Fillers i Stockholms län

Nacka  (1 st)

Topp 23 företag inom fillers i Stockholms län

• 87 omdömen
    Ouissal E
    Ouissal E: Fantastisk upplevelse hos Lemoge Clinic! Jag är supernöjd med min laserbehandling hos Lemoge Clinic. Resultatet är långvarigt, och servicen var verkligen toppen från början till slut. Mina som jobbar där är otroligt professionell, noggrann och vänlig – hon fick mig att känna mig trygg under hela behandlingen. Jag rekommenderar starkt Lemoge Clinic till alla som letar efter kvalitet och bra service. Kommer definitivt tillbaka!❤️❤️❤️❤️
  • Välkommen till vår lugna och privata klinik! Vi erbjuder effektiv hudvård som ger dig ett piggare och mjukare utseende.
    Shirin W
    Shirin W: Fyllde på mina läppar, vilket jag gör regelbundet. Lika nöjd som alltid att besöka Carmen. Hon sätter alltid sina kunder främst och ger en utmärkt service på högsta nivå. Har gått hos henne senaste 10 åren och kommer aldrig gå till någon annan då hon är den bästa inom sin bransch. Carmen vet precis vad som behövs göra för att få en att gå därifrån och känna sig som världens vackraste. Hon skulle heller aldrig göra en tjänst om hon inte visste att det gav kunden ett perfekt resultat. Mina förväntningar är alltid skyhöga och hon lyckas alltid överträffa dem endå. Första gången jag besökte henne på sin nya arbetsplats entouch och miljön var avslappnad & välkomnande fast i en privat miljö.
  • Nordiska Kliniken är ledande inom plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Här kan du känna dig trygg. Välkommen!
    Ann-christine H
    Ann-christine H: Trygghet, omtänksamhet, professionellt. Gjorde en buk plastik. Är jättenöjd med hur jag blev behandlad och hur hela upplevelsen var.
  • Välkommen till Operakliniken - Boka gärna någon av våra populära behandlingar.
    Mattia L
    Mattia L: Väldigt nöjd, trevlig och noga personal 👌🏻 Har varit kund hos dem i snart ett år nu
  • Johanna B
    Johanna B: Toppen bra bemötande och fint resultat på läpparna tack så hjärtligt/ Johanna
  • Välkomna till min salong!
    Maria R
    Maria R: Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
  • Vi erbjuder exklusiva behandlingar med marknadens mest avancerade och dokumenterade utrustning till humana, rimliga priser. Våra mål har alltid varit säkra, effektiva och högkvalitativa behandlingar m...
    ANNELI H
    ANNELI H: Supertrevlig personal! Alltid ett varmt mottagande... Proffsig hjälp.. från receptionen till Jean ...till Birgitta! Duktiga och kunniga!! Rekomenderar varmt !
  • Välkommen till en skönhetssalong där du blir ompysslad från topp till tå vid ett och samma tillfälle!
    Maria S
    Maria S: Väldig nöjd med bemötande och service.
  • Hos oss står du alltid i centrum! Vi är experter på icke-kirurgiska skönhetsingrepp såsom IPL, botox och fillers. Välkommen!
    ALEXANDER C
    ALEXANDER C: Tack till ett mycket proffsigt och glädjefyllt möte med Dorina på skönhetsakuten. Kände mig så välkommen och lugn så fort jag steg på. Måste tillägga att mötas med ett glatt leende gör stor skillnad om man är nervös , blev genast lugn på en gång. Tänk att så lite kan göra så mycket , en mycket bra start innan behandlingen . Själva behandlingen gick superbra och kunde inte ha blivit bättre, är supernöjd. Tusen tack. Kan varmt rekommendera.
  • 98 omdömen
    Mojdeh T
    Mojdeh T: Trevligt bemötande, fräscht och effektivt. Noggrann.
  • 314 omdömen
    Catharina R
    Catharina R: Proffsigt och fint bemötande från början till slut. Rekommenderar absolut
  • Välkommen till Victoriakliniken! Specialistkliniken för estetisk plastikkirurgi i Saltsjöbaden. I en varm och trygg miljö erbjuder vi naturlig skönhet och plastikkirurgi i världsklass.
    Maria L
    Maria L: Otroligt proffsigt bemötande, Genuint och varmt omhändertagande., Väldigt imponerad över kirurgen Marie Jägers skicklighet och resultat av min bröstoperation Byte av implantat från 230 till 520 + lyft. 100% nöjd och rekommenderar henne till alla!!
  • Välkommen till oss på Klinik Derbosty! Vi erbjuder fillers, botox och dermapen och har lång erfarenhet av hudvård och skönhetsbehandlingar.
    Tora G
    Tora G: Jag har gjort fillers i läpparna och måste bara säga, Julia är så professionell! Hon gör ett grymt jobb och uppnår alltid de resultat kunden vill ha! Har aldrig tidigare varit hos någon duktigare än henne, jag rekommenderar hennes varmt till alla jag känner. I hennes händer kan man känna sig trygg och garanterat uppnå bästa resultat!
  • 290 omdömen
    Linda C
    Linda C: Jag gjorde en läppfiller! Mycket nöjd med resultatet! Man känner att man är i säkra händer på AhClinic! Jag kommer def komma tillbaka igen! Supertrevligt bemötande!
  • Sara B
    Sara B: Jag rekommenderar inte någon att gå till Sanaa... Fick hudinflammation, ärr och hon utslag som fick mig att stanna hemma i flera dagar på grund av acne och bränd-känsla. Kunde inte ens lägga smink. Gick till läkare... Skriver detta för att jag inte vill att någon annan ska behöva gå inom detta hemska depression period. Har bilder som bevis.
  • 61 omdömen
     viktiria R
     viktiria R: Behandling av glabella/ 5 juli 2018 Alexandra träffade mig i hallen, presenterade sig, berättade om behandling, hur går det till, vad ska jag förvänta mig. Behandling gick smärtfri för min del, inga blåmärke heller. Efter 4 veckor är det tydligt, synligt förbättring, ska gärna försätta behandlingen hos Alexandra. Absolut rekommenderas.
  • catarina w
    catarina w: Går regelbundet och gör ansiktsbehandling här och kan bara säga att det blir så bra resultat!! Det är inte gratis, men resultatet blir kanon! (Det är inte gratis någon annanstans heller, för den delen.) Dock har jag dessvärre inte sett resultat när jag varit hos andra skönhetssalonger. Det är den stora skillnaden mellan andra skönhetssalonger och Beauty Profession. Här får du resultat!
  • Shania L
    Shania L: Hej, Verkligen jag vet inte hur ska jag börja för att dem hade finaste bemötande till alla. Dem förklarade tydligt om sakerna som vi var oroliga på ... dem lyssnar på oss var vill sen bestämmer dem är bra eller inte. Varm hälsningar Shania
  • Paulina P
    Paulina P: Super nöjd! Kände mig väldigt omhändertagen och jätte bra bemötande
  • 11 omdömen
    Marie S
    Marie S: Caroline skapar en förtroendeingivande och professionell atmosfär genom att vara inlyssnande och genom att vara informativ i sin kommunikation. Klinikens ljusa, välkomnande och varma miljö bidrar till en behaglig behandlingsupplevelse. Jag ger min varma rekommendation för behandling hos Caroline.
  • 16 omdömen
    mariana t
    mariana t: En exceptionell salong, både service och miljö. Professionella, noggranna och personliga behandlingar. Man känner sig väl omhändertagen. Det finns även perfekta små hemmagjorda gå bort presenter till försäljning i "skafferiet". Eller varför inte unna sig själv något..... Rekommenderas varmt!!!!!!!
  • ANGELINA B
    ANGELINA B: Superproffsig klinik. Rekommenderar alla att gå hit!
  • Waldemar N
    Waldemar N: Sarah var så otroligt omtänksam och professionell! Jättenöjd med mitt resultat! Kommer gå till henne igen!