Funmed Stockholm

En del av Funmed www.funmed.se
  • BadgeTwoYears
4.1
Boka tid Ring 0101-60 60 77 Dela

Välkommen till Funmed Stockholm! Vi slog upp portarna 2019 och är Sveriges största klinik inom precisionshälsa på funktionsmedicinsk grund. Vår vision är att reversera och förebygga kroniska sjukdomar genom att erbjuda morgondagens förebyggande vårdmodell redan idag. Hos oss arbetar legitimerade läkare, hälsocoacher och sjuksköterskor...

57 omdömen om Funmed Stockholm

Sedan starten hos Reco 2024

Helen J
Skrev om Funmed Stockholm

God kommunikation och serviceminded.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din recension! Vi är glada att du kände dig väl bemött – det är viktigt för oss.

Linnéa P
Skrev om Funmed Stockholm

Bra bemötande och info från admin. Fick bra hjälp. Min läkare kunde ha lyssnat mer på mig.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde bra stöd från vår admin och att du kände att du fick hjälp. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt om läkarkontakten – det är värdefullt för oss i vårt arbete med att ständigt förbättra upplevelsen. Tack för att du delar med dig.

Jon B
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket bra bemötande och väldigt kunniga medarbetare.

Tack för dina värmande ord! Varmt välkommen tillbaka! 💚

Maria N
Skrev om Funmed Stockholm

Min upplevelse av FunMed är jättebra! Jag är glad att jag har investerat i mig själv. FunMed ser till helheten för att finna grundorsaken. Gedigna tester, proffsiga samtal och snabb återkoppling. Deras app är ett fint stöd. Där finns bland annat testresultat, livsmedelslistor skapade efter mina behov och recept. En stor kunskapsbank med artiklar om god livsstil så att jag som klient får stöd i processen att förändra. Om jag skulle nämna något som kan förändras så är det att jag gärna hade haft mer tid med läkaren.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din fina recension! Det värmer att höra att du känner dig sedd som helhet och att du upplever både tester, samtal och appen som ett bra stöd i din hälsoresa. Vi tar också med oss din önskan om mer tid med läkaren – det är värdefull feedback för vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Malin L
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket kunnig personal med proffsigt bemötande som har ett holistiskt perspektiv och arbetar långsiktigt. Man får en djup förståelse för komplexiteten i begreppet hälsa.

Svar från Funmed Stockholm

Tack snälla för din recension! Vi är glada att du uppskattar vårt holistiska arbetssätt. 💚

Michael J
Skrev om Funmed Stockholm

Jag fick mycket bra hjälp på alla sätt och vis.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du upplevde att du fick bra hjälp på alla sätt – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Samir N
Skrev om Funmed Stockholm

Jag kontaktade dem för att få hjälp med min POTS, men de nekade mig och avbokade mitt möte utan att ens ta ett kort samtal. Det tycker jag är dåligt. POTS innebär en rad olika symtom – allt från extrem trötthet till hjärndimma – och det finns mycket inom funktionsmedicin som skulle kunna vara relevant i behandlingen. Företaget i fråga arbetar dessutom med liknande problematik, så jag hade förväntat mig åtminstone en öppen dialog innan ett beslut togs.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du uppfattade vår avbokning som negativ – det var absolut inte vår avsikt. Vårt beslut att boka av mötet togs i all välmening, då vi i det här fallet bedömde att vi inte kunde erbjuda den hjälp du behöver på ett tillräckligt tryggt och professionellt sätt. Vi har stor respekt för hur komplex och påfrestande en diagnos som POTS kan vara, och vi håller helt med om att det finns många delar inom funktionsmedicin som potentiellt kan vara...

Jakob L
Skrev om Funmed Stockholm

Så otroligt tacksam för att äntligen hitta en läkare som lyssnar och tror på vad man säger, som dessutom är lösningsorienterade och har tankar och idéer om att hitta en lösning annat än att bara testa olika mediciner. Som dessutom efter ett år av kämpande med både livsstil och kost för min del också har gett resultat på proverna! Är inte riktigt klar med min resa, men tack Dr Peter Martin och hälsacoach Victoria så här långt

Svar från Funmed Stockholm

Stort tack för dina fina ord! Vi är så glada att du känner dig lyssnad på och att du börjar se resultat efter allt ditt arbete. Vi finns här för dig hela vägen. Tack för att du delar med dig! 💚

Juné H
Skrev om Funmed Stockholm

Det bemötande jag fått är jag mycket glad o nöjd med. Mest kontakt har jag haft med Dr Caroline som alltid gett ett proffsigt svar på mina frågor med ett leende ! Uppskattar henne mycket.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Juné, det värmer att du har haft givande och trevliga möten med Caroline.

Ebba H
Skrev om Funmed Stockholm

Har fått mycket goda resultat från mitt år som medlem i Funmed. Det blev bättre än förväntat. Känner att jag har fått koll på min kropp och min hälsa. Alla råd jag följt kommer från läkare och baseras på mina testresultat. Min mage är 300% bättre och jag vet nu hur jag ska äta för en optimal matsmälltning. Har gått ner i vikt samtidigt som jag byggt mer muskler, träningen ger mycket bättre resultat och hela mitt 'system' är förflyttat i en positiv riktning. Jag har mer energi och är gladare. Det var tufft de första 3 månaderna...

Svar från Funmed Stockholm

Tack Ebba för att du delar din upplevelse! Så roligt att höra hur mycket du har fått ut av medlemskapet och att du ser det som en värdefull investering i din hälsa. Varmt lycka till!

Eva O
Skrev om Funmed Stockholm

Jag hade ett mål och det tycker jag vi har nått så jag är nöjd

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din respons, Eva. Vi är så glada att du är nöjd och har nått ditt mål!

Pernilla Q
Skrev om Funmed Stockholm

Funmeds läkare och medhjälpare har fantastisk kunskap som de gärna delar med sig av. De ser till hela människan och förstår att både psyke och fysik hänger ihop för att öka folkhälsan. Jag har fått nya insikter och lärt mig massor om min kropp! Alla kostråd och andra tips kommer jag att fortsätta med, så att jag förhoppningsvis kan hålla mig frisk och leva länge.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Pernilla, det glädjer oss att du känner att du har fått handfasta verktyg som gör att du kan bibehålla din hälsa livet ut.

Gunilla R
Skrev om Funmed Stockholm

Hej, blev väl bemött, spec hjälp av receptionen och Martin som varit till stor hjälp. Hade behövt hjälp med appar(genomgång) och hur det fungerar, lite svårt med det digitala. Byte av sköterska och hälsocoach, som slutat, lite olyckligt, lite mer tid med dr skulle jag önskat. Handlat kosttillskott. Tacksam för den hjälpen jag fått.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Gunilla för att vi har fått hjälpa dig till en bättre hälsa och att du har fått hjälp när du har behövt.

Lisa L
Skrev om Funmed Stockholm

Jag blir alltid väl bemött av min läkare, som lyssnar på hur jag mår och bemöter mig precis så som varje läkare borde bemöta sin patient. Jag har fått stor hjälp med mitt mående och mår idag mycket bättre än tidigare.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Lisa för din feedback och att vi fick ditt förtroende att hjälpa dig i ditt mående. Önskar dig ett långt och hälsosamt liv och vi finns här om du behöver oss.

Binella V
Skrev om Funmed Stockholm

Första besöket var helt fantastisk, precis som jag vill bli bemöt hos läkaren. Min läkaren hade läst in sig på mina svar och hade bra bild av mig som patient. Min hälsocoach var också väldigt bra, professionell, varm person och positivt. Jag hade förväntningar att jag skulle kunna nå läkare betydligt lättare. Jag upplevde att boka möte genom app otillfredsställande. Jag förväntade mig att jag skulle kunna ringa och få kontakt med min läkare, men tyvärr när jag ringde bemötes jag av en telefonsvar med flera knapp val som...

Svar från Funmed Stockholm

Hej Binella! Stort tack för din feedback. Det är verkligen fint att höra att du var nöjd med ditt första möte och att du kände dig väl bemött av läkare och hälsocoach. Vi tar till oss dina synpunkter om tillgänglighet till läkare och bokningssystemet och beklagar att du upplevde otydlighet kring uppföljningsproverna. Om du vill ta fler prover kan du lyfta det med ditt vårdteam, och om du har andra frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig!

Camilla J
Skrev om Funmed Stockholm

Jag har blivit mycket fint bemött, av alla. Mina förväntningar var att få hjälp med mina besvär. Det har jag fått. Men för mig blev det så mycket mera betydelsefullt då min resa till ändrade beteenden gav mig mångt mycket mera klokhet och kunskap än vad jag förväntat mig.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Camilla! Så underbart att höra att det har varit mer värdefullt än du hade förväntat dig. Vi önskar dig varmt lycka till med din fortsatta hälsoresa.

Kristina M
Skrev om Funmed Stockholm

Kände mig inte lyssnad på. Krångligt att kommunicera.

Svar från Funmed Stockholm

Hej Kristina, Tack för din feedback. Det är väldigt viktigt för oss att alla våra patienter känner sig lyssnade på och att kommunikationen fungerar smidigt. Vi är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar i det avseendet. Vi strävar alltid efter att anpassa vårt stöd utifrån varje individs behov, och din feedback hjälper oss att bli bättre. Hör gärna av dig till oss så att vi kan se hur vi kan stötta dig på bästa sätt.

Kerstin W
Skrev om Funmed Stockholm

En stor besvikelse. Trodde att jag skulle må bättre om jag följde alla rekomendationer. Men det hände inte. Istället blev jag mycket sämre. Upplevde inte att funmed tänkte utanför boxen. Ändrade ej taktik när jag blev försämrad. Upplevde skuld. Jag äter fel, annars skulle jag bli bättre, fick jag höra! Deras inställning verkar vara, alla har sibo, ska äta paleo, ta svampkur o bli bra! Coacher som inte kommer ihåg vad vi pratat om o bara upprepar sig. Personal som pratar för fort, ställer frågor och svarar på dem...

Svar från Funmed Stockholm

Hej Kerstin, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du inte fick den förbättring du hoppades på och att du upplevde att vi inte anpassade behandlingen efter dina behov. Vår ambition är alltid att se hela individen och justera behandlingar utifrån hur varje patient svarar, så det är tråkigt att höra att du inte kände det stödet. Din feedback om kommunikation och bemötande är viktig för oss, och vi tar den på stort allvar. Om du vill, är du varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig vidare.

Helena R
Skrev om Funmed Stockholm

Funktionsmedicin har lockat mig sedan jag först hörde talas om det för ett tiotal år. Hösten 2023 kom jag ur ett av de tuffaste åren i mitt liv, vilket fyllt mig med en stark önskan att fylla livet med mer Liv. Samtidigt hade FunMed figurerat i mina flöden under ett par års tid, så när jag såg information om det årliga Plus-medlemsskapet bokade jag ett inledande samtal. Efter bara ett par minuters samtal hade jag bestämt mig, och Plus-medlemsskapet var i hamn. Merparten av alla mina samtal och möten har skett online,...

Svar från Funmed Stockholm

Tack Helena!! Finns inget som glädjer oss mer än att du har blivit hjälpt och inspirerad.

Pia M
Skrev om Funmed Stockholm

Ett oerhört spännande år där väldigt mycket positivt har skett med min hälsa. Att få ta en mängd prover vars resultat analyseras av en oerhört duktig läkare som använder data och forskning som underlag för en behandling som är specifik för just mig.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Pia, vi är glada att du ser en positiv förändring och att vi fick förtroendet att tillsammans med dig arbeta med din långsiktiga hälsa. Visst är det spännande med alla insikter man får! Önskar dig allt gott.

Maria S
Skrev om Funmed Stockholm

Från sjuk till frisk med Funmed!

Svar från Funmed Stockholm

Tack Maria, precis så ska det vara! Önskar dig lycka till med din långsiktiga hälsa!

Joakim B
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket positivt bemötande med alltid konstruktiva råd. Engagerade medarbetare i alla olika roller och alltid kort till rätt support. Önskar fler företag var som Funmed.

Svar från Funmed Stockholm

Hej Joakim, vi är glada att du har fått till dig många råd och mött engagerade medlemmar. Det är något som vi alltid strävar efter. Vi finns här för dig när du behöver oss. Må så gott!

Pernilla L
Skrev om Funmed Stockholm

Trevligt bemötande, pålästa om mitt läge, speciellt läkaren. Hittar alltid ny väg framåt utifrån förändrat läge för mej. Jag har nu gått ett år med PLUS medlemskap och fortsätter med medlemskap KUNSKAP.

Svar från Funmed Stockholm

Hej Pernilla, tack och vad kul att du fortsätter arbeta med din hälsa i Kunskap.

Helena B
Skrev om Funmed Stockholm

Professionellt och engagerat bemötande.

Svar från Funmed Stockholm

Tack så mycket för din recenssion, Helena! Vi önskar dig allt gott.

ANDERS G
Skrev om Funmed Stockholm

Initialt bra känsla för tjänsten och alla prover och engagemanget. Därefter gradvis lägre engagemang och luckorna började synas. Dåligt pålästa uppföljningar, ingen direkt plan och känner mig lite "tappad mellan stolarna". Känns tråkigt, eftersom jag tror så mycket på konceptet och upplever att delar av det de bidragit med har hjälpt. För den summa pengar man investerar så hade jag väntat mig en annan nivå av leverans.

Svar från Funmed Stockholm

Hej Anders! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Din feedback är mycket värdefull för oss och vi tar den på största allvar. Vi kommer att se över våra rutiner kring uppföljning och planering för att säkerställa att ingen ska känna sig ”tappad mellan stolarna” framöver. Vår ambition är alltid att stötta våra kunder med fullt engagemang genom hela resan. Vi vill gärna ge dig möjlighet att uppleva detta och erbjuder dig därför ett kostnadsfritt återbesök med din läkare. Varmt välkommen att kontakta kliniken för att boka en tid.

Anna F
Skrev om Funmed Stockholm

Vänligt och professionellt. Jag fick reda på det jag behövde. Bra samtal. Uppföljning provsvar. Posotiv och bra diskussioner

Svar från Funmed Stockholm

Tack Anna, Vi önskar dig allt gott i din långsiktiga hälsa.

Martin H
Skrev om Funmed Stockholm

Det handlar om Läkaren Caroline som är den enda jag träffat där, hon är oerhört kunnig och proffsig i sitt agerande

Svar från Funmed Stockholm

Tack Martin, vi är glad att du är nöjd med din läkare.

Anders B
Skrev om Funmed Stockholm

Funmed = funktionsmedicin Ser till hela kroppen och inte bara dämpa symtom. Med ett mänskligt och proffsigt bemötande och med dieten som medicin. Här har den vanliga sjukvården mycket att lära. Toppbetyg!

Svar från Funmed Stockholm

Tack Anders! Vi önskar dig all lycka till i din fortsatta långsiktiga hälsoresa. Vi finns här för dig när du behöver.

Em J
Skrev om Funmed Stockholm

Det var inget som fungerade för mig… för min del hade jag kunna få samma insikt på annat håll och sparat alla pengar till något annat…

Svar från Funmed Stockholm

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse med oss, även om vi är ledsna att höra att vi inte levde upp till dina förväntningar. Din feedback är otroligt värdefull för oss, då den hjälper oss att utvecklas för att vi ge våra kunder bästa möjliga stöd. Vi vill gärna hitta en lösning som känns bra för dig. Du är varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med oss så ser vi om det finns något vi kan göra.

Katarina D
Skrev om Funmed Stockholm

Ett fantastiskt team med professionella medarbetare som hittat grundorsaken till mina besvär. Kan varmast rekommendera Funmed.

Svar från Funmed Stockholm

Tacka Katarina, vi är glada att du har hittat grundorsaker till dina besvär och har kunnat stötta dig i din hälsoresa.

Ann-Kristin A
Skrev om Funmed Stockholm

Mötet med Funmed Stockholm var ett härligt möte där jag kände att de ville hjälpa mig och att jag inte behövde be om ursäkt att jag inte skött mig på rätt sätt, utan de ville hjälpa mig att förstå hur jag kunde bli hjälpt. Jag hoppades att de skulle kunna göra fler prover och kunna hjälpa mig mer än vad min vårdcentral ville/kunde. De gjorde en grundlig undersökning av mig och jag fick många svar på varför jag mådde som jag gjorde. Jag hade Funmed Plus och under ett års tid har hjälpt o stötta mig under min hälsoresa med prover, läkarundersökningar och samtal. De har funnits där för mig.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Ann-Kristin! Vi önskar dig all lycka till på din fortsatta hälsoresa.

Camilla G
Skrev om Funmed Stockholm

Fick inte den hjälp jag behövde och blev inte av med mina symtom.

Svar från Funmed Stockholm

Vi förstår att det kan vara frustrerande när man inte får de resultat man hoppats på. På Funmed ser vi varje patient som unik och strävar efter att anpassa vården så individuellt som möjligt. Vår erfarenhet visar att motivation och möjlighet att följa de rekommenderade behandlingarna spelar en avgörande roll för framgång. Om man trots sitt engagemang inte uppnår önskade resultat, finns vi här för att kontinuerligt justera och förändra behandlingsplanen så att den blir så effektiv som möjlig för just dina behov. Vi vill gärna...

Monica L
Skrev om Funmed Stockholm

Funmeds 1 års medlemsskap var en 60 årspresent till mig själv! Har gjort en otrolig hälsoresa med hjälp av Funmed. Målet var att inte äta mediciner för högt blodtryck eller blodfetter samt viktnedgång. Från att ha varit vegan i 9 år med massor av brister, som visade sig efter alla prover jag tog hos Funmed, så har jag nu efter 1 år hos Funmed; Tagit bort 2(av 3 blt-tabl) Äter inte Statiner Tar inte astmaspray Psoriasis borta Viktstabil på 64 kg (från 78) Extremt bra provsvar på allt. Hälsan återvunnen med...

Svar från Funmed Stockholm

Tack Monica. Vilket fantastiskt arbete du har gjort tillsammans med ditt vårdteam. Önskar dig alla lycka till i din fortsatta hälsoresa.

Anna Christina W
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket bra Höga förväntningar och jag blev inte besviken

Svar från Funmed Stockholm

Vad glada vi blir!! Det betyder allt för oss på Funmed.

Marie H
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket nöjd. Med hjälp av provtagningsresultat o efterföljande vägledning har min livssituation helt förändras och jag är helt besvärsfri

Svar från Funmed Stockholm

Stort grattis till det fina jobbet du har gjort med din hälsa och tack för din recension.

Karin S
Skrev om Funmed Stockholm

Jag möttes av gedigen kunskap och engagemang tillsammans med stöd för att göra min hälsoresa.

Svar från Funmed Stockholm

Tack Karin för din recension. Varmt lycka till på din fortsatta hälsoresa.

Charlotta C
Skrev om Funmed Stockholm

Jag har haft ett helårs medlemsskap plus. Blir alltid bemött med intresse och engagemang. Jag förväntade mig ett helhetsgrepp om min hälsa utifrån ett behov av viktminskning och det har jag fått, och dessutom upptäckt andra aspekter än de förväntade. Det enda jag skulle vilja ändra på är att mötena med läkaren kunde vara lite längre och/eller fler.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter, Charlotta. Vi tar med oss din feedback. Fortsatt lycka till på din hälsoresa!

Christin B
Skrev om Funmed Stockholm

Bra möte Jag fick svar på mina frågor

Svar från Funmed Stockholm

Tack för ditt fina betyg, Christin!

Jenny S
Skrev om Funmed Stockholm

Jag fick ett bra bemötande och hjälp med det jag sökte för. Jag hade ett telefonmöte med läkare sommarerbjudande.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din recension, Jenny, och lycka till på din fortsatta hälsoresa!

Magnus L
Skrev om Funmed Stockholm

Mycket bra bra kund bemötande Kunnig personal

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din fina recension, Magnus!

Christina M
Skrev om Funmed Stockholm

Kunnig, tillgänglig och lyssnande läkare som var med hela vägen. Hälsocoach som kompletterar med andra nyttiga aspekter på livet.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din fina recension, Christina. Vår målsättning är att hela tiden finnas vid din sida. Varmt lycka till på din fortsatta hälsoresa!

Ewa E

Professionellt bemötande. Bra uppföljning

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din recension, Ewa. Varmt lycka till på din fortsatta hälsoresa!

Elisabeth K
Skrev om Funmed Stockholm

Får hjälp med tarmproblem. Får ökad kunskap i hälsofrågor.

Svar från Funmed Stockholm

Tack, Elisabeth, och lycka till på din hälsoresa!

Gabriella Wrange P
Skrev om Funmed Stockholm

För långt att beskriva här men min kritik handlar om flera saker. Hade tex lämnat massor med info skriftligt om mitt läge men upplevde det som att min läkare och min coach inte läst på detta så noga. Varför gjordes inte muskelmätning tidigare? Mm mm. Ring om ni vill veta mer. Hälsningar Gabriella

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din feedback, Gabriella. Det är viktigt för oss att våra patienter lämnar oss nöjda och med en känsla av att vi lyssnat. Du kommer att bli kontaktad för att få berätta mer om hur du upplevt din tid hos oss.

Holger G
Skrev om Funmed Stockholm

Jag har gått över till ett billigare abonnemang.. tydligen ingår inte kontakt med hälsocoach vilket är en besvikelse. Känns därför som att jag säger upp avtalet, om det inte är möjligt att få en dialog med hälsocoachen. Jag har ju tidigare erhållit behandlingsplaner, allt är tydligen borttaget från hemsidan. Undrar vad vad egentligen betalar för? Skulle t ex gärna vilja boka hälsocoachen och givetvis betala för en sådan konsultation. Med vänlig hälsning, Holger

Svar från Funmed Stockholm

Hej Holger! Först av allt, tack för att du tagit dig tid att recensera Funmed. Vårt billigare medlemskap, Funmed Kunskap, innebär att du som patient betalar 189 kr i månaden för tillgång till appen, vårt kunskapsbibliotek, medlemsrabatter och för att få nyttja Funmeds tjänster till medlemspris. Du får då boka in besök till både läkare och hälsocoach efter eget behov. Kontakta gärna din klinik så kan vi hjälpa dig att boka in en tid eller diskutera vilket medlemskap som passar dig bäst. Hälsningar Funmed

Carina K
Skrev om Funmed Stockholm

Att gå till Funmed är den absolut bästa investeringen du kan göra i din hälsa! De har så otroligt mycket kunskap som alltid är baserad på den senaste kvalitativa forskningen, inte på gamla myter baserade på undermåliga studier. De är med dig hela vägen och jag har nått exeptionella resultat tack vare dem. Att gå till Funmed är värt varenda krona och har besparat mig en mindre förmögenhet på att slippa testa en miljon saker som inte fungerar. Istället har de med riktade tester och gedigen kunskap direkt gått till botten med...

Svar från Funmed Stockholm

Och vi gratulerar dig till dina fantastiska resultat, Carina! Stort tack för din fina recension.

Karolina B
Skrev om Funmed Stockholm

Tog medlemskap Funmed Plus och är mycket nöjd med upplägget. Jag har fått bra redskap för att nu stå på egna ben gällande kost och hälsa,. Jag har lång väg kvar men känner mig trygg med att jag kan välja ett annat medlemsskap en tid om behovet uppstår. Trevligt bemötande av proffsigt team som levde upp till mina förväntningar. Tack!

Svar från Funmed Stockholm

Stort tack för ditt fina omdöme, Karolina, och tack för att du valde Funmed!

Sara O
Skrev om Funmed Stockholm

Jag är väldigt nöjd med den hjälp och det bemötande jag fått av all personal på Funmed. Jag har fått upp min energi från 30% till 100%, helt blivit av med svår ledvärk och fått ordning på SIBO/IMO. Kan varmt rekommendera Funmed!!

Svar från Funmed Stockholm

Vad roligt att höra, Sara! Tack för din recension och lycka till på din fortsatta resa.

Helen S
Skrev om Funmed Stockholm

Fint och respektfullt bemötande. Jag förväntade mig att må något bättre, vilket också införlivades. Personalen har följt min resa och gett mig adekvata råd och verktyg. De har också funnits tillgängliga och gett av sin tid. Jag har haft funmed plus.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din recension, Helen. Lycka till på din fortsatta resa mot ett friskare liv!

Sandra M
Skrev om Funmed Stockholm

Jag blev bemött på ett trevligt sätt, testerna visade tydligt vad man skulle göra och jag hade olika val att nå ditt. Det var delvis ganska tuft, men i slutet hjälpte det mig att gå ner i vikt och må bättre.

Svar från Funmed Stockholm

Tack för din recension, Sandra, och fortsatt lycka till på din hälsoresa!