Operakliniken

Operakliniken

4.9 / 5 baserat på 61 omdömen
Välkommen till Operakliniken!

Vi är din klinik inom skönhetsbehandlingar i Stockholm och erbjuder rengörande och högkvalitativa ansiktsbehandlingar, hårborttagning, medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg, därför får du hos oss ett bra skydd. Genom vår patientförsäkring är du helt utan kostnad försäkrad via oss när du utför en behandling.

Välkommen in för att boka en kostnadsfri konsultation eller läs vad våra tidigare kunder tycker om oss.

Utmärkelser

61 omdömen om Operakliniken

Sedan starten hos Reco 2018
 • skrev om Operakliniken
  2022-10-28 Insamlad av företaget
  Proffsiga, vänliga och erfarna. Snygga och fräscha lokaler. Terapeuten är både social och rolig, så man får sig även ett gott skratt på köpet!
  Gilla
 • 2022-10-26 Insamlad av företaget
  Har gjort ett par lpg behandlingar hos Christian och har känt mig så väl omhändertagen vid varje besök. Han ger service på hög nivå. Kommer troligtvis att boka in många behandlingar framöver hos honom.
  Rekommenderar starkt!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-10-24 Insamlad av företaget
  Mycket proffsigt bemötande och fantastiska resultat. Jag blev rekommenderad Christian på Operakliniken av en vän. Kom dit med en problemhy som jag kände mig mycket obekväm med, och redan efter ett behandlingstillfälle fick jag resultat som gör att jag kan gå utan smink och känna mig fin i huden. Christian hittade rätt lösning för mina problem både gällande produkter och behandling, och nöjde sig inte förens resultatet blev som han önskade (och mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på). Uppskattar även tydligheten kring pris och rekommendationer. Imponerad av vad rätt behandling kan ge för resultat och jag ser fram emot nästa besök!
  Gilla
 • 2022-09-17 Spontant omdöme
  Har varit hos Christian på LPG för mina svullna ben. Jag är extremt nöjd med hans omhändertagande och professionella utförande. Christian är något otroligt kunnig. Helt klart bäst i hela stan. Han är alltid tillgänglig och har en god servicekänsla. Kan varmt rekommendera Christian Gorgisidis till samtliga. Ni kommer inte ångra er. En riktig stjärna!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-09-17 Insamlad av företaget
  Går på LPG-behandlingar hos Christian och är otroligt nöjd!

  Det märks att han är kunnig inom det han gör och jag känner verkligen skillnad efter varje behandling. Har mindre problem med mina svullna ben och känner att kroppen både mår och fungerar bättre efter behandlingarna.

  Har vid ett par tillfällen testat LPG på andra kliniker då jag inte kunnat ta mig till Operakliniken, men kan med handen på hjärtat säga att inget slår behandlingarna hos Christian.

  Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-09-17 Insamlad av företaget
  Super proffsigt bemötande och bästa LPG jag varit på! Blev även av med spänningshuvudvärk då jag fick prova koppning. Rekommenderar starkt!
  Gilla
 • 2022-09-16 Insamlad av företaget
  Häpnadsväckande bra resultat med LPG-behandlingen hos proffsiga och trevliga Christian! Kommer fortsätta regelbundet.
  Har också varit hos strålande trevliga Marlene för botox och fillers. Med stor säkerhet ser hon exakt vad som behöver göras. Resultaten är de bästa jag någonsin har sett på mig.
  Rekommenderar Operakliniken starkt!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-09-14 Insamlad av företaget
  Kunniga och proffsiga Christian Gorgisidis kör fantastiska LPG-behandlingar! Också alltid trevligt bemötande.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-06-17 Insamlad av företaget
  Jag går på lpg behandling hos Christian på operakliniken och är mycket nöjd med behandling och omhändertagande. Christian är kunnig inom området, jag känner mig trygg som kund. Det är heller aldrig några problem om jag behöver ändra någon tid, vilket uppskattas.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-06-16 Insamlad av företaget
  Christian på Operakliniken är toppen! Gör väldigt bra behandlingar och är dedikerad för resultat. Rekommenderar verkligen!
  Gilla
 • 2022-05-05 Insamlad av företaget
  Mycket kunnig personal man känner sig trygg när man går till Christian. Han har sån lång erfarenhet av LPG behandling.
  Visste inte vad LPG var för slags behandling men fick grundligt information av Christian och super bra resultat efter min operation. /MB
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2022-05-01 Insamlad av företaget
  Superbra och med ett fantastiskt bemötande och service. Kan varmt rekommendera..
  Gilla
 • 2022-04-27 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande

  Christian är en omtänksam och duktig hudterapeut.

  man blir fin i hyn efteråt av Dermapen.

  Rekommenderas Varmt.
  Kristina Håll Boivie -46
  Gilla
 • 2022-04-25 Insamlad av företaget
  Christian är otrolig! Alltid toppservice. Jättetrevlig och kompetent!
  Gilla
 • 2021-11-10 Insamlad av företaget
  Jag har genomfört 3 st Micrineedling behandlingar. Min historia är som så att jag hade djupa akneärr från ungdomens dagar då jag läst och hittade information om att microneedling bygger upp huden på nytt. Efter konsultation med Christian på kliniken, blev jag införstådd och fick tydligt förklarat hur behandlingen går till och vad som händer med hjälp av behandlingen. Christinans mångårig erfarenhet går inte att ta miste på, samt många andra nöjda kunder att Operakliniken va en självklarhet. Efter första behandlingen såg jag redan resultat med renare hy och kände redan dagen efter hur huden kändes stram och sträcks upp i läkningsprocessen. Jag är så nöjd över att jag köpte 3 behandlingar och är idag betydligt återställd i kindområdet från mina djupa akneärr. 5 Stjärnor från mig är en självklarhet. Rekommenderar varmt.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2021-11-09 Insamlad av företaget
  Tack Operakliniken för alla fantastiska behandlingar.
  Ni är bäst!!
  Gilla
 • 2021-11-09 Insamlad av företaget
  Stockholms bästa Klinik! Är extremt nöjd och tacksam över att dem har räddad mitt ansikte och min hudvårdsrutin. Måste även påpeka den fantastiska servicen, extremt härligt bemötande som man bara blir fantastiskt glad av! Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • 2021-11-09 Insamlad av företaget
  Bokat hos Christian en microneedling och är supernöjd!
  Trevligt bemötande , bra resultat !
  Ska göra ytterligare behandlingar ! Ser fram emot det
  Gilla
 • 2021-11-09 Insamlad av företaget
  Christian är bäst !
  Grym på LPG kan verkligen rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2021-10-14 Insamlad av företaget
  Så himla nöjd!! Proffsigt personal som gör ett utmärkt jobb. Starkt rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2021-05-28 Insamlad av företaget
  Jag gjorde microneedling + AHA-syra hos Christian och jag är otroligt nöjd med allting!!! Det var en avslappnad atmosfär på kliniken, man kände sig välkommen och resultatet var fantastiskt. Min hy såg mycket fräschare och friskare ut efteråt. Jag upplevde Christian som en väldigt snäll och pålitlig person, det märks att han är väldigt kunnig inom hudvård och vill kunden det bästa. Jag är så glad att jag valde Christian/Operakliniken och skulle absolut rekommendera det till alla :)
  Gilla
 • 2021-02-20 Insamlad av företaget
  Proffsigt, effektivt och prisvärt.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2021-02-20 Insamlad av företaget
  Jättenöjd! Gjorde dermapen, proffsig och bra behandling!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2021-02-20 Spontant omdöme
  Varning för denna klinik.
  De gjorde reklam för dermapen på sin hemsida, men tog betalt 500 kr mer än vad som stod på hemsidan när jag väl hade gjort min behandling.
  När jag påtalade detta för kliniken fick jag höra "Nu ska jag vara lite ful mot dig och ta bort kampanjpriset på hemsidan så att det inte står kvar". Som tur är har jag en screenshot. Jag blev erbjuden 500 kr avdrag på nästa behandling, men jag kommer självklart aldrig gå tillbaka till en sån klinik. Det enda de var ärliga med var att vara lite fula mot mig, med andra ord har de nu ändrat på hemsidan. Mycket märkligt, oärligt och oproffessionellt beteende. Rekommenderar inte. Blev även kallad för att inte vara en rättvis person, bara för att jag påtalade att jag betalade för mycket. It's not the money, it's the principle...
  Våra rutiner på kliniken är att vi alltid går igenom prisförslag med kunden inför nya behandlingar.
  Detta har även skett med ovanstående kund.
  Priset som var överenskommet var 1995 kr vilket också godkändes av kunden när vi konsulterade med henne på kliniken. I efterhand påpekade kunden mycket riktigt att ett kampanjpris som vi tidigare hade låg kvar på ett ställe på hemsidan (1495kr) Jag kan bara be om ursäkt för att sidan inte har uppdaterats. När jag erbjöd kunden 500kr avdrag på nästkommande behandling som redan var inbokad blev jag beskylld för att använda mig av oärliga lockmetoder och även att ta bort "bevis " då jag nu har uppdaterat hemsidan.
  Vi på Operakliniken känner ansvar för våra kunder, och skulle aldrig medvetet försöka att lura någon, därför känns det som att kritiken vi har fått på Reco är hård och orättvis.

  Mvh Christian Operakliniken
  Operakliniken
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-11-28 Insamlad av företaget
  Tack för en bra behandling med dermapen, jag är nöjd :)
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-10-29 Insamlad av företaget
  Påbörjat en kur med 14 st LPG cellulitbehandling kropp. Har inte ens kommit halvvägs men märker redan resultat! Christian är ett proffs på detta, otroligt kunnig! Kommer aldrig sluta!☺️ Kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • 2020-10-03 Insamlad av företaget
  Bästa kliniken, med professionell och vänlig personal 🙏❤️
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-10-02 Insamlad av företaget
  Bästa kliniken i stan! Alltid trevliga och bäst på det dem gör. Rekommenderas starkt!!! 🤩✨🌟
  Gilla
 • 2020-10-02 Insamlad av företaget
  Jättebra service. Kan sin grej och går all in. Rekommenderar starkt.
  Gilla
 • 2020-10-01 Insamlad av företaget
  Alltid grymt! Bra bemötande, bra service, bra produkter! Grym klinik!
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-09-30 Insamlad av företaget
  Så trevligt och proffsigt bemötande! Nöjd kund.
  Gilla
 • 2020-09-29 Insamlad av företaget
  Kunniga o trevliga människor som är proffs inom Kroppens estetik. Professionella inom yrket på alla sätt .
  Kan starkt rekommendera Christian då han är ärlig, lyhörd , seriös och driven företagare. Man märker tydligt att han har hjärta o brinner för att skapa fina relationer för att kunna ha en plan vad som behövs för just dig som person.
  Tack för fantastiskt bemötande
  Ni är kunniga och erfarna o samtligt får ni än o känna sig bekväm i sin kropp. Jag kände mig så trygg hos er o jag är väldigt nöjd med resultatet. Varmt o gott bemötande av personalen. Stor eloge till er
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-09-29 Insamlad av företaget
  Proffsigt och seriöst. De lovar aldrig mer än de håller och har lång och gedigen erfarenhet. Kliniskt rent och mycket vänligt och proffsigt bemötande. Skulle aldrig anlita någon annan klinik för LPG behandling. Ser redan mycket goda resultat.
  Gilla
 • 2020-09-29 Insamlad av företaget
  Fantastisk klinik. Professionella och väldigt, väldigt duktiga!! Rekommenderas starkt.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-08-19 Insamlad av företaget
  Bemött på världens bästa sätt av världens bästa personal!!! Rekommenderar starkt då denna klink har ALLT man söker efter och levererar till 100%
  Gilla
 • 2020-05-30 Spontant omdöme
  Otroligt fint bemötande av kunnig personal som tog tid på sig
  att göra det rätt. När jag jämför med tidigare erfarenheter från Stureplans Kliniken så är detta bättre.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-01-27 Insamlad av företaget
  Gjorde Dermapen hos Christian, super nöjd med resultatet. Min hy har fått världens glow. Rekommenderar starkt
  Gilla
 • 2020-01-13 Insamlad av företaget
  Har gjort en ansiktsbehandling, var supernöjd.

  Trevligt bemötande
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2020-01-11 Insamlad av företaget
  Lätt att boka och utmärkt mottagande!
  Gilla
 • 2019-09-11 Spontant omdöme
  Härligt gäng som vet vad dem gör, sjukt nöjd med produkt rekommendationerna jag fått och behandlingarna jag gått på hos Christian.
  Gilla
 • Sofia L
  skrev om Operakliniken
  2019-04-24 Insamlad av företaget
  Gått till Christian i över fyra år och är så nöjd. Blir alltid tillfrågad på fester och dylikt vad jag använder för produkter, då min hy är väldigt fin efter alla roliga saker vi provar. Vi kör AHA, DERMAPEN & Retinol. Toppenbetyg till Opera kliniken. 👍
  Gilla
 • 2019-04-21 Insamlad av företaget
  Jag har gjort dermapen behandlingar på andra kliniker tidigare men har aldrig varit så nöjd som med Christian på Operakliniken. Han är extremt kunnig när det gäller analysering av olika hudtyper och kan rekommendera superbra produkter som passar just min hud, och under själva dermapen behandlingen så visste han precis vart i ansiktet han skulle jobba mer på djupet eller mer ytligt. Jag var där i slutet av Mars och ska tillbaka på en till dermapen behandling om några dagar. Christian är service-minded, lyhörd och kompetent och jag rekommenderar starkt honom och Operakliniken vidare!
  Gilla
 • 2019-04-16 Insamlad av företaget
  Toppen klinik!
  Christian är grym på det han gör. Tack var det honom har mitt ansikte blivit så fin och fräsch.
  Rekommenderar starkt Operakliniken till alla!
  Gilla
 • 2019-03-12 Insamlad av företaget
  Jag uppskattar verkligen Operaklinikens personliga lättsamma och samtidigt professionella bemötande. Man känner sig omhändertagen och sedd på ett generöst och kravlös sätt som är sällsynt idag, oavsett vilken behandling man själv väljer eller blir rekommenderad att välja.

  Avsändare: Carina
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2019-03-07 Insamlad av företaget
  Jag har gjort Derampen hos Christian och är alltid väldigt nöjd. Han är mån om kunden, väldigt kunnig! Han stressar aldrig utan tar tid för kunden och behandlingen. Jag kan varmt rekommendera honom och Operaklinken.
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2019-02-25 Insamlad av företaget
  Gjorde en dermapen behandling hos operakliniken bästa servicen jag varit med om helt klart 👍🏻 det märktes att personalen tog sin tid och var väldigt noggrann och förklarade allt så jag fick lära mig massa bra information. Varit på andra kliniker innan och har inte fått lika bra bemötande och service som jag fick här. Rekommenderar alla jag känner och inte känner denna klinik personalen är väl utbildade och det märks att de älskar att jobba med det dom gör 👍🏻
  Gilla
 • skrev om Operakliniken
  2019-01-26 Insamlad av företaget
  Utfört dermapen och skulle absolut aldrig kunna tänka mig gå till nån annan! Mycket prisvärt och trevlig/ kunnig personal! Resultat efter första behandlingen 😍
  Lina
  Gilla
 • 2019-01-25 Insamlad av företaget
  På Operakliniken har jag gått på Dermapen behandlingar och tagit retinol peeling. Jag känner att min hud har fått liv och lyster. Innan var den torr och rynkig. Nu känner jag mig vacker och mer medveten om min hud.

  Deras NeoStrata produkter är helt fantastiska.

  Jag upplever personalen på Operakliniken mycket kunnig och personlig. En klinik som tänker på patientens bästa. Har man någon fråga får man svar snabbt. Jag känner mig trygg och viktig. Jag är glad att jag har hittat dem.

  Mvh, Dragana
  Gilla
 • 2019-01-22 Insamlad av företaget
  Proffesionell och kunnig personal som verkligen lyssnar och uppfyller dina önskemål! Jätte trevliga och bemöter alltid kunder på bästa sätt. Rekommenderar verkligen Opera kliniken till alla då jag vart så nöjd efter all hjälp jag fått med min problematiska hy och fula operations ärr.. Starka rekommendationer till alla som söker efter det allra bästa!
  Gilla
 • 2018-12-18 Insamlad av företaget
  Jag har går till Operakliniken & får behandling för mina akneärr jag har i ansiktet. Jag får alltid ett fantastiskt och proffesionellt bemötande! Kliniken är ärlig och har ett genuint intresse för att hjälpa mig bli av med mina ärr.

  Operakliniken ligger beläget mitt i city, är super prisvärt och jag har idag gjort 6 behandlingar av microneedling + kemisk peeling, och man ser verkligen RESULTAT!

  Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och känner att jag äntligen kan gå ut utan smink för första gången på flera år utan att skämmas. Rekommenderas starkt!!
  Gilla