Okunnig och oprofessionell har man ingen kunskap att lägga fillers på rätt ställen ska man låta blir . Fick mitt ansiktet förstört . Rekommenderar inte
Mandy Medical
Mandana Gohary är legitimerad sjuksköterska, certifierad av estetisk injektionsrådet auktoriserad operationssjuksköterska, med mer än tre årtionden av erfarenhet sedan sin legitimation år 1994. Som VD, grundare och injektionssjuksköterska vid Mandy Medical, är Mandana dedikerad till att ta hand om dig genom hela behandlingsprocessen....
300 omdömen om Mandy Medical
Sedan starten hos Reco 2017
Blev bemött såå bra, hade inga förväntningar men allt kändes mycket bra.Skulle ta bort en del skavanker och måste fortsätta med mera men jag tror att allt blir bra
Memömmtande toppen De över träffade mina förväntningar Jag gjorde botox fillis Och var jätte nöjd 👌❤️❤️
Proffsig och supertrevlig personal. Här kan man alltid känna sig trygg och nöjd, oavsett vilken behandlings man väljer.
Jag har gjort fillers upprepade gånger hos Mandana och är alltid supernöjd med resultatet. Hon får mig att känna mig trygg under hela behandlingen och jag tycker om att hennes arbete blir så naturligt ut, att man inte ser VAD som gjorts, bara att man ser så mycket fräshare ut. Jag har även gjort ett antal andra behandligar hos Mandana och har bara lovord även där. Jag kan varmt rekommendera Mandana och Mandy Medical
Trevligt och proffsigt bemötande! Sofie gör jättefina fransar. Rekommenderar!
Mycket bra bemötande och proffsig behandling. Har gjort fillers samt trådlyft.
Mandana är mkt proffsig och kunnig. Lyssnar på kundens behov och är alltod glad o trevlig. Rekommenderar henne starkt.
Trevligt och personligt bemötande!
Dåliga råd kring hål i öronen.
Kunnig och vet vad hon gör. Fick exakt det resultat jag önskade. Det mörks att hon har erfarenhet. Mycket nöjd kund!
Alltid vänligt, proffesionellt samt tryggt bemötande- bäst !!!
Utmärkt service och professionell bemötande
Vi uppskattar er vänlighet och att du är nöjd med oss. Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Hög kunskap. Hjärtligt bemötande. Man känner sig väl omhändertagen.
Tack för din feedback och välkommen åter. Vi uppskattar er vänlighet och att du är nöjd med oss 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Har varit in o tittat men inte beställt, enligt mig. Men plötsligt går jag lev. När jag kontaktar dom så säger dom att jag beställt. Där går vår mening isär. Så det blir inga fler leveranser från dom 👎
hej Meetha, Vi har inga produkter som du kan beställa från oss. Det vi jobbar med är behandlingar på plats. Du har säkert förväxlat oss med ett annat företag. Hoppas du hittar den rätta och kan ge dem feedback. /vänligen Mandy Medical i Sollentuna
Så som ofantligt många parasitföretag som kläcktes under beteckningen "skönhetskliniker" de senaste åren, är denna en blufffirma som tjänar pengar på desperatas illusion och begär!
Hej Rachelle, Du har och är inte kund hos oss och vi har aldrig haft dig på vår klinik för behandlingar. Lämna gärna fedeback till de kliniker du besöker. Vi finns i Sollentuna och bedriver en seriös verksamhet. / Vänligen Mandy Medical
Tack för fina besök o jobb 🌺🌺🦋 rekommenderar stark
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Alltid kunden i fokus. Professionell, och dessutom varm och omtänksam.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Det är bara 100 meter bort från Häggvik station. Hon lyssnar på sina kunder och hon är vänlig hjälpsam.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Har behandlads med fillers vid två tillfällen! Är mycket nöjd med behandlingen ! Känner mig trygg under behandlingen ! Fantastisk bemötande! ! Har hittat mitt ställe dit jag kommer att återvända !
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Sofie - alltid proffsig, skicklig och flexibel samtidigt som hon är en varm person som gör att man som kund känner sig speciell.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Proffesonell och vänlig! Vet vad hon gör. Du kommer bli nöjd!
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Hej, Behandling hos Masi var noggrant och med bra rutin och sked i 3 steg , 1 konsult och kännedom av sjukdomar, medicin och senaste behandling. Madi är lyhörd och proffs .. andra steg var själva behandling (botox på pannan) 2 området). Uppföljning var smidig och jag behövde ingen korrigering. Jag nöjd med behandling .
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Alltid ett proffsigt och hjärtligt bemötande. Mandy är lyhörd för just dina specifika behov som kund 👍 Så kan verkligen rekommendera salongen.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Professionell personal som alltid gör sitt yttersta för sina kunder
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Helt okej klinik som man kan gå till
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Mycket bra service. Professionellt bemötande och trevlig miljö. Behandlingar har varit perfekta. Rekommenderas varmt.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Alltid ett proffsigt och trevligt bemötande samt att behandlingarna utförs med stor yrkeskunskap. Kan verkligen rekommendera !
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Proffesionellt o h trevligt bemötande varje gång.jag kommer dit. En salong som man verkligen kan lita på. Alltid nöjd och glad efter behandling.
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Du blir bemött på ett personligt möte och professionellt sätt av Mandana. Min förväntning var att jag skulle få hjälp med det jag ville ha behandling för och företaget levde upp till det. Jag hade laser behandling och blev av med min oönskade hårväxt i ansiktet. Tack Mandana !
Tack för din feedback och välkommen åter 🌺 /Vänligen Mandy Medical
Fantastik personal och nöjd med resultatet av mina behandlingar, rek starkt!
Tack Derya för din rekommendation. Du är varmt välkommen åter./Mandana
Mandana är professionell, inger trygghet och jag har alltid blivit nöjd med hennes filler arbeten.
Tack Lili för din rekommendation, det gläder oss du är nöjd med fillerbehandlingen:) Du är varmt välkommen åter./Mandana
Jag är nöjd och hoppas att de ska vara lyckliga
Tack bästa Mitra för din rekommendation. Du är varmt välkommen åter./Mandana
Bra bemötande och trevlig stämning ☺️
Tack för ditt förtroende o välkommen åter J.
Tryggt, säkert och proffsigt!!!
tack bästa för förtroendet 🌸
Bästa botoxen någonsin! Och väldigt professionellt bemötande samt utförande. Kommer definitivt återkomma.
Tack för förtroendet Rebecka. Du är varmt välkommen tillbaks
Mycket trevligt bemötande, hon hade det kunskap som krävdes 👍rekommendationer henne gott.
Alltid ett trevligt bemötande🌟
Alltid ett fint bemötande! Ett företag som inte gör behandlingar bara för vinst! Man blir väl omhändertagen ! Skickliga i sitt utövande! Så 5 stjärnor av 5
Proffsig Mandana och massa olika behandlingar som man kan välja mellan. Nöjd!
Jag är mycket nöjd med resultatet. Känner mig fräsch efter senaste behandlingen. Mandana kan verkligen sitt jobb.
Tack för att du frågar min åsikt. Jag gjorde Botox. Jag har en bra känsla. Tack. Lycka till
Super proffsigt och trevlig bemötande. Super nöjd med mina behandlingar ser otroliga resultat och kan bara varmt rekommendera kliniken och deras EM power slim 👍👏
Mandy Medical är bästa kliniken som jag har besökt. Mandana är jätte duktig och väl bemöter sina kunder. Är jätte nöjd båda med besöket och själva resultatet efter behandlingen
Tar väl hand om sina kunder, kunnig i sitt yrke och otroligt snäll som person
Professionella, ärliga, vänliga. Rekommenderar starkt denna salong.
Jättenöjd och så proffsiga! Kan varmt rekommendera!
Jag har varit flera gånger hos Therese och jag har alltid blivit suveränt bemött och omhändertagen. Therese är en varm o go människa. Resultatet har alltid varit toppen 👍kommer fortsätta att gå dit och tipsa vänner och bekanta.
Professionell, Mandy lever upp till mina förväntningar och jag är alltid nöjd med den behandling jag fått.
Mandy är professionell och får en att känna sig trygg i vad man än ska göra hos henne. Hon är uppriktig i sina behandlingar vilket uppskattas. Hon är flexibel med tider. Jag är återkommande kund sedan flera år.