Botox i Vasastan

5 rekommenderade rynkborttagare i Vasastan, Stockholm

• 50 omdömen
    Johanna B
    Johanna B: Toppen bra bemötande och fint resultat på läpparna tack så hjärtligt/ Johanna
  • Driver du skönhetsklinik i Vasastan?

• 135 omdömen
    Inan S
    Inan S: Fantastiskt professionella. Jag har aldrig varit så nöjd och då har jag varit på väldigt många ställen! De är väldigt trevliga och familjära och det i kombination med den höga kvalitén de erbjuder gör att jag aldrig kommer att gå någon annanstans!
  • 290 omdömen
    Linda C
    Linda C: Jag gjorde en läppfiller! Mycket nöjd med resultatet! Man känner att man är i säkra händer på AhClinic! Jag kommer def komma tillbaka igen! Supertrevligt bemötande!
  • 6 omdömen
    Maria Ö
    Maria Ö: Har gått till Beauty Kliniken i flera år, och alltid varit mycket nöjd. Känns alltid som det är effektivt, men gott om tid, och resultat därefter. Kaveh ser alltid till att man blir nöjd med slutresultatet och är noggrann med att följa upp och dokumentera.
  • Driver du skönhetsklinik i Vasastan?

• 1 omdöme
    Gabriel K
    Gabriel K: Köpte en tandblekning, stora paketet. Följde sedan till punkt och pricka regler vad gäller mat och dryck efter. Några dagar senare tyckte jag att det var lite sämre resultat på nedre tandraden än den övre. De hade behandlats separat (standard). Jag hörde då av mig till Laserklinikcenter och jag fick då en ny behandling - och efter det såg det bra ut!