Alla kategorier Kiropraktor Stockholms län Stockholm Södermalm Gamla Stan Gamla Stans Kiropraktik

Gamla Stans Kiropraktik

Lilla Nygatan 19, 111 28 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 51 rekommendationer
Välkommen till Gamla Stans Kiropraktik!

Här hjälper vi dig att bygga upp ditt nervsystem så att du kan göra de saker du älskar i livet utan oro, smärta eller ohälsa. Nervsystemet - hjärna, ryggrad och nerver - kontrollerar, styr och sköter alla funktioner i kroppen och smärta eller besvär beror ofta på att något i nervsystemet inte riktigt är som det ska.

Genom att diagnostisera väl och hitta roten till problemen kan vi lägga en behandlingsplan där vi behandlar orsaken till smärtan, snarare än symptomen. Som kiropraktorer arbetar vi även i förebyggande syfte och kan hjälpa dig att stärka ditt nervsystem så att framtida besvär kan undvikas. Vi anpassar alltid vår behandling efter dig och dina behov.

Hos oss kan du även få mjukdelsbehandling som massage eller akupunktur.
Stängt just nu
Mån-Tis: 08:00-18:00
Ons: 08:00-13:00
Tor: 08:00-18:00
Fre: 08:00-13:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 51 kunder tycker om Gamla Stans Kiropraktik

 • Sara R
  Sara R skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag började hos en kiropraktor för 10 år sen. Blev ingen förbättring så jag gav upp. Gick nu till Mats och det har bara blivit bättre och bättre för varje gång. 2 gånger i veckan som start men går nu var 3e vecka. 10 år av problem är nu ett minne blott. Även min dotter började gå tillsammans med mig vid 3 veckors ålder och får nu en snabbkoll vid varje besök jag har. Hon är rörligare och en allmänt gladare bebis. Fick även hjälp med att få amningen att funka som den ska.
  Bara bra saker att säga om Mats och den mysiga atmosfären i kliniken 👍🏻
  gillar detta
 • Lars A
  Lars A skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Välskött praktik. Kom hit på rekommendation från Engelbrektspraktiken, där mitt första och enda besök ej var speciellt lyckat. Får av Tuukka hjälp med en del ryggbesvär typ ryggskott m.m. Måste snarliga dit igen eftersom en del besvär återkommit.
  gillar detta
 • Martin B
  Martin B skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Naprapaten lyssnade inte på mitt problem utan höll en generell föreläsning om ryggar och nackar. Sen föreslog han att jag skulle komma två dagar/vecka i ett halvår så kunde han garantera att det blev bra. När han sen börja kolla på ryggen så hitta han massor av problem som jag inte hade....; jag går inte tillbaka dit.
  gillar detta
 • Anna R
  Anna R skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Trevlig receptionist. Kiropraktorn är nyutbildad så han har en massa ny teknik som inte verkar så avancerat när man får behandling, men ger bra resultat. Mycket trevligt bemötande från kiropraktorn
  gillar detta
 • Peter K
  Peter K skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Kompetent och vänligt. Har rekommenderat G S K till familj och vänner. Går ingen annanstans.
  gillar detta
 • Lisa H
  Lisa H skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Bra bemötande rakt igenom från det att man stiger in på praktiken.
  Känner mig trygg i att jag får bra vård (kiropraktik) och att jag även blir informerad om varför olika behandlingar görs.
  gillar detta
 • Alma D
  Alma D skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Det gick så himla lätt och smidigt att boka tid på nätet. Bokade tid hos Tuukka Kaukoniemi. Bemötande var så bra, kände mig välomhändertagen. Fick hjälp för ischias och ryggbesvär och jag är supernöjd. Ser fram emot varje bokad tid. Jag går dit med glädje. Jag jobbar på ett stort företag och så har jag också berättat för mina arbetskollegor om mottagning vilket jag varmt rekommenderar.
  gillar detta
 • Inger R
  Inger R skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag började för flera år sedan efter ett diskbråck och har fått den bästa tänkbara hjälp. Jag har även deltagit i några kurser, bl.a. om hållning, och försöker följa alla råd för att bevara det goda resultatet. Jag har fortsatt ca. en gång per månad och ser fram emot varje gång. Både Rikard och nu Tuukka är fantastiskt proffsiga och vänliga och miljön mycket välkomnande. Jag rekommenderar alla att vid behov vända sig hit.
  gillar detta
 • Christian O
  Christian O skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Grymt trevliga och kunniga. de tänker utanför boxen och kommer verkligen på lösningar på problemen!
  gillar detta
 • Göran L
  Göran L skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  GSK är ett föredöme i ett vänligt bemötande i receptionen, vars intryck ytterligare förstärks av Touka, kir pr. tillsammans med hans professionella färdigheter. Min nack- och ryggbehandling har givit goda resultat. Varför jag varmt kan rekommendera GSK till potentiella kunder.
  Göran Lundén
  gillar detta
 • Eva F
  Eva F skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått ett bra bemötande på Gamla Stans Kiropraktik. Hade ont i ena axeln. Besvären hade pågått flera år men inte hela tiden. Blev rekommenderad Kiropraktiken av en väninna som gått där i flera år och är nöjd. Har blivit bättre i axeln. Har fått rörelser som jag skall göra hemma. Även min yrsel har blivit bättre.
  Jag tycker om att praktiken ligger i Gamla Stan. Det är ett trevligt område och jag går ofta en promenad efter behandlingen och besöker affärer, caféer och platser i Gamla Stan.
  gillar detta
 • Ewa S
  Ewa S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Vi och min man har gått på Gamla Stans Kiropraktik i mång år och är väldigt nöjda. Vi har båda lite knackiga ryggar och känner att vi får hjälp.
  gillar detta
 • Annelie S
  Annelie S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Mycket bra bemötande från första stund (sommaren 2016) och går nu regelbundet på justeringar. Lyssnar också på Brain Tap fn 2 ggr/v för bl a bättre sömn. Även workshops, boktips och föreläsningar. Trevlig och central mottagning - rena hälsohemmet.
  gillar detta
 • Kerstin W
  Kerstin W skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Toppenbetyg i allt! Jag är väldigt nöjd.
  gillar detta
 • Johan V
  Johan V skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Bra och professionellt bemötande hela tiden. Kund sedan 2006.
  Har förslitningar på hals och ländrygg. Besök en gång per månad för justering av kotorna. Känns alltid mycket bättre efter varje besök.
  gillar detta
 • Robert S
  Robert S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Bra bemötande med kunnig och trevlig personal. Är återkommande kund sen många år med diverse ryggproblem. Kan klart rekommenderas.
  gillar detta
 • Sebastian H
  Sebastian H skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Alltid lika vänligt och profesionellt bemötande av Tuukka!
  gillar detta
 • Ida Maria S
  Ida Maria S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Mycket bra bemötande,fantastiskta behandlingar. Jag o min rygg mår mycket bättre nu.Tack.
  gillar detta
 • Berith S
  Berith S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Ett sätt att få livskvalitet, det är min livlina. Ett ryggskott och ett recept med stark medicin förstår ni mitt val, Berith
  gillar detta
 • Bertil G
  Bertil G skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Efter att den "ordinarie sjukvården" börjat se mig som ett obotbart fall kom jag i kontakt med gamla stans kiropraktik som på 12 veckor lyckades få kontroll över mina ryggproblem, som sjukvården brottats med i två år utan att komma fram till någon bra lösning mer än värktabletter.
  gillar detta
 • Margita T
  Margita T skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Går på kiropraktisk behandling för mina problem med nacke och rygg. Bemötandet från företaget har varit fantastiskt. Trevlig personal i receptionen som gör att man alltid känner sig välkommen. En kiropraktor som är mycket professionell och som har hjälpt mig med mina problem så att jag nu mår mycket bättre. Jag kan verkligen rekommendera Gamla Stans Kiropraktik!
  gillar detta
 • Sven-tommy H
  Sven-tommy H skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag tackar för bra bemötande och kunnig kiropraktor,
  varvid jag erhållit lindring vid besvär i rygg och därtill
  övriga lemmar som står i direkt förbindelse genom
  diverse nervbanor som temporärt varit ur balans
  genom subluxation.
  Mvh, S.T. Helmer, Nacka.
  gillar detta
 • Rolf D
  Rolf D skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått behandling för ryggproblem under ett antal år och har alltid blivit bra bemött. Först av en vänlig receptionist och sedan ett bra bemötande under själva behandlingen. Det centrala läget i Gamla stan gör det lätt att ta sig dit med T-banan. Jag har ett arbete som är fysiskt krävande för rygg och nacke så behandlingen jag fått har varit av stor vikt för att jag kunnat sköta mitt arbete på ett bra sätt.
  gillar detta
 • Klara M
  Klara M skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått hjälp flera gånger, bla har jag sökt för nack- och ryggsmärta. Man blir bemött på ett professionellt och trevligt sett. Atmosfären är vänlig, man känner sig trygg i att kunna få rätt behandling för sina besvär. Jag kan varmt rekommendera kliniken.
  gillar detta
 • Nathalie T
  Nathalie T skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Bästa mottagandet varje gång. Helt fantastiska
  gillar detta
 • Sven B
  Sven B skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Gamla Stans Kiropraktik och leg kiropraktiker Tuukka Kaukoniemi behandlade mig under sommaren 2016 för en långvarig ischias. Jag hade under en tid försökt med sjukgymnastik, men det hade inte hjälpt mig. Efter 2-3 veckors behandling med kiropraktik försvann den molande värken och efter drygt en månad var jag helt fri från ischias!

  I tillägg till en bra behandling av Tuukka har Gamla Stans Kiropraktiks receptionister varit lyhörda, snabba och professionella vad gäller mottagning, bokning av tider mm.
  gillar detta
 • Jens A
  Jens A skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Utmärkt bemötande, kunnigt, engagerat och dessutom bra resultat!
  gillar detta
 • Lennart H
  Lennart H skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått hjälp med mina problem med lumbagoischias. Enkelt att få tid, positivt bemötande i receptionen, bra med påminnelse per mail dagen innan, bra och kompetent behandling på ett personligt sätt. Väldigt nöjd totalt sett.
  gillar detta
 • Elisabeth R
  Elisabeth R skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag får hjälp att justera mina muskler och nerver i ryggen en gång i månaden vilket gör att jag aldrig har ont i ryggen.
  Jag är mycket nöjd med det bemötande jag får.
  gillar detta
 • Rickard B
  Rickard B skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Helgjutet och professionellt bemötande varvat med steor dos av mänsklig omtanke och omsorg. Har fått behandling under många år och lämnar varje gång "som en ny människa". Bättre hållning, bättre energiflöde och neurologisk funktionalitet. Rekommenderar behandling till alla jag känner när tillfälle ges. Upplever också sedan Tuukka tog över, en modernisering av till exempel bokning, aviseringar via sms och väntrummet, som är positiv.
  gillar detta
 • Ingegerd T
  Ingegerd T skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Väldigt trevligt, personligt och välkomnande från första början. Snabb och proffsig utredning om mitt "onda" problem. Behandlingen har verkligen hjälpt och jag skulle inte tveka på att rekommendera Tuukka på Gamla stans kiropraktik.
  gillar detta
 • Fredrik V
  Fredrik V skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Mycket bra under hela tiden jag har använt tjänsterna
  gillar detta
 • Marianne C
  Marianne C skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har från början fått ett mycket gott bemötande och fått uppmuntran om att jag ska kunna bli bra från mina besvär. Jag hade diskbråck för flera år sedan och gick då flitigt till Gamla Stans Kiropraktik. Sedan har jag fortsatt en gång i månaden. Jag mår mycket bra nu men vill fortsätta mina månadsbesök i underhållssyfte! :-)
  Med vänlig hälsning,
  Malin
  gillar detta
 • Birgitta T
  Birgitta T skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Trevlig personal vid receptionen
  Får. Bra hjälp med mina framför allt
  Ryggproblem
  gillar detta
 • Bo O
  Bo O skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Bemötandet är alltid trevligt och bra. Jag har fått mycket bra hjälp med mina besvär vilket innebär att jag har stort förtroende för Tukka.
  gillar detta
 • Sofia W
  Sofia W skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag kan varmt rekommendera Gamla Stans Kiropraktik, efter många års hjälp, och trevligt och tryggt bemötande i fräsch miljö.
  Behandlingarna hjälper mig till ökad rörlighet, styrka, balans och funktion i kroppen och har känts avgörande för att upprätthålla en fungerande kropp i vardag och arbete som musiker, då olika sjukdomsbesvär har funnits.
  Mvh Sofia W S
  gillar detta
 • Liselott A
  Liselott A skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Väl bemött vid första besöket och varje besök därefter. Kunnig och professionell personal.
  gillar detta
 • Eva V
  Eva V skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag tycker mycket om kontakten med Gamla Stans Kiropraktik. Känner att jag får valuta för pengarna. Går därifrån med små justering som jag just önskade. Så helnöjd.
  gillar detta
 • Rikke S
  Rikke S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  I have been patient since summer 2016, the staff are always smiling and helpful.

  You are in safe hands and Tuukka's professional approach to the nervous system creates a momentary trust as a patient.

  I highly recommend treatments at Old Town Chiropractor. Here you will be treated where the pain is as well as rehabilitation exercises are handed over.
  gillar detta
 • Mia A
  Mia A skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag är mycket nöjd,har fått hjälp med nacke o ryggproblem!
  Trevligt bemötande
  Bra energier
  gillar detta
 • Inger Q
  Inger Q skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Mycket bra bemötande i samband med mina justeringar.
  Jag hade inga förväntningar, så allt är okej.
  gillar detta
 • Johanna F
  Johanna F skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Som kock så är mitt arbete väldigt fysiskt och man faller lätt in i fel positioner när man arbetar och på grund av det så fick jag problem med ländryggen och även höfter. Jag började gå till Tuukka för ungefär ett år sedan med flertal sessioner och min rygg har blivit mycket bättre. I början såg det hopplöst ut men efter tiden gick så märkte jag en markant skillnad och nu blir det bara bättre och bättre. Jag kan varmt rekommendera gamla stans kiropraktik det har hjälp mig få ett rörligare liv!
  gillar detta
 • Christian D
  Christian D skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Väldigt proffsig kiropraktor med bra behandling och dialog.
  Kan något förbättras är det receptionist som ger en känsla av att kiropratkorn kan jobba mer ostört, men förstår det är en kostnadsfråga och hittills har det inte stört mig.
  gillar detta
 • Ingrid K
  Ingrid K skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Från första början ett både professionell och personligt bemötande. Jag får hjälp och råd hur kroppen ska läka. enkla små tips som är lätta att göra och komma ihåg.
  gillar detta
 • Torbjörn A
  Torbjörn A skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått hjälp med framför allt mina ryggproblem. Genom att ha kontinuerlig kontakt en gång i månaden är jag symtomfri.
  gillar detta
 • Linnea H
  Linnea H skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har alltid och får alltid ett väldigt trevligt bemötande, oavsett besök eller per telefon. Toppentjejer i receptionen!! 😊👍🏻
  Tuuka är väldigt professionell. Jag har fått hjälp med min svanskota bla och metoden som används på mig är torque release.
  I helhet är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna klinik till andra i behov av kiropraktik.
  gillar detta
 • Liselott F
  Liselott F skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått hjälp med mina besvärliga fötter, hallux valgus. Och på köpet har mina onda knän slutat göra ont! Fantastiskt!
  gillar detta
 • Göran O
  Göran O skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Jag har fått hjälp under många år och alltid blivit väldigt väl bemött.
  Behandlingen jag fått har hjälpt mig hantera mina ryggbesvär.
  Mitt omdöme gäller både för den gamla regimen och den nya.
  Jag är helt enkelt väldigt nöjd.
  gillar detta
 • Christian L
  Christian L skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Har gått där i flera år med olika besvär som blivit avhjälpta på ett mycket professionellt sätt.
  gillar detta
 • Lena S
  Lena S skrev om Gamla Stans Kiropraktik
  Toppen bemötande! De hjälper mig att hålla min kropp i balans, genom behandling av mina nack o ryggproblem.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Lilla Nygatan 19, 111 28 Stockholm
Kategorier