Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
Zeina F:
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
MARCUS S:
Har under minst 15år sprungit hos olika kiropraktorer som knäckt och sträckt utan att det blivit bättre i längden.
Blev rekommenderad naprapat Victor Eichenholtz och vid första mötet var det som att en ny värld öppnades. Han testade helt andra rörelser och muskelfunktioner än tidigare kiropraktorer gjort - visade varför problem i ben och nedre delen av rygg gav mig ont i nacken/axlar/huvud. Vid första mötet hämtade han dessutom in en kiropraktor som fick hjälpa till med just "knäckande" delen av behandlingen. Efter några gångers träning med PT/sjukgymnast samt några mindre korrigeringar i rygg så är jag i princip problemfri (sen 4år). Har rekommenderat INMO till flera kollegor som har liknande upplevelser.
Ida T:
Salong Tid ger alltid ett väldigt professionellt intryck. Man blir också bemött med värme och känner sig alltid ompysslad när man går därifrån. Jag har både permanentat och klippt frisyr där, och blivit mycket nöjd med båda delar. Jag har också blivit rådd till fortsatt hantering av respektive frisyr med mycket tillfredsställande resultat. Jag är glad att jag valt att gå till Salong Tid för att ta hand om mitt hår.
Gunvor M:
Jag har vid behov gått hos Thomas Wolf på Andromeda i 16 år. Jag tränar en hel del och har haft problem med höft och knä m.m. Genom mitt arbete fick jag tennisarmbåge. Allt detta har Thomas fixat till. Jag är otroligt glad över att Andromeda och Thomas finns.