Nordiska Kliniken

www.nordiskakliniken.se
  • BadgeSevenYears
4.6
Boka tid Ring 08-411 76 76 Dela

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av estetiska behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Du hittar vår plastikkirurgiska avdelning samt avdelning för hudvård-, hudläkare-,...

203 omdömen om Nordiska Kliniken

Sedan starten hos Reco 2014

Khalid Heshmat Saad M
Skrev om Nordiska Kliniken

Dr. Marcus Ehrström Thank you for the great results that my wife has experienced after the liposuction (belly and double chin). She is truly happy with the results and she felt in good hands during checkup, surgery and at the 6 month checkup. A very professional and experienced surgeon and kind person.

Svar från Nordiska Kliniken

Hi Khalid, Thank you for your review, it makes us happy to read. All the best, Nordiska Kliniken

Lilli Cajsa Elise W
Skrev om Nordiska Kliniken

Kände mig trygg genom hela processen. Fantastisk personal!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lilli, Tack för ditt omdöme, vi uppskattar dina ord! Varmt välkommen åter.

Angelique Elisabet Desiré S

Gjorde en bukplastik och bröstlyft på Nordiska Kliniken den 7/5 och från start (konsultation, mail/telefonkontakr) till utskrivning har jag bara gott att säga om exakt varje människa på den kliniken! Så omtänksamma, empatiska och fantastiska människor. Verkligen rätta personerna på rätt ställe. Min kirurg Patrik är otroligt skicklig och jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan. Fick mig att känna mig sedd, hörd och svarade på exakt alla mina frågor och på en nivå så man förstår. Nej jag skulle aldrig välja någon annan klinik efter detta besök!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Angelique, Tack för att du tagit dig tiden till att lämna detta fina omdöme, det gör oss glada! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök. Vänligen, Nordiska Kliniken

Malin Karin Maria S
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastiskt bemötande från alla på Nordiska Kliniken från konsultation till operation! Marcus gjorde att proffsigt arbete! Jag är jättenöjd och rekommenderar varmt.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Malin, Tack för att du tagit dig tiden till att lämna en recension om oss, det gläder oss att ta del av. Varmt välkommen åter!

Elisabeth S
Skrev om Nordiska Kliniken

Har opererats av dr Halle på Nordiska kliniken . Har känt mig trygg under hela förloppet och eftervården. Kunnig och bra personal och bra resultat. Rekommenderar Nordiska kliniken.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Elisabeth, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss att ta del utav. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid eventuella framtida besök!

Madelene S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jättefint bemötande! Allt från konsultation till uppvaket efter operationen. På konsultationen kände jag att läkaren lyssnade in mina önskemål. Jättefint möte i operationssalen. Kände mig helt trygg i deras händer. På uppvaket var det fin personal med härlig energi som verkligen passade upp på en. Har bara bra saker att säga!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Madelene, Så härligt att höra att du känt dig så trygg och väl omhändertagen! Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss att du är nöjd med hela upplevelsen. Vi önskar dig varmt välkommen åter!

Rima A
Skrev om Nordiska Kliniken

Välj helt klart denna klinik! Otroligt fantastisk personal och då menar jag ALLA! De i receptionen, operationssalen och uppvaket. Patrik Höjjer hörni… jag säger bara Patrik Höjjer. Wow vilken kunskap mannen sitter med och jag fick mina bröst så som jag ville ha de. Han berättade självklart vad som passade min kropp bäst och vad som är mest ergonomiskt. Jag ville inte ha mina bröst så stora och det lyssnade han på. Jag fick se i förväg hur mina bröst skulle se ut på ett ungefär och det är nästan exakt så de ser ut idag 5...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rima! Tack för ditt omdöme, det är väldigt uppskattat att du delar med dig av hela din upplevelse. Vi är glada att allt har känts tryggt och att du är nöjd med resultatet! Vi önskar dig varmt välkommen åter!

Sara Elise L
Skrev om Nordiska Kliniken

Kan bara säga WOW! Valde Martin Halle som kirurg och kunde inte gjort ett bättre val. Så himla nöjd! Alla jag träffade på Nordiska var riktiga stjärnor! Man blev behandlad som en prinsessa och det kändes väldigt tryggt och proffsigt hela vägen. Fullpott i betyg!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Sara, Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du känner dig nöjd och trygg med din upplevelse hos oss. Det uppskattas verkligen att du delar med dig!

Kristina Kirsi P
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag har haft förmånen att bli behandlad av en exceptionell kirurg, Martin Halle, vars professionalism, detaljsinne och erfarenhet överträffar alla förväntningar. Med en imponerande precision och en enastående känsla för patientens behov - och bästa resultat. Dr. Halles kirurgiska förmåga kombinerat med analytisk perception och lyhördhet, gör att jag ger mina allra bästa rekommendationer. En extraordinär expert inom sin profession.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Kristina, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss att ta del utav det. Vi ser till att dina ord når Martin och resterande teamet och hälsar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Victoria B
Skrev om Nordiska Kliniken

10/10 till Nordiska Kliniken för andra gången på olika behandlingar! Jag har valt samma proffsige kirurg Patrik Höijer! Genuint hjärtligt stor tack till all personal, receptionister, alla sjuksköterskor, undersköterskor, inte minst Carina, Natalia, Anastasia, Simone, stort hjärtligt tack till narkos läkaren Ove som är så proffsig, lyhörd och betryggande! Patrik Höijer tack att du finns , så skicklig , proffsig, lyhörd, vänlig och trevlig, och än en gång tusen tack till hela Nordiska kliniken! Man är så väl bemött och så väl omhändertagen på Nordiska Kliniken!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Victoria, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och att du känner dig väl omhändertagen hos oss. Vi ska självklart framföra dina fina ord till alla i teamet. Varmt tack för ditt förtroende och välkommen åter!

Karin E
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är så otroligt nöjd med mina operationer på NK! Jag har gjort bröstlyft hos Patrik Höijer och ansiktslyft hos Marcus Ehrström. Kan ge mina varmaste rekommendationer! De har varit fantastiska från konsultation, genom utförande och under eftervård! Kunniga, erfarna och inlyssnande kirurger båda två! Jag var orolig att bli sövd men narkospersonalen var så kompetent och lokalerna av hög kvalitet. Det kändes otroligt tryggt! Eftervården var också 10/10. Sköterskorna har varit genomgående superbra och trevliga och NK svarar...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Karin, Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du har känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela din resa hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Emma K
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag vill bara skicka ett stort och genuint tack till er alla på Nordiska Kliniken! Redan från att jag klev in i receptionen kände jag mig så välkommen och trygg. Alla ni sjuksköterskor var helt underbara – så omtänksamma och proffsiga, och ni fick mig att slappna av direkt. Ett extra tack till Martin Halle för ditt fantastiska jobb och din skicklighet – jag kunde inte ha känt mig i tryggare händer. Jag säger bara WOW till er allihop – och ännu mer WOW till resultatet! Jag är så glad och tacksam. Ni är bäst! 10/10 ⭐️

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Emma, Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen och är nöjd med resultatet. Vi ska självklart framföra dina ord till Martin Halle och teamet. Stort tack och varmt välkommen åter!

Kajsa-Britt Celina I
Skrev om Nordiska Kliniken

Professionella och omhändertagande! Kunnig personal som är mån om sina klienter från första mötet till sista träffen. Kan varmt rekommendera Nordiska Kliniken. Tacksam att jag valde göra min op hos er❤️

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Kajsa-Britt, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss att ta del utav. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Ann-christine H
Skrev om Nordiska Kliniken

Trygghet, omtänksamhet, professionellt. Gjorde en buk plastik. Är jättenöjd med hur jag blev behandlad och hur hela upplevelsen var.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Ann-Christine, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss att ta del utav! Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Khkola S
Skrev om Nordiska Kliniken

Bästa upplevelsen jag har aldrig känt mig så tryggt tidigare under nån behandling , rekommenderar verkligen nordisk klinik för er alla som är sugen på behandling.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Khkola, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och att du är nöjd med din behandling hos oss. Varmt välkommen åter!

Berivan T
Skrev om Nordiska Kliniken

Så fint bemötande av all personal på Nordiska kliniken. Man kände sig sedd och omhändertagen så bästa vis!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Berivan, tack för din recension. Det är viktigt för oss att varje patient känner sig väl omhändertagen, så det gläder oss att du uppskattade bemötandet. Varmt välkommen tillbaka!

Liselotte W
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag rekommenderar Nordiska Kliniken starkt .

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Liselotte, Tack för ditt lämnade omdöme, vi önskar dig varmt välkommen åter!

Mia D
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är otroligt nöjd med Dr. Said och all övrig personal på Nordiska Kliniken. Bemötandet har varit fantastiskt från start, och jag har känt mig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Nu, bara en dag efter operationen, kan jag redan se att jag kommer att älska mina nya bröst. Jag är så tacksam för det fina resultatet och den professionella vården jag har fått!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Mia, tack för din fina recension! Det gläder oss att du känt dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Vi ser fram emot att följa din fortsatta läkningsresa och är så glada att du redan nu är nöjd med resultatet. Välkommen åter vid framtida besök!

Daniella A
Skrev om Nordiska Kliniken

Missnöjd med resultatet då man höjer framförallt lämnat ena bröstet längre/större än den andra, fastän vi pratat om att han lämnat den längre efter operationen och skulle göra en justering då det var extra hudflikar samt även att brösten var mer kantiga än runda på sidorna, men ändå så fixar han inte det och när jag nämner att det är så, så kunde inte han ta det och tycker jag ska betala igen för att åtgärda detta. Så oseriöst, sånt ska en bra kirurg se och fixa utan att man ens nämner det, det är en estetisk operation!...

SABRIN N och Afsaneh R gillar detta
Songül E
Skrev om Nordiska Kliniken

Implantat Byte + Bröstlyft och ögonlocks op hos bästa Martin Halle, så proffesionell, noggrann, lyhörd och ödmjuk kirurg. Jag gick på 5 olika konsultationer innan jag bestämde mig för Martin då kemin, trygghetskänslan och magkänslan kändes helt rätt med honom. Allt flöt på bra från att jag kom in på operations dagen tills jag åkte hem och jag kände mig lugn, trygg och omhändertagen av personalen. Mår bra efter operationen och resultatet återstår att se. Rekommenderar Martin Halle Starkt.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Songül, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss att ta del utav. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida eventuella besök. Vänligen, Nordiska Kliniken

Afsaneh R
Skrev om Nordiska Kliniken

Akta er och bli inte lurad av deras marknadsföring, som jag blev. Jag gjorde en bröstoperation som inte gav bra resultat, vilket kirurgen informerade mig om redan första dagen. Han gjorde om operationen, eftersom han då insåg att det var hans fel – både när det gällde bedömning och kirurgin. Efter den andra operationen blev det ännu värre. Nu står mina bröstvårtor ovanför min BH och syns tydligt genom mina kläder, vilket är mycket pinsamt. På semestern är det särskilt jobbigt när jag har bikini på mig, då bröstvårtorna...

Kimberly H
Skrev om Nordiska Kliniken

Kände mig trygg på denna klinik och kommer garanterat besöka dem igen!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Kimberly, Tack för ditt lämnade omdöme, vi uppskattar det och önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök. Vänligen, Nordiska Kliniken

Margaretha H
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag har bara gott att säga. Lokalerna är fräscha och personalen är trevliga. Alla har varit så underbara. Man känner sig mycket väl omhändertagen. Dr Marcus är en sympatisk och duktig läkare. Väntar nu på ett gott resultat av min ögonlocks operation.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Margaretha, Stort tack för dina fina ord och för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att du uppskattar våra fräscha lokaler och bemötandet från vår personal. Dr. Marcus och teamet strävar alltid efter att ge högsta kvalitet och trygghet, och det är fantastiskt att höra att du är nöjd hittills. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med resultatet av din ögonlocksoperation och ser fram emot att följa upp din resa. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar framöver! Varma hälsningar, Nordiska Kliniken

Cecilia E
Skrev om Nordiska Kliniken

Proffsigt, förtroendeingivande och omtänksamt - kunde inte önskat mig en bättre upplevelse (och vård givetvis.) Inte bara baserat på min erfarenhet: hörde andra, mer oroliga patienter än jag, bli otroligt väl omhändertagna runt mig. Resultatet blev så vitt jag kan bedöma nu, över all förväntan. Helnöjd.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Cecilia, Tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att läsa och önskar dig varmt välkommen åter vid eventuellt framtida besök.

Evelina M
Skrev om Nordiska Kliniken

Gjort en operation idag hos Patrik H och är så nöjd hittills. Vilken service dom har på nordiska kliniken! Alla har varit underbara. / Evelina

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Evelina, Tack för att du tagit dig tiden till att lämna ett omdöme, det gläder oss att ta del utav. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Lina E
Skrev om Nordiska Kliniken

Opererade mig hos Said. Väldigt professionell och kunnig. Fick en bra känsla redan vid konsultationen. Operation gick bra och personalen var omhändertagande och super trevliga. Stort tack Nordiska kliniken!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lina, Tack för din recension och att du tagit dig tiden till att lämna det. Vi önskar dig varmt välkommen åter för eventuella framtida besök.

Michaela W
Skrev om Nordiska Kliniken

Bästa kliniken. Otroligt bra bemötande från konsultation fram till utskrivning och återbesök. Jag har nu valt Nordiska för flera ingrepp och så även i framtiden om det blir något mer.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Michaela, Tack för ditt lämnade omdöme, det gör oss glada att ta del utav. Vi önskar dig varmt välkommen åter, Nordiska Kliniken

Per-Ola E
Skrev om Nordiska Kliniken

Opererade övre- och undre ögonlocken igår. Mitt problem var ett hudöverskott upptill som närmade sig ögonfransarna, och nedtill hängande hud och "hålighet" under ögat. Ett tillstånd som inte matchar min ålder, vid en jämförelse med jämngamla. Kirurg Marcus Ehrström är trygg och sympatisk och har ett solitt CV för uppgiften. Inställningen att eftersträva ett naturligt resultat och att inte göra för mycket passar mig bra. Mitt ansikte är som förväntat svullet, men en markant förbättring runt ögonen syns redan idag. Mycket...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Per-Ola, Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden till att skriva om din upplevelse hos oss. Det gläder oss att ta del utav och vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök. Vänligen, Nordiska Kliniken

Anna F
Skrev om Nordiska Kliniken

Blev fint bemött och mycket väl omhändertagen. Opererade brösten av Patrik Höjer, inte sett resultatet ännu men är säker på att det blivit bra.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anna, Tack för din lämnade recension, det gläder oss att ta del utav. Vänligen, Nordiska Kliniken

Melissa V
Skrev om Nordiska Kliniken

Gjorde en fettransplantation hos Dr Marcus Ehrström maj 2024. Konsultationen gick jättefort och jag upplevde det extremt stressigt. Genomgången innan operationen var ännu mer stressig och han var kortfattad. Ändå så verkade han så självsäker på vad vi gått igenom, han fick mig att tro det i alla fall. Vi gick igenom vart fettet tas ifrån och jag visade vilka områden jag ville lägga fettet, trots detta så injekterades fettet på områden utanför området som jag visade samt injekterades det för mycket fett på vissa ställen...

Helena L
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastisk personal, så proffsiga och omhändertagande. Känt mig trygg under hela processen, dvs. från inskrivning till operation och eftervård. Genomgick bröstlyft och armplastik. Rekommenderar starkt denna klinik :) 5/5 stjärnor. /Helena

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Helena, Tack för ditt omdöme, vi hälsar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Eva-lotta H
Skrev om Nordiska Kliniken

Bra bemötande från all personal. Man känner sig väl omhändertagen . Mycket nöjd med min bukplastik.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Eva-Lotta, Tack för ditt lämnade omdöme, det gläder oss! Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Liv Erika H
Skrev om Nordiska Kliniken

Fantastiskt tillmötesgående och professionellt bemötande från all personal. Från receptionist, sjuksköterska, narkosläkare och kirurg! Jag känner mig så trygg och omhändertagen på Nordiska Kliniken.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Liv, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att höra. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Rasmus S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag genomgick en bukplastik hos Pehr Sommar på Nordiska Kliniken och är väldigt imponerad av både hans expertis och bemötande. Han lyssnade noggrant på mina önskemål och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Personalen på kliniken var mycket omtänksam och professionell, de var uppmärksamma på mina behov och såg till att jag alltid hade det bra. Jag fick tydlig och omfattande information och blev väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera dem!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rasmus, Tack för din recension, det gläder oss att läsa om din upplevelse hos oss. Vi tackar och hälsar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Siri G
Skrev om Nordiska Kliniken

Opererade brösten, hade Patrik Höijer som kirurg. Överlag nöjd, det gick väldigt smidigt och fick fint bemötande och omhändertagande av personalen. Upplevde kirurgen som stressad, känslan att det skulle gå snabbt men han lyssnade på mina önskemål. Svårt att säga hur slutresultatet blir då det är väldigt svullet och hårt, men litar på processen och är inte orolig.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Siri, Tack för ditt lämnade omdöme, vi tackar så varmt för att du tagit dig tiden till att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök och vill påminna om att du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor som dyker upp under din läkningsprocess.

Lilian A
Skrev om Nordiska Kliniken

Toppen toppen toppen! Otroligt proffsig och kul upplevelse! Said Saidian är en grym kirurg som verkligen lyssnar på på ens önskemål, opererades precis och kan bara säga att jag är otrolig nöjd med all bemötande från start till slutet! Man blir verkligen omhändertagen på nordiska kliniken.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lilian, Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden till att lämna omdömet. Vi önskar dig varmt välkommen åter!

Elnaz R
Skrev om Nordiska Kliniken

Dr. Patrik Höijer, wow. Har 3 vänner som har opererats av dig, alla otroligt nöjda. Även jag är så otroligt nöjd och tacksam. Det är en ära att ha fått dig som kirurg. Alla på Nordiska Kliniken är helt fantastiska. Har känt mig väl omhändertagen och så otroligt trygg. Extra tack till narkossköterskan Patricio som gav mig trygghet, utan dig hade jag inte klarat operationen. Väldigt fint att ni ringde dagen efter. Ni är fantastiska. 10/10. Jag rekommenderar er starkt.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Elnaz, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att ta del utav detta. Vi skall hälsa alla berörda och önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Isabel H
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag gjorde botox i käken på Nordiska Kliniken för att minska tandpressning. Jag har nålfobi och var väldigt orolig över hur jag skulle klara av detta men det gick otroligt bra. Injektionssjuksköterskan tog mina bekymmer på allvar och jag behövde aldrig se nålen. Jag fick även bedövande salva 30 min innan behandling vilket hjälpte mycket.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Isabel, Tack för ditt omdöme, det gör oss mycket glada att ta del utav! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Lina Z
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag valde Nordiska Kliniken. Hela upplevelsen var fantastisk från början till slut! Alla sköterskor var otroligt trevliga och bemötandet var så varmt och professionellt. Patrik utförde allt på ett oerhört skickligt sätt, och jag kunde verkligen känna mig trygg under hela processen. Ett extra stort tack till narkossköterskan som såg till att jag inte kände någon nervositet alls inför ingreppet. Jag kan varmt rekommendera denna fantastiska klinik till alla!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Lina, Tack för ditt fina omdöme, det gör oss glada att ta del utav! Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss för framtida besök.

Maria M
Skrev om Nordiska Kliniken

Proffsig kirurg Marcus Ehrström och narkosläkare. Mycket trevliga sköterskor.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Maria, Tack för ditt lämnade omdöme, vi uppskattar att du tagit dig tiden till att lämna detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök.

Anna Sofie J
Skrev om Nordiska Kliniken

Tänker att jag ska vara helt ärlig med min upplevelse och säga att jag förväntat mig så mycket mer. När jag väl anlände till kliniken så fick jag fylla i ett papper och sedan vänta, de var ingen som förklarade för mig hur något skulle gå till utan jag satt där en timme tills en receptionist bad mig följa med till ett rum vars jag blev ombedd att byta om och invänta sköterska. På rummet satt jag 45 minuter och sedan kom en sköterska med Alvedon och morfin som jag skulle ta och invänta kirurgen. Blev sedan lämnad i rummet...

SABRIN N och Afsaneh R gillar detta
Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anna Sofie, Tack för din recension, vi uppskattar din ärliga upplevelse av oss. Vi tar detta vidare internt och ser över våra processer. Vi kommer gärna i kontakt med dig för att lyssna djupare på din upplevelse, du når oss på info@nordiskakliniken.se eller via telefon 084117676. Önskar dig en fin dag!

Cindy F
Skrev om Nordiska Kliniken

All fantastisk personal som är mån om en. De tar verkligen hand om en och ser till att man har det bra. Även innan operationen fick dom att känna mig trygg. Allt jag har och säga är att det är en fantastisk klinik men fantastisk personal. Är så så nöjd!!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Cindy! Tack för ditt omdöme och att du tagit dig tiden till att recensera oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Hannah S
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag håller med om precis allt positiv som de andra har skrivit! Gjorde en brösförstoring hos Mattias idag och jag är så glad och nöjd över att jag valde denna klinik ⭐️🫶🏻 Alla var så trevliga, proffsiga och allt kändes så tryggt och bra! Tack, tack, tack!! 🤍

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Hannah, Tack för din recension, det gör oss glada! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Elizavéta T M P
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag har gjort pannlyft och nedre ögonlocksplastik hos Marcus Ehrström och är otroligt nöjd. Rakt igenom har det varit fantastiskt bemötande av all personal — från admin, till narkos, sjuksköterskor och kirurgen. Man förstår snabbt att Marcus är mycket skicklig och har djup förståelse för OLIKA procedurer. Jag var lite av ett specialfall och för att få ett bra resultat rekommenderade han en ovanligare lösning än kirurger på andra kliniker. Han förklarade och visade varför han ansåg det vara bästa alternativet, och det...

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Elizavéta! Tack för ditt lämnade omdöme. Det gläder oss att du tog dig tiden att recensera oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök!

Frida Sofie Madeleine E
Skrev om Nordiska Kliniken

Helt fantastiskt personal! Och helt fantastiskt resultat!! Jag kände mig alltid väl bemött av all personal på Nordiska Kliniken! Professionell och kunnig personal - allt ifrån reception till kirurgi till uppvaknande efter! Får hjälp och råd utifrån. Individuella förutsättningar. Efter ett antal konsultationer och överenskomna kirurgiska operationer känner jag mig äntligen som mig själv! Jag är bekväm i min kropp och med mitt utseende. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och min kropp från innan graviditeten....

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Frida, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ta del utav din upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter vid framtida besök!

Anna Maja Mi G
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag gjorde bröstreducering hos Kirurg Patrik Höijer i Maj 2024. Jag var trygg hela vägen från konsultation till läkning. Ett extra stort plus för återkoppling efter operation samt svar samma dag på Mail. Jag hade ingen smärta öht, tog alla tabletter jag blev ordinerad. Mina ärr har jag skött exakt som det stod i informationspappret, och de är fina. Alla människor som jag varit i kontakt med på Nordiska är trevliga och kunniga. Rekommenderar verkligen denna klinik

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Anna, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att läsa! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Sanna Sofia Birgitta G
Skrev om Nordiska Kliniken

Så himla glad och tacksam över att jag valde Nordiska Kliniken. Jättebra bemötande av alla goa sköterskor. Proffsigt utfört av Patrik på alla sätt. Tacksam över narkossköterskan som såg till att jag inte var ett dugg nervös. Kan varmt rekommendera denna fantastiska klinik!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Sanna, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att läsa om din positiva upplevelse hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Rahma S
Skrev om Nordiska Kliniken

Var där för fettsugning i magen och dubbelhaka. Jag kände mig väll omhändertagen. Bemötandet från receptionen till sjuksköterskan till kirurgen var värm och trygg. Det hjälpte verkligen att underlätta min stress innan operationen. Riktigt proffsigt jobb till lagom pris jämfört med andra plastkirurgi kliniker. Rekommenderas!

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Rahma, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att höra! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Karolin A
Skrev om Nordiska Kliniken

Jag är väldigt nöjd med mitt val av Nordiska Kliniken. Konsultationen kändes bra och kirurgen tog sig tid att lyssna på mig och förklara ingreppet. All personal har agerat proffsigt och trevligt. Jag har varit i kontakt med kliniken några gånger efter operationsdagen för uppföljning och frågeställningar och de har varit tillgängliga och hjälpsamma. Sammantaget har det hela tiden känts som att jag är i trygga händer och jag rekommenderar varmt denna klinik.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Karolin, Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att läsa! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.

Jenny J
Skrev om Nordiska Kliniken

Bästa kliniken. Man känner verkligen att man är i trygga händer. Både läkarna och sjuksköterskorna trevliga och kompetenta. Mina högsta rekommendationer.

Svar från Nordiska Kliniken

Hej Jenny, Tack för ditt omdöme, det gläder oss! Vi önskar dig varmt välkommen åter för framtida besök.