Nordiska Kliniken

Nordiska Kliniken

4.6 / 5 baserat på 79 omdömen
Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte.

Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss. Det som gör oss helt unika är vår goda patientservice. Hos oss blir du sedd och väl omhändertagen under hela behandlingen. Välkommen till oss!

Utmärkelser

Läs vad 79 kunder tycker om Nordiska Kliniken 2

 • MICHAELA A
  skrev om Nordiska Kliniken
  2021-04-23
  Spontant omdöme
  Nordiska kliniken är den absolut bästa kliniken man kan välja, jag opererade mig hos Patrik Höijer och jag är så otroligt nöjd med hans professionella bemötande och hjälpsamhet.

  Jag är även hemskt nöjd med sjuksköterskorna på uppvaknandet som är otroligt goa hjälpsamma. Man vill inte lämna uppvaknandet för att dem får en verkligen att känna sig omhändertagen.

  Jag kan inte annat än säga att jag älskar nordiska kliniken.

  Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2021-03-15
  Spontant omdöme
  Oprofessionellt bemötande och giriga.
  Gilla
 • 2021-02-04
  Spontant omdöme
  Jag opererade mig hos Nordiska kliniken efter rekommendation från min vän. Kunde INTE varit nöjdare! Marcus Ehrström opererade mig, ett riktigt proffs! Alla andra narkosläkare, sköterskor och alla andra inblandade har varit helt fantastiska! Så nöjd.
  Gilla
 • ANGELINA K
  skrev om Nordiska Kliniken
  2020-11-22
  Spontant omdöme
  En läkare har gjort bröstlyft som jag har fått stora mörka ärr och han sa att tiden hjälper mig . Men nu gick 5 år så vill jag reducera mina Ytliga bristningar av blodkärl på nordiska kliniken med IPL . Jag har bokat tid så hoppas jag få hjälp med detta.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2020-11-12
  Spontant omdöme
  Jag gick igen en bröst förstoring för ca 5 veckor sedan hos Patrik Höijer och kan inte beskriva med ord hur NÖJD jag är med resultatet😍, mina bröst är helt perfekta och är så tacksam att jag valde just Nordiska kliniken och Patrik som min kirurg, han är fantastisk, lugn & skicklig han vet precis vad han gör. Tusen tusen TACK Patrik kan verkligen varmt rekommendera han till alla!

  Tack till sjuksköterskorna som va så snälla och hjälpsamma innan och efter OP!

  Ni är bäst !! Kram
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2020-10-18
  Spontant omdöme
  Jag gjorde operation hos Hamid och de var ett otroligt professionellt bemötande med klara förväntningar. De blev bättre än jag någonsin trott. Ett extra stort plus till de underbara sjuksköterskorna som tog hand om mig så bra både innan och på uppvaknandet. Jag kan säga att jag varmt rekommenderar Hamid och Kliniken för hur professionella och hjälpsamma de är!

  Om jag gör något i framtiden så är de klart att jag kommer boka på nordiska kliniken !
  Gilla
 • 2020-10-16
  Spontant omdöme
  Vill rekommendera Nordiska Kliniken. Otroligt professionella från reception till läkare. Man känner sig väl omhändertagen. Operationsdagen var behaglig med sjuksköterskor som tar väl hand om dig innan och efter.
  Gilla
 • 2020-09-30
  Spontant omdöme
  Absolut bästa kliniken jag opererats på. Proffsiga, fin mottagning och väldigt trevliga. Jag gjorde både mina bröst och en operation som heter buccal fat pad removal. Både operationerna har förändrat mitt liv till det bättre. Tillsammans med Matias (som gjorde mina bröst) och tillsammans med Hamid (buccal fat pad removal) så kom vi tillsammans fram till vad som är bäst för mig. Dom va lätta att få tag i och va alltid trevliga att ha att göra med.
  Allt kring upplevelsen på Nordiska kliniken va så bra. Från konsultation till operations dagen till uppvaknandet och självklart tiden efter. Något som är väldigt speciellt med denna klinik är att dom tar in en på den avtalade operations tiden. Det betyder otroligt mycket när man fastat. Det är faktiskt enda kliniken jag varit på där man slipper vänta. Hela tiden har man någon vid sin sida så man slipper känna sig nervös eller lämnad. Kan även lägga till att uppvaket efter operationen och va fantastisk. Efter ett tag får man även en magisk måltid.
  Gilla
 • FREJA R
  skrev om Nordiska Kliniken
  2020-09-10
  Spontant omdöme
  Världens bästa klinik!
  Jag har opererat mig hos Mattias tre gånger och är lika nöjd efter varje gång.
  Allt med nordiska känns bra och tryggt från konsultationen till uppvaket. Personalen är fantastiskt och finns alltid till hjälp för frågor och funderingar.
  Mattias är proffsig och lyssnar alltid på det man önskar.
  Jag har rekommenderat flera kompisar att gå dit och kommer fortsätta med det, den bästa kliniken i Sverige!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2020-08-11
  Spontant omdöme
  Är super nöjd efter min operation! Mattias är en grym läkare och hade såna underbara sköterskor! Jätte trevligt uppvaknande och fikat efter var väldigt fint och gott😊
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2020-03-28
  Insamlad av företaget
  Superbra bemötande och ompysslande på uppvaket. Snabba svar jämt när man undrar något. Kände mig i mycket trygga händer!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2020-03-26
  Insamlad av företaget
  Har opererats tre gånger på nordiska och har en fjärde operation inplanerad.
  Fantastisk personal och fantastiskt bemötande ❤️ Gulliga sköterskor, snabb respons när man behöver hjälp, bra eftervård och såklart professionella kirurger (heja Patrik)
  Kunde inte varit mer nöjd med kliniken!
  Gilla
 • 2020-01-16
  Spontant omdöme
  Opererades nyligen av Patrik Höijer (rumplyft) och är jätte nöjd! Han hade även en operationssjuksköterska, anna, som var helt fantastiskt. Patrik var väldigt lugn och professionell. Återkopplingen via telefon och mejl med honom, sjuksköterskorna och receptionen har varit i toppklass!

  Bra och fin klinik med personal som är genuint intresserade av dig som patient. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • 2020-01-09
  Spontant omdöme
  Opererades första gången 2017, fick igenom korr utan bekymmer och opereras nu igen 2020. Otroligt nöjd med både Patrik som kirurg och övriga på kliniken. Helt fantastiskt bemötande och man känner sig i jättetrygga händer!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-11-30
  Insamlad av företaget
  Jag genomgick en operation för behandling av gynekomasti och och fettsugning av höft. Redan vid första besöket och konsultation så upplevde jag Nordiska Kliniken som seriös och professionell. Jag kände mig avslappnad och lugn direkt.

  Vid konsultationen, några månader innan min operation fick jag råd. Jag diskuterade mina förväntningar och önskemål och fick information om vad som kan göras för att kunna hjälpa just mig.
  Hela samtalet handlade om mina behov och mina önskemål och jag kände verkligen att jag fick de svar jag behövde.

  Efter konsultationen hade jag några frågor. Jag ringde till kliniken flera gånger och fick alltid snabba svar. Personalen var noga med att informera mig om vad jag behövde tänka på och vad jag kunde förvänta på operationsdagen. När dagen väl kom så visste jag vad som skulle hända, vilket gjorde att jag inte alls var nervös eller rädd på något vis.

  Operationsdagen gick otroligt smidigt. Jag behövde inte vänta länge och personalen var så trevliga och välkomnande.

  Jag träffade min läkare Marcus Ehrström som tog bilder, berättade återigen vad som skulle göras och han gav mig tillfälle att ställa frågor och uttrycka eventuella funderingar. Därefter gick inte längre än 15 minuter innan jag var klar och redo för operationen. Mitt nästa minne var att jag låg på uppvaket, klar och opererad. Sjuksköterskan som tog hand om mig hälsade och frågade om jag hade några allergier. Jag fick en härlig frukost och fick vänta tills jag kände mig redo att gå.

  Jag är så oerhört nöd min upplevelse på kliniken. Bemötande och behandlingen! Nu under läkningen är jag tacksam att jag valde nordiska kliniken. Jag känner mig trygg och vet att jag kommer få det stöd jag behöver om någonting skulle dyka upp.

  Avslutningsvis så vill jag säga att jag är också väldigt tacksam för bemötandet jag fick av läkaren Marcus Ehrström. Han var otroligt professional, rolig och gjorde att jag kände ingen oro inför operationen. Han var ärlig och uppriktig och jag kände att mitt beslut var rätt. Man märker tydligt att han brinner för sitt arbete och att han är kompetent och expert på sitt område. Jag skulle starkt rekommendera honom för andra. En riktig proffs!

  Skulle någon befinna sig i en liknande situation och har en sådan komplex eller vill göra ett ingrepp, skulle jag utan tveka rekommendera nordiska kliniken.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-11-27
  Spontant omdöme
  Har opererats här men också gjort laserbehandling för hårborttagning för flera år sedan. Jag tycker att dem på NK är helt fantasktiska, bra service, de svarar snabbt på mail, nogranna och trevliga. Även nöjd med kirurgernas bemötande och kunskap. Jag hade gjort research i 10 års tid innan jag bestämde mig för min operstion. Skulle aldrig välja någon annan klinik.
  Gilla
 • Linn K
  skrev om Nordiska Kliniken
  2019-10-28
  Spontant omdöme
  Tråkigt att behöva skriva detta men det känns rätt att vara ärlig och rädda blivande kunder från felbehandling. Gjorde tear trough hos en plastikkirurg som ej hade kompetens. Jag blev deformerad, som små bubblor under ena ögat. Därefter kraftig infektion vilket innebar att jag fick stanna hemma en hel vecka med extrem ångest. Plastikkirurgen vägrade erkänna att han gjort fel. Fick dock pengar tillbaka vilket var det minsta jag kunde begära.
  Gilla
 • 2019-10-12
  Spontant omdöme
  Superproffsiga och superbra på alla sätt👌👌👌
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-09-19
  Spontant omdöme
  Helt fantastiska från början till slut! Allt från hur dom tar hand om eventuell oro inför operation till proffsig läkare och fin personal efter uppvak. Av mig får dom 6 av 5 stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ STORT TACK magiska Mattias Elmér med team ♥️
  Gilla
 • 2019-05-30
  Spontant omdöme
  Bäst , och trevligast . Otroligt kunniga alltid
  Kan varmt rekomendera mattias
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-05-18
  Insamlad av företaget
  Tack Nordiska Kliniken för ert fina bemötande och omhändertagande från dag 1. Ett extra stort tack till kirurgen Patrik Höijer som fick mig att känna mig trygg när jag hade så många frågor inför min operation. Resultatet blev över min förväntan och är så himla nöjd! Kan varmt rekommendera er till andra som letar efter en seriös klinik. Jag ser fram emot att besöka er fler gånger i framtiden.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-05-14
  Spontant omdöme
  Blev mycket väl omhändertagen.
  Stort tack till Magnus K och övrig personal. Kan rekommenderas varmt.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-04-07
  Spontant omdöme
  Hej, har varit på konsultation gällande bröstförstorning hos Nordiska Kliniken.
  De kommer 15 min för sent.
  Jag undrade om jag behöver bröstlyft -fick svar nej.
  Fick bilder efter konsultationen i receptionen att fundera på hur bröst kommer att se ut efter operationen.
  När tittade hemma på bilderna tillsammans med min man blev helt besviken och blev rekomenderat att slänga bilder och glöma om den klinik.
  Därefter har bokat 2 konultationer till på två olika kliniker och fick veta att jag måste göra bröslyft om jag vill ha fint resultatet- och inte få häng i nedre delen av bröst.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-03-23
  Spontant omdöme
  Har gjort 2 bröstoperationer på Nordiska Kliniken hos bästa Patrik Höijer, där en av operationerna var en korrigering. Var så nervös inför mitt första återbesök då jag upplevde att mina fickor hade töjt ut sig, men det hade jag definitivt inte behövt att vara! Patrik var väldigt tillmötesgående och förstående och sa att han skulle absolut fixa till det om jag ville det. Beslöt mig senare även för att byta ut till nya implantat i samband med korrigeringen, vilket inte heller var några som helst bekymmer med.
  Har fått jättefint resultat och ärren är väldigt små och syns knappt, Patrik är verkligen en toppen kirurg!

  Vill även nämna narkosläkaren Ove som också är helt fantastisk! Var så nervös inför narkosen, men efter att ha fått prata med Ove så försvann all nervositet!

  Bemötandet av resten av personalen har också varit helt fantastiskt, både på plats, telefon och via mejl!
  Finns en sån härlig atmosfär på kliniken, så man knappt vill åka hem därifrån!

  Kan varmt rekommendera Nordiska kliniken till alla!
  Gilla
 • Veronica V
  skrev om Nordiska Kliniken
  2019-02-06
  Spontant omdöme
  Fantastiskt bemötande både före och efter operation. Gjorde en bröstförstoring i september och ska nu boka tid för ännu en operation hos Nordiska och Mattias. Aldrig att jag skulle välja en annan klinik, ni har mitt fulla förtroende!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-01-31
  Spontant omdöme
  Första besöket, fantastiskt bemötande. Denise rekommenderas varmt; proffsig, kunnig och trevlig.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2019-01-12
  Spontant omdöme
  Jag vill tacka sjuksköterskan Silvia Galaz som tog hand om mig på första återbesöket. Jag kände mig orolig och rädd när hon skulle ta bort bandaget, men tack vare hennes professionella bemötande och omhändertagande så vart jag lugn och besöket gick hur bra som helst. Hon är en jättefin och fantastisk människa och jag är tacksam över att hon tog hand om mig.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2018-11-20
  Spontant omdöme
  Jag kan rekommendera Dr. Natghian och Nordiska Kliniken! Jag fick botox nyligen och är väldigt nöjd med behandlingen och resultatet. Dr. Natghian är mycket duktig och professionell.
  Gilla
 • Isabelle H
  skrev om Nordiska Kliniken
  2018-11-16
  Verifierad kundrelation
  Bemötandet är katastrof. 7 personer i receptionen och inte ett enda hej.
  Hudvårdsterapeuten som jag bokat tid med tuggade tuggummi hela konsultationen som mer handlade om hennes ögonlocksoperation än min hud.
  Dessutom hade jag understruckit att jag ville boka BÅDE konsultation och behandling direkt efter varandra vid bokningen men det hade de visst missat. Så det blev 10 minuter med tuggummi tjejen och ingen behandling för mig. Super oseriöst och supersuperdåligt. Och inte heller bad någon om ursäkt för detta eller reagerade ens på att jag aldrig mer skulle komma tillbaka dit.
  Enda stället jag varit på som dessutom ber om en recension på Reco INNAN behandlingen är utförd. Så varsegod Nordiska kliniken. Sänker ni 5kr till barncancerfonden även när ni får dåligt betyg?
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2018-03-09
  Insamlad av företaget
  Opererade mig på Nordiska Kliniken nyligen. Kände mig trygg och proffsigt omhändertagen från början till slut av allt från reception, sjuksköterskor, narkosläkare och kirurg! Kan varmt rekommendera kliniken.
  Gilla
 • Tim S
  skrev om Nordiska Kliniken
  2018-03-01
  Verifierad kundrelation
  Jag hade tid bokad för fettsugning men läste om tjej som fått stora komplikationer efter fettsugning av kirurgen på Nordiska Kliniken som jag hade tid bokad hos. Med anledning av detta hörde jag av mig till Nordiska Kliniken för att fråga om försäkring osv om det blir fel orsakade av kirurgen. Jag fick kontakt med en tjej som lät väldigt nonchalant och svarade kryptiskt på mina frågor. Hon sa ungefär att "vår målsättning är att alla patienter ska bli nöjda och kroppen reagerar olika" och ville inte alls svara på vad de hade för ansvar om kirurgen gjorde något fel.

  Historien jag hörde om den tidigare patient i kombination med det här tråkiga bemötandet gjorde att jag sökte mig till en annan klinik.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2018-01-11
  Spontant omdöme
  Opererade mig för gynekomasti hos dr. Patrik Höijer.

  Ville skriva denna recension 6 månader efter operation, men måste bara hylla NK redan efter 3 månader.

  Bemötandet:
  Helt fantastiskt redan från första samtalet. Personligen föredrar jag att gå rakt på sak, vilket dr. Höijer anpassade sig till under konsultationen. Har också en stark känsla av att han lika gärna hade kunna varit tålmodig och empatisk. Känns som att NK anpassar sig till sina kunder helt enkelt.

  Förberedelse:
  Det kändes som man skulle besöka en spaanläggning. Allt är fräscht och stilrent. Väntrummet hade högtalare som spelade lugnande musik och sköterskan som kom med medicinen inför operation var hur trevlig och varm som helst. Nerverna dämpades helt klart av miljön.

  Operationen:
  Narkosläkaren dr. Kim Jarnald var för bra för att vara sann. Lyhört och pedagogiskt förklarade han processen innan han dirigerade vad jag skulle göra.

  Efter operationen:
  Vaknade med en del smärta, men sköterskan var där för att hälsa så fort jag öppnade ögonen och ökade min morfindos efter behov. Hon bjöd på fantastiskt god fika, som dessutom var anpassad till min allergi.

  Resultat:
  Mycket bättre än förväntat. Min partner hade kollat på nätet efter en bra plastikkirurg innan hon fann dr. Höijer, och jag är så glad att hon hittade honom. Han är sannerligen en konstnär, och det skulle inte förvåna mig om han skulpterade på fritiden. Jag trodde att det skulle behövas ytterligare ingrepp, då man får läsa om så många misslyckade operationer, men det kommer absolut inte att behövas.

  Till Nordiska Kliniken:
  Jag är evigt tacksam för att ni gett mig ett nytt liv. Jag är inte förmögen, men priset som jag betalade hade jag med enkelhet kunnat dubbla om jag visste att jag skulle få det här resultatet.

  Tveka absolut inte att boka in dig med Nordiska Kliniken. Stryk ALLA andra kliniker från din lista omgående.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-06-22
  Insamlad av företaget
  Vill ge det allra högsta betyg som finns till Nordiska Kliniken och fick jag ge dem 1000 stjärnor i betyg så skulle jag göra det, men jag får nöja mig med att ge det högsta betyg som går, nämligen 5 av 5 möjliga!
  Redan bemötandet både i telefon och när man kommer till kliniken är så varmt, omtänksamt, professionellt och man känner sig verkligen omhändertagen på allra bästa sätt från start. Man blir väl informerad inför de olika behandlingar som finns och man får svar på alla frågor man än kan tänkas ha. För att sedan inte tala om deras fantastiskt duktiga kirurger all välutbildad personal som arbetar på kliniken. Det verkar som att Nordiska Kliniken haft turen att få de allra bästa i branschen att arbeta hos just dem!
  Min favorit-kirurg är Dr Mattias Elmér (speicalist i plastikkirurgi) som gjort två lyckade operationer på mig. Dels fettsugning av mage, rygg med transplantation av fettet till rumpan och dels fettsugning av knä och lår.
  Dr Elmér är så proffsig, noggrann och lyhörd och båda op har gått mycket smärtfritt och blivit så lyckade resultat!
  Många av mina väninnor vill nu göra liknande operationer för jag går runt som en "levande reklampelare" över hur himla bra det kan bli! Jag är så tacksam över att ha funnit Nordiska Kliniken (som jag själv fick mig rekommenderad en gång) där ett trevligt bemötande av patienten är lika värdefullt som ett lyckat resultat.
  Tusen tusen TACK för till alla ni underbara som arbetar i receptionen, med Karin Oldbring i spetsen, alla superproffsiga läkare och kirurger, de fina sjukskötarna/sköterskorna och även underbara skönhetsexperter som t ex Danielle Fa som är den proffsigaste i hela Sverige på botox, restylane etc. Jag får så många komplimanger för mitt utseende nu för tiden och det är mycket tack vare er på Nordiska Kliniken!
  Kramar från en supernöjd och lycklig patient
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-04-18
  Insamlad av företaget
  Jag kunde inte ha varit mer nöjd med Nordiska Kliniken! Ett stort tack till all personal för ett varmt och proffesionellt bemötande från första början och för ett fantastiskt omhändertagande före- under- och efter min operation. Ni bryr er verkligen om era kunder och jag har känt mig så trygg hos er!

  Jag rekommenderar varmt Nordiska Kliniken!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-04-12
  Insamlad av företaget
  Så himla nöjd med resultatet av min bukplastik, toppen service verkligen. Man kände sig väldigt omhändertagen hela dagen, stort eloge till nattpersonalen också som var så hjälpsamma och proffesionella under natten som jag sov över. Superglad att jag valde Nordiska Kliniken!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-03-30
  Insamlad av företaget
  Jag är supernöjd med kliniken och bemötandet!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-03-30
  Insamlad av företaget
  Toppen klinik, otrolig service och väldigt nöjd med min operation. Rekommenderas starkt
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-03-13
  Spontant omdöme
  Jag är supernöjd. Mycket bra bemötande och man kände sej verkligen omhändertagen.
  Jag gjorde ett halslyft med lokalbedövning och är så här 4 veckor efter operationen riktigt nöjd med resultatet.
  Operationen utfördes av Mattias Elmér.
  / Lasse
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2017-02-05
  Spontant omdöme
  Professionellt bemötande och supertrevlig personal. Fick jättefint resultat av operationen.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2016-09-07
  Insamlad av företaget
  Jag kände mig trygg både under operationen och 10 dagar efter operationen för all uppvaktningen
  Men efteråt fick jag altid olika rekommendationer av olika sköterskor på mina frågor .
  Och tyvärr gjorde det mig lite otrygg i att vända mig till kliniken och blev tvungen ta kontakt med Mattias
  Det jag önskar är att alla sköterskorna går igenom frågorna med läkarna så det alltid blir samma svar på samma frågor.

  Vänliga hälsningar, Aysel Agnig
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2016-09-07
  Insamlad av företaget
  Riktigt trevligt bemötande och även fast jag vart försenad så kände jag mig väl omhändertagen. Super bra service och god fika efter Op. Svarar snabbt på mail.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2016-09-07
  Insamlad av företaget
  Toppen på alla sätt! Är så nöjd med min bröstförstoring. En liten grej att påpeka dock är att det hade vart ännu bättre om man fått ett tel samtal efter op där någon bara hörde sig för hur det gick med smärtan osv. Det kan jag tycka att jag saknade. Annars allt toppen!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2016-03-10
  Insamlad av företaget
  En klinik som man kände sig så trygg på, fick fint resultat och dom är lätt tillgängliga när man undrar över något.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2016-03-02
  Insamlad av företaget
  Mycket bra klinik. Bra läkare, bra resultat efter operation och bra bemötande i övrigt. Kände mig trygg och nöjd med allt!
  Gilla
 • Lena F
  skrev om Nordiska Kliniken
  2016-02-06
  Spontant omdöme
  Bokade en konsultation för min dotter för borttagande av många vårtor på båda händerna och en fot med laser. Ringde dit och den jag pratade med sa att konsultationen var gratis, ingenting om att den var gratis om man valde att behandla och att göra det direkt efter konsultationen.
  Överläkaren var oerhört dramatisk och fick min dotter att känna sig som om hon var spetälsk. När han sen var klar så sa han:"jaha vill du sätta igång då?
  Hon blev helt överrumplad och vi frågade vad det kostar. Då svarade han 5000! För en tå!!!!!!!!
  Vi sa nej tack och lämnade rummet.
  I receptionen satt en tjej som sa att vi måste betala och att vi borde veta det för att det står på hemsidan. Jag förklarade att jag fått annan info på telefon men hon var ytterst snorkig och sa att det inte var möjligt.
  Jag beslutade att betala 350 kr för ingenting och dåligt bemötande så vi kunde gå.
  Nu får dottern hjälp på Gamla stans laserklinik där de behandlar alla vårtor varje gång och där slutsumman kommer hamna på mellan 5-6000 kr för ALLA vårtor. De är seriösa, duktiga och trevliga!
  Hej Lena, Tråkigt att du känner dig missnöjd med din vistelse hos oss, denna typ av upplevelse är nämligen ovanlig för oss. En läkarkonsultation innefattas i regel oftast alltid av en kostnad, oavsett vilken vårdgivare/klinik man väljer. Vi är tydliga med denna information både skriftligt på vår hemsida, samt muntligt vid telefonsamtal med vår reception. Vi beklagar dock om informationen på något sätt inte kom fram till dig. Vad gäller själva behandlingen så skiljer sig metod, behandlingsutrustning samt vårdgivarens utbildning och erfarenhet, från klinik till klinik. Detta återspeglas ofta i priset. Vi strävar efter att vara prismässigt konkurrenskraftiga, men ibland kan ett till synes högre pris ge mer för pengarna i form av en bättre utförd behandling, men som i slutändan ger mer tillfredsställelse för alla. Hoppas att ni är nöjda med resultatet av er behandling. Nordiska Kliniken
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2015-02-03
  Spontant omdöme
  Jag fick ett väldigt bra bemötande. Jag gjorde en ögonlocksoperation.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2015-02-03
  Spontant omdöme
  Proffsig klinik, otroligt trevlig personal och kirurger. Har känt mig väl omhändertaganden från det jag klev in genom dörren. Rekommenderar Laser och Estetik! Har inget negativt att komma med alls.
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2015-01-14
  Spontant omdöme
  Har gjort bröstförstoring och bröstlyft. Allting har varit över förväntan, både vad det gäller bemötande och resultat. Är otroligt nöjd med kliniken och dess personal. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om Nordiska Kliniken
  2014-12-30
  Spontant omdöme
  Kliniken skapar en nära kontakt med patienten (kunden), snabbt svar och sätter patienten i fokus. En skön miljö där man känner sig lugn och alla är väldigt omhändertagande. Oavsett vad så ställer de upp
  Gilla
 • Jessica A
  skrev om Nordiska Kliniken
  2014-12-05
  Spontant omdöme
  Proffesionellt och trevligt bemötande. Jag har fullt förtroende för all personal som alltid ser till mitt bästa.
  Gilla