Hårförlängning

Att kunna variera mellan kort och långt hår är för många en värdefull möjlighet. Du som många andra drömmer kanske om att ha det där sagolika hårsvallet en period för att sen gå tillbaka till ditt normala lite kortare, kaxigare hår.

Idag finns det till allas stora lycka, salonger som är specialiserade på just hårförlängningar, eller extensions. Det finns ett gäng vanliga frågor när man börjar fundera på att sätta in extensions. Kommer håret ta skada? Hur ska man sköta om håret? Vilken färg ska man ta? Hur länge håller det? Kan man göra hårförlängningen själv? Klarar man av det? Hur duschar man? Vad kostar det? etc. Detta är bara några av de frågor som dyker upp.

Genom att hitta en salong som är specialiserad på hårförlängningar kan man få svar på alla sina frågor. På Reco.se kan du bläddra bland de salonger som erbjuder hårförlängningar och ta del av andra människors individuella rekommendationer och samlade betyg för att hitta en salong som passar dig.

Glöm inte bort att fråga din frisör om tips om hur du tar hand om håret. Lycka till!

Topp 25 företag inom hårförlängning

• Cityfrisörerna Gävle

3,150 recos
    VALBO KÖPCENTRUM, Valbo
    Maria L
    Maria L: Trevligt bemötande och proffsig klippning.
  • People Västervik

1,796 recos
    Båtsmansgatan 28, Västervik
    Linnéa N
    Linnéa N: Alltid lika trevligt att få sitta och bli omhändertagen av Anna❤️ Alltid så nöjd när jag kommer ifrån ett frisörbesök ho...
  • Creative Headz Odengatan 75

1,884 recos
    Odengatan 75, Stockholm
    Erik S
    Erik S: Väldigt noggrann och såg till att jag blev nöjd med klippningen.
  • Creative Headz Sveavägen

1,052 recos
    Sveavägen 33, Stockholm
    PINGIS B
    PINGIS B: Otroligt bra! Inlyssnande, kreativ och trevlig.
  • Creative Headz Hornsgatan

• Creative Headz Skånegatan

1,144 recos
    Skånegatan 92, Stockholm
    Matilda L
    Matilda L: Superbra bemötande och väldigt lyhörd för mina önskemål! Jättenöjd med resultatet!
  • Creative Headz Odengatan 32

1,297 recos
    Odengatan 32, Stockholm
    Jacob D
    Jacob D: Angie förstod sig på saxens poesi. Rekommenderas varmt.
  • WAU Falun

754 recos
    Slaggatan 15, Falun
    Alla är vi lika unika - Låt oss skapa lite mer WAU i vardagen.
    Merja J
    Merja J: Så skön hårtvättsmassage, bara den är värd besöket, Är även mycket nöjd med klippningen, jag kan varmt rekommendera Ida,
  • WAU Karlstad

821 recos
    Sundsta Torg 1, Karlstad
    Vi på WAU vill fixa ditt yttre och bry oss om ditt inre. Kom till oss, slappna av och släpp taget om vardagen en stund.
    Jenny E
    Jenny E: Vänligt bemötande och positivt omhändertagande. Inkännande och lyssnar till kundens önskemål och vad kunden behöver.
  • WAU Avesta

1,185 recos
    Kungsgatan 19, Avesta
    Välkommen till Wau Avesta!
    Julia K
    Julia K: Min dotter skulle klippa håret och det gick hur bra som helst! Linda var väldigt trevlig och hade ett lugnt bemötande! ...
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

820 recos
    Sankt Eriksgatan 41, Stockholm
    Tommie L
    Tommie L: Sally är mycket duktig och trevlig frisör. Hella gänget på Creativ Headz på S:a Eriksgatan är mycket välkomnande och tre...
  • Creative Headz Drottninggatan

901 recos
    Drottninggatan 88, Stockholm
    Mitra M
    Mitra M: Jag har fått hjälp av Denise på salongen för att korrigera en felaktig klippning av andra personer, Det är första gånge...
  • WAU Notuddskajen

1,585 recos
    Notuddskajen 1, Västerås
    Anne-Charlotte F
    Anne-Charlotte F: Första gången på WAU Notuddskajen och blev jättenöjd!
  • Frisör Extend

1,089 recos
    FOLKUNGAGATAN 61, Stockholm
    Lovisa H
    Lovisa H: Bästa Felicia! Jag har klippt mig regelbundet hos Felicia i snart 3 år och jag kommer absolut fortsätta. Lyhörd och nogr...
  • Creative Headz Götgatan

876 recos
    Götgatan 46, Stockholm
    Joel B
    Joel B: Bra och proffsig klippning, kommer tillbaka!
  • Creative Headz Scheelegatan

717 recos
    Scheelegatan 10, Stockholm
    Philip E
    Philip E: Otroligt proffsig och har sett till så jag har ett riktigt bra Swag nu när våren är igång!
  • WAU Fagersta

1,047 recos
    Centrumvägen 4, Fagersta
    Johanna B
    Johanna B: En av de få som klipper mitt tjocka hår kort så att jag blir nöjd! Bara bäst!
  • WAU Nyköping

931 recos
    Västra Kvarngatan 4, Nyköping
    Välkommen till WAU Nyköping!
    Fredrik L
    Fredrik L: Jonna var mycket trevlig och kunnig och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.
  • WAU Visby

1,195 recos
    Adelsgatan 34, Visby
    Välkommen till WAU Visby! Vi är en salongbutik med både frisörsalong, inredning och kläder. Kom in till oss, slappna av och släpp taget om vardagen för en stund.
    Petra L
    Petra L: Trevligt bemötande, goda råd och duktig på att få till det lilla extra. Supernöjd!
  • BOSSES

995 recos
    Fyristorg 6, Uppsala
    Joanna S
    Joanna S: Blir alltid lika fin. Så nöjd. Går alltid hit och blir alltid nöjd.
  • Green Heads SOFO

724 recos
    Östgötagatan 81, Stockholm
    Ingrid L
    Ingrid L: Är så nöjd med min blekning med uppljusningslera. Har gjort det många år nu. Det blir så naturligt
  • Creative Headz Regeringsgatan

672 recos
    Regeringsgatan 29, Stockholm
  • WAU Jakobsbergsplatsen

1,408 recos
    Jakobsbergsplatsen 1, Västerås
    Kom in till oss, slappna av och släpp taget om vardagen för en stund. Vi på Wau tar hand om ditt yttre samtidigt som vi bryr oss om ditt inre.
    Merja B
    Merja B: Jag blev vänligt bemött. Atmosfären i lokalen var ledig och varm. Jag var där första gången för att klippa mitt hår. Ka...
  • Color by Linda

438 recos
    Vårdsätravägen 3 A, Uppsala
    Ann T
    Ann T: Hanna är trevlig och man känner sig väl omhändertagen.Hon kan sitt jobb och jag är supernöjd med mitt hår varje gång ❤️
  • Fusion

779 recos
    Drottninggatan 10, Uppsala
    Matilda K
    Matilda K: Fint glatt bemötande av Eilma som klippt mig de senaste tre gångerna. Väldigt fin trevlig och fräsch lokal. Var såå nöjd...