Jag är jättenöjd med laserbehandlingen! Maskinen de använder är verkligen en av de bästa.
Lemoge Clinic
Lemoge Clinic är en ledande skönhetsklinik med filialer i både Stockholm och Uppsala, specialiserad på avancerade estetiska behandlingar. Genom att kombinera den senaste tekniken med beprövade metoder strävar vi efter att förbättra, föryngra och vitalisera din hud. Våra behandlingar inkluderar: Ansiktsbehandlingar: Ett brett...
87 omdömen om Lemoge Clinic
Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och behandlingen. Varmt välkommen tillbaka!✨
super vänlig och välkomnande personal som får mig att känna mig trygg, samtidigt väldigt profesionella och vet vad dom håller på med. Lugn och trevlig stämmning i en fin lokal, känner mig säker där och får fina resultat som jag är väldigt nöjd med!
Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du känner dig trygg och nöjd med både resultaten och vår service. Det betyder mycket för oss att du har haft en positiv upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!✨
Jag har varit kund hos Lemoge Kliniken flera gånger och testat olika behandlingar som ansiktsbehandlingar, hårborttagning och fillers – och jag är supernöjd varje gång! Personalen är professionell, vänlig och får en att känna sig trygg. Resultaten har alltid levt upp till mina förväntningar. Jag rekommenderar Lemoge Kliniken starkt till alla som söker kvalitativa skönhetsbehandlingar.
Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med både behandlingarna och vårt bemötande. Ditt förtroende betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig!✨
Jag är otroligt nöjd med resultatet efter min ansiktlift, botox i pannan, runt ögonen och i hela nacken/halsen. Jag känner mig helt trygg med Mina ! Både i hennes professionella bedömningar och i det noggranna utförandet. Hon är skicklig, lyhörd och får en verkligen att känna sig i trygga händer ♡
Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd med både resultatet och behandlingen. Jag uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ta hand om dig!✨
Utan tvekan exceptionellt mottagande, bemötande och utförande.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du upplevde vårt mottagande och utförande som exceptionellt. Varmt välkommen tillbaka!✨
Otrolig service och trevligt bemötande från Mina, väldigt pedagogisk och hjälpsam. Rekommenderar verkligen att komma till denna klinik.
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!✨
Super bra! Jätte fin personal och jätte fint resultat. Är så nöjd.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både resultatet och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!✨
Jättenöjd med behandlingen, känner trygghet och trevlig 😍
Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du känner dig trygg och nöjd med behandlingen – varmt välkommen tillbaka!✨
Mina och hennes kollegor är helt fantastiska! ❤️ Superbra service och jättefint bemötande varje gång 🥰 Bästa stället man kan gå till!
Tack snälla för dina värmande ord! Det betyder mycket för oss att du känner dig så väl omhändertagen – vi ser fram emot att få ta hand om dig igen!✨
Jag åker nästan en timme bara för att göra laserbehandling hos Mina – och det är så värt det! Redan efter två behandlingar har jag sett magiska resultat. Huden känns så mycket slätare och hårväxten har minskat otroligt mycket. Mina är otroligt professionell, noggrann och får en verkligen att känna sig trygg och väl omhändertagen. Hennes bemötande är varmt och genuint – man märker att hon bryr sig om sina kunder på riktigt. Rekommenderar henne starkt till alla som funderar på laserbehandling. Bästa beslutet jag tagit!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder mig att du ser resultat och känner dig trygg – ditt förtroende betyder mycket. Varmt välkommen tillbaka!✨
Jag har gått till Mina under tre år nu för diverse olika behandlingar och kommer aldrig att byta till någon annan. Mina är otroligt vänlig men proffsig i sitt bemötande och tar sig alltid tiden till det lilla extra, oavsett om det är ens första eller 30e behandling. Åker till henne från Uppsala, det är hon värd 100 gånger om!
Tack snälla för dina fina ord och för att du har varit med mig så länge – det betyder otroligt mycket! Det är alltid lika roligt att få ta hand om dig, och jag ser redan fram emot nästa gång vi ses!✨
Så nöjd med min behandling hos Mina! Välkomnande atmosfär och man är i så trygga händer! Har redan planerat in nästa behandling
Härligt att höra! Vad kul att du känner dig trygg och redan bokat in nästa besök, tack för att du delar med dig!✨
Fantastisk upplevelse på Lemoge Clinic i Stockholm! Otroligt proffsig personal, fräscha lokaler och jag kände mig väl omhändertagen från start till slut. Behandlingen överträffade mina förväntningar – jag kommer definitivt tillbaka!
Tack för att du delar med dig , så härligt att höra att du är nöjd med både personal, lokaler och behandling!✨
Väldigt lättillgänglig klinik med kunnig personal, vänligt bemötande och professionellt arbete. De vet exakt vad de gör, vilket ger en stor trygghet. Jag är så glad att jag lärde känna dig, Mina. Lycka till och vi ses snart igen för nästa projekt! Tack!
Så glad att du är nöjd, tack för att du tog dig tid att skriva✨
Jag har gått till Mina i ett halvår nu och är så nöjd med resultaten! Jag började med laserbehandlingar för att bli hårfri, och jag har verkligen sett fantastiska resultat. Mina är alltid professionell och noggrann, och jag känner mig trygg varje gång jag är där. Jag rekommenderar verkligen Mina till alla som vill ha resultat snabbt!
Tack snälla för dina fina ord! Det gör mig så glad att du är nöjd med både resultaten och upplevelsen✨
Jag har gått till Mina i fem år nu och är så nöjd! Jag började med laserbehandlingar för att bli hårfri och har verkligen fått fantastiska resultat. Nu går jag tillbaka för att behandla ett nytt område, och jag känner mig alltid väl omhändertagen. Mina är superprofessionell, varm, rolig, vänlig och gör alltid ett noggrant jobb. Jag kan verkligen rekommendera henne om du vill bli hårfri och få bra resultat!
Tack snälla för dina fina ord och för ditt förtroende genom åren – det värmer verkligen! Det är alltid en glädje att ha dig hos mig.✨
Bra bemötande och kunnig personal, jättefin lokal, bra resultat på mina laserbehandlingar även fast jag har ganska ljust hår som tydligen ska vara svårare att behandla. Rekommenderar!
Jag har gått till Mina i Uppsala i över ett år och är såååå nöjd! Jag är mörkhyad och varit väldigt tveksam till laserhårborttagning då jag är rädd att bränna mig, men fått så fina resultat 🥰 Jag har även fått med mig vänner och familj som går till Mina nu också, och vi åker nu till Stockholm för behandling sen hon flyttade dit. Mina kan sin grej och man är i trygga händer med henne!
Tack fina du! Det betyder så mycket att du känner dig trygg och nöjd med resultaten. Så tacksam för både ditt förtroende och att du tipsat vidare!✨
Så nöjd av mina resultat ! Alltid trevligt att besöka salongen , fräscht och bra bemötande.
Tack snälla! Så glad att du är nöjd – du är alltid varmt välkommen!✨
Fantastisk upplevelse hos Lemoge Clinic! Mina är otroligt professionell och noggrann med laser-behandlingen för hårborttagning. Hon fick mig att känna mig trygg och bekväm från första stund. Resultatet blev över förväntan och jag ser redan stora skillnader! Mina förklarar allt tydligt och tar verkligen hand om en genom hela processen. Kan varmt rekommendera Lemoge till alla som vill ha en effektiv behandling med bästa möjliga service. Kommer definitivt tillbaka! ⭐️
Tack så jättemycket för din fina recension! Det gläder mig att du känner dig trygg och nöjd med resultatet – du är alltid välkommen tillbaka!✨
Superbra omhändertagande av Mina, hon är proffesionell och utför sitt arbete med en noggranhet!
Tack snälla! Så glad att du är nöjd – det betyder mycket för mig!✨
Väldigt tryggt och gott bemötande. Besöket var över förväntan väldigt trevlig upplevelse.
Tack så mycket! Det gläder mig att du kände dig trygg och att upplevelsen blev bättre än förväntat!✨
Fantastiskt bemötande varje gång! Fin lokal och så nöjd med resultaten. Snart hårfri! Bara plus från mig!
Stort tack! Din feedback gör mig så glad.✨
Jag har blivit bemött med den största respekt och lyhördhet för mina önskemål. Mina är otroligt professionell och har guidat mig genom mina behandlingar så att jag hela tiden känt mig trygg. Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Rekommenderar Lemoge Clinic starkt!
Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket att du känt dig trygg och nöjd under hela resan, så tacksam för ditt förtroende!✨
Mina är jätte professionell och trevlig, Jag åker till henne ända från Uppsala, 🫶🏽🫶🏽 trevligt bemötande och stor kunskap om vad det gör, rekommenderar starkt! 💕🌸💕🌸💕
Tack så mycket för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du reser hela vägen från Uppsala för att komma till oss. Det betyder mycket, och jag är glad att du är nöjd med både bemötande och resultat. Du är alltid varmt välkommen!✨
Ett ställe där man verkligen får resultat! Jag har länge kämpat för att bli hårfri och detta är stället jag fått bäst resultat. Mina är världens bästa tjej och får dig att känna dig så bekväm.
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig att du har fått de resultat du önskat och att du känner dig bekväm här. Du är alltid välkommen tillbaka!✨
Mina är den bästa som finns ! Jag gör laserbehandling och har verkligen sett resultat . Hon tar hand om mig varje gång. Rekommenderar starkt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket att du är nöjd med både resultaten och behandlingen. Du är alltid varmt välkommen!✨
Jag är så otroligt nöjd med min behandling hos Mina! Hennes bemötande är både professionellt och varmt, och jag kände mig trygg i hennes händer från början till slut. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål och gav tydlig information om hela processen, vilket gjorde att jag kände mig lugn och säker. Resultatet blev fantastiskt – naturligt och precis som jag ville ha det. Jag kan varmt rekommendera Mina till alla som funderar på en behandling!
Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att du är nöjd med både behandlingen och bemötandet. Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig och att få välkomna dig tillbaka!✨
Så himla bra service. Mina är både försiktigt och förklarar hur behandlingar går till. Man känner verkligen att hon kan sin sak! Är 18år och hon tar verkligen jätte bra hand om mig!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du känner dig trygg och omhändertagen. Vi gör alltid vårt bästa för att ge bästa möjliga service och ser fram emot att fortsätta ta hand om dig! ✨
Fantastisk upplevelse hos Lemoge Clinic! Jag är supernöjd med min laserbehandling hos Lemoge Clinic. Resultatet är långvarigt, och servicen var verkligen toppen från början till slut. Mina som jobbar där är otroligt professionell, noggrann och vänlig – hon fick mig att känna mig trygg under hela behandlingen. Jag rekommenderar starkt Lemoge Clinic till alla som letar efter kvalitet och bra service. Kommer definitivt tillbaka!❤️❤️❤️❤️
Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med din behandling och servicen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Lemoge Clinic!✨
Mina är så fantastiskt trevlig och duktig. Jag känner mig alltid bekväm med behandlingarna och Mina kollar hela tiden av att det känns bra och anpassar sig verkligen efter ens smärttröskel. Behandlingarna går snabbt, ger otroligt resultat utan tillstymmelse till brännskador och en blir väl omhändertagen. En så härlig egentid som faktiskt ger pus och återhämtning från vardagen. Jag kan verkligen varmt rekommendera Lemoge Clinic och Mina.
Tack för din fina recension! Det är härligt att höra att du är så nöjd med behandlingarna och känner dig så väl omhändertagen av Mina. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!✨
Jag har kommit hit i flera år från Uppsalaoch är supernöjd! Har gjort både laser och injektioner, Minas händer är magiska❤️
Tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är nöjd med Minas behandlingar! ✨
Mina gav ett utmärkt och vänligt bemötande. Jätte nöjd med min behandling resultat. Rekommenderar starkt.
Tack för din recension! Vi är så glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommendationen betyder mycket!✨
Jag har gått till mina över två år laserhårborttagning och botax jag är så så nöjd hon bäst och varje gång jag fick bästa resultat tack mina ♥️🙏
Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med dina behandlingar och resultaten. Din lojalitet betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka!✨
Jag är supernöjd med behandlingen! Professionell personal, fantastisk service och underbara resultat. Rekommenderas varmt!”
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både behandlingen och servicen. Din rekommendation betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka!✨
Hej Mina är väldigt duktig och professionell ! Väldigt nöjd med hennes behandlingar fillers och botox .
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med Mina och dina behandlingar. Varmt välkommen tillbaka!✨
Mycket trevliga personal, får alltid bra råd under konsultationen. Bokning går smidigt!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vår personal och service. Välkommen tillbaka!✨
Den kompetenta och vänliga personalen är min främsta anledning till att fortsätta med denna salong. Jag fick en utmärkt laserbehandling med minimal smärta och maximalt resultat jämfört med andra ställen jag har besökt. Jag har alltid uppskattat deras specialerbjudanden. Jag rekommenderar verkligen att du provar.💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du uppskattar både vår personal och resultaten av din behandling. Din rekommendation betyder mycket för oss – varmt välkommen tillbaka! ✨
Jag super nöjd med laser behandling och rekommenderar 100% tack mina du är bäst 👌👌👌♥️
Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med din laserbehandling. Dina ord betyder mycket för oss! Välkommen tillbaka!✨
Jag har under flera års tid varit kund hos Lemoge clinc och jag kan inte uttrycka mig nog för min nöjdhet. Mina är så otroligt skicklig och professionell, vilket har gjort min upplevelse både trygg och lättsam varje gång. Mina är även en sådan otroligt trevlig och lätt människa att prata med. Jag är väldig nöjd med mina resultat Blivit hårfri på kort tid .Rekommenderar starkt! 👍
Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du känner dig trygg och nöjd med både resultaten och bemötandet. Din rekommendation betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka! ✨
Har fått väldigt bra resultat och skulle verkligen rekommendera denna klinik till alla. Väldigt bra bemötande men känner sig omhändertagen.
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både resultaten och bemötandet. Din rekommendation betyder mycket för oss!✨
Väldigt nöjd med min behandling. Mina är väldigt professionell och blev bra bemött. Rekommenderar verkligen denna klinik!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med behandlingen och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!✨
Jag är väldigt nöjd och har varit kund hos henne i flera år . Jag har gjort olika behandlingar, och alla har varit fantastiska. Jag rekommenderar henne till alla.
Tack för din lojalitet och fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med våra behandlingar. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig!✨
Så nöjd med resultatet på både bryn och med eyeliner. Varma rekommendationer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både brynen och eyelinern. Dina rekommendationer betyder mycket för oss! ✨
Efter bara ett par laserbehandlingar är håret på min nacke, hals och skägg linje borta. Lemoge klinik är verkligen toppkvalité. Personalens bemötande och service får dig att känna dig hemma och deras behandlingar ger snabba resultat. Rekommenderar Lemoge för dig som vill ha bästa resultat! Det är värt varenda krona!
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och vårt bemötande. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att välkomna dig igen!✨
Jag gjorde laserbehandlingar hos Mina och fick bättre resultat än förväntat. Jag hade testat på andra kliniker men fick aldrig något resultat. Lemoges clinic har utmärkta maskiner, material samt skicklig utförare. Rekommenderar starkt, särskilt för de med envisa hårsäckar!
Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med resultatet och uppskattar ditt förtroende. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Vänlig personal och bra bemötande.
Tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt besök och ser fram emot att välkomna dig igen!✨
Helt klart den bästa kliniken! Alltid ett gott bemötande från personalen som omhändertar sina kunder på bästa möjliga sätt utifrån ens önskemål. Mina skapar verkligen trygghet och resultat!
Tack för dina fina ord! Vi är så glada att du känner dig trygg och nöjd med våra behandlingar. Dina rekommendationer betyder mycket för oss!✨
Bästa Mina! Hon är så duktig och noggran. Man ser resultat redan efter första behandlingen! Jag är helt hårfri nu, rekommenderar verkligen Mina!
Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med resultatet. Dina ord betyder mycket för oss! ✨
Professionellt utförd behandling , alltid lika bra resultat. Rekommenderar starkt !
Tack för din fina recension! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att välkomna dig igen!✨