Mycket trevligt bemötande. Fysioterapeuten tog sig tid att fråga, visa och förklara vilket gjorde att jag fick en stor förståelse för min skada samt hur den kommer läka.
Agilokliniken - City
Välkommen till oss på Agilokliniken City! Vi som jobbar här är utbildade sjukgymnaster, naprapater och kiropraktor som brinner för att minska dina muskel och ledbesvär. Ett mål vi har är att alltid hålla oss uppdaterade och ha koll på den senaste forskningen och tekniken. Vi använder dessutom traditionella metoder som massage...
786 omdömen om Agilokliniken - City
Sedan starten hos Reco 2015
Otroligt bra bemötande av naprapaten. Rekommenderar starkt.
Proffesionellt bemötande av välutbildad personal. Enkelt att boka tid via webben och att kommunicer med kliniken.
Kunnig, inkluderande och engagerad
Proffsigt bemötande med genuint intresse av att hjälpa och finna roten till det onda. Agilo har engagerat sig i att försöka hjälpa mig med smärta i höfter som inte haft en solklar anledning. Från kiropraktik, till rehab-rörelser och nu Ultraljud som verkar ha hittat grundorsaken. Alla inblandade har visat genuint intresse för att hitta orsaken. Stort tack!!
Fått engagerad och högst professionell hjälp utan någon som helst väntetid, jag är mycket tacksam och kommer definitivt rekommendera Agilokliniken. Stort tack!
Proffsigt och trevligt bemötande. Bra utfört status och klokt resonemang.
Mkt trevligt, varmt och kunnigt bemötande. Fått bra och hjälpsam behandling och rehab program. Förväntade mig hjälp med min nackproblematik och smärtutstrålning i armen. Har blivit bättre men ännu inte besvärsfri.
Very friendly, and provided good diagnosis for source of my pain.
Hej Har fått hjälp av Jonas Wirström för axelbesvär, och är jättenöjd! Trevlig och kompetent! Rekommenderas varmt
Positiv och engagerad fysioterapeut!
Jag behövde verkligen snabbt svar på hur omfattande min skada var för att så fort som möjligt påbörja rätt rehab och samtidigt se vilken annan träning jag fortfarande kan utföra utan att påverka skadan negativt. Jag fick inom loppet av 24 timmar en tid för ultraljudsundersökning av skadan. Bemötandet var topp när jag kom dit och jag tyckte hela undersökningen utfördes grundligt och proffsigt. Fick ett skrivet utlåtande också samma dag. Toppklass enligt mig!
Supertrevlig och lyhörd. Lyssnade in och kom med förslag och behandlingsplan som var tydlig. Sökte för naprapat och väldig nöjd hittills
Proffessionell och kunnig naprapat.
Inlyssnande, lösningsfokuserade, ser till helhet och vill verkligen att jag blir bra. Supernöjd!
bara på alla sätt- super profession genomgång av undersökningen. Pedagogiskt och gjorde det lätt att förstå något man inte vet något om: Gick därifrån inspirerad- nu e det bara klar att fixa den trasiga Axeln … men kunde jag ge högre betyg skulle jag det . Rekommenderas varmt
Snabb och effektiv hjälp, diagnos och behandling.
Seriöst och glatt bemötande .
Super trevligt och kunnigt bemötande.
Otroligt proffsigt bemötande!
Christine var jättebra på sitt jobb
På alla sätt mycket bra. Trevliga, kunniga och respektfulla.
Trevligt o proffsigt mottagande. Fick tydligt svar på mina funderingar o löfte om fortsatt handlingsplan. Väldigt nöjd!
Jag ringde innan för att boka ett besök med någon som var bra på nacke och rygg. Fick svaret att det kunde alla naprapater, inga problem. Naprapaten som tog emot mig visste inte hur man gjorde, vilket märktes direkt eftersom jag går regelbundet i en annan stad. Han sa själv att han inte kunde knäcka nacken när han väl skulle börja behandla. Han knäckte inte ens bort låsningarna i bröstryggen. Eftersom jag innan ringde och bad om en expert är jag otroligt besviken. 850 kr i sjön och går aldrig tillbaka.
Jag hade nacken och axeln besvär som fick rekommendation av sjuksköterska att uppsöka sjukgymnast i city. Var väl bemött av Fysioterapeuten, hon var lyhörd och koppla direkt till problemet samt att snabbt komma till förklaring som orsaka smärta och hur man kan göra med olika typ av övningar för att avleda/minskar smärta.
Riktigt toppenbemötande och en ordentlig undersökning.
Cornelia gav mig ett proffesionellt bemötande och hjälpte mig förstå varför jag får ont. Cornelia löste också upp smärtorna jag hade när jag kom till kliniken och gav mig rekommendationer på vad jag ska jobba vidare på för minska mina svagheter. 5/5!
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra bemötande och personal med hög kompetens inom sitt område!
Mycket bra bemötande och proffsig behandling. Appen är också mycket bra med rehabövningarna.
De löste mina problem snabbt så att jag kunde börja jobba direkt! Jag var sned i både o ryggen och höften. Jag är jätteglad för deras insatser😄
Har besökt Agilokliniken för värkande nacke/axel. Åratal av dålig arbetsställning som till slut fått nacken att protestera. Bra bemötande, de naprapater jag träffat (Bosse och Erik) känns kunniga och pedagogiska. Roten till det onda har identifierats och bearbetas nu. Behöver säkert gå dit ett antal gånger till på behandlingar men jag känner mig trygg med att de kommer att få ordning på mina problem. Bra att de även skickat med mig egna övningar som jag kan göra för att bli bättre. / Mats
Fint bemötande och bra behandling
Var bara på besök i Stockholm men fick tag på sluttid för min höft. Fick bra hjälp och är nöjd med mitt besök. Hade gått dit igen om jag hade bott i stan. Låg bra till nära T-centralen!
Det var bra mottagande och fick bra hjälp
Testat fler olika utövare på företaget och de flesta är riktigt bra. Tider brukar finnas och företaget finns på många platser.
Efter knäproblem och läkarbesök blev vi rekommenderade att besöka en sjukgymnast. Hittade en tid hos er redan dagen efter och hade inga stora förväntningar. Patienten (min sambo) är från Thailand och talar inte så bra svenska. Vill lösa problemet med piller och operationer... Men bemötandet var mycket bra. Hon undersökte och förklarade så vi alla förstod. Och patienten gör alla övningarna nu, och även om det fortfarande gör ont i knät, förstås, så är han mycket mer uppåt och litar på att övningarna kan hjälpa.
Fenomenalt bemötande och bra stöd
Jätteproffsigt bemötande och snabb hjälp med riktigt bra övningar, som verkligen gör skillnad. Har tidigare varit hos en annan naprapat och lika nöjd den gången. Tack snälla för hjälpen!
Bra bemötande, blixtsnabb diagnos, superbra råd som passade mig, min skada, och min livsstil.
De är mycket proffsiga i sina behandlingar och i sitt bemötande av sina kunder!
Väldigt trevligt bemötande av personal, behandlingen var bra.
Bra bemötande och aldrig någon väntetid.
Proffsiga och kunniga. Min sjukgymnast lyssnade och förstod mina problem.
Snabbt få tid och en behandling och råd som kan funka
Mycket bra klinik med professionell personal, med rätt utrustning och kompetens!
Professionellt, trevligt och effektivt, tydlig kommunikation och rimligt tempo i behandlingen
Jag har varit här för hälsenebesvär som har tagit lång tid att rehabilitera. Trots att jag inte är återställd efter över 1 års behandling kan jag varmt rekommendera kliniken som har bemött mig väl och kommit med nya tips på övningar och behandligar.
Professionell och snabb hjälp!
Fantastiska naprapater, lätt att få tider och bra samarbete mellan naprapater för att alltid kunna ge rätt hjälp i