Enanstående, samt att jag kände skillnad ganska direkt efter behandlingen.
Kiropraktorvård Stockholm Kungsholmen
Välkommen till Kiropraktorvård Stockholm Kungsholmen! Vi bedriver kvalitetssäkrad kiropraktisk smärtvård sedan 2022. Hos oss arbetar kiropraktorer med lång erfarenhet och vidareutbildning inom akuta och långvariga smärttillstånd. Vi har även goda kontakter med övriga vårdaktörer inom Region Stockholm. Som kiropraktorer vänder...
87 omdömen om Kiropraktorvård Stockholm Kungsholmen
Sedan starten hos Reco 2024
Emelie är en stjärna! Är alltid lika nöjd.
Jag har varit hos Emelie och behandlat en låsning i ryggen. Efter två besök är låsningen borta. Emelie är bara så himla duktig och lyhörd. Jag rekommenderar henne starkt.
Jag är så glad att jag gick till Marcus! Efter många år av hörsel borfall i vänstra örat efter bara en behandling började jag höra lite. Rekommenderas starkt
Otroligt trevligt bemötande och kunnig som bara den. Marcus var så proffsig inlyssnande och hjälpte mig utefter mina behov. Kan bara rekommendera!
Jätte jätte bra service och duktig
Bästa Emelie så lyhörd, trevlig och kunnig!
Ett fantastiskt bemötande och mycklet bra behandling. Var också en mycket bra avvägning och rådgivning kring eventuella nästa steg och hur det skulle hänga ihop med eventuell ortopedi. Kan varmt rekommendara Marcus Vig!
Toppen kille! Duktig engagerad kompet
Proffsigt, skickligt, fint bemötande, mycket bonusinformation, excellent behandling med möjlighet till uppföljning. Supernöjd!
Kundtjänsten är bra, kommunikationen och råden för att förbättra min rygg är bra, jag rekommenderar dem.
Otroligt bra. Rekommenderas varmt för alla med stora som små skavanker
Professionellt och trevligt bemötande.
Det var positivt att ni föreslog att jag skulle gå till vårdcentral och sedan rönka tyggem
Blev väl omhändertagen och tagen på allvar. Tacksam för att han hjälpte mig vidare så att jag fick möjlighet att göra ultraljud. Han hörde också av sig och frågade hur det gått för mig i den vidare processen.
Jag fick en ordentlig genomgång och diskussion om mina besvär.
Jag bokade tid med Marcus som var supertrevlig och väldigt professionell. Jättefin lokal med väldigt välkomnande stämning.
Mycket bra! Marcus var inlyssnande och professionell!
Jag är en Återkommande kund hos Markus. Ser och känner efter problem. Vänder mig alltid till Markus
Har gått hos Marcus några gånger och mår toppen varje gång. Han är kunnig, lyhörd och engagerad Bästa kiropraktor i Stockholm!
Professionellt och trygg hjälp vid ryggskott
Toppen! Fri från all smärta efter 2 behandlingar
Jag blev så väl mottagen av en fantastisk person, som jag tror och hoppas har kunnat hjälpa mig med de problem jag sökte för. Jag kommer gå dit igen.
Bokade en akut tid då jag hade starka smärtor i ländryggen. Blev bemött helt underbart och hjälpt
Great and helpful experience, it was my first time to a chiropractor and I felt comfortable and safe :)
Upplevde ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande av Marcus. Han lyssnade verkligen och såg till helheten, inte bara mina yttre symptom. Jag kände mig helt trygg med Marcus gedigna kompetens, kloka råd och mjuka händer, vilket hjälpte mig genom några månaders rehabilitering av diskbråck i nacken och smärta i arm/skuldra. Hittills sex besök och om mina besvär återkommer vet jag vart jag ska gå igen. Kan bara varmt rekommendera Marcus Vig och Kiropraktorvård!
Alltid lika bra! Toppen för min rygg.
Mycket professionell och verkligen hjälpte mig med mina värkande leder!!
Mycket trevligt bemötande och mottagande. Har pågående behandlingstider men är mycket nöjd hittills.
Trevligt och bra bemötande, fick många bra tips å bra hjälp!
Marcus ger bra service och är lätt att prata med.
Har varit hos Marcus ett par gånger nu och jag är väldigt nöjd med hans arbete! Mycket professionell och kunnig inom sitt område. Rekommenderar verkligen!
Fint, omtänksamt, varmt, vänligt bemötande. Verkligen exemplariskt!!!
Marcus kändes kompetent och duktig. Ett bra första besök, och det kommer bli fler.
Mycket hjälpsam! Lyhörd och inkännande
Hej Sandra! Tack för ditt förtroende och trevliga möten, vi blir så glada över att du är nöjd!
Vänligt och kunnigt bemötande Förväntad lindring av symptom samt urskilja orsak bakom smärta. Kiropraktor behandlade, gav övningar som hjälpt mig att kunna fortsätta träna. Kiropraktor gav ett kunnigt och målinriktad behandling
Hej Gerd! Stort tack för ditt fina betyg och dina fina ord, vi blir så glada över att du är nöjd! Tack för ditt förtroende!
Hej Var på behandling för ryggen då jag skadat svanskotan. Det kändes tryggt att få höra vad Markus tyckte. Blir alltid väl mottagen och behandlingen var som vanligt väldigt bra. Känns tryggt att gå dit. Mvh Carina
Hej Carina! Stort tack för ditt fina betyg och dina fina ord, jag blir så glad över att du är nöjd! Tack för ditt förtroende! // Marcus
Omtänksam och noggrann kiropraktor
Hej Frida! Stort tack för ditt fina betyg och dina fina ord, vi blir så glada över att du är nöjd! Tack för ditt förtroende!
Duktig och lyhörd - full pott alltså.
Hej Mikael! Stort tack för ditt fina betyg och dina fina ord, vi blir så glada över att du är nöjd!
Marcus bemötte mig med värme och nyfikenhet, lyssnade öppet på min beskrivning av symptomen. Efter kontroll genomförde han justeringar som gjorde att mina smärtor minskade och rörligheten ökade betydligt. Effekten satt i under flera veckor. Jag kan ärligt rekommendera Marcus baserat på mina besök.
Hej Ylva! Stort tack för din fina recension och ditt fina betyg. Det betyder mycket för mig! Jag är glad över att du är nöjd. // Marcus
professionellt bemötande. väldigt inlyssnande och service minded!
Hej Sara! Vi vill tacka dig ödmjukast för ditt förtroende, vad glada vi blir över att du är nöjd!
Mycket bra kundbemötande och hög kompetens är min upplevelse. Jag kan varmt rekommendera den här praktiken.
Hej Jenny! Stort tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension, och en så fin! Jättetack för ditt förtroende !
Proffsig och kunnig kiropraktor Hade ont i ryggen i ett halv år Blev så mycket bättre efter en behandling Sen berättade jag om min hälsena besvär, blev tipsad vidare och nu har jag fått hjälp med den också Så tacksam
Stort tack Sussie för att du tagit dig tiden att ge oss ett omdöme och ett så fint! Jag blir otroligt glad över utfallet och att du har kommit framåt. Vi är tacksamma över att du vände dig till oss!
Mycket bra kiropraktor med helhetssyn!
Stort tack Disa ! Jag blir så glad över din uppfattning om oss. Tack för ditt förtroende!
Jag blev varmt bemött av kiropraktorn som lyssnade och försökte reda ut och förstå mina besvär. Varsamt behandlade han min rygg. Kändes tryggt. Rekommenderar även röntgen som nu är gjord med remiss från läkare. Han hjälpte mig att bli smärtfri jag är så tacksam för det samt gav mig ett träningsprogram som var precis lagom att utföra i hemmet.
Tack Lena! Och TACK för ditt utlåtande, det betyder mycket för oss och vi är glada över att du är nöjd :)
Mycket trevligt personligt bemötande. Kiropraktorn var inlyssnande och proffsig och fick mig att känna mig bekväm.
Stort tack Emma för dina fina ord! Det betyder mycket :)
Marcus är en skicklig kiropraktor med helhetssyn, som ställer de rätta frågorna . Kiropraktor, livscoach och samtalspartner på samma gång. Jag känner mig fullständigt trygg med honom och ger mina varmaste rekommendationer.
Stort tack Susanne för trevliga och fina möten. :)
Mycket bra och trevligt bemötande.
Tack själv Stefan för ett fint och trevligt möte, tack för ditt förtroende! Jag är väldigt glad över att du är nöjd :)
Trevligt bemötande, professionell personal. Hade länge gått omkring med smärta i nacke och rygg, och gick därifrån som ny människa med uppföljningsbesök inbokat. Rekommenderar varmt! Över min förväntan!
Hej Lisa! Stort tack för din fina recension och ditt fina betyg, det värmer verkligen! :)
Besökte Marcus med anledning av problem med en axel. Mycket trevlig och professionell . Fick en behandling och tips på övningar för att slippa framtida problem. Smärtan är numera ett minne blott. Kan inget annat än att rekommendera ett besök hos Marcus.
Tack Martin! Det betyder mycket för mig med din feedback, alltid trevligt att se dig :)