Rehabmassage i Vasastan

• Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    146 omdömen
    OLOF B
    OLOF B: Jag var hos tre olika personer. När de två första inte lyckades kom jag till Ola Klackenberg. 5 stjärnor till honom!
  • Driver du rehabmassage i Vasastan?

• Lisa M
    Lisa M: Upplevde ett proffsigt och samtidigt personligt bemötande av Marcus. Han lyssnade verkligen och såg till helheten, inte bara mina yttre symptom. Jag kände mig helt trygg med Marcus gedigna kompetens, kloka råd och mjuka händer, vilket hjälpte mig genom några månaders rehabilitering av diskbråck i nacken och smärta i arm/skuldra. Hittills sex besök och om mina besvär återkommer vet jag vart jag ska gå igen. Kan bara varmt rekommendera Marcus Vig och Kiropraktorvård!
  • 30 omdömen
    Magnus W
    Magnus W: Proffsigt bemött, gjorde plasmapen ögonbryn lyft och är jätte imponerad av resultatet, så mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Köpte även produkter hem från mesoestic som jag är sjukt nöjd med 💕
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Driver du rehabmassage i Vasastan?

• 201 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!