Glenn J:
Blev bemött på ett både varmt och professionellt sätt hela vägen av detta fantastiska Team.💯 💯💯 ADHDonline är ett härligt gäng människor som kan sin sak helt enkelt.. såå.. MYCKEN TACK! 🙏❤️❤️❤️🙏
Välkommen till Victoriakliniken! Specialistkliniken för estetisk plastikkirurgi i Saltsjöbaden. I en varm och trygg miljö erbjuder vi naturlig skönhet och plastikkirurgi i världsklass.
Maria L:
Otroligt proffsigt bemötande,
Genuint och varmt omhändertagande.,
Väldigt imponerad över kirurgen Marie Jägers skicklighet och resultat av min bröstoperation
Byte av implantat från 230 till 520 + lyft.
100% nöjd och rekommenderar henne till alla!!
Ebba H:
Har fått mycket goda resultat från mitt år som medlem i Funmed. Det blev bättre än förväntat. Känner att jag har fått koll på min kropp och min hälsa. Alla råd jag följt kommer från läkare och baseras på mina testresultat. Min mage är 300% bättre och jag vet nu hur jag ska äta för en optimal matsmälltning. Har gått ner i vikt samtidigt som jag byggt mer muskler, träningen ger mycket bättre resultat och hela mitt 'system' är förflyttat i en positiv riktning. Jag har mer energi och är gladare. Det var tufft de första 3 månaderna med den ändrade kosten men redan efter 2-3 veckor mådde jag så mycket bättre att det var väl värt det. Ser medlemskapet som den bästa investeringen jag gjort i min hälsa.
Liza L:
Är så glad att jag fann en behandling som passade mig på Stockholm Medicus. Stället är varmt, personligt och välkomnande. Jag har inte känt mig redo för ett riktigt ingrepp men ändå känt mig missnöjd med brösten sedan graviditet och amning. Sthlm Medicus erbjuder vattenbaserade fillers för brösten och det passade mig perfekt. Ingreppet är enkelt och har inte medfört några komplikationer för mig. Är väldigt glad och nöjd över att jag gjorde detta och har fått en betydligt bättre självkänsla.
Ledia Y:
Alltid så nöjd när jag besöker Sassan! Han verkligen lyssnar till ens behov och resultatet blir fantastiskt. Lämnar alltid mina besök supernöjd och kommer bara gå till Sassan i framtiden.
FANNY F:
Jätte bra. All personal jag mötte var super trevlig och jag blev väll omhändertagen för min skadade arm. Är tjugoåtta år och har aldrig varit på akuten förut så första intrycket har en väldigt stor betydelsen. Är väldigt nöjd.
Negar T:
Sämsta sjukhuset. Kaos där inne. Väntade på akuten i timmar som man brukar göra. Kom äntligen in och läkaren gjorde ingenting. Jag frågade en fråga och hon var så stressad och började skrika.
Fick åka dit dagen därpå då jag fick tid hos bröstkirurgi. Dem har heller inte gjort något. Väntar nu tid på ultraljud. Så man blir skickad till olika avdelningar som en vante.
Bröstet värker och är svullet. Nu sitter man hemma och väntar och väntar.
Ringer avdelningen och undrar vad som tar så tid: hon kan inte förklara bara säga att jag måste väntaaaaa... Hemskt sjukhus!
Bengt Anders A:
Två gånger har jag nu varit på undersökning på Ögonlasern, S:t Eriksgatan 44.
Jag måste bara säga, det bemötande jag fått av dem som undersökt mig gör att jag är mer glad än oroad av att ha blivit kallad på ännu ett återbesök. Så vänliga och kundcentrerade!
Tänk, om alla vårdcentraler och andra vårdinrättningar bemötte sina patienter så här! "En nåd att stilla bedja om", för att citera Hamlet.
Mats ronnie E:
För första gången fick jag hjälp efter flera års besökande av regionens mottagningar. Är så tacksam för denna professionallism och hjälp.
Jenny cathrin A:
Jag var hos Unilabs för att göra magnetröntgen och jag har enorm klaustrofobi. Jag va livrädd och blev så bra mottagen. Kvinnan i receptionen va så omtänksam och hade koll på hur jag mådde. Jag lyckades genomföra det vilket jag inte trodde.
Stort tack för er omtanke och bemötande! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erling W:
För ett år sedan fick jag en ny höft. Idag rör jag mig obehindrat och är pånyttfödd. Allt detta beroende på en fantastisk och professionell personal. Dessutom den uppföljning efteråt samt att efteråt bli uppringd av läkaren, att kunna chatta och ställa frågor. Fantastiskt ! Ha det bra, lev väl! Erling Wigg
Moris E:
En kunnig och omtänksam läkare som lyssnar på en som patient. Kände mig alltid i goda händer när jag var på besök hos Dr Emil. Fick i stort sett alltid tid som passade och knappt nån väntetid alls. Önskar faktiskt att jag hade honom som läkare sen länge - om ni söker att träffa en bra läkare rekommenderar jag starkt att kontakta Dr. Emil - Emil läkarmottagning, Södertälje.
Suzanne O:
Jag är väldigt nöjd med min husläkare. Får största respekt när jag framför mina medicinska problem. Bra uppföljning med medicin, remiss och blodprover. God återkoppling i ärendet.Känner förtroende för de läkare jag träffat.
Maciek D:
Johny Åhman, leg sjg (1997), OMT 2, Doctor of Naprapathy (1993) och diplomerad akupunktör har räddad mig ur svåra rygg och nacksmärtor flera gånger de senaste 10 åren. Johny hittar orsak till smärta, trycker bort, masserar och tänjer ut de onda muskelknutarna.
Jag kan varmt rekommendera honom för alla som behöver hjälp av en genial naprapat.
K:
Fantastiskt bra och empatisk personal. Alla, från medicinskt ansvarig läkare till undersköterskorna, gör ett beundransvärt arbete. Lokalerna är vackra och ombonade.