Alla kategorier Botox Stockholms län Stockholm Norrmalm Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken

Drottninggatan 33, 111 51 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 50 omdömen
Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte.

Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss. Det som gör oss helt unika är vår goda patientservice. Hos oss blir du sedd och väl omhändertagen under hela behandlingen. Välkommen till oss!

Läs vad 50 kunder tycker om Nordiska Kliniken

 • Emma C skrev om Nordiska Kliniken
  Opererade mig på Nordiska Kliniken nyligen. Kände mig trygg och proffsigt omhändertagen från början till slut av allt från reception, sjuksköterskor, narkosläkare och kirurg! Kan varmt rekommendera kliniken. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Tim S
  Tim S skrev om Nordiska Kliniken
  Jag hade tid bokad för fettsugning men läste om tjej som fått stora komplikationer efter fettsugning av kirurgen på Nordiska Kliniken som jag hade tid bokad hos. Med anledning av detta hörde jag av mig till Nordiska Kliniken för att fråga om försäkring osv om det blir fel orsakade av kirurgen. Jag fick kontakt med en tjej som lät väldigt nonchalant och svarade kryptiskt på mina frågor. Hon sa ungefär att "vår målsättning är att alla patienter ska bli nöjda och kroppen reagerar olika" och ville inte alls svara på vad de hade för ansvar om kirurgen gjorde något fel.

  Historien jag hörde om den tidigare patient i kombination med det här tråkiga bemötandet gjorde att jag sökte mig till en annan klinik. Läs mer
  gillar detta
 • Jonas P skrev om Nordiska Kliniken
  Opererade mig för gynekomasti hos dr. Patrik Höijer.

  Ville skriva denna recension 6 månader efter operation, men måste bara hylla NK redan efter 3 månader.

  Bemötandet:
  Helt fantastiskt redan från första samtalet. Personligen föredrar jag att gå rakt på sak, vilket dr. Höijer anpassade sig till under konsultationen. Har också en stark känsla av att han lika gärna hade kunna varit tålmodig och empatisk. Känns som att NK anpassar sig till sina kunder helt enkelt.

  Förberedelse:
  Det kändes som man skulle besöka en spaanläggning. Allt är fräscht och stilrent. Väntrummet hade högtalare som spelade lugnande musik och sköterskan som kom med medicinen inför operation var hur trevlig och varm som helst. Nerverna dämpades helt klart av miljön.

  Operationen:
  Narkosläkaren dr. Kim Jarnald var för bra för att vara sann. Lyhört och pedagogiskt förklarade han processen innan han dirigerade vad jag skulle göra.

  Efter operationen:
  Vaknade med en del smärta, men sköterskan var där för att hälsa så fort jag öppnade ögonen och ökade min morfindos efter behov. Hon bjöd på fantastiskt god fika, som dessutom var anpassad till min allergi.

  Resultat:
  Mycket bättre än förväntat. Min partner hade kollat på nätet efter en bra plastikkirurg innan hon fann dr. Höijer, och jag är så glad att hon hittade honom. Han är sannerligen en konstnär, och det skulle inte förvåna mig om han skulpterade på fritiden. Jag trodde att det skulle behövas ytterligare ingrepp, då man får läsa om så många misslyckade operationer, men det kommer absolut inte att behövas.

  Till Nordiska Kliniken:
  Jag är evigt tacksam för att ni gett mig ett nytt liv. Jag är inte förmögen, men priset som jag betalade hade jag med enkelhet kunnat dubbla om jag visste att jag skulle få det här resultatet.

  Tveka absolut inte att boka in dig med Nordiska Kliniken. Stryk ALLA andra kliniker från din lista omgående. Läs mer
  gillar detta
 • Regina H skrev om Nordiska Kliniken
  Vill ge det allra högsta betyg som finns till Nordiska Kliniken och fick jag ge dem 1000 stjärnor i betyg så skulle jag göra det, men jag får nöja mig med att ge det högsta betyg som går, nämligen 5 av 5 möjliga!
  Redan bemötandet både i telefon och när man kommer till kliniken är så varmt, omtänksamt, professionellt och man känner sig verkligen omhändertagen på allra bästa sätt från start. Man blir väl informerad inför de olika behandlingar som finns och man får svar på alla frågor man än kan tänkas ha. För att sedan inte tala om deras fantastiskt duktiga kirurger all välutbildad personal som arbetar på kliniken. Det verkar som att Nordiska Kliniken haft turen att få de allra bästa i branschen att arbeta hos just dem!
  Min favorit-kirurg är Dr Mattias Elmér (speicalist i plastikkirurgi) som gjort två lyckade operationer på mig. Dels fettsugning av mage, rygg med transplantation av fettet till rumpan och dels fettsugning av knä och lår.
  Dr Elmér är så proffsig, noggrann och lyhörd och båda op har gått mycket smärtfritt och blivit så lyckade resultat!
  Många av mina väninnor vill nu göra liknande operationer för jag går runt som en "levande reklampelare" över hur himla bra det kan bli! Jag är så tacksam över att ha funnit Nordiska Kliniken (som jag själv fick mig rekommenderad en gång) där ett trevligt bemötande av patienten är lika värdefullt som ett lyckat resultat.
  Tusen tusen TACK för till alla ni underbara som arbetar i receptionen, med Karin Oldbring i spetsen, alla superproffsiga läkare och kirurger, de fina sjukskötarna/sköterskorna och även underbara skönhetsexperter som t ex Danielle Fa som är den proffsigaste i hela Sverige på botox, restylane etc. Jag får så många komplimanger för mitt utseende nu för tiden och det är mycket tack vare er på Nordiska Kliniken!
  Kramar från en supernöjd och lycklig patient Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Malin B skrev om Nordiska Kliniken
  Jag kunde inte ha varit mer nöjd med Nordiska Kliniken! Ett stort tack till all personal för ett varmt och proffesionellt bemötande från första början och för ett fantastiskt omhändertagande före- under- och efter min operation. Ni bryr er verkligen om era kunder och jag har känt mig så trygg hos er!

  Jag rekommenderar varmt Nordiska Kliniken! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Eva K skrev om Nordiska Kliniken
  Så himla nöjd med resultatet av min bukplastik, toppen service verkligen. Man kände sig väldigt omhändertagen hela dagen, stort eloge till nattpersonalen också som var så hjälpsamma och proffesionella under natten som jag sov över. Superglad att jag valde Nordiska Kliniken! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Frida F skrev om Nordiska Kliniken
  Jag är supernöjd med kliniken och bemötandet! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Patrik M skrev om Nordiska Kliniken
  Toppen klinik, otrolig service och väldigt nöjd med min operation. Rekommenderas starkt Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • lars r skrev om Nordiska Kliniken
  Jag är supernöjd. Mycket bra bemötande och man kände sej verkligen omhändertagen.
  Jag gjorde ett halslyft med lokalbedövning och är så här 4 veckor efter operationen riktigt nöjd med resultatet.
  Operationen utfördes av Mattias Elmér.
  / Lasse Läs mer
  gillar detta
 • Dennis O skrev om Nordiska Kliniken
  Professionellt bemötande och supertrevlig personal. Fick jättefint resultat av operationen. Läs mer
  gillar detta
 • Aysel A skrev om Nordiska Kliniken
  Jag kände mig trygg både under operationen och 10 dagar efter operationen för all uppvaktningen
  Men efteråt fick jag altid olika rekommendationer av olika sköterskor på mina frågor .
  Och tyvärr gjorde det mig lite otrygg i att vända mig till kliniken och blev tvungen ta kontakt med Mattias
  Det jag önskar är att alla sköterskorna går igenom frågorna med läkarna så det alltid blir samma svar på samma frågor.

  Vänliga hälsningar, Aysel Agnig Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Angelika F skrev om Nordiska Kliniken
  Riktigt trevligt bemötande och även fast jag vart försenad så kände jag mig väl omhändertagen. Super bra service och god fika efter Op. Svarar snabbt på mail. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Maria A skrev om Nordiska Kliniken
  Toppen på alla sätt! Är så nöjd med min bröstförstoring. En liten grej att påpeka dock är att det hade vart ännu bättre om man fått ett tel samtal efter op där någon bara hörde sig för hur det gick med smärtan osv. Det kan jag tycka att jag saknade. Annars allt toppen! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Emelie R skrev om Nordiska Kliniken
  En klinik som man kände sig så trygg på, fick fint resultat och dom är lätt tillgängliga när man undrar över något. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Elin V skrev om Nordiska Kliniken
  Mycket bra klinik. Bra läkare, bra resultat efter operation och bra bemötande i övrigt. Kände mig trygg och nöjd med allt! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Lena F
  Lena F skrev om Nordiska Kliniken
  Bokade en konsultation för min dotter för borttagande av många vårtor på båda händerna och en fot med laser. Ringde dit och den jag pratade med sa att konsultationen var gratis, ingenting om att den var gratis om man valde att behandla och att göra det direkt efter konsultationen.
  Överläkaren var oerhört dramatisk och fick min dotter att känna sig som om hon var spetälsk. När han sen var klar så sa han:"jaha vill du sätta igång då?
  Hon blev helt överrumplad och vi frågade vad det kostar. Då svarade han 5000! För en tå!!!!!!!!
  Vi sa nej tack och lämnade rummet.
  I receptionen satt en tjej som sa att vi måste betala och att vi borde veta det för att det står på hemsidan. Jag förklarade att jag fått annan info på telefon men hon var ytterst snorkig och sa att det inte var möjligt.
  Jag beslutade att betala 350 kr för ingenting och dåligt bemötande så vi kunde gå.
  Nu får dottern hjälp på Gamla stans laserklinik där de behandlar alla vårtor varje gång och där slutsumman kommer hamna på mellan 5-6000 kr för ALLA vårtor. De är seriösa, duktiga och trevliga! Läs mer
  2016-03-02 Nordiska Kliniken svarar Lena F
  Hej Lena,
  Tråkigt att du känner dig missnöjd med din vistelse hos oss, denna typ av upplevelse är nämligen ovanlig för oss. En läkarkonsultation innefattas i regel oftast alltid av en kostnad, oavsett vilken vårdgivare/klinik man väljer. Vi är tydliga med denna information både skriftligt på vår hemsida, samt muntligt vid telefonsamtal med vår reception. Vi beklagar dock om informationen på något sätt inte kom fram till dig.

  Vad gäller själva behandlingen så skiljer sig metod, behandlingsutrustning samt vårdgivarens utbildning och erfarenhet, från klinik till klinik. Detta återspeglas ofta i priset. Vi strävar efter att vara prismässigt konkurrenskraftiga, men ibland kan ett till synes högre pris ge mer för pengarna i form av en bättre utförd behandling, men som i slutändan ger mer tillfredsställelse för alla. Hoppas att ni är nöjda med resultatet av er behandling.
  gillar detta
 • Lotta N skrev om Nordiska Kliniken
  Jag fick ett väldigt bra bemötande. Jag gjorde en ögonlocksoperation. Läs mer
  gillar detta
 • Therese C skrev om Nordiska Kliniken
  Proffsig klinik, otroligt trevlig personal och kirurger. Har känt mig väl omhändertaganden från det jag klev in genom dörren. Rekommenderar Laser och Estetik! Har inget negativt att komma med alls. Läs mer
  gillar detta
 • Emma R skrev om Nordiska Kliniken
  Har gjort bröstförstoring och bröstlyft. Allting har varit över förväntan, både vad det gäller bemötande och resultat. Är otroligt nöjd med kliniken och dess personal. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • Carola T skrev om Nordiska Kliniken
  Kliniken skapar en nära kontakt med patienten (kunden), snabbt svar och sätter patienten i fokus. En skön miljö där man känner sig lugn och alla är väldigt omhändertagande. Oavsett vad så ställer de upp Läs mer
  gillar detta
 • Jessica A
  Jessica A skrev om Nordiska Kliniken
  Proffesionellt och trevligt bemötande. Jag har fullt förtroende för all personal som alltid ser till mitt bästa. Läs mer
  gillar detta
 • Nina J skrev om Nordiska Kliniken
  Jag har gjort ett bröstlyft kombinerat med byte av implantat samt en fettsugning hos Laser och Estetik.
  Personalen på kliniken har varit superproffsiga och tillmötesgående redan från 1:a besöket.
  Jag är jättenöjd med resultatet och jag kan verkligen rekommendera kliniken. För mig är det viktigt att känna förtroende för läkaren/kliniken och det gör man verkligen hos Er! Läs mer
  gillar detta
 • Lina U skrev om Nordiska Kliniken
  Otroligt bra klinik och personal- proffsigt, tryggt, och väldigt fräscha lokaler. Jag är väldigt nöjd med de behandlingar jag har gjort! Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Alexandra S skrev om Nordiska Kliniken
  Mycket nöjd med servicen och den trevliga personalen. Mycket vänliga och kompetenta läkare och sköterskor. Kände mig lyssnad på och trygg. Kan varmt rekommendera kliniken till vänner och anhöriga. Mvh Alexandra Sundholm Läs mer
  gillar detta
 • Gabriella R skrev om Nordiska Kliniken
  Gjorde en bröstförstoring och känner mig supernöjd med allt, både före, under och efter operation och resultatet är precis som förväntat. Läs mer
  gillar detta
 • Ulrika M
  Ulrika M skrev om Nordiska Kliniken
  Har gjort en bröstförstoring med Dr Patrik Höijer som kirurg och är verkligen enormt nöjd med resultatet som blev långt mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig! Professionellt, lugnt, metodiskt och snyggt är ord som sammanfattar min upplevelse hos Laser & Estetik i Stockholm. Härliga lokaler och en fantastisk personal.
  Stort tack Patrik, Josefin och övrig personal på L&E! Läs mer
  gillar detta
 • Keyla T skrev om Nordiska Kliniken
  Har gjort en LPG-kur på totalt 6ggr och jag är supernöjd med resultatet. Vänligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Pia K skrev om Nordiska Kliniken
  En mycket bra klinik som lyssnar och förstår vad man är ute efter. Jag gjorde ett bröstlyft som blev helt super bra, efter 1,5 år ser man inte några ärr alls.
  Har fortsatt gå till kliniken och då gjort ansiksbehandlingar och är otroligt nöjd med resultatet. Läs mer
  gillar detta
 • Diana R skrev om Nordiska Kliniken
  Har gjort en LPG-kur på totalt ca 11 ggr och har alltid fått ett professionellt och trevligt bemötande av personalen som känns genuint, vilket jag personligen fäster stor vikt vid när jag betalar för en tjänst. Väldigt fräscha lokaler också.
  Jag fick saklig information innan påbörjad behandling om vilka resultat man kan förvänta sig och hur dessa ska upprätthållas, vilket för min del inger förtroende.
  Fick ett jättebra resultat av kuren och rekommenderar denna klinik varmt!
  /Diana Läs mer
  gillar detta
 • Betty T skrev om Nordiska Kliniken
  Laser & Estetik har dem bästa ansiktsbehanlingarna. Josefine som jag går till är grym!. Dem som arbetar där är trevliga och väldigt kunniga. Läs mer
  gillar detta
 • Anna S skrev om Nordiska Kliniken
  All personal som jag träffade på var fantastiska. Supernöjd med resultatet! Läs mer
  gillar detta
 • Helen F skrev om Nordiska Kliniken
  Väldigt proffsig personal och fint bemötande. Är mkt nöjd med mina behandlingar jag gjort. Läs mer
  gillar detta
 • Isabelle W skrev om Nordiska Kliniken
  Har varit så fantastiskt nöjd med exakt allt. Underbart bemötande från personal, fantastiskt professionell kirurg, fräsch och snygg klinik och framför allt ett FANTASTISKT resultat. Hade inte kunnat vara mer nöjd!!! Läs mer
  gillar detta
 • Axel M
  Axel M skrev om Nordiska Kliniken
  Vilket härligt bemötande från personalen!
  Har varit på Laser & Estetik flera gånger nu och kommer definitivt att komma tillbaka! Läs mer
  gillar detta
 • Emelie G skrev om Nordiska Kliniken
  Jag gjorde en bröstförstoring och blev väldigt bra omhändertagen, otroligt bra service, personalen är fantastisk! Och fräscha lokaler.
  Om jag väljer att göra fler ingrepp i framtiden kommer jag utan att tveka vända mig till Mattias på Laser & Estetik i Sthlm. Läs mer
  gillar detta
 • Pia N skrev om Nordiska Kliniken
  Jag fick ett tryggt, personligt och proffessionellt mottagande och behandling. Den åtgärd jag sökte var fettsugning av mage. Då jag är lite till åren fick jag tydliga besked om förväntat resultat. Vi diskuterade även risker som ingreppet kan innebära. Operationen utfördes med bra resultat och utan efterföljande komplikationer. Man är mycket mån om att följa upp behandlingen och resultatet. Läs mer
  gillar detta
 • Roya B skrev om Nordiska Kliniken
  Bra service och bemötande. Dock lite svårt att hitta bra tider. Läs mer
  gillar detta
 • Maria L skrev om Nordiska Kliniken
  Trevlig och mycket kunnig personal. Jag är jätte nöjd??Maria Läs mer
  gillar detta
 • Zandra M
  Zandra M skrev om Nordiska Kliniken
  Professionellt men varmt och personligt bemötande. Lyhörd personal, lyfte realistiska förväntningar och gav resultat bättre än vad jag vågat hoppats på! Jag var så rädd innan och nu är jag väldigt tacksam. Rekommenderar varmt! Läs mer
  gillar detta
 • Anna Maria T skrev om Nordiska Kliniken
  Jag brukar gå till Danielle Fah och göra diverse fillers och har aldrig gått därifrån missnöjd. Det är service och expertis av en helt annat klass. Jag kunde inte vara nöjdare. Jag har flera vänner som jag har rekommenderat att gå till henne och de känner precis likadant. Jag har även gjort LPG-behandlingar på Laser & Estetik och har alltid blivit bemött på ett helt fantastiskt sätt. Tjejerna är alltid jätteglada och trevliga och superproffsiga. Rekommenderar Laser & Estetik starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Caroline G skrev om Nordiska Kliniken
  Jag behandlades med botox och är lika nöjd som vanligt efter besök hos Danielle Fa. Proffsigt bemötande från det att man kliver in genom dörrens tills dess att man kliver ut.
  Det är därför jag kommer tillbaka! Läs mer
  gillar detta
 • Tove F skrev om Nordiska Kliniken
  Superklinik med superpersonal! Kirurgen tillgänglig alla dagar i veckan & snabb på att svara på alla frågor jag hade efter min bröstoperation. En stor eloge till dr. Patrik Höijer! Läs mer
  gillar detta
 • Kerstin E skrev om Nordiska Kliniken
  Jag har gjort LPG för ansiktet på Laser & Estetik under ett halvårs tid. Jag har fått ett mycket varmt och personligt och på samma gång professionellt bemötande av den hudterapeut jag besökt. Jag har största förtroende för henne! Jag kommer nu att fortsätta med en needlingbehandling som min hudterapeut har rekommenderat. Självklart väljer jag samma klinik då jag är mycket nöjd hitintills! Läs mer
  gillar detta
 • Louise L skrev om Nordiska Kliniken
  hårborttagning laser
  mkt bra bemötande, trevlig personal
  bra lokaler Läs mer
  gillar detta
 • Marit K skrev om Nordiska Kliniken
  Jätte gulliga tjejer,bjuder på sig själva och bra bemötande.Man känner sig alltid så välkommen.
  Laser behandling mot hårväxt i ansiktet,hela ben,bikini ,armar och rumpa,på benen och bikini blir det snabbare resultat ,tar längre tid att få bort i ansiktet och armar.  Mvh M.K Läs mer
  gillar detta
 • Kent B skrev om Nordiska Kliniken
  Hejsan!!
  Laser & Estetik är verkligen att rekommendera, trevligt bemötande direkt när man kommer in genom dörren, otroligt varm och trevlig personal.
  Tog behandling Botox/Azzalure och är enormt nöjd.
  Danielle Fa you are the best!!!!
  STORT TACK från en glad och nöjd kund!!!! Läs mer
  gillar detta
 • Linda S skrev om Nordiska Kliniken
  Jag har gjort smartlipo kärlekshandtag och bröstlyft vid olika tillfällen av olika läkare på Laser och Estetik.
  Man får det bästa bemötandet av all personal och kirurgerna är otroligt skickliga.
  Man känner sig aldrig som en i mängden, tvärtom! De är raka och tydliga och tar sig tid att svara på alla frågor som uppstår.
  Man känner att dom bryr sig och att man är i goda händer.

  Jag rekommenderar alltid Laser och Estetik till mina vänner. Läs mer
  gillar detta
 • Ann M skrev om Nordiska Kliniken
  Jag har fått två behandlingar med Smartlipo (Laserassisterad fettsugning), som jag är nöjd med.

  Peronalen på Laser & Estetik erbjuder absolut bästa servicen.

  Rekommenderar starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Marcus M skrev om Nordiska Kliniken
  Efter många års tränande fick jag aldrig bort de där sista fettdepåerna och då vände jag mig till Laser Estetik, som var de första som tog hit tekniken. Efter konsultationen kändes det tryggt så jag bestämde mig för att genomgå behandlingen. Kirurgen hade ett proffsigt bemötande, före, under och efter operationen. Efter operationen gick jag på några LPG behandlingar och sköterskan som utförde dem var alltid trevlig, glad och utförde sitt jobb exemplariskt. Läs mer
  gillar detta
 • Martin A skrev om Nordiska Kliniken
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Drottninggatan 33, 111 51 Stockholm
Kategorier