Elisabeth A:
Jag blev väl bemött och lyssnad på. Mina förväntningar var att få ställa en fråga eller två och få bekräftat att jag är på rätt väg och det fick jag.
Upplevelsen var bra och tjänsten fick jag, köptes genom OsteoStrong.
Bo C:
Mycket trevligt bemötande. Blir alltid behandlad på utsatt tid.Ger ett mycket proffsigt intryck. Väldigt bra på att förklara hur saker och ting hänger ihop , kopplat till behandlingen. Skapar förtroende genom en positiv inställning till att lösa patientens problem på bästa sätt.
Carina Ulrika S:
Bäst i Sverige kan jag lätt säga! Så kunniga och professionella och kunden alltid i centrum, empatiska! Går alltid dit innan läkarbesök då Mikael Pettersson Naprapat har sådan erfarenhet och kunskap att jag vet vad felet är innan läkarbesök! Värt varje krona! Malin Stocke Fysioterapeuth/Sjukgymnast är toppen! Lyssnar och ger rätt behandling där det behövs. Lägger lätt mitt liv i deras händer när hjälpen behövs!! Tryggt och säkert! Går aldrig till någon annan efter jag hittade hit.
Kent R:
Mina varmaste rekommendationer till denne herre! Överlägset den bästa Naprapaten jag besökte under mina 8 år med ryggbesvär. Vet ni varför? För han var den sista jag behövde besöka. Tack Korai !