Läkarvård i Stockholms län

Solna  (1 st)
Sundbyberg  (1 st)

Topp 25 läkarmottagningar i Stockholms län

• Pusuja I
    Pusuja I: Snabbt, effektivt och trevliga människor. Välbemött, välbehandlad och snabbt svar!
  • 1 omdöme
    K
    K: Fantastiskt bra och empatisk personal. Alla, från medicinskt ansvarig läkare till undersköterskorna, gör ett beundransvärt arbete. Lokalerna är vackra och ombonade.
  • Maciek D
    Maciek D: Johny Åhman, leg sjg (1997), OMT 2, Doctor of Naprapathy (1993) och diplomerad akupunktör har räddad mig ur svåra rygg och nacksmärtor flera gånger de senaste 10 åren. Johny hittar orsak till smärta, trycker bort, masserar och tänjer ut de onda muskelknutarna. Jag kan varmt rekommendera honom för alla som behöver hjälp av en genial naprapat.
  • 1 omdöme
    Geir R
    Geir R: Den bästa mottagningen och det bästa bemötandet man kan få i Sverige.
  • Hans H
    Hans H:
  • Annika T
    Annika T: Blev rekommenderad av en vän som går hit som har problem med en Whipsplash skada. Under tiden som jag hade mitt diskbråck blev jag hjälpt av Sebastian som jobbar här. Super duktig sjukgymnast som aldrig har sagt att jag skulle ligga hemma och vila utan tvingade mig på gym och träna det lilla jag kunde. Tack vare hans engagemang för sina patienter blir man så positiv fast man mår skit, att man ska bli frisk! Och jag har nästan blivit friskförklarad!! TACK STAY AC MED PERSONAL!!
  • Monika B
    Monika B: Jag blev opererad för snart ett år sedan och vill verkligen ge mitt varmaste tack. Bemötandet från all personal var fantastiskt – professionellt, omtänksamt och tryggt från början till slut. Ett extra stort tack till min läkare Mark som opererade mitt diskbråck. Innan operationen kunde jag knappt gå på grund av smärtan, men idag är jag helt smärtfri. Jag har endast lite kvarvarande domningar i vänster ben, men det är ingenting jämfört med hur det var innan. Jag är oerhört tacksam för den hjälp jag fått – tusen tack för att ni finns!💐
  • 5 omdömen
    Margareta H
    Margareta H: Jag är jättenöjd med operationen och tycker att han gjort ett bra jobb. Jag är tacksam varje dag för resultatet. Det har gått fyra år sedan dess. Jag tycker att jag fick optimal vård och service både före och efter OP.
  • Elkhan G
    Elkhan G: Hej, Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet och glädje till sjukhusteamet på Sophiahemmet och särskilt till min läkare Bo Westman och kirurgen Fritjof Sjögren som utförde min operation för en tid sedan i år. Det var Bo Westman som identifierade mitt problem och ställde rätt diagnos och remitterade mig till operation. Och därmed räddade mig från att lida och ta mediciner. Jag har lidit av detta problem, och tillsammans med det smärta 2018. Jag fick en mästerlig operation utförd av Fritjof Sjögren. Vi önskar att vi hade fler sådana specialister och mästare i deras hantverk i våra svåra tider. Mvh Elkhan Ganizade
  • Jonas A
    Jonas A: Blev väldigt mycket hjälpt av deras Elterapibehandling/TENS.
  • PeA S
    PeA S: Jag träffade Annika Gillispie, grundaren till Konkret Kommunikatio (www.konkretkommunikation.se) och blev imponerad av hennes meriter och kunskap kring krisberedskap, krishantering. Hon har bl.a. skrivit en bok om ämne och krisberedskap är det många företag och organisayioner som skulle behöva bli bätre på. Det har vi flera allvarliga kriser och katastrofer att falla tillbaka på. Har ni den insikten och behovet så kan jag varmt rekommendera Konkret Kommunikation Scotten
  • Per W
    Per W: Jag behövde hjälp med min sexåring som börjat höra dåligt. På vårdcentralen sa de: Använd Revaxör! Efter ett par veckors behandling med Revaxör kvarstod problemet så jag skickade ett mail till LÄkargruppen Victoria, utan tidigare erfarenhet av dem. Snabbt kom ett svar och en tid bokades. Vid besöket möttes vi av en trevlig sköterska och en lika trevlig läkare. Han plockade ut, efter visst besvär, en jättelik vaxpropp som aldrig hade kunnat avlägsnas utan specialverktyg. avslutade behandlingen med att kolla att trumhinnorna var intakta och skickade oss vidare till audiologen som gjorde ett hörseltest - "för säkerhets skull". Önskar man inte att det alltid var så här i sjukvården?
  • Hélène G
    Hélène G: Klok,respektfull, resonemang och förklaringar i stället för pekfingrar. Jag talar om Dr Maria Tasola - hädanefter min livmedikus. Reumatism, diabetes och kärlkramp är mina kroniska problem.
  • Håkan R
    Håkan R: I dessa influensatider behöver man en duktig öron näsa hals-doktor. Jag rekommenderar mycket gärna Gunnar Marklund på Sergel City. Proffsig, intresserad och trevlig att ha att göra med.
  • Samuel C
    Samuel C: Mycket trevlig & kompetent personal. Sveriges bästa kirurger och en underbar rehab anläggning under samma tak. Miljön andas tillfrisknande lång väg!
  • Lilly Anne Angela J
    Lilly Anne Angela J: Jag är så nöjd med min läkare Tobias Stjernqvist på Hammarby sjöstad husläkare. Han är engagerad, tar sig tid och stressar inte. Jag känner mig sedd och lyssnad på. Den bäste husläkare jag haft.
  • Alicia Maria D
    Alicia Maria D: Var lite tveksam när jag fick en remiss till kliniken med tanke på de dåliga recensionerna, men det blev motbevisat då jag hade en jättebra upplevelse. Otroligt trevlig personal samt bra läkare som tog än på allvar och gav bra vård. Gick dit pga problem med akne och kan absolut rekommendera denna klinik!
  • Christian M
    Christian M: Hej Jimmy ( inte Brandon!!) Din omdöme är inte trovärdigt. Du kom med din närståend person till kliniken efter att ha varit på annan klinik, utfört flera ingrepp med misslyckade resultat, du var hjälpsökande och vi har hjälpt din patient på det bästa sättet, av naturliga skäl, respekt för patientens integritet samt lag om känsliga information i Journalen, vi kan inte ta upp detaljer här. Du har betalat en symbolisk summa och fått faktura för det, Det har visat sig att ni har använt samma tekniker för att utpressa andra kliniker framgångsrikt, dock då vi inte har gjort något fel, så har vi inte gått med dina utpressningar. Med vänlig hälsning, Personal vid kliniken.
  • 6 omdömen