Alla kategorier Naprapat Stockholms län Stockholm Östermalm Inmo Medveten Träning AB

Inmo Medveten Träning AB

Brahegatan 42, 114 37 Stockholm — Visa karta

5.0 i betyg av 17 omdömen
Välkommen till INMO Medveten Träning!

Sedan 2005 har vi givit människor möjligheten att komma i form och vi har en vision om att förena träning, friskvård, rehabilitering och vård. Vi hoppas på att INMO ska vara det självklara valet för dig som företag, privatperson eller förening. Träning är till för alla och så länge du bara utgår från ditt eget nuläge och nivå så är vi säkra på att även du kan träna.

Våra metoder för diagnostik är väl beprövade, tillförlitliga och med lång erfarenhet av legitimerad/certifierad personal som stöd. Vi har 330kvm träningsytan och 8 stycken behandlingsrum som är öppna 7 dagar i veckan och erbujder allt från styrketestar, konditionstester, individuell träning och mental träning till PT-träning och massage.

Ta klivet du också!
Stängt just nu
Mån-Tor: 07:00-21:00
Fre: 07:00-19:00
Lör: 09:00-16:00
Sön: 11:00-17:00

Läs vad 17 kunder tycker om Inmo Medveten Träning AB

 • Mikael E

  2019-02-21

  Spontant omdöme
  Mikael E skrev om Inmo Medveten Träning AB
  Äkta naprapati. Som alltid, Linus gjorde underverk Läs mer
  gillar detta
 • Gunnar T

  2019-02-02

  Spontant omdöme
  Gunnar T skrev om Inmo Medveten Träning AB
  Just hemkommen från 2,5 h obanad djupsnölöpning med Team Nordic Trail i Nackareservatet. Hur jag förberedde mig? Svar: Fantastiskt pt-pass pilates med Alexandra. Kände mig extremt rörlig, med finstämd kroppskontroll i skogen i dag.Hur jag blev vän med Inmo? En vacker sommardag 2011 passerade jag utanför Brahegatan 42 och slog mig i slang med Peter Tielman. Jag var då 58 år och vältränad motionär. Hade några år innan börjat få struktur på mitt löpande, börjat springa Lidingöloppet m m. Samtalet med Peter gav mig inspiration att lyfta min träning till en helt ny nivå. Nu drygt 7 år senare, uppåt 200 pt-pass i styrka med först Johan Nylén och nu fantastiske Göran Svalberg och 600 - 700 egna styrkepass, otaliga pt-pass pilates senare - är jag såå otroligt glad att jag slog mig i slang med Peter. Läs mer
  gillar detta
 • Monica E

  2019-01-29

  Spontant omdöme
  Monica E skrev om Inmo Medveten Träning AB
  Inmo är en fantastisk träningsmiljö där pilatesträningen sker i liten skala och på ett personligt plan. Det är lugnt och skönt utan hög musik, vilket gör träningen till en stunds mindfulness. Det finns många valmöjligheter att gå i små grupper, ha egen träning eller PT.
  Inmos upplägg har hjälpt mig att få ordning på mina ryggproblem och dåliga hållning och jag vill verkligen rekommendera Alex för hennes engagemang och tålamod och breda kompetens, samt flexibilitet att hitta rätt övningar för dagen. Hela pilatesteamet är också väldigt skickliga och samspelta på ett trevligt sätt.
  En fördel är också att hela personalen arbetar som ett team och vid problem kan man snabbt få kontakt med en fysioterapeut, där Sebastian varit till stor hjälp för mig. Man skulle önska att fler arbetade på detta sätt. Stort tack! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-10

  Insamlad av företaget
  Kave G skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Utför mirakel. Linus rättade till mig när jag fick ryggskott. Finns ingen bättre och jag har testat många Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-24

  Insamlad av företaget
  Alexandra W skrev om Träning en del av Inmo Medveten Träning AB
  Personlig träning med Emil Ullerholm. Oerhört proffsig, trevlig, tillmötesgående - jag är supernöjd! Läs mer
  gillar detta
 • Marianne P

  2018-10-24

  Insamlad av företaget
  Marianne P skrev om Träning en del av Inmo Medveten Träning AB
  Pt-träning med Emil, ett bra pass! Har alltid höga förväntningar på hans träningar och de lever upp till dessa. Trevligt bemötande av all personal. Sammanfattningsvis en bra upplevelse, med träningsvärk som kronan på verket! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-24

  Insamlad av företaget
  Stephen A skrev om Fysioterapi en del av Inmo Medveten Träning AB
  Har fått hjälp med smärtande fot. gedingen och seriös undersökning för att försöka förstå roten till skadan samt hur den ska åtgärdas..
  Bra,seriöst och trevligt bemötande. Läs mer
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-22

  Insamlad av företaget
  Elisabeth K skrev om Kiropraktor en del av Inmo Medveten Träning AB
  Kiropraktor Daniel. Blev rekommenderad att träffa honom, eftersom han är ”skicklig på fötter”. Hade kramper i ena foten.
  Mycketbra bemötande. Är nästan besvärsfri. Bra förslag på egna övningar.
  Det är i princip bara slutbesiktning kvar. Läs mer
  2018-10-22 Linus Åberg svarar Elisabeth K
  Tack Elisabeth för din feedback, hoppas du nu kan stå stadigt på dina fötter inför framtida utmaningar.
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-21

  Insamlad av företaget
  Gösta T skrev om Inmo Medveten Träning AB
  Proffskillar och tjej. Eftersom jag i minproffesion alltid varit resultatinriktad, så var dessa här yrkesfolk för mig väldigt duktiga. Jag fick resulatat direkt, inte imorgon eller senare.
  Kan rekommenderas på det bestämdaste.
  Deras företag är jag övertygad att det kommer vara och bli sucess
  Vänliga hälsningar
  Gösta Troeng Läs mer
  2018-10-22 Linus Åberg svarar Gösta T
  Hej och stort tack för din feedback, hoppas vi varit till hjälp för att nå dina resultat inom hälsa. Så att du än starkare kan nå de uppsatta målen i din profession.
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-16

  Spontant omdöme
  Kati H skrev om Inmo Medveten Träning AB
  I went to Joanna for pregnancy massages and loved it! She is very professional and experienced and can give you a lot of very helpful tips in regards of posture and excercises as well.
  Highly recommended! Läs mer
  2018-10-17 Linus Åberg svarar Kati H
  Thank you Kati, We are very happy that you had the opportunity to visit us and Joanna for a treatment. Joanna, as you mentioned, has further education in the treatment for pregnant women.
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-15

  Insamlad av företaget
  John K skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Särskilt under tider av hård träning (exv. inför Vasalopp mm) drabbas man lätt av mindre och ibland större skador. Råkade ut för en senruptur som jag blivit i det närmast helt återställd från pga av dels den professionella och kunniga naprapatbehandling liksom träningsprogram jag under denna tid fick hos InMo och genom InMos försorg.
  Har även utnyttjat InMos naprapatbehandlingar i samband med ryggont och olika muskelbristningar som alltid varit välgörande och som antingen avhjälpt besvären och/eller väsentligt påskyndat återhämtning och välbefinnande. Jag har därför alltid varit mycket nöjd med de behandlingar jag fått.
  Kan varmt rekommendera InMos naprapater. Jag uppskattar särskilt deras förtrogenhet med de senaste vetenskapliga rönen rörande muskelfunktion/motorik och diagnostik. Därför har de utmärkta förutsättningarna att välja rätt terapi för varje patient. Läs mer
  2018-10-17 Linus Åberg svarar John K
  Tack John för din fina återkoppling, nu hoppas vi att kroppen är stark inför nya utmaningar.
  Linus Åberg gillar detta
 • Jan H

  2018-10-14

  Insamlad av företaget
  Jan H skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Regelbundna behandlingar för mig o personal.

  Man längtar ju inte efter att behöva söka hjälp, men när det händer är Linus med kollegor outstanding i flexibilitet, proffesionalism och vänligt bemötande. Dessutom bra på att föreslå förebyggande åtgärder och ge övningar för egenträning. Läs mer
  2018-10-15 Linus Åberg svarar Jan H
  Tack Janne, vi hoppas just på att våra terapeuter ska kunna ta hand om det akuta och sedan rekommendera bra träning och rehabövningar. Ibland kan man ju behöva lite hjälp även där...
  Linus Åberg gillar detta
 • Johan N

  2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Johan N skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Har fått hjälp av deras naprapater med min rygg. Mycket proffsigt & kunnigt bemötande. Samt fantastiska behandling. Läs mer
  2018-10-13 Linus Åberg svarar Johan N
  Tack Johan för din feedback! Vi både hoppas och inte hoppas att du kommer tillbaka...
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Fredrik N skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Försökte nyligen lösa ett litet men besvärligt muskulärt-medicinskt problem (typ musarm/tennisarmbåge).

  Mina valmöjligheterna var husläkare, utnyttja min privata sjukförsäkring eller betala helt själv.

  För att uppnå bästa och snabbaste resultat valde alternativet Inmo. Redan nästa dag fick jag ultraljudsdiagnos, stötvågsbehandling, terapeutiskt massage med ingående förklaring/rådgivning. Naprapat Martin Cronholms diagnos baserades på djup erfarenhet samt med absolute den nyaste tekniken. Självklart fortsätter jag behandlingen tills det har läkt klart.

  Är super nöjd att jag valde Inmo. Kanske lite dyrare men fick omedelbar hjälp baserad på djup kunskap med den absolut bästa tekniken. Alternativet husläkare skulle sannolikt tagit veckor för att "kanske" få hjälp. Privat sjukvård är inget dåligt alternativ men osannolikt om vårdkvaliteten är lika hög som på Inmo. Läs mer
  2018-10-13 Linus Åberg svarar Fredrik N
  Tack Fredrik för utförlig feedback, precis som du upplevde det så är vår förhoppning att vårt team ska kunna både diagnostisera och behandla problemet. Därefter kunna stödja även under fortsatt träning.
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Peter S skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Bra förståelse för vilka behov som finns och rätt kompetens för att ge en anpassad behandling. Läs mer
  2018-10-13 Linus Åberg svarar Peter S
  Tack Peter för din återkoppling, i vårt arbete anpassar vi all behandling och rekommenderar just träningen efter nuläge och målsättning. Nu jobbar vi vidare!
  Linus Åberg gillar detta
 • 2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Anna J skrev om Naprapati en del av Inmo Medveten Träning AB
  Jag är otroligt nöjd med InMo på alla sätt. Alla är mycket kompetenta och sprider så mycket positiv energi kring synen på sitt arbete.
  Naprapaterna är superduktiga på att hitta det lilla som gör skillnad i behandlingen och alltid med fokus på att ge verktyg att jobba vidare själv.
  Kan verkligen rekommendera InMo i alla lägen! Läs mer
  2018-10-13 Linus Åberg svarar Anna J
  Anna, tack för din kommentar. Vi strävar efter att i varje läge jobba med helheten, nuläge, hälsoresa och målsättning.
  Linus Åberg gillar detta
 • 2008-09-13

  Spontant omdöme
  Johan T skrev om Inmo Medveten Träning AB
  Förmodligen det bästa gymmet i Stockholm. Sköna instruktörer och brett program. Dessutom slipper man vanlig spinning - xbikes! Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Brahegatan 42, 114 37 Stockholm