Gamla Stans Kiropraktik

Gamla Stans Kiropraktik

www.gamlastanskiropraktik.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Gamla Stans Kiropraktik! Här hjälper vi dig att bygga upp ditt nervsystem så att du kan göra de saker du älskar i livet utan oro, smärta eller ohälsa. Nervsystemet - hjärna, ryggrad och nerver - kontrollerar, styr och sköter alla funktioner i kroppen och smärta eller besvär beror ofta på att något i nervsystemet...

247 omdömen om Gamla Stans Kiropraktik

Sedan starten hos Reco 2017

Douglas S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Väldigt trevligt bemötande och behandlingen var superbra, jag blev av med min smärta direkt!

Anna B
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Bra bemötande, tar hjälp när jag känt mig stel i framför allt nacke & Rygg. Kan tycka ibland att jag behöver förstå vad som görs och varför. Och ge gärna tips på hur jag kan jobba/göra för att inte behöva komma till er för hjälp.

Kristina B
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Blev bemött med värme och vänlighet och proffesionellt behandlad för mina problem redan på första besöket. Jag återkommer och kan varmt rekommendera kliniken

Giuliana G
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Fick ett vänligt bemötande och professionell hjälp med den tjänst jag sökte för… rekommenderar det varmaste Gamla Stans Kiropraktik. Mvh Giuliana Gabbanelli

Anne H

Bra! Proffsigt och hjälpsamt bemötande 👌

Thomas W
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Väldigt proffsigt bemötande och kunskap. Lyssnar in vad man har för besvär och är supertrevlig.

Sofia S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Lätt tillgängligt. Fick en akut tid snabbt. Kunnig personal. Lyhörd. Trevligt bemötande.

Lotta R
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Bra bemötande, bra behandling med gott resultat

Maya R
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Proffsigt Tuukka lyckades klämma in mig & hade överseende / möjliggjorde trots min sena ankomst / tacksam mvh Maya Rudolph

Kjell Rodney V
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Ett bra och trevligt bemötande, jag upplevde att mina förväntningar om en proffesionell bedömning av mitt problem förverkligades.. Helhetsintrycket var mycket positivt.

Ida J
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Proffesionellt bemötande. Kändes tryggt med behandlingen.

Inga-Lill N
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Bra bemötande. Bra behandling. Kändes bra i kroppen ett par dagar efter. Ska boka fler besök till augusti.

Bo O
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Tuukka bemöter en alltid på ett sätt så man känner sig välkommen. Det tillsammans med hans kunskap och intresse för mig som patient, gör att jag alltid återkommer till honom.

Karin L
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Tar sig tid att lyssna hur jag beskriver min smärta och behandlar mig utifrån det. Känner alltid en stor skillnad när jag fått behandling. Tuukka är en mycket bra kiropraktor enligt min mening.

Berhanu Y
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Hej ! Förtaget hade annonserat på Facebook och fyller blanketten och skickade till företaget och fik jag bekräftar på sms att dem ska skicka kallelse för mig. Sen två dagar efter ringde företaget och frågade vilken dag som passar mig då sa jag är pensionär ni kan boka mig vilken tidpunkt dagen sa jag också fick tid samma dag Kl.11.20.Sedan jag har varit tre gånger.En Gång i veckan.Jag har ingen anmärkning i lokalen eller Personer han är trevlig.Jag köpte en tjänst diskbråck.

Vilma W
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Trevlig och kunnig personal. Jag kände mig väl omhändertagen och är nöjd med behandlingen jag fick.

Joacim C
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Fick bra förtroende för Timo, kiropraktorn. trevligt professionellt bemötande. Fina lokaler i Gamla Stan.

Neila F
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Very professional, experienced and knowledgeable of the techniques. It has greatly improved my quality of life, without pain.

Barbro W
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag har blivit väl bemött hos Gamla Stans Kiropraktig och känner mig alltid välkommen. Jag har haft problem med min rygg och nacke och får bra behandling av kiropraktorn. Jag känner mig lätt och rörlig och på gott humör när jag går därifrån efter behandlingen. Jag kan rekommendera Gamla Stans Kiropraktik. Barbro Wretlind

Lennart H
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Mycket hög servicegrad Snabb på att återkoppla vid behov att ändra tid Personligt bemötande Skicklig/professionell behandling Utvecklingsinriktad

Serena C
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag kände Gamla Stans kiropraktik på grund av min mannen som brukade gå dit och var nöjd med det. Jag kände mig på en gång jag kunde lita 100procent och var behandlad från kompetenta handen!

Karin D
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Mycket vänliga och kunniga. Behandlingar som gör skillnad.

Liselott A
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Blir bemött på ett lugnt och tryggt sätt med engagemang. De har kunskap och erfarenhet och är otroligt professionella. Rekommenderar varmt Gamla Stans Kiropraktik.

Karra S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Excellent treatment given by a kind and honest practitioner. He does such a good job that in the six years I've lived in Stockholm, I haven't felt the need to have appointments on a regular basis, which has sometimes been necessary in the past. I have scoliosis and have been to many chiropractors in my life. I can say with confidence that Tuukka Kaukoniemi is excellent.

Gert H
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Trevligt bemötande, och professionell behandling

Birgitta T
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag fick behandling för min rygg, känns bra. Jag talade om att jag hade artros i vänster höft. Det blev inte bra, stel och mer ont än tidigare Måste ta Alvedon varje dag nu. Blev helt fel Känns det som har även mer ont i benet.

Helena R
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Kunniga. Alltid trevligt och personligt bemötande.

Tina I
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag har fått enormt mycket hjälp med att lösa problem med kroppen. Är enkelt, smidigt och funkar i allra högsta grad. Tuukka är mycket kunnig. Hade inte varit mitt högfungerande jag utan honom.

Stefan B
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

En kunnig och skicklig kiropraktiker. Jag gick därifrån som en rakare och lättad människa. Mycket bra!

Robert S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Mycket bra och personligt anpassad service. Bäst i stan!

Lynda A

Mycket fin bemötande Perfekt location

Cindy K
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Kiropraktorn Tuukka är riktigt proffsig i sitt yrke. Vid varje behandling hittar han precis vart problemet är och fixar det. Känner mig trygg och lyssnad på och har redan köpt mitt 3:e klippkort för 12ggr då detta hjälper mig att hålla min kropp igång.

Camilla E
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Vänligt och förstående bemött. Personligt. Känner sig lättare efter behandlingen

Joel S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Fick stor hjälp med min rygg.(och nytt hopp).

Chatarina L
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Har gått i många år hos gamla stans kiropraktik. Är mycket nöjd har fått bra hjälp med mina besvär. Alltid trevligt och även ett gott skratt. Jobbar även med nervbanorna vilket är bra och inte enbart kiropraktik.

Anders B
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Engagerad kiropraktorer som gett mig bra behandling. Hittade även andra defekter som har löst sig utöver höften jag sökte för

Cecilia F
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag har whiplashskada och 11% invaliditet i min nacke. Så jag är försiktig vart jag går och får behandling Hos Gamla Stans kiropraktik känner jag mig lugn och väl behandlat. Även resten av ryggen får en genomgång. Jag är mycket nöjd och trygg här och kommer alltid tillbaka.

Johan E
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Har gått hos Tukka i flera år. Både för akuta problem med ryggen och för regelbundet ”underhåll”. Mycket bra och trevligt.

Inger R
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Ett återkommande besök hos kiropraktorn Tuukka och som alltid blev jag så vänligt mottagen, lyssnad på och mina ryggbesvär togs om hand på ett fantastiskt professionellt sätt. /Inger

Kerstin J
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Är SÅ glad för tipset jag fick för ngr år se’n som ledde mej dit! Kunnig, försik-tig som gör att man slappnar av. Jag rekommenderar alla behövande att gå dit! Stort tack till Tuukka Kaukoniemi önskar Dej god forts i Ditt arbete!👏

Helena B
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag hade oturen att få en skada i revbenet under behandlingen. Det drar ner mitt betyg rejält då jag fortfarande inte kan röra mig normalt en vecka senare. Men de två första besöken var jättefina. Fick bra bemötande och kände stort förtroende.

Stephen G
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Utmärkt service! Inget att anmärka på.

Emil S
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Bra bemött, professionellt, kändes bra allting. Återvänder gärna om det skulle behövas.

Daniel M
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Jag uppskattar Tuukkas helhetsperspektiv när det gäller hälsan. Rekommenderas varmt.

Karl Stefan L
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Mycket professionell praktik! Supernöjd.

Johanna L
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Väldigt bra bemötande och professionellt!

Patrik Mikael M

Otroligt duktig och professionell

Maud W
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Gått här många år och blir alltid hjälpt när besvären sätter in.

Helen E
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Mkt bra behandling och trevligt bemötande.

Carita K
Skrev om Gamla Stans Kiropraktik

Bra med grundlighet nogrann godkvalitativ behandling.viktigt med samtal och förklsringar