Agilokliniken - Södermalm

Agilokliniken - Södermalm

En del av Agilokliniken agilokliniken.se
  • BadgeTenYears
4.7

Välkommen till oss på Agilokliniken Södermalm! Vi som jobbar här är utbildade sjukgymnaster, naprapater och kiropraktor som brinner för att minska dina muskel och ledbesvär. Ett mål vi har är att alltid hålla oss uppdaterade och ha koll på den senaste forskningen och tekniken. Vi använder dessutom traditionella metoder som...

888 omdömen om Agilokliniken - Södermalm

Sedan starten hos Reco 2014

Christer E
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra god service kompetent personal trevligt bemötande och lätt att få tid

Kicki Ö
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevligt och professionellt bemötande. Kunniga och jag kände att jag äntligen fick den hjälp som jag behövde.

Lena O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevlig och kunnig personal. Hon lyssnade till vad jag sa och anpassade övningar/program/behandlingar beroende på vad jag behövde

Ylva Maria K
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevligt och ljust väntrum med en bra info på Tv:n, bra bemötande och kunnig petsonal som gav intryck av att kunna och veta mycket samt informerade på ett bra sätt :)

Camilla W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Fick noggrann undersökning av ”stukat” knä och träning framöver. Fick förtroende.

Mikael S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Ett kunnigt och bra bemötande med professionell behandling.

Madeleine L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Har haft bra erfaren av Naprat Jonas, gick gör axeln. Även av Wilma som hjälpt mig med rehab för axeln.

Lisa Ö
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag sökte för ischias-besvär och fick hjälp av inkännande, vänlig och proffsig fysioterapeut.

Niklas T
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Kunnig fysioterapeut, trevlig och öppen

Lina A
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Får alltid otroligt bra hjälp och bemötande varje gång utav Markus odenhammar! Han är bäst.

Stina W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Proffsig och effektiv bemötande och behandling.

Johanna P
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag har gått till Erik och Marcus tidigare på Agilokliniken och har stort förtroende för båda.

Jonas H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevlig personal och bra bemötande. Rekommenderas.

Theo W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Pofessionell och kunnig hjälp inom flertal områden.Engagerad och trevlig personal.

Fredrika E
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Lätt att boka en tid. Proffsigt bemötande. Jag blev mycket glad att jag kunde betala med Benify!

Åsa G
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag blev professionellt bemött. Inga väntetider när jag bokat besök. Grundlig undersökning.

Roland S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Agilokliniken är väldigt professionella och sätter dig in i ärenden och gör allt för att hjälpa mig som kund. Jag har fått väldigt bra hjälp efter en meniskskada som opererades våren -23

Peter David Junior Cruickshank L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Positivt och proffesionellt Jag hade inga förväntningar men jag blev oerhört omhändertagen på ett exceptionellt sätt från första dag. Jag kontaktade Agilokliniken pga en muskelbristning i vaden och Wilma var min fysioterapeut. Hon hjälpte mig igenom hela processen på ett superproffsigt sätt. Jag är så nöjd och tacksam och jag kommer att komma tillbaka och samtidigt tipsa andra om vilket exceptionellt fantastiskt jobb hon gör. Tack/Peter

Alfred B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevlig och proffesionell personal. Bra utvärderande frågor, snabb behandling🤩

Dario J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra professionellt bemötande. Fick bra hjälp.

Inga H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Ett fantastiskt bemötande, rekommenderar starkt denna mottagning.

Anna B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Väldigt professionella och duktiga. Rekommenderar starkt.

Astrid Hveding L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra bemötande, fick tips på bra övningar. Kanske hade velat ha lite mer info om varför just min skada behövde dessa övningar, vilken övning påverkar vilken muskel eller ligament samt att få detta visat på en modell.

May Britt L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag har fått ett utlåtande som jag har försökt få på vårdcentralen och är nöjd, Hade inte det som min doktor trodde.

Gabriel O
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Välkommet mottagande. Förstod mina bekymmer och fick mig att förstå vad min kropp behöver. Kan verkligen rekommendera Agilo för de som verkligen vill ha en hållbar förändring och inte bara en Quick fix.

Peter M
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Intressant med ultraljud och att få se det på skärmen.

Fredrik L

Bra bemötande kunnig personal

Elsa Nilson H
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Superbra! Wilma på agilokliniken var till så så stor hjälp med min knäskada!

Sven N

Föredömligt , omhändertagande

Steen W
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Rakt på problemet, trevlig och tydlig

Riitta A
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag fick mycket trevligt intryck. Hon som tog hand om mig var mycket proffsig , Jag fick ckså träningsschema med mig hem, vilket är toppen.

Anna Maria Helena L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Väldigt proffsigt mottagande och mina ryggproblem blev bra redan efter 2 besök.

Sara B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Very good experience in all sense as always:professional, cleaness, friendlyness....! My treatmnet was with Emilia, I already recomended to my colleagues and really like her approach.

Linda F
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Var hos Emili och hon var superduktig!

Charlotta A
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Proffsigt, lyhört bemötande! Enkelt och smidigt att boka tid online.

Ulla Marianne K
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket bra bemötande vid ankomsten. Jag fick träffa den helande Wilma som pratade med mig om mina besvär och sedan gjorde mig mycket bättre genom att behandla min smärtsamma bursit. Jag fick laser-, tense- och massagebehandling. Efteråt kunde jag gå igen! Jag fick även övningar att göra hemma.

Peter N
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Träffat flera naprapater som alla gett bra behandling, varit lyhörda, haft konkreta råd och varit skickliga på att beskriva det kroppsliga.

Helen F
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Blev rekommenderad av en vän på min yogagrupp träning. Har blivit behandlad 3 gånger hittills med en stötvågs maskin. Upplever lite förbättring för varje gång. Så det känns som jag är på väg åt rätt håll. Rekommenderas varmt!

Helena B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Alltid ett engagerat och professionellt bemötande! Jag har vänt mig till Agilo under de senaste fem åren när jag har haft problem med rygg och hälsporre. Jag har alltid fått god hjälp snabbt.

Cecilia S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevliga , professionella och till mötesgående

Peter F
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Bra bemött. Bra behandling som hjälpte mot mina ryggbesvär.

Donald K
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jätte bra.Min knä är mycket bättre. Alan var en stor hjälp.

Ben M
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Mycket bra behandling, fri från problemet som jag kom med

Liv Jorun J
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevlig och kunnig personal som är mån om att det ska bli 100 % bra.

Ellinor B
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Agilokliniken och fram för allt Jonas är bäst!

Helena S
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Blivit proffsigt bemött och min bedömning är att min naprapat vet vad han gör och är mycket kunnig och har stor erfarenhet. Fick tid snabbt när jag sökte, smidigt via nätet.

Rigmor L
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Trevligt och förtroendegivande bemötande vid första mötet.

Viktor Daniel Dolk P
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Jag är nöjd med vård och personal. Bra bemötande, bra naprapat.

Peter P

trevligt bemötande kunnig personal

Elisabet M
Skrev om Agilokliniken - Södermalm

Är glad över att jag har hittat en kunnig naprapat som snabbt kunnat hjälpa mig och som jag litar på.