Agilokliniken - City

• BadgeTwelveYears
  • BestInSweden2025
1 104
4.7

Välkommen till oss på Agilokliniken City! Vi som jobbar här är utbildade sjukgymnaster, naprapater och kiropraktor som brinner för att minska dina muskel och ledbesvär. Ett mål vi har är att alltid hålla oss uppdaterade och ha koll på den senaste forskningen och tekniken. Vi använder dessutom traditionella metoder som massage...

1104 omdömen om Agilokliniken - City

Sedan starten hos Reco 2015

Olof D
Skrev om Agilokliniken - City

Allt bra, men snälla skicka inte detta efter varje besök jag gör!

Mimmi Märta-Lena S
Skrev om Agilokliniken - City

Väldigt kompetent och trevlig fysioterapeut som förklarar pedagogiskt och bra.

Zaki Emil M
Skrev om Agilokliniken - City

Bra mottagning. Hygien hyfsat bra. Djup och noggrann undersökning av mitt fall. Nöjd i helhet med besöket.

Jakob V
Skrev om Agilokliniken - City

Fått superbra hjälp av Natalie! Haft migrän och spänningshuvudvärk i 30 år, hon har hittat nya förklaringar och behandlingar som ingen varit på förut. Som också hjälper. 😃 Rekommenderas!

Anna W
Skrev om Agilokliniken - City

Proffsigt bemötande och effektivt utnyttjande av behandlingstiden

Ravi S
Skrev om Agilokliniken - City

Min upplevelse av Agilokliniken – City var verkligen jättebra. Jag gick dit för ett knäproblem och läkaren var både kunnig, hjälpsam och trevlig. Hon undersökte knät noggrant och gav mig övningar att göra på gymmet, samt ett behandlingsprogram på kliniken som ska hjälpa mig vidare. Jag kan varmt rekommendera att jobba med Fanny Berg och Agilokliniken.

Gösta L
Skrev om Agilokliniken - City

Snabbt, smidigt, vänligt. Hade fått bra hjälp för några år sedan och dom lindrade snabbt även denna gång, som var en envis inflammation i en axel. Blir nog helt besvärsfri efter nästa besök.

Kresimir I
Skrev om Agilokliniken - City

Bra bemötande och bra behandling

Amanda H
Skrev om Agilokliniken - City

Gått hos Natalie pga. ITB skada. Är så nöjd med behandlingen och känner inte längre av några symtom alls. Rekommenderar självklart att boka tid hos henne!

Louise B
Skrev om Agilokliniken - City

Kunde hitta en tid snabbt för att få hjälp med mina besvär, och hade ett bra bemötande och upplevelse överlag!

Anja I
Skrev om Agilokliniken - City

Mkt bra bemött, härlig friskvårdsmassage. Jag hade höga förväntningar då jag har besökt er tidigare. Det var en mkt bra friskvårdsmassage.

Cathrin Gudrun Maria G
Skrev om Agilokliniken - City

Det var ett fint och trevligt bemötande på kliniken, jag fick mycket och bra information. Det kändes tryggt och proffsigt.

Carina S
Skrev om Agilokliniken - City

Mycket bra hjälp och kunnig naprapaten Natalie Meljordshagen. Jag har länge haft smärt i axeln och har fått proffsig bedömning, råd och behandling.

Eva L
Skrev om Agilokliniken - City

Fått fantastiskt hjälp av Christine på Agilokliniken city. Kan verkligen rekommendera

Henric J
Skrev om Agilokliniken - City

Ludvig är toppen. Gillar hans sätt att jobba och hans sociala kompetens.

Margit E
Skrev om Agilokliniken - City

Kompetent och mycket trevligt bemötande.

Jayesh P
Skrev om Agilokliniken - City

They are experienced and know what needs to be done to correct the posture.

Per B
Skrev om Agilokliniken - City

Enkelt och bra mottagande av kompetent personal.

Malin L
Skrev om Agilokliniken - City

Superduktig och kunnig personal! Rekommenderar starkt

Ola M
Skrev om Agilokliniken - City

Professionellt och trevligt bemötande. Mycket kunnig naprapat. Fick snabb och bra hjälp. Utmärkt!

Jonas F
Skrev om Agilokliniken - City

Bra bemötande, lyhörd och kunnig

Annika B

Trevligt mottagande, bra behandling’

Jan T
Skrev om Agilokliniken - City

Fräsch klinik och bra mottagande samt behandling

Nicole J
Skrev om Agilokliniken - City

Mycket bra och kunnig naprapat.

Camilo Antonio Rodriguez G
Skrev om Agilokliniken - City

It has helped me to regain mobility and strength on my right shoulder. In less than three weeks the discomfort is gone, and the shoulder feels more stable. 100% recommended

Maja L
Skrev om Agilokliniken - City

Fick snabbt tid och bra hjälp för min smärta i foten. Från diagnostik till behandling som har funkat jättebra.

Mats Vilhelm C
Skrev om Agilokliniken - City

Mycket kunnig naprapat som grundligt undersökte och behandlade mina problem i skulderpartiet.

Dennie Ö
Skrev om Agilokliniken - City

Jag fick ett mycket bra intryck av mitt besök och är jätte nöjd.

Elsa A
Skrev om Agilokliniken - City

Trevlig personal, lyssnar bra och är kunniga. Behandlingen och de egna övningarna jag får hjälper verkligen

Katerina Katsiaryna S

Welcoming, professionnal & good results after the treatment 👍

Marco N
Skrev om Agilokliniken - City

Väldigt bra. Fick många övningar!

Pia F
Skrev om Agilokliniken - City

Började bra men slutade med att jag fick en skada på halva benet. Fick inte någon ursäkt eller återkoppling. Har fortfarande besvär med blödningar på benet. Hoppas på en ursäkt och kompesation. Hälsningar Pia Fransson

Anna B
Skrev om Agilokliniken - City

Tryggt och professionellt och hjälper.

Johan N
Skrev om Agilokliniken - City

Otroligt proffsiga och trevligt bemötande, varit på två klinker hittills.

Fred Carlsten H
Skrev om Agilokliniken - City

Naprapat för problem med ländrygg, börjar ordna upp sig efter besök hos Agilokliniken - City. Gott bemötande, trovärdigt och betryggande!

Torbjörn D
Skrev om Agilokliniken - City

Fick god hjälp med att få mina spända muskler att mjukna och bli rörliga.

Helene F
Skrev om Agilokliniken - City

Fanny Berg är en mycket kompetent och trevlig fysioterapeuft.

Mikael N
Skrev om Agilokliniken - City

Fick perfekt hjälp. Kunnig och bra person jag fick träffa.

Eliza N
Skrev om Agilokliniken - City

Mina svagaste muskler identifierades, och jag fick stärkande övningar. Det känns som att detta är nyckeln till att få normal funktion.

Pauline H
Skrev om Agilokliniken - City

Fantastiskt bemötande och alla besitter en enorm kunskap. Jag har träffat många fysioterapeuter genom mina idrottsår, men detta slår allt. Väldigt professionella!

Rita B
Skrev om Agilokliniken - City

Min fysioterapeut Fanny Berg är helt fantastisk. Hon är trevlig, effektiv och jag märker stor positiv skillnad i mitt läkande.

Helene B
Skrev om Agilokliniken - City

Som alltid super bra bemötande av kunnig personal

Pernilla J
Skrev om Agilokliniken - City

Bra mottagande och det gick snabbt att få tid 🤩

Jonas P
Skrev om Agilokliniken - City

Duktig personal! Intresserade, kunniga och pedagogiska. Känns verkligen som att de bryr sig om mina problem. Lätt att boka tider, fina lokaler på centralt läge.

Zeb Sebastian W

Bra bemötande och professionella

Sara Å
Skrev om Agilokliniken - City

Professionell, kunnig och mycket hjälpsam

Johan S
Skrev om Agilokliniken - City

Trevligt bemötande och som vanligt mycket bra behandling.

Ulrika W
Skrev om Agilokliniken - City

Bra bemötande där jag fick berätta om mina besvär och få ett bra program samt förståelse för vad jag hade besvär med. Gillar också att det nu finns en app där jag kan se mina övningar.

Maria T
Skrev om Agilokliniken - City

Kunniga utövare, professionellt bemötande och bra hjälp och plan av rehab.

Gunilla H

Bra bemötande o kunnig Naprapat