Victoriakliniken

Rösundavägen 4, 133 36 Saltsjöbaden stockholm — Visa karta

4.9 i betyg av 14 omdömen
Victoriakliniken är en specialistklinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, vackert belägen nära vattnet i Saltsjöbaden, strax utanför Stockholm.

Våra tre kirurger är alla specialister i plastikkirurgi, och har tillsammans över 45 års erfarenhet. Grundare och klinikchef är Charles Randquist, som även driver kliniken som en utbildningsklinik och genom samarbeten med de största implantattillverkarna har tusentals plastikkirurger från hela världen genom åren besökt Victoriakliniken för att skaffa sig spetkompetens inom bröstkirurgi.

Vår vision är att genom etiska bedömningar, estetiska val, god planering, hög kompetens, och långvariga relationer skapa en harmonisk, naturlig skönhet som motsvarar dina önskemål och minimerar risken för komplikationer.
Vi utför alla former av plastikkirurgiska ingrepp såväl som injektionsbehandlingar, svettbehandlingar och hudvårdsbehandlingar.

På Victoriakliniken finns inga dolda kostnader, allt ingår alltid i priset, och du får garanti på resultatet.
Vår känsla för estetik, höga ambitioner för kundvård och nollvision avseende komplikationer gör oss till ett tryggt val av klinik.

Varmt välkommen till Victoriakliniken!

Läs vad 14 kunder tycker om Victoriakliniken

 • 2019-04-07

  Insamlad av företaget
  Gunnel S skrev om Victoriakliniken
  Jag köpte ett face lift. Har blivit väldigt väl bemött inför, under och efter ingreppet. Har därefter fått filler inj och tycker i dessa sammanhang att tiden varit knapp.
  Ett förslag är att få ev merförsäljning genom att återse pat efter ca 2 år och att Charles också själv kan se och bedöma det kvarstående resultatet.

  Jag är nöjd efter ett proffsig hantering av mitt case!
  Gunnel Läs mer
  gillar detta
 • 2019-04-05

  Insamlad av företaget
  Anne H skrev om Victoriakliniken
  Näs operation. Fick en väldigt fin kontakt med personal. Trevlig och lugn stämning. Läs mer
  2019-04-05 Henrik B svarar Anne H
  Tack, Anne. Vad bra att du verkar ha trivts hos oss!
  gillar detta
 • Rebecca S

  2019-04-04

  Insamlad av företaget
  Rebecca S skrev om Victoriakliniken
  Jag gjorde en bröstförstoring med Dr Charles Randquist som kirurg och känner att inte kunnat vara mer nöjd över valet av klinik/kirurg!
  Kirurgen bemötte mig som patient med entusiasm och kompetens. Efter en stunds samtal förstod kirurgen vad jag ville ha för resultat, han informerade om vad han föreslog för implantat och storlek för att komma så nära mitt önskade resultat som möjligt och vi var snabbt överens.
  Det vi strävade efter var ett petit och naturligt resultat, både gällande storlek och form.

  Sköterskorna på kliniken är änglar i deras bemötande och omhändertagande, och dem besitter även dem en otrolig kompetens. Det märks att patienten och dennes önskemål ligger i främsta fokus.
  Jag blev väl informerad om risker och komplikationer med operationen samt även om restriktioner under tiden före och efter min operation, exempelvis vad man bör undvika att äta för att minska blödningsrisk, och hur man skulle lägga om och behandla snitten efter operationen, när och hur man kan träna efter operationen osv.
  Efter mitt livsvändande ingrepp oroade jag mig såklart över komplikationer och liknande, vid oro en söndagskväll mailade jag Dr Randquist och knappt 1 timme senare mottog jag ett svar via mail ifrån en sköterska som bad mig komma in under måndagen för att kirurgen skulle kunna titta på mig, sagt och gjort åkte jag dit, blev snabbt omhändertagen och visad till ett rum, trots att jag inte ens hade en fast bokad tid! Och Dr Randquist kom in efter ett par minuter, jag förklarade min oro och kirurgen lugnade mig genom att förklara att jag inte behövde oroa mig, han gav mig en bra förklaring till det jag upplevde och oroade mig för, min oro släppte på en gång och jag kände att kunde åka hem igen med tryggheten och vetskapen att min kirurg är kompetent och att han tog sig tid att träffa mig utan inbokad tid! DET upplever jag som äkta intresse av sina patienter. Mötet med Dr Randquist avslutades med ”dina bröst är redan fantastiskt fina, och du kommer med största sannorlikhet kunna visa dig i bikini i sommar utan att någon ens kommer se att du opererat dina bröst!”

  Idag, 7 veckor efter min operation, är jag otroligt glad över att jag tog beslutet att operera mig hos Dr Randquist, han gav mig det resultatet jag önskade, vilket resulterade i ett par väldigt fina och naturliga bröst samt ett så mycket bättre självförtroende. Lyckan är total! Läs mer
  2019-04-04 Henrik B svarar Rebecca S
  Tack, Rebecca för dessa fina ord!
  Det gör oss särskilt glada att precis de saker vi verkligen försöker vara bäst på, också är det Du visar uppskattning för.
  Det innebär att vi arbetar med rätt saker på rätt sätt. Det är en skön bekräftelse att få som klinik, och som du ger oss med Dina vänliga ord.
  Tack!
  gillar detta
 • 2019-01-04

  Insamlad av företaget
  Barbro S skrev om Victoriakliniken
  Jag hade undre ögonplastik.

  Jag blev ytterst väl bemött.

  Jag blev rekommenderad kliniken som den bästa i sitt slag och förväntningarna infriades.

  Tänker mycket positivt om kliniken och rekommenderar den gärna till dem som vill ha det bästa resultat man kan få. Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Barbro S
  Tack Barbro, för ditt fina omdöme!

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2019-01-02

  Insamlad av företaget
  Elinor Y skrev om Victoriakliniken
  Mycket professionellt bemötande. Vänlig personal och mycket kompetens. Man kände sig trygg i deras händer och särskilt i läkaren Charles Randquists händer! Har varmt rekommenderat till vänner. Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Elinor Y
  Tack för fina ord!
  Då professionalism/kompetens och trygghet är två av våra grundbultar, är vi extra glada att Du lyfter fram just detta som positivt.
  Vi vill också tacka Dig för att Du rekommenderar oss till andra!

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-12-30

  Insamlad av företaget
  Josephine S skrev om Victoriakliniken
  Jag opererade buken och bysten och varit super nöjd med allt jag har gjort hos er.
  Bemötandet har vari väldigt bra. Upplevde
  Victoria kliniken som förväntningarna.
  Har rekommenderad er till flera personer. Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Josephine S
  Hej, och tack för Ditt omdöme om oss!
  Vi är naturligtvis väldigt glada över att vi infriade Dina förväntningar, och tacksamma för att Du rekommenderar oss till Dina vänner!

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-12-30

  Insamlad av företaget
  Mona A skrev om Victoriakliniken
  Positivt: Trevlig miljö, nöjd med resultatet, underbar personal.
  Mindre positivt: nattpersonal hade inte koll på allergi, dessutom fick morfin i tablettform när jag bara kan ta det intavinöst (kräktes och blev jättedålig med fruktansvärd huvudvärk).
  Konsultation och återbesök: tid är pengar för oss kunder. Det är alltid en irritation hos de som väntar i väntrummet, då det alltid är förseningar. Att få vänta en halvtimme, som första patient, är inte ok.
  Sammanfattningsvis: nöjd och kan tänka mig att komma tillbaka Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Mona A
  Tack för Ditt omdöme!
  Framförallt glädjande att Du är nöjd med resultatet och vår personal!
  De synpunkter Du framför som är mindre positiva, kommer att förmedlas till berörd personal,
  Tack för att Du tog Dig tid att skriva!

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-12-28

  Insamlad av företaget
  Magnus G skrev om Victoriakliniken
  Utmärkt service från början till slut. Professionell personal skapade trygghetskänsla. Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Magnus G
  Tack!
  Mycket glädjande att Du upplevt det så, och mycket uppskattat att Du säger det!

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-12-28

  Insamlad av företaget
  Karen V skrev om Victoriakliniken
  Kan varmt rekommendera Victoriakliniken, fantastisk service från första besök till senaste återbesök. Charles är outstanding som kirurg och tillsammans med sin underbara personal levererar dem magi som levde upp till mina höga förväntningar.

  /Från en oerhört nöjd kund Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Karen V
  Tack!
  Vilka fina ord!
  Det värmer och glädjer alla de som arbetar hårt för att leverera det bästa som går.

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-12-22

  Spontant omdöme
  Mikael A skrev om Victoriakliniken
  Första mötet
  Efter att under en tid, ha varit i kontakt med ett antal plastikkirurger runt om i Sverige, både per brev och personliga konsultationer, kom jag i kontakt med Victoriakliniken i Saltsjöbaden. Det var mer än ett plastikkirurgiskt ingrepp som var önskemålet - varav det största ingreppet var en full bukplastik.

  I jämförelse med andra möten var min – mycket starka upplevelse under detta första möte – att jag inte tidigare mött en lika kompetent och professionell person som jag då upplevde Dr. Charles Randquist vara! Ej någon gång fått så välstrukturerad och god information. Bemötandet vid konsultationen, respekten, de konkreta förslagen, villigheten att samtala både bejakande men även ifrågasättande, var exakt vad varje potentiell kund bör få.

  Jag är själv relativt välutbildad (dock inte medicinskt utbildad) och jag hade inför det stora beslut som det ju faktiskt är, att genomföra plastikkirurgiska ingrepp, noga tänkt igenom det hela, samtalat med min familj, läst på och skaffat bakgrundskunskaper, både om kliniken, om Dr. Randquist, om operationerna, risker och möjligheter. Jämfört med de andra kontakterna jag haft så föll jämförelsen utan tvekan ut till Victoriaklinikens och Dr. Charles Randquists fördel. Det jag personligen kanske mest uppskattar är att jag upplever att Dr. Randquist vet vad han vill och står för det och säger till kunden vad som är korrekt, både det positiva men även om det skulle råka vara ifrågasättanden eller nekande synpunkter.

  Kort och gott: Det var av allra högsta kvalitet. Informativt, sakligt, proffsigt, korrekt, noggrant, intressant och respektfullt.

  Operation(en/erna)
  Operationerna och den stora bukplastiken har givit ett utmärkt resultat! De har gått bra och utan några efterföljande oväntade komplikationer. Bemötandet från personalen innan och efter operationerna är absolut ”top-noch” Personalen är alltid vänlig, alltifrån mottagandet i första receptionen till operations- och narkossköterskorna. De har lätt till ett leende, svarar öppet och ärligt på de frågor eller önskemål man har och tar hand om en på bästa sätt. Det känns tryggt. Det är rakt igenom lika hög klass på övrig personal som hos kirurg och narkosläkare är min bestämda uppfattning. Ringde jag, eller sms:ade eller mejlade någon fråga efteråt, kommer svaret så snabbt som man kan kräva. Även på tid utanför dagtid har kontakt omgående skett.

  Miljö och lokaler
  De är också av superb kvalitet. Vackra lokaler, lugn miljö med genomtänkt inredning. Stillsamt är den tanke som kommer för en.

  Sammanfattning
  Mina superlativ om Dr. Charles Randquist med sin fantastiska personal kan inte vara större. Jag har försökt hitta någon invändning, någonting kritiskt att säga men kan uppriktigt inte finna det. Priset kanske? Victoriakliniken är inte det billigaste alternativet men å andra sidan, vill man ha det bästa som står att finna i de aspekter jag nämnt här ovan, så har det varit - för mig och min familj - värt varenda krona. Kan inte finnas bättre i Sverige! Kanske rent av står de sig lika högt i en internationell jämförelse? Victoriakliniken rekommenderas starkt !!! Läs mer
  2019-01-07 Henrik B svarar Mikael A
  Med så många superlativer och fina ord, är det nästan svårt att veta vad man ska säga.
  Stort tack!
  Vi är naturligtvis oerhört glada för att Din upplevelse varit så positiv, och tacksamma över att Du velat dela med Dig av erfarenheten.
  Dessa rader kommer att komma alla medarbetare till del, som beröm och uppmuntran.

  Med vänlig hälsning
  /Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Nora H skrev om Victoriakliniken
  Konsultation bröstförstoring. Väldigt fint bemötande, efter konsultationen kändes det väldigt tryggt! Läs mer
  2018-09-26 Henrik B svarar Nora H
  Hej!
  Tack för Ditt fina omdöme!
  Bra bemötande och en känsla av trygghet är något vi jobbar hårt för att för ge våra patienter. Därför extra kul att Du upplevde just detta som positivt!
  gillar detta
 • 2018-05-04

  Insamlad av företaget
  Rebecca L skrev om Victoriakliniken
  Professionellt bemötande i en lugn och trygg miljö. Personalen var fantastisk och man kände sig omhändertagen från första stund. Läs mer
  2018-05-05 Henrik B svarar Rebecca L
  Tack för fina ord!
  Vet att vår personal arbetar väldigt hårt för att få alla våra patienter att känna sig trygga, sedda och väl omhändertagna, så det uppskattas särskilt, och kommer att framföras!

  Med vänlig hälsning,
  Victoriakliniken
  gillar detta
 • Rebecca E

  2018-03-29

  Insamlad av företaget
  Rebecca E skrev om Victoriakliniken
  Jag upplevde ett bra bemötande från början.
  De va en bra service före,under och efter min bröstoperation. De enda negativa var en ganska lång väntetid på sista läkarbedömningen innan jag fick åka hem efter operation. I det stora hela är jag väldigt nöjd över hela upplevelsen och bemötandet jag mottagit. Läs mer
  2018-03-30 Henrik B svarar Rebecca E
  Tack för din fina rekommendation!
  Vi beklagar att du upplevde väntan som lång. Man får komma ihåg att vår tid i stort styrs av våra enskilda patienters behov, vilket innebär att det aldrig går att sätta en exakt tid på det vi gör. Därför kan det ibland bli en del väntan.
  Med vänlig hälsning
  Victoriakliniken
  gillar detta
 • 2017-12-08

  Insamlad av företaget
  Hanna B skrev om Victoriakliniken
  Alltid blivit så bra bemött på victoriakliniken, efter några konsultationer på andra kliniker där man son kund blir helt överkörd i vad man tycker och vill ha så lyssnar Charles så otroligt bra. En skickligare kirurg får man leta efter. Kommer aldrig gå någon annanstans i framtiden! Läs mer
  2018-03-30 Henrik B svarar Hanna B
  Tack för dina fina ord! Det uppskattas mycket.
  Med vänlig hälsning
  Victoriakliniken
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco