Laserklinikcenter

11 omdömen om Laserklinikcenter

Sedan starten hos Reco 2024

Tilda L
Skrev om Laserklinikcenter

Fräscht ställe och fantastiskt bemötande!!! Var orolig innan då det var mitt första skönhetsingrepp men personalen gjorde verkligen så allt kändes tryggt!

Mina A
Skrev om Laserklinikcenter

Jättenöjd med både servicen och resultatet på behandlingen (Tandblekning)! Kan verkligen rekommendera!

Annelis H
Skrev om Laserklinikcenter

Alltid lika nöjd! Har gått hos Laserklinikcenter och gjort bland annat tandblekning, laserbehandling och fillers i flera år och kommer aldrig att byta.

Emilia K
Skrev om Laserklinikcenter

Leyla var väldigt förtroendeingivande, samtidigt som hon var informativ vilket kändes seriöst och tryggt. Kommer definitivt komma tillbaka!

Lennart A
Skrev om Laserklinikcenter

Stort tack för fint bemötande! Kände mig omhändertagen på alla sätt och vis med min laserhårborttagning. Kunde inte vara mer nöjd med resultatet av behandlingen heller.

Mojtaba T
Skrev om Laserklinikcenter

Super nöjd med min tandblekning. Leyla är kunnig och professionell!

Daniel N
Skrev om Laserklinikcenter

Nöjd med service och bemotande

Edita M
Skrev om Laserklinikcenter

Jag gjorde en laserhårborttagning.

Christina N
Skrev om Laserklinikcenter

Tack för hjälpen. Jag fick hjälp med att bleka mina tänder.

Alva S
Skrev om Laserklinikcenter

Jag hade ett klagomål men fick jättefin hjälp av Melika som bemötte det väl. Känner att jag verkligen blev lyssnad på. Tack!

Gabriel K
Skrev om Laserklinikcenter

Köpte en tandblekning, stora paketet. Följde sedan till punkt och pricka regler vad gäller mat och dryck efter. Några dagar senare tyckte jag att det var lite sämre resultat på nedre tandraden än den övre. De hade behandlats separat (standard). Jag hörde då av mig till Laserklinikcenter och jag fick då en ny behandling - och efter det såg det bra ut!