Blir alltid bra efter en naprapatbehandling hos Niklas.
Friskvårdspoolen AB
Har du värk, smärta eller känner dig stel och trött i kroppen? Hos oss på Friskvårdspoolen möts du av lång erfarenhet, omtanke och ett helhetstänk kring din hälsa. Här arbetar Leg. Naprapaterna Niklas Borgenäs och Patrik Wetterqvist med över 25 respektive 30 års erfarenhet, Dipl. Massageterapeut Lena Jonsson med över 20 års...
321 omdömen om Friskvårdspoolen AB
Sedan starten hos Reco 2017
Hej Eva! Vad sknt att du mår bättre. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Jag fick ett otroligt fint bemötande när jag kom till friskvårdspoolen. Patrik är en väldigt duktig naprapat och jag är så nöjd med den behandlingen jag fick av honom. Kan varmt rekommendera kliniken och Patrik.
Hej Maya, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Patrik
Hos Friskvårdspoolen får man alltid professionell och bra hjälp. Det är en fröjd att gå dit för du får även omtanke och hjälp till självhjälp. Niklas är grym. Mvh Thomas S.
Hej Thomas, Tack för förtroendet att ta hand om dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Grym service. Grym kunskap. Har kommit hit i nästan 10 år nu med hela familjen. Mina två.söner spelar mycket fotboll och går till Niklas 2-3ggr per år. Hans tips och kunskap om hur de ska ta hand om sig själva är ovärderlig för de. Rekommenderar starkt!!!
Hej Javier, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Jag har haft rygg, höft och ischias besvär i över 10 år och jag har sökt hjälp på olika kliniker/mottagningar. Det är bara hos Niklas jag har fått rätt hjälp. Han har identifierat exakta muskler och leder som behövde behandlas rätt och jag är väldigt tacksam över det. Han är mycket professionell och jag rekommenderar honom starkt.
Hej Ikram, Vad skönt att du att mår bättre. Tack för förtroendet att få behandla dig. Lycka till med allt. Med vänlig hälsning, Niklas Borgenäs
Väldigt vänligt och kompetent bemötande.
Tack för förtroendet, önskar dig trevlig helg/ Patrik
Jag upplever att jag fick en genomgång av den aktuella statusen med mina ryggproblem. Jag hade kanske förväntat mig någon mer åtgärd i form av någon isärdragning av någon låsning.
Hej Lars, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag uppskattar att du lyfter både det du var nöjd med och det du hade förväntat dig. Jag är glad att genomgången gav en tydligare bild av din situation. Vid ett första besök är mitt fokus alltid att göra en noggrann bedömning och välja den behandling som bedöms vara mest lämplig och säker utifrån undersökningen. I vissa fall innebär det att vi avstår från vissa behandlingstekniker tills vi har en tydligare helhetsbild och en plan för fortsatt behandling....
Niklas är som vanligt väldigt lösningsorienterad och hittar alltid källan till krämporna. Stort tack!
Hej David. Vad skönt att du mår bättre. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Otroligt ställe! Efter rekommendationer så bokade jag tid hos Niklas som har hjälpt mig massor. Hjälpte även till att skriva en remiss. Sen är det otroligt trevlig personal där.
Hej Denniz, Vad skönt att du mår lite bättre. Tack för förtroendet att försöka hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Så proffsigt Tack bästa Niclas Nu mår jag super !!🌺🌺
Hej Ann-Louise, Vad skönt att du mår bättre. Tack för förtroendet att försöka hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Niklas är fantastiskt duktig och känns alltid bättre efter ett besök hos honom
Hej Micke! Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Seriös och bra bedömning av problematik.
Hej Lisa, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Mycket trevligt och proffsigt bemötande, både i första mötet i receptionen och av naprapaten. Hit kommer jag igen!
Hej Jenny, Tack för ditt fina omdöme och att du gav oss förtroendet att ta hand om dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Mycket bra och proffsig hjälp!
Hej Elin! vad kul att du är nöjd. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Finns ingen som Niklas ! Fantastiskt naprapat som alltid löser värken man kommer in med.
Hej Sandra! Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Fått väldigt bra hjälp av Niklas Borgenäs med min krånglande rygg. Oerhört kunnig! Rekommenderas varmt!
Hej Anneli, Vad skönt att du mår bättre. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Bästa hjälpen och förslag på övningar att stärka och förebygga. Jag rekommenderar mycket starkt att gå hit!
Hej Ludvig, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Patrik
Lisa is a magician. Fixes my body every time I mess it up.
Hi Max! So nice to hear that you are better. Thanks for your kind words. //Lisa
Jag kan varmt rekommendera Niklas på Friskvårdspoolen. Jag har sökt hjälp hos honom vid flera olika tillfällen för besvär i kroppen, och varje gång har jag blivit imponerad av hans kunskap och engagemang. Det som verkligen utmärker Niklas är att han inte nöjer sig med att behandla symptomen, utan fokuserar på att hitta den bakomliggande orsaken till problemen. Han är lyhörd, noggrann och tar sig tid att förstå helheten, vilket gör att behandlingen känns både genomtänkt och långsiktigt hållbar. Niklas förklarar på ett pedagogiskt...
Hej Anetthe! Verkligen kul att höra att du känner dig bättre. Tack för ditt fina omdöme och förtroendet att få hjälpa om dig. MVH Niklas
Excellent resutst! Tack så mycket, Niklas!
Hej Sirkumar, Vad kul att du är nöjd. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Väl omhändertagen med tips och råd även fast mitt problem kvarstog. Tog med mig övningar som hjälper mig, sakta men säkert att bli bra.
Hej Wilai, Hoppas att det ger med sig. Annars kan det var bra att följa upp dina besvär för att se hur funktionen i kroppen kommer tillbaka. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Trevligt bemött och fick den hjälp jag sökte för
Hej Birgitta, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Bra och professionellt bemötande och utförande av massage. Lena var inkännande och lyssnade på mig och vilka behov jag hade.
Hej Anneli, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Lena
Alltid lika professionellt och effektivt med ett vänligt bemötande.
Hej Emma, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Toppen ! Alltid trevligt bemötande 👍
Hej Marie, Vad kul att du är nöjd. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Supernöjd. Bra bemötande och kunniga!
Hej Christoffer, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Jag hade en riktigt bra upplevelse och fick den hjälp jag sökte efter!
Hej Sina, Vad kul att du är nöjd och tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Seriös , noggrann , vänlig ,
Hej Helen, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Trevligt bemötande, kunniga och jag blev hjälpt, tack!
Hej Pia! Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Så bra hjälp. Var där 2x30 minuter och allt borta. De vet vad de gör.
Hej Gunilla, Vaad fint att du mår bättre. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Lena är fantastisk på att massera
Hej Katarina, Tackför ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Lena
Alltid trevliga och är som en ny människa när man går ut från behandlingen
Hej Marianne, Vad fint att du känner dig bättre. Tack för ditt omdöme. MVH Niklas
Professionell och helhetssyn kombinerat med mänsklig värme
Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Alltid lika professionellt. Alltid lika kunnigt. Alltid ett toppenbra resultat!
Hej Ulrika. Tack för ditt förtroende. Med vänlig hälsning, Niklas
Jag blev mycket vänligt och professionellt bemött. Personalen var hjälpsam och fick mig att känna mig välkommen. Jag förväntade mig bra service och tydlig kommunikation, och Friskvårdspoolen AB levde upp till mina förväntningar på ett mycket bra sätt. Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och uppskattade det fina mottagandet samt den professionella tjänsten jag köpte.
Hej George, Tack för ditt fina omdöme. Hoppas att du snart kommer tillbaka till ditt vanliga tillstånd. Med vänlig hälsning, Niklas
Som läkare med specialisering på idrottsmedicin ser man många ryggpatienter och är kunnig i lämplig behandling-man blir sällan imponerad- men Nicklas kunskap och förståelse för ryggproblematik är remarkabelt stor Med logiskt resonemang efter grundlig undersökning.gav han en behandling som gav omedelbar och bestående effekt Jag rekommenderar honom starkt Dr Björn Alber
Hej Björn. Vad kul att du var nöjd. Tack för förtroendet att få behandla dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete
Hej Denis. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Som vanligt så bra det kan bli!
Hej Eleni, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Högt, högt rekommenderad!! Det var min tonårsdotter som började misstänka skolios efter att skolsköterskan uppmärksammat det. Nikolas upptäckte att hennes bäcken inte var rörligt och att hennes skalle inte var i linje uppifrån och ner. Faktum är att hon hade klagat på svår huvudvärk då och då. Han fixade det, och hon mår mycket bättre nu. Otroligt skicklig och har en djup förståelse för människokroppen från topp till tå.
Hej Kyla, Tack för ditt fina omdömme och för att jag fick förtroendet att försöka hjälp till. Med vänlig hälsning, Niklas
Trevligt bemötande och har verkligen hjälpt.
Hej Izabella, Vad skönt att det hjälpt dig vidare. Kör hårt nu och lycka till med allt! //Niklas
De finns alltid där för mig när jag behöver hjälp. De är bästa!!
Hej Hüseyin, Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning, Patrik
Fantastisk bra och man går därifrån med en känsla att värken har släppt. Rekommenderar verkligen Friskvårdspoolen alla dagar i veckan
Hej Maria, Vad skönt att du känner dig bättre. Tack för förtroendet att försöka hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Fick bra och snabb hjälp. Kommer återkomma vid behov!
Hej Beata, Tack för ditt omdöme och lycka till med allt. Med vänlig hälsning, Niklas
Alltid trevligt bemötande och superproffsigt! Gick därifrån smärtfri!
Hej Anna, Vad kul att du känner dig bättre. Tack för ditt förtroemde att hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Riktigt bra! Rekommenderas starkt 🙏
Hej Robin, Tack för ditt fina omdöme. Betyder mycket av en kollega. Med vänlig hälsning, Niklas
Trevligt bemötande och proffsig och effektiv behandling
Hej Olof, Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas
Niklas så duktig och hittar alltid roten till problemet. Ser helheten och smidiga korrigeringar tack vare hans fantastiska bänk.
Hej Monica, Tack för ditt fina omdöme. Kör hårt nu! Med vänlig hälsning, Niklas
Niklas på friskvårdspoolen gör ett fantastiskt jobb! Vad än kroppsdel som krånglar så tycks han kunna släppa låsningarna och återställa balansen. Varit dit med både axel och höftbekymmer och lämnat lika nöjd varje gång. Testat andra närmare jobbet men ramlar alltid tillbaka till denna. Värd varenda krona!
Hej Emma! Vad skönt att du känner dig bättre. Tack för förtroendet att hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Niklas
Hur trevliga som helst, det gick så bra att jag har svårt att beskriva, jätte nöjddddd👍
Hej Geyan, Vad kul att höra att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Patrik
Snabb och träffsäker diagnos. Värken släppte direkt.
Hej Robert, Vad skönt att du är bättre. Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Niklas