Johan D:
Det har öppnat mina ögon för många saker gällande min mathållning som jag inte har tänkt på tidigare. Precisionsmedicin verkar vara rätt väg att gå. Inte för att jag hade särskilt stora hälsoproblem när jag började men jag vill gärna ta fram den bästa versionen av mig själv t ex genom mera genomtänkta val av vad jag äter och då kan Funmed tillhandahålla de verktyg jag behöver. Personalens bemötande har varit väldigt fin vilket är viktigt för att jag som patient ska känna mig trygg.
Lars G:
Hade stora problem med rygghår.
Fick hjälp på Nord Clinic och är supernöjd med hela behandlingen.
Personalen är extremt trevliga och och behandlingarna mycket proffsiga och prisvärda.
Anna L:
mycket bra, opererade höften där en CAMskada dec 2011. Trevlig och kunnig personal, fina rum och miljöer. God mat och service. Bättre är svårt att hitta. Rekomenderas varmt fick vård där genom vårdgarantin så det kostade mig inget mer än den vanliga sjukvården.
Bitte G:
Kunniga människor i lugn miljö som ser hela individen.
Evidens bevisar att inte all psykiatri i Sverige är dålig!
Blir alltid mycket bra bemött!Dem tar sig tid och lyssnar.
Priset är rimligt om man ser till den goda vård man får.Kan rekomendera Evidens i Lysekil.
jessica h:
Mycket professionell, duktig, noggranna i sin undersökning.. samt för dem som har "gyn" skräck rekommendera jag Martincsek. Har haft dem i över 20 år =) Man känner sig välkommen...vet att de har full klinik. Men jag hoppas att just du som söker dem kommer med.
Madelene N:
Jag har alltid kännt att läkaren har tagit sin tid med mig och lyssnat,samt hjälpt mig med besvär som jag sökt för.Personal och miljön är avkopplande och ger en gott intryck när man kliver in.Jag tycker inte det är för dyrt när man träffar läkare som kan sitt yrke och känner för sina passienter.
Johan J:
Vill ni må riktigt psykiskt dåligt så är en varm rekommendation Wemind i söderort, Haninge mf.
Läkarebyte stup i kvarten på grund av hög personalomsättning. Psykiater blandar ihop med hypomani med glädje. Otrevligt bemötande, manliga läkare med bröst som hellre vill skriva ut hormonbehandlingar än att faktiskt skriva ut mediciner. Inspelat samtal med läkare går viral på både kommun, försäkringskassa och i konkurrerande mottagningar!
Wemind känner sig hotade när man säger till på skarpen och hotar vidta åtgärder, efter att de gjort flertalet mycket allvaliga vårdmisstag, bla medicinutskrivningsfel som är mycket allvarliga samt sjukskrivningsmissar, där försäkringskassa och arbetsförmedling jobbar utifrån utgångspunkt att pat. är 100% sjukskriven, vilket även framgår i inspelad telefonkontakt med pat. & dr. Dock har doktor på eget bevåg efter samtalet ändrat till period med 100% övergående till 50%.utan överenskommelse, eller ens för den delen ens tagit upp det på tal med patient.
Avan Muhamad F:
Jag rekommenderar inte denna klinik, väldigt otrevligt undersköterska på receptionen, gynekologläkaren var en gammal över 65 årsålder Hette Helmut, jag kände mig obekväm med honom sen jag frågade honom om han vill hämta en ssk vid undersökning han skulle undersöka mig ensam vilket jag tyckte att det inte okej alls
Väldigt oprofessionell läkare,
Rekommenderar aldrig
Rune B:
Väldigt dålig läkare påstår att mina symptom och olycksfallet är helt orelaterade även fast jag fick alla symptom precis efter olyckan. Vägrade acceptera att han hade fel och var okunnig. Hjälpte inte alls.
Han borde bli av med sin licens och aldrig få jobba inom vård någonsin igen.