Läkarvård i Göteborg

• Funmed Göteborg

Verifierat företag
    132 omdömen
    Elisabeth B
    Elisabeth B: Har varit ett fantastiskt utvecklande år för mig på FunMed med min hälsa. Från att ha gått från energilöshet och värk i många leder, hypothyreos, höga kolesterolvärden, problem med mage och ökade allergier har jag märkt en avsevärd förbättring inom många områden. Nu idag ett år efter jag tecknade med FunMed Plus så har värken nästintill försvunnit, min grundenergi har blivit så mkt mer. Fått tillbaka en livskraft jag har saknat. Känt gott stöd i min livsstilsförändring! En nackdel är att jag saknat personliga möten då och då, även om teams är fantastiskt hjälpmedel! Samt personlig utmaning nu efter året som gått att hålla livsstilen som min kropp mår bäst av. Har tecknat FunMed kunskap, så får utvärdera och se om jag behöver mer stöd än det för att bibehålla min hälsa framåt. Kan varmt rekommendera Funmed!
  • Driver du läkarmottagning i Göteborg?

• Rokhsareh J
    Rokhsareh J: Det var bra bemötande av patienten och förklarade min problem på min modersmål och fick smärt lindrigt av test blockad! Jag fick bra hjälp bara på första besök hos dr massoud sorkhabi! Jag tycker han är bra på sitt jobb som ortoped och rekommenderar honom för alla som lider av smärta onödigt för det finns hjälp hos duktiga ortopeder Jag tackar för att ni finns!
  • Thomas G
    Thomas G: Tack för mycket bra hjälp. Mycket bra!
  • Kristina J
    Kristina J: Bästa kliniken och personalen som finns 🥰🙏🏻
  • Bengt Carl David L
    Bengt Carl David L: Ett suveränt och professionellt mottagande! Mycket duktig läkare som ger ett förtroende intryck!
  • jessica h
    jessica h: Mycket professionell, duktig, noggranna i sin undersökning.. samt för dem som har "gyn" skräck rekommendera jag Martincsek. Har haft dem i över 20 år =) Man känner sig välkommen...vet att de har full klinik. Men jag hoppas att just du som söker dem kommer med.
  • Hanna U
    Hanna U: Har haft kontakt med Agneta i flera år och tycker att hon är väldigt duktig och professionell!
  • Bengt Roland Bertil W
    Bengt Roland Bertil W: Var där för magproblem. Mycket proffsig läkare med respektfullt bemötande.
  • 7 omdömen
    Eva-Lotta M
    Eva-Lotta M: Trevlig personal, fina lokaler, bra omhändertagande
  • 5 omdömen
  • Driver du läkarmottagning i Göteborg?