Professionellt och trevligt bemötande samt kunskap på hör nivå hos terapeuten.
Agilokliniken - Nacka
Välkommen till Agilokliniken - Nacka! På Gamla Värmdövägen 4 i Nacka hittar du Agilokliniken - Nacka. Att gå runt med smärta tycker vi känns onödigt. Vi kan hjälpa dig med en rad olika behandlingar för att bli av med eller förebygga ett antal åkommor såsom ryggsmärta, hälsporre, nackspärr, knä och leder samt mycket mer. Behandlingar:...
337 omdömen om Agilokliniken - Nacka
Sedan starten hos Reco 2022
Har bara träffat Michael Pettersson på kliniken. Blir alltid lyssnad på och väl omhändertagen. Michael är en otroligt duktig naprapat med lång erfarenhet och jag känner mig alltid trygg vid behandling.
Bra bemötande. Tydlig genomgång av mina besvär och bra rekommendationer. Mycket bra kunskap. Rekommenderar kliniken varmt.
Allt fungerar bra. Jag har stort förtroende för sjukgymnast Lucas Myrén
Det var väldigt bra. Allt gick smidigt till.
Rekommenderas varmt för idrottsskador
Bra , kunnig terapeut samtal. Förväntade en noggran fysisk undersökning,en aktiv demo av viktiga övningar, en laser eller en ryggsträckning som blev aldrig. Lite rabatt fick jag. K
Jag fick en tid dagen efter att ha ringt. Tack. Jag fick också hjälp att boka om tiden för mitt andra besök. Som sagt lätt att komma fram på telefon och sedan få bekräftelse på mail/sms. Själva undersökning och behandling mycket professionelt. Eftersom jag haft ryggskott flera gånger så märktes det - och kändes!!! Andra gången fick jag ytterligare övningar som utmanade mitt behov av ökad rörlighet.
Knaggen var hos Micke som var väldigt lyhörd och han verkade veta vad han snackade om
Snabb och professionell hjälp. Individanpassad vård och rådgivning.
Kunnigt och trevligt bemötande
Tack så mycket för din recension. :)
Väldigt bra!! Tydliga instruktioner, bra personal, etc
Tack för din fina återkoppling! Härligt att höra att du upplevde tydliga instruktioner och att personalen tog väl hand om dig. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.
Bra och förtroendeingivande behandling.
Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Det betyder mycket för oss.
När man kom till Agilokliniken så blev jag väldigt snabbt hälsad välkommen och fick komma in direkt. Fick berätta om mina problem. Så skönt att någon lyssnade och gjorde tester som bevisade att jag behöver operation. Min rygg kanske äntligen blir bra,och jag har redan läkarbesök inbokat nästa vecka. Så lycklig. Tack till Agilokliniken och Micke.
Tack för din recension. Det gläder oss att du kände dig väl bemött och att utredningen gav tydlighet kring dina besvär. Vi hoppas att det kommande läkarbesöket blir ett viktigt steg mot en bättre rygghälsa. Tack för ditt förtroende
Professionellt bemötande och en välgörande behandling.
Tack för din fina recension! Vad roligt att du upplevde både bemötandet och behandlingen som bra och hjälpsam. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.
Proffsig behandling och trevligt bemötande.
Tack så mycket för din fina recension.
Väldigt bra bemötande med kompetent personal som verkligen lyssnar och gör sitt yttersta för att hitta och lösa problem.
Tack för din fina recension. Vi uppskattar att du lyfter vårt bemötande och vår kompetens. Att lyssna och arbeta noggrant för att hitta rätt lösning för varje patient är alltid vår högsta prioritet.
Mycket bra erfarenhet av denna klinik. Jag har gått till Isabelle och fått bra övningar och på en bra nivå inspirerats och utmanats till att våga testa och belasta min fot som jag har skadat.
Tack för din positiva recension. Det gläder oss att höra att behandlingen hos Isabelle har gett dig bra övningar och stöd i att våga belasta foten igen. Vi uppskattar ditt förtroende.
Micke är ett proffs på det han gör, han har rättat till många ömma punkter på min kropp genom åren.
Stort tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende genom åren och är glada att ha kunnat bidra till ditt välmående.
Mycket kunnig och trevlig personal, rekommenderas varmt.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att du är nöjd med bemötandet och vår service.
Bra service, bra naprapater. Bra på rehab och uppföljning.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse och är glada att du är nöjd med både behandling, rehab och uppföljning.
Blev hänvisad/bokad av mitt försäkringsbolag. Allt har fungerat bra och blivit mycket bra bemött på Agilokliniken - Nacka. Förväntningen var att jag skulle få bra/adekvat behandling (fått laser- och efter det stötvågsbehandling) för min golfarmbåge och så här långt har det givit bra resultat - behandlingen är inte avslutad i skrivande stund. Information om skada och behandling har varit bra och tydlig.
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar ditt förtroende och är glada att höra att du känner dig väl bemött och att behandlingen gett goda resultat så här långt. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig under resten av din behandlingsperiod.
Bra och mycket kunniga får alltid bra resultat
Tack snälla för din fina recension!
Mycket bra bemötande. Karoline är en god lyssnare som bemötte mig på ett bra sätt. Att hon dessutom utförde en behövlig massage på ett välgörande sätt är mycket uppskattat av mig. Stort tack!
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och behandlingen, och vi ska självklart framföra dina vänliga ord till Karoline.
Mycket kompetent, Tydlig diagnostisering bra behandling o rekommendationer
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du delar din upplevelse och är glada att du är nöjd med både diagnostik, behandling och rekommendationer.
Supertrevligt bemötande. Inlyssnande. Åtgärder som givit resultat. Kompetenta!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar din positiva upplevelse och är glada att du känner att bemötande, lyhördhet och behandling gett goda resultat.
Mycket bra bemötande. Micke är ett proffs
Tack så mycket för din fina recension!
Fick hjälp med det jag sökte och huvudvärken försvann. TACK
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du fick den hjälp du behövde och att huvudvärken har försvunnit.
Trevligt bemötande. Känns professionellt och tryggt. Rekommenderar varmt!
Tack så mycket för din recension :)
Mycket bra bemötande och behandling!
Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd!
Jättenöjd med Isabelles kompetens och bemötande.
Tack så mycket för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kompetensen och bemötandet. Det betyder mycket!
Micke är toppen, har gått till Micke i över 20 år👍🌟
Tack för din recension! Härligt att höra att du gått till micke i över 20 år :)
Professionellt bemötande. Sakligt och användbart.
Tack för din recension! Vi uppskattar att du upplevde bemötandet som professionellt och informationen som saklig och användbar.
Kompetent och oerhört kunnig personal.
Tack så mycket för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling.
Jag är nöjd och Tacksam på allt 😀
Det är framför allt Isabelles superproffsiga effektiva hantering av min åkomma, hennes analys, instruktioner och förstås behandling som ger full pott men jag upplever platsen som sådan ha det som behövs om man får tid över att vänta, eller köpa tillbehör för rehab.
Stort tack för din fina och genomtänkta återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med Isabelles professionella bemötande, noggranna analys och individanpassade behandling. Vi uppskattar även din feedback kring lokalen. Tack!
Superbra behandling och proffsigt bemötande.
Inte tillräckligt engagerad och intresserad för att vara värt 850kr. Då måste upplevelsen överträffa min förväntan, och det gjorde den inte
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar efter att ge varje kund ett personligt och engagerat bemötande, och i det här fallet har vi inte lyckats fullt ut. Dina synpunkter är värdefulla och en viktig del i vårt arbete med att ständigt utvecklas, både när det gäller bemötande och det vi levererar. Vi försöker nå dig för att kunna följa upp och förstå mer kring din upplevelse. Vänliga hälsningar, Isabelle Klinikchef, Agilokliniken Nacka
Gjorde jobbet och ryggen blev bra
Perfekt Trevligt bemötande Mycket bra behandling
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och behandlingen.
Micke är bäst! Mkt proffsig! Han vet vad han gör!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och är glada att du är nöjd med Mickes professionalism och behandling.
Bra mottagande och trevlig o kunnig personal
Michael Pettersson är en klippa, med en enorm erfarennhet. Har aldrig gått därifrån besviken på behandlingen. Kan absolut rekomenderas.
Tack så mycket för din fina rekommendation! Vi är stolta och glada över att ha Micke på kliniken, där han gör ett fantastiskt jobb för våra kunder.
Proffsigt och tryggt! Rekommenderar varmt!
Snabbt och proffsigt - både behandling och bemötande.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både behandling och bemötande.
Micke Petersson är superduktig!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord om Micke.
Jag fick tid inom kort tid med fysioterapeut som var trevligt och professionellt. Jag fick behandling och övningar som jag kan jobba med hemma själv. Hon visade och skickade filmer så kan jag kolla hemma och komplettera. Jättenöjd.
Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du fick snabb hjälp och kände dig både väl bemött och professionellt omhändertagen. Vad bra att övningarna och filmerna fungerar som stöd i din egen träning
Ett bra bemötande och kunniga.
Redan vid första besöket kände jag mig väl omhändertagen och lyssnad på. Efter några veckor märkte jag tydlig förbättring både i rörlighet och smärtnivå. Jag uppskattade särskilt den tydliga kommunikationen och känslan av att behandlingen var skräddarsydd för mig.
Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen redan från start och att behandlingen gett så positiva resultat.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Tack för din recension! Vi uppskattar dina ord och är glada att du är nöjd med vårt bemötande och kompetens.