Kiropraktor i Västra Götaland

Topp 13 kiropraktorer i Västra Götaland

• Arena MED

Verifierat företag
    530 omdömen
    Letar du efter den bästa naprapaten i Göteborg? Här kan du läsa om vår naprapat Anders Gullberg, som du hittar mitt i Göteborgs hjärta - på Avenyn.
    Ida B
    Ida B: Jag säger bara WOW! Första besöket hos Anders har fått mig att få ett helt nytt synsätt på att behandlas hos naprapat! Alltid tyckt det varit lite skrämmande, men idag gick jag därifrån nästintill euforisk! Så små medel och bara på första gången kände jag hur axlarna slappande av och min ländrygg ser fram emot ett smärtfritt liv! Så fint bemötande, så professionell och kunnig! Jag ger alla händerna i taket till Anders! Och ser fram emot min resa för att lära mig mer om min kropp och förebygga smärta och skador! Tack!
  • 31 omdömen
    Annika birgitta S
    Annika birgitta S: Så besviken!! Blev så dåligt bemött av en fysioterapeut som nog bör överväga att gå i pension. Hon var snäsig och föreslog inlägg som minsann gick att köpa på Jula. Vilken sorts inlägg framgick inte. Blev irriterad när jag inte direkt förstod hennes beskrivning till övningar. Fick massor av övningar förslagna men när jag efterfrågade skriftlig beskrivning så fnös hon att det kunde hon minsann inte ordna. Kommer aldrig att sätta min fot där igen. Har idag varit på Närhälsans rehab och fick ett fantastiskt proffsigt bemötande och tydligt utskrivet träningsprogram.
  • Ingela A
    Ingela A: Trevligt och professionellt bemötande. Kompetens i att sätta upp individuellt program.
  • Marija Elisabeth C
    Marija Elisabeth C: Bara positivt Från bemötande vid disken till hjälpen och kunskapen hos min sjukgymnast Johan
  • 26 omdömen
    Sylvia Monica Margareta E
    Sylvia Monica Margareta E: Bra bemötande Har så mycket fel i min kropp så vi tog ena delen och bestämde att jag skulle ta upp det med min vc för en remiss
  • Mikael B
    Mikael B: Kunnig, lyssnade in vad mina problem var. Använde ett tydligt språk så att jag som lekman kunde begripa vad han menade.
  • Gunnar Ingemar W
    Gunnar Ingemar W: Så otroligt duktiga att man häpnar över vad dom kan åstadkomma. Där inte vanliga sjukvården löser problem med ryggar leder löser dom här på Chiropraktorcenter. Min rygg den stora wiplashskadan axlar mm som skadads vid olika händelser har dom fixat. Ibland lite längre tid som med nackskadan ibland helt bra på ett besök
  • Heléne J
    Heléne J: Naprapathälsan (Patrik Söderqvist) är den enda som kunnat hjälpa mig av med långvariga candidaproblem Det var kostomläggning under begränsad tid och av honom rekommenderad mineral/vitaminterapi som räddade mig från myckert besvärliga symtom Patrik är en mycket behaglig terapeut . Han är aldrig omöjlig och är mycket kompetent och seriös i det han gör
  • 1 omdöme
    Mervi H
    Mervi H: Jag rekommenderar så hjärtligt FOTLYFTET som har kunnig och vänlig kundservice. Fotvådaren Cicci är en glad person som utför noggrann fotvård. Hon är mån on sina kunder och anpassar sig mycket efter kundens önskemål. Suosittelen sydämmellisesti FOTLYFTET jalkojen hoitoa, jolla on asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Cicci on iloinen ja tekee tarkkaa jalkojenhoito työtä. Hän pitää huolen asiakkaistaan ja joustaa paljon asiakkaiden tarpeiden mukaan. I sincerely recommend FOTLYFTET which has a professional and friendly customer service. Cicci is a happy and accurate footcare person. She takes care of her customers and is flexible to her customers' wishes.
  • Marion H
    Marion H: Caroline är en kanontrevlig & duktig tjej! Man får en trevlig stund och superfina fötter :-)
  • Petri H
    Petri H: Fantastiskt ställe. Man får verkligen valuta för pengarna!
  • 2 omdömen
    MARIA HELENA C
    MARIA HELENA C: Eva är fantastisk. Hon är kunnig och väldigt trevlig. Jag har fått 2 underbara barn tack vare Evas hjälp. Rekommender henne verkligen.
  • johan s
    johan s: Rent ut sagt usel service, fick vänta sammanlagt 20min på enkel betjäning.