Alla kategorier Kiropraktor Stockholms län Nacka Nacka Värmdö Kiropraktik

Nacka Värmdö Kiropraktik

Romansvägen 12 Nacka Forum Torghuset, 131 53 Nacka — Visa karta

4.9 i betyg av 85 rekommendationer
Vi är ett Kiropraktiskt center med fokus på hälsa och välbefinnande för hela familjen. Hos oss arbetar 3 kiropraktorer med 5 års utbildning och lång erfarenhet. Alla 3 är vidareutbildade i pediatrik (att arbeta med barn) och att ta han om gravida. Vi har 2 massageterapeuter och ett nära samarbete med en näringsfysiolog och en mindfulnesscoach. I receptionen välkomnas du av Jessica.
Stängt just nu
Mån-Tor: 00:00-00:00
07:00-18:00
Fre: 08:30-12:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 85 kunder tycker om Nacka Värmdö Kiropraktik

 • Rolf W
  Rolf W skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mycket bra,allt ifrån telefonbokningen till behandlingen, de som har olika besvär, oavsett ont i ryggen, yrsel, eller vad det kan vara, så vänd er med förtroende till Nacka värmdö Kiropraktik, de bryr sig värkligen om sina patienter.
  gillar detta
 • Viktor W
  Viktor W skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Varit mycket bra bemötande och behandlingar.
  Dom har tagit hand om mig och kollat på mina röntgen bilder för att veta vad dom kan göra och inte göra. Funkar bra även fast jag har stel opererad rygg
  gillar detta
 • Linda F
  Linda F skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bra och trevliga terapeuter som har en helhetssyn på kroppen. Specifika och genomtänkta behandlingar som ger resultat och följs upp. Lika bra hand med barn som vuxna. Rekommenderas varmt!!
  gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  För mig består inte kroppen av enstaka delar, utan är en i en helhet. Alla delar och funktioner har med varandra att göra. Så klart :) Dessutom tillsammans med ens inre och mentala bit. De tankarna och det arbetssättet har de på Nacka Värmdö kiropraktik.
  Detta i kombination med att jag alltid blir varmt och engagerat mottagen gör att jag är genuint glad över att ha hittat hit. Efter en kort men intensiv period med täta behandlingstillfällen som klart och tydligt vände en dålig nedåtgående spiral av stelhet och värk, går jag nu var 6e-8e vecka och underhåller min kropp. Väl värd investering! Inte bara rygg och nacke är av en helt annan värld. Också magen/matsmältning och i och med det min hud har förbättrats radikalt. Som sagt, helheten:) /glad, omhändertagen och rörlig Maria
  gillar detta
 • Birgitta D
  Birgitta D skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bra och kunniga kiropraktorer! Känns tryggt att gå till Madde! Har även förtroende för övrig personal!
  patricia M gillar detta
 • Carin T
  Carin T skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  En kiropraktorklinik helt i världsklass!
  patricia M gillar detta
 • Tuula S
  Tuula S skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Proffsigt och vänligt bemötande, man känner sig sedd och väl omhändertagen.
  Jag hade tidigare besvär med ischiasvärk men det var länge sedan nu.
  patricia M gillar detta
 • Joakim S
  Joakim S skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  För min del har det varit över förväntning, jag trodde inte att min rygg skulle bli såpass bra under bara några månader, tack!
  2016-09-22 patricia M svarar Joakim S
  Vad kul! Vi ser fram emot att få hjälpa dig att bli ännu bättre :)
  gillar detta
 • Anki B
  Anki B skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Nacka Värmdö Kiropraktik har hjälpt mej under graviditeten med bl.a. foglossning. Den kiropraktiska behandlingen höll även mitt gravidillamående under kontroll, samt att min skolios sedan ungdomen gått tillbaka. Mina sköldkörtelvärden steg i samband med graviditeten, men efter ett par behandlingar så normaliserades värdena. Jag gick till kiropraktor för att få hjälp med foglossning men det visade sej att kiropraktik påverkar kroppen på så många flera plan än vad man tror. Rekommenderas varmt till alla!
  gillar detta
 • Annika T
  Annika T skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag vill ge er högsta betyg för att ni alltid lyssnar, är proffesionella, och känner igen era kunder/patienter som kommer. Jag har erfarenhet både från kiropraktor Madeleine och två av era massörer, jätte nöjd. Jag är kräsen gällande service då jag jobbar i ett sådant yrke men jag är glad att jag hittat till er. Bra med parkering är de ju också.. Både morgon och kvällstider...
  2016-09-21 patricia M svarar Annika T
  Tack snälla! Vad härligt att du är nöjd med oss :)
  patricia M gillar detta
 • Annette J
  Annette J skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mycket professionellt bemötande av de två kiropraktorer jag fått träffa hittills (Bo och Patricia). Känner mig mycket väl omhändertagen och det känns att de gör sitt yttersta för att verkligen försöka få bukt med mina ryggproblem.
  Jag har under många, många års tid besökt olika kiropraktorkliniker i Stockholmsområdet men först när jag kom till NVK lyckades jag få hjälp med en låsning som jag förmodligen haft under mycket lång tid (efter 4:e besöket). Känner mig nu väldigt mycket bättre och har fått tillbaka energi, glädje, motivation att komma igång och träna och inte minst smärtan. Mycket bättre sömnkvalitet och nästan inga värktabletter-jag saknar ord för hur tacksam jag är att jag hittade hit!!! Det är även väldigt intressant att få gå på de föreläsningar som tillhandahålls, det bidrar till ökad förståelse vad som händer i kroppen och hur allt hänger i hop för att få en bra hälsa. För min del kan det vara insikten att verkligen lyssna på rådet att gå på behandling mycket intensivt i början (3ggr/vecka) som gjort att jag äntligen blivit så mycket bättre.
  Alltid bra bemötande vid tidsbokning också, och lätt att få tider som passar bra.
  Helt enkelt TOPPENBETYG
  2016-08-25 patricia M svarar Annette J
  Så härligt att höra att du är nöjd! Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare.
  patricia M gillar detta
 • Ola
  Ola skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Efter 10 års rygg- och bröstproblem med nattsömn i 1-2-timmarspass samt rekommenderade steloperationer av reumatologer m m så gav detta kiropraktorgäng mig ett nytt liv! Smärtor och problem borta! Magic! :-) Går primärt hos Bo sedan ca 8 år men har även gått hos Patricia och Madeleine om han är upptagen. Spelar ingen roll vem som hjälper dig - de är vansinnigt kunniga och skickliga! Har skickat många olika vänner och kollegor som anlitat dem och alla har varit sååå nöjda! Alla - från spädbarn till åldringar - här får du och din familj hjälp med va fasen det än gäller - Nacka Värmdö Kiropraktik is da shit! Och nej, jag är inte mutad utan endast en supernöjd kund sedan mååånga år :-)
  2016-08-25 patricia M svarar Ola
  Tusen tack Ola! Så kul att du och dina vänner är nöjda :)
  patricia M gillar detta
 • Jacci F
  Jacci F skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Alltid trevligt bemötande, MEN helt suveränt kunniga kiropraktorer!!!
  Rekommenderas varmt!
  Jacci Fredell
  patricia M gillar detta
 • Fanny M
  Fanny M skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bästa stället som finns , hjälper till med allt från tandgnissling till sköldkörtelproblem, de är bäst!!
  patricia M gillar detta
 • Åsa C
  Åsa C skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag har fått ett trevligt bemötande från första gången och fram tills nu. Jag har fullt förtroende för deras kunskap och känner mig trygg i att jag får den hjälp jag behöver för att bli bra i rygg och nacke.
  patricia M gillar detta
 • Stefan W
  Stefan W skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Går hos Bo på förebyggande kiropraktik var 6:e vecka året runt plus några akutbesök. Bättre kiropraktik finns inte! Har nacke, axel, bröstrygg och höft som behöver hjälp efter många års attacktennis, volleyboll på hårda gymnastikgolv, klantiga fall i svarta pister och gymträning med för lite stretch. Funkar perfekt, så jag kan nu styketräna ordentligt, stretcha och konditionsträna dagligen. Hos Nacka-Värmdö Kiropraktik är det helproffsigt och de vet exakt vad de gör. Kan varmt rekommenderas. Kan nu sköta träningen som när jag var betydligt yngre. Om du inte prövat kiropraktik, så gör det. Det kan bli revolutionerade även för dig. Tack för alla fina behandlingar Patricia och Bo! Hälsar Stefan Wahlqvist
  Ola, patricia M gillar detta
 • Toni L
  Toni L skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Trevlig och kunnig personal som vet vad dom gör. Jag har haft problem med rygg och höfter och har efter ett antal behandlingar nu kunnat röra mig som man ska igen. Jag är super nöjd g och kan varmt rekommendera Nacka Värmdö Kiroprakti
  patricia M gillar detta
 • Lotta P
  Lotta P skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Den holistiska synen, det kiropraktiska kunnandet och en service och genuin omtanke om sina klienter gör att jag ger Patricia och Bos erbjudande och service högsta betyg. Rekommenderar alla varmt behandlingar hos dem.
  patricia M gillar detta
 • Leo C
  Leo C skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag gillar verkligen detta ställe. De tänker långsiktigt och holistiskt vilket är bra. Min rygg mår bättre än på flera år.
  patricia M gillar detta
 • Sofia W
  Sofia W skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jättenöjd varje gång jag går därifrån. Duktig personal! Pratar så man förstår :)
  patricia M gillar detta
 • Tina F
  Tina F skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bra bemötande från början och genomgående. Väldigt kunnig personal som hela tiden vidareutvecklar sig. Jag har haft problem med rygg och höfter efter graviditet och har efter ett flertal behandlingar nu kunnat börja träna igen. Jag är mycket nöjd med min behandling och kan varmt rekommendera Nacka Värmdö Kiropraktik
  patricia M gillar detta
 • Annika T
  Annika T skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Fick ett mycket bra bemötande och snabb hjälp
  Vilken tjänst jag köpt är kiropraktik - justera ryggen
  Det har funkat mycket bra, har en lång historia med rygg problem och besökt många olika kiropraktorer men det var skönt att komma till några som nu vill jobb mer långsiktigt. definitivt levt upp till förväntan
  Min upplevelse är mycket positiv jag har blivit mycket bättre och väl omhändertagen.
  patricia M gillar detta
 • Carin B
  Carin B skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mycket trevlig och kompetent personal!
  patricia M gillar detta
 • José S
  José S skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag har sedan dag ett fått ett jättefint bemötande på Nacka Värmdö Kiropraktik. I och med att jag upplevt smärtor och stelningar i ryggen och nacken, sökte jag upp praktiken för att få hjälp. Efter en undersökning och uppbyggnad av en plan, så köpte jag ett kort med ett antal rehabpass för att rätta till det som var fel med min kropp.
  Nu efter att ha genomgått nästan hela min behandlingstid, känner jag en stor förbättring. Jag känner mig mycket mer flexibel i kroppen i helhet och inte alls stel som jag var i början. Det har även lett till att jag känner mig mer alert i vardagen, inte trött eller nere. Så det har gjort en betydlig skillnad i min vardag.
  Sammanfattningsvis, har jag fått en stor hjälp av Nacka Värmdö Kiropraktik. Både som kund och som person. Jag kan varmt rekommendera alla som upplever fysiska besvär att besöka praktiken.
  patricia M gillar detta
 • John L
  John L skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Tack för ni räddade min rygg
  Proffsigt,har givit mig kunskap och förståelse hur allt fungerar
  John
  patricia M gillar detta
 • Helena P
  Helena P skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Har fått fantastisk hjälp & är nu helt bra i min rygg samt upplever att hela kroppen är i bättre balans.
  patricia M gillar detta
 • Mayvor G
  Mayvor G skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Har blivit starkare i min rygg o fortsätter med min besvärlig nacken.
  Vill ha sms meddelande..hörselskadad.
  Annars är det toppen!!
  patricia M gillar detta
 • Henrik B
  Henrik B skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mycket professionella, lugna och trevliga som verkligen vet vad dem håller på med .
  patricia M gillar detta
 • Stig H
  Stig H skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Trevligt och kompetent bemötande från första besök. Jag har fått hjälp för mina ryggproblem baserat på en utförlig diagnos och specifik behandling. Jag ar mycket nöjd och kommer att vända mig till NV kiropraktik så snart jag känner av ryggproblem nästa gång.
  patricia M gillar detta
 • Michaela H
  Michaela H skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag går regelbundet hos Bo på Nacka Värmdö Kiropraktik och känner mig alltid väl omhändertagen. Som kiropraktor har Bo en bred kunskap kring hur han kan hjälpa dig som patient på bästa sätt. Han tänker bredare än sin egen expertis och rekommenderar alltid den bästa vägen för patienten oavsett om det även innebär andra läkare eller metoder.
  patricia M gillar detta
 • Jonna L
  Jonna L skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mitt första besök var under graviditeten och tack vare Madde blev slutet av graviditeten troligtvis betydligt lättare än vad den hade blivit utan hennes hjälp. Nu är sonen snart två år och jag går fortfarande på regelbundna besök. Är supernöjd!
  patricia M gillar detta
 • Nina M
  Nina M skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Hej, jag kom in med akuta rygg och höftsmärtor. Och jag har köpt ett 20 ggr kort för kiropraktor. Jag är kanonnöjd! Vilken känsla att äntligen börja bli rörlig igen! Jag har fått en jättebra bemötande!
  patricia M gillar detta
 • Fia C
  Fia C skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Trevligt bemötande från första stund. Går oftast att få tid som funkar bra. Jag får bra information om vad som händer i kroppen och varför. Jag mår bättre men har en bit kvar.
  patricia M gillar detta
 • Ingegerd M
  Ingegerd M skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Här blir dina krämpor tagna på allvar . Effektiv behandling .Borde gå under högkostnadsskyddet.
  patricia M gillar detta
 • Åsa N
  Åsa N skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  På nacka värmdö kiropraktik blir man proffsigt bemött. Dom kan helheten med hälsa och arbetar både förebyggande och med akuta besvär. Jag och min familj åker hela vägen från solna för att vi är så nöjda.
  patricia M gillar detta
 • Sofia J
  Sofia J skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Vänligt bemötande och alltid professionella! Känner mig alltid trygg i deras händer oavsett vem som behandlar och jag har bland annat fått hjälp med huvudvärk och ryggproblem.
  patricia M gillar detta
 • Sandra C
  Sandra C skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bästa kiropraktorkliniken ever!! Underbara kiropraktorer med gedigen utbildning och lång erfarenhet. Fått oerhört stor hjälp med både migrän, ryggvärk och foglossning. Kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag tog mig iväg på mitt första besök, bland det bästa jag har gjort, nu har jag så mycket mindre ont och så mycket mer kraft!
  patricia M gillar detta
 • Elisabeth S
  Elisabeth S skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Bara proffsigt och mycket bra, hjälpsamma och kunniga, flexibla och flera sätt än på plats att boka
  patricia M gillar detta
 • Ottilia B
  Ottilia B skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag har länge haft problem med min kropp. Smärtor, stelhet samt trötthet har varit stora problem för mig och jag är 24 år. Jag har tidigare besökt kiropraktorer dock dessa har varit smärtfokuserade och inte haft ett långsiktigt tänk för min hälsa. Sedan besökte jag Bo Skjenneberg på Nacka Värmdö Kiropraktik och jag kände mig oerhört välkommen och brydd om. Han förklarade att de har ett för konsumenten ett långsiktigt tänk för att man faktiskt ska må bättre, inte bara för nuet, utan siktar mot att göra patienten frisk. Som sagt har jag haft oerhörda problem trots att jag är så ung. Men efter 14 gånger hos Bo och Nacka Värmdö Kiropraktik mår jag betydligt bättre. Stelhet, smärtor och trötthet är inte längre ett vardagligt problem för mig vilka jag lider av. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är för den hjälp och omtänksamhet jag har fått och blivit bemött av. Nu när jag flyttar tillbaka till Skåne har jag fått hjälp med att finna en ny kiropraktor som jag kan känna mig bekväm med och som har samma tänk som Nacka Värmdö Kirpopraktik och som kan hjälpa mig med det sista av min behandling.
  patricia M gillar detta
 • Ulla J
  Ulla J skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Mycket professionellt och trevligt bemött
  patricia M gillar detta
 • Per-olof P
  Per-olof P skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Behandling av ryggont och tennisarbåge.
  Tennisarmbågen känns mycket bättre.
  Ryggbehandlingen pågår fortfarande.
  patricia M gillar detta
 • Maria B
  Maria B skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Är så nöjd med mina behandlingar, känner verkligen att jag får hjälp med en långsiktig lösning. Kan verkligen rekommenderas!
  patricia M gillar detta
 • Ute H
  Ute H skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag får alltid ett utmärkt, kompetent och personligt bemötande, både i receptionen och vid behandling.

  Jag får alltid god och adekvat hjälp med den problematik jag har. Jag går också förebyggande ca en ggr/månad och bemötande och behandling är alltid professionell. Jag rekommenderar och hänvisar alltid både vänner och bekanta till Nacka Värmdö Kiropraktik när det är aktuellt.
  patricia M gillar detta
 • Erica V
  Erica V skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Med stor kunskap och värme så hjälper Nacka Värmdö Kiropraktik både stor och liten - min (tidigare) onda rygg och nu sonens öron/nacke. Kan varmt rekommendera detta!
  patricia M gillar detta
 • David D
  David D skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Fantastic service, very professional.
  I had lower spine problems causing incredible discomfort and the inability to walk properly. The help i received from Madeleine Brus over 13 sessions sorted out the problem. Very impressed.
  patricia M gillar detta
 • Marjalisa A
  Marjalisa A skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag går där för behandling av min rygg och nacke.
  Har blivit väldigt bra bemött och är överraskande om deras kunskap och behandlingsmetoder
  patricia M gillar detta
 • Nickolina K
  Nickolina K skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag är nu gravid i vecka 34, runt vecka 20 började jag få enorma smärtor i ryggen. Jag kunde verken ligga, sitta eller röra mig ordentligt. Min barnmorska rekommenderade Nacka Värmdö Kiropraktik och det blev vändningen, helt plötsligt var all min smärta borta och jag kunde leva som vanligt igen.
  Tack vare regelbundna besök kan jag nu sova och motionera, jag känner mig även starkare och mer avslappnad inför förlossningen. Jag rekommenderar alla gravida att besöka Nacka Värmdö Kiropraktik!
  patricia M gillar detta
 • Elinor E
  Elinor E skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Jag heter Elinor
  Har fått ett toppen bemötande alla är så . Patrizia har hjälpt mej med ryggen på flera ställen och jag får bra förklarat för mej vad hon gör och hur jag ska undvika att skada mej. De har en skanner som visar exakt var det är dåligt i ryggen. De har också jätteintressant information 1 timme till hälsa så man får veta om vad en kiropraktiker gör m m. Och den är gratis. De har också en inspirationsföreläsning om kost som gav mej väldigt mycket. Med vänliga hälsningar Elinor
  patricia M gillar detta
 • Ammis Greeneye I
  Ammis Greeneye I skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Man är alltid välkommen. Utan Patricias hjälp hade jag nog inte jobbat i dag. Har gått på denna praktik ca 13 år så det säger nog allt. Hela familjen går där till och från. Rekommenderas till 100 %
  patricia M gillar detta
 • Ammis A
  Ammis A skrev om Nacka Värmdö Kiropraktik
  Absolut den bästa kiropraktiken. Får alltid den bästa hjälpen och ett superhärligt bemötande.
  patricia M gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Romansvägen 12 Nacka Forum Torghuset, 131 53 Nacka
Kategorier