smärta att gå till Marcus.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Hej Sara! Stort tack för din fina recension och dina fina ord. Det betyder mycket för mig :)

Rolf W

Snabbt, effektivt och trevligt

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Tack Rolf! Alltid trevliga samtal med dig :)

Kate R
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Professional, Skilled and provided a effective plan!

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Thank you Kate! I feel blessed about your review. Thank you for your trust!

Katarina L
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Otroligt professionell och kunnig. Tog sig tid att ga igenom mitt problem och hur vi skulle losa det. Behandlingen var toppen och efter 2 besok var min rygg smartfri igen. Jag kan varmt rekomendera Kiropraktorvard for deras professionalla och hjalpsamma satt att fa mig tillbaka till mitt normala liv med en smartfri rygg.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Tack Katarina för ditt fina betyg och dina fina ord

Johan W
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Mycket bra bemötande med stort engagemang och trygghet.

Stort tack Johan för din fina recension! :D

Yones J
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Alltid mycket trevligt bemötande och Marcus är väldigt kunnig. Är alltid nöjd med behandling efter varje gång jag varit där.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Yones för dina fina ord!!

Edit G

Mycket noggrann och jag upplevde ingen stress. Mycket kompetent Kiropraktor

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Edit för din fina recension! :)

Carina R
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Jag blev varmt och trevligt bemött. Blev lyssnad på och mina förväntningar blev uppnådda. Jag får uppmjukande behandling för rygg

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Carina för din fina recension! :)

Markus J
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Är mycket nöjd med mitt besök hos Marcus. Han är mycket kunnig, trevlig och omtänksam. Han tar ens besvär på allvar. Jag kan verkligen rekommendera ett besök.

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack Markus för din fina recension! Jag är väldigt tacksam över dina ord.

Jan J

Professionellt, omhändertagande och effektivt

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Jättetack för din fina recension Jan!

Felix olov L
Skrev om Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Grymt bra bemötande, lyhörd och proffsig

Svar från Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Stort tack för att du tagit dig tiden att recensera mig och det fina betyget Felix!