Color by Linda

Color by Linda

bokning.voady.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Välkommen till oss på Color By Linda i Uppsala, här vågar vi färg! Låt oss göra magi med ditt hår, kom som du är så löser vi resten. Här får du inte lämna salongen förrän du är 100% nöjd, vi älskar hår och vet vad vi gör. Vi har tålamodet och tar oss tiden som krävs för att göra det lilla extra för att du ska gå från vår salong...

249 omdömen om Color by Linda

Sedan starten hos Reco 2023

Loise Ö
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna var jätteduktig och hade ett proffsigt bemötande. Super trevlig och lättsam att prata med. Super nöjd med min nya frisyr ☺️

Tusen tack, det gläder oss. Varmt välkommen tillbaka ♥

Amanda O
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Super nöjd och Linda är toppen!

Svar från Linda

Vad roligt att höra, varmt välkommen tillbaka ♥

Camilla C
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Ett besök hos Color by Linda gör mig avkopplad och känslan av lyxig egentid infinner sig. Freja är lugn och harmonisk, duktig lyhörd elev och Linda är en väldigt proffsig handledare! Är supernöjd med resultatet.

Svar från Freja

Alltid lika trevligt att ha dig på salongen, vi ses nästa gång ♥

Sarah E
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Bemötandet bra. Klippningen blev inte bra. Bad om en rakt avklippt frisyr över axlarna. När de var klart var det hackigt framtill och kortare fram vilket ser väldigt märkligt ut. Hon skulle behöva få mer stöd av någon mer erfaren, då det var första gången hon gjorde en kort klippning. Jag hade skickat bild innan och fått OK på att hon skulle klara av denna klippning. Kommer inte gå tillbaka.

Svar från Freja

Hej Sarah! Vi uppskattar väldigt mycket att våra elever får möjlighet att öva, och ibland kan det bli lite felaktigheter särskilt om det är förstaårselever och det är varför vi skriver med det i informationen för bokning med elever. Är det något som är fel i klippningen är du såklart välkommen in så fixar vi det! ♥

Ann T
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Jag fick ett mycket trevligt bemötande av Freja. Hon är duktig och jag blev så nöjd med mitt nyuppfräschade hår.

Svar från Freja

Vad kul att höra och vi är så tacksamma för er som låter våra elever utvecklas ♥

Evelina L
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Bra bemötande som bidrog till att man kände sig välkomnad. Linda är kunnig i det hon gör och har mycket kunskap. Hade önskat lite mer transparens i hennes plan och genomförandet. Fick upplevelsen att det vi tidigare pratat igenom inte följdes, resultatet blev inte fel, men följde inte mina förväntningar.

Svar från Linda

Tack för ditt omdöme, välkommen åter ♥

Carola A
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Väldigt fint och proffsigt bemött av Freja. Jättenöjd med både behandlingen och resultatet. Rekomenderar ett besök på salongen om du vill bli lyxigt ompysslad på bästa sätt.

Svar från Freja

Vad roligt att höra, tusen tack för fina ord. Välkommen tillbaka! ♥

Emilia L
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna uppfyllde alla mina förväntningar! Kan inte rekommendera henne nog! Jag är obeskrivligt nöjd😍💐

Åh vad roligt att höra - Hanna är superduktig! Välkommen tillbaka ♥

Morshed M
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

En duktig frisör, en fin och ren salong.

Svar från Linda

Tack så mycket för fina ord och välkommen åter ♥

FJ J

Mycket duktig, rekommenderar 👍

Svar från Hanna

Tack så mycket, välkommen tillbaka ♥

Anastasia H
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Trevlig, noggrann! Rekommenderas varmt!

Vi håller med, Freja är fantastisk. Välkommen tillbaka ♥

Anna R
Skrev om Freja en del av Color by Linda

Freja var jätte trevlig och super duktig! Jag är jätte nöjd och vill definitivt komma tillbaka!

Svar från Freja

Vad roligt att höra, du är så välkommen nästa gång ♥

Tira H
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna är en jätte duktig och trevlig tjej! Kommer absolut tillbaka till henne, gjorde slingor och klippning. Jätte nöjd 🌸

Vad roligt att höra , tusen tack ♥

Eva R
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Vänlig Lyssnande Tillmötesgående Kunnig Lugn Samt en viktig sak, ålder är inget man tänker på här i denna salong alls och inte av Hanna heller. Det tycker jag är viktigt. Här känner man inte av ordet ålderism. Rekommenderar Hanna och även denna salong varmt!

Svar från Hanna

Här vill vi att alla ska känna sig avslappande, bekväma och välkomna ♥

Katrina Å
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna är jätteduktig, blev supernöjd med resultatet!

Svar från Hanna

Vad kul att höra, varmt välkommen tillbaka ♥

Emma Billie Iréne B
Skrev om Color by Linda

Går alltid från Linda med top notch hår och ett leende på läpparna. Färgmagi!

Svar från Color by Linda

Tusen tack Billie, en alltid lika trevlig stund när du kommer hit ♥

Sonya Kristina Mikaela P

Bästa frisörbesöket jag haft! Superhärlig stämning och man märker att Linda och Hanna brinner för yrket och att få kunderna att känna sig väl omhändertagna. Hanna var hur duktig som helst och resultatet blev över förväntan. Vill ni få bästa frisörupplevelsen och resultat är det hit ni ska gå.🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Color by Linda

Åh vilka fina ord, tusen tack! Du har helt rätt i att vi brinner för yrket och för mötet med er som kommer till oss på salongen. Vi trivs dessutom väldigt bra med att jobba med varandra och det är extra fint när den stämningen är kännbar för er under er behandling. ♥

Vedrana Vilda I
Skrev om Color by Linda

Tack för glatt och trevligt bemötande från att jag klev in genom dörren till att jag klev ut. Jag fick håret tvättat, klippt och stylat av Freja! Hon var både trevlig och duktig, och fick mig att känna mig trygg. Det kändes absolut som att jag var hos en erfaren frisör, inte student. Lockarna blev dessutom väldigt fina och höll sig länge. Tack för en ompysslande stund. Jag passade på att boka ny tid direkt, innan hon blir fullbokad. Rekommenderas varmt.

Svar från Color by Linda

Vi blir så glada att höra detta, stämningen i salongen är så viktig både för oss och för er som kommer hit. Freja är så duktig och vi är så glada att hon kommit just till oss ♥

Carola A
Skrev om Color by Linda

Proffsigt och trevligt bemötande, superfint resultat. Rekomenderar andra att besöka salongen.

Svar från Color by Linda

Åh så roligt att höra, tusen tack för dina fina ord ♥

Pauline Ö
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Jag hade bokat en klipptid med Hanna och blev väl bemött. Hanna uppfyllde mina önskningar och var väldigt duktig.

Lill E
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Så himla nöjd! Linda är verkligen expert på färg och jag känner mig alltid så fin när jag åker därifrån

Svar från Linda

Tusen tack för dina fina ord och förtroendet att hjälpa dig med din färgförvandling ♥

Sandra W
Skrev om Color by Linda

Jag var hos elev Freja för en bottenfärgning. Som alltid proffsigt och trevligt bemötande, känner mig alltid bortskämd när jag är hos er 🥰 Freja var otroligt duktig och jag rekommenderar verkligen att gå till henne 🥰

Svar från Color by Linda

Vi tycker att alla förtjänar lite vardagslyx och att få bli lite bortskämda då och då! Freja är en riktig stjärna ♥

Helena R
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Att gå till Color by Linda kan aldrig bli fel! Hanna är snabb men noggrann och resultatet blev magiskt! Ett glatt och trevligt bemötande gör att man längtar redan tills nästa gång jag ska färga och klippa håret ❤️

Svar från Hanna

Åh tusen tack fina du! Vi ser redan fram emot nästa gång vi med ♥

Felicia W
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Superproffsig och lyhörd för vad jag ville ha. Jättenöjd!

Svar från Hanna

Åh, vad roligt att höra! Du är varmt välkommen nästa gång det är dags ♥

Annie L
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Jätte trevlig personal. Lyssnar på ens önskemål och ställer frågor som är du håröm… Har hörselnedsättning och lyssnade på mig och ställer relevanta frågor. För att underlätta hela besöket och kommunikationen.

Svar från Linda

Tack för dina fina ord, det är så viktigt för oss att alla känner sig välkomna och väl omhändertagna oavsett hur mycket/lite man kan eller vill prata under behandlingen. Du är varmt välkommen tillbaka ♥

Alisa D
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Klippning och behandling för hårt botten, blev toppenbra!

Svar från Linda

Vad roligt att höra att du blev nöjd med ditt besök, både Crystal gel och vår scalp treatment är toppen för hår och hårbotten. Varmt välkommen nästa gång! ♥

Marie-Therese M
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Jättenöjd efter mitt besök hos Hanna! Att gå till en elev kan kännas nervöst, men Hanna upplevdes lyhörd och kunnig, vilket bekräftades av det fina resultatet på min färgning och klippning. Dessutom är hon väldigt trevlig. Rekommenderas varmt!

Svar från Hanna

Åh vad roligt att höra att du blev så nöjd, Hanna är en riktig stjärna! Varmt välkommen tillbaka till oss ♥

Moa H
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Blev mycket bra bemött av Hanna och fick en soft uppljusning av håret. Perfekt nu när våren snart är här!

Svar från Hanna

Vad roligt att höra att du blev så nöjd, visst är det härligt att möta våren med ljust fräscht hår! Varmt välkommen nästa gång ♥

Lana T
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna är duktig och noggrann. Alla mina önskemål uppfyllda!

Lilian H
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Jätteduktig och lyhörd, hade jag inte vetat att hon var elev hade jag aldrig gissat :)

Svar från Hanna

Åh vad glada vi blir att höra, tusen tack! Varmt välkommen tillbaka ♥

Louise B

Man blir alltid nöjd efter ett besök hos Linda 🙂

Vad roligt att höra! Tack för det. Vi ses ♥

Jeanette V
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Alltid nöjd, super duktig och super trevlig. Har gått hos Linda sen 2017.

Svar från Linda

Tänk att det gått så lång tid nu! Alltid ett nöje ♥

Greta G
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Linda var väldigt trevlig och lätt att prata med. Hon klippte hår på ett ordentligt sätt och fick en att känna sig riktigt ompysslad. Tycker det var en trevlig salong och jag kommer nog komma tillbaka👍😁

Svar från Linda

Kul att du är nöjd med ditt besök, så trevligt att ha dig här hos oss. Vi ses ♥

Tyra G
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Jätteduktig, noggrann, lätt att prata med. Hanna var lyhörd och som sagt väldigt väldigt duktig! Är så nöjd :)

Svar från Hanna

Åh så roligt att höra, vi ses nästa gång ♥

Moa I
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Otroligt duktig! Jätte nöjd med hur håret blev :)

Linn J
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Tack snälla för en avkopplande lördagsförmiddag. Jag kände mig verkligen väl omhändertagen och resultatet blev fantastiskt! Hanna är otroligt noggrann och tålmodig, jätteduktig och ambitiös för sin unga ålder. Jag rekommenderar varmt ett besök hos Hanna!

Svar från Hanna

Vad roligt att höra, det blir vi jätteglada för. Hanna är verkligen en stjärna! ♥

Linnea A
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Riktig grym och har räddad mitt hår

Svar från Hanna

Vad kul att hör - du är så välkommen åter ♥

Linda Marie H
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Går alltid till Linda, fantastiskt bra på att färga mitt hår ☺️

Svar från Linda

Vad kul att du är så nöjd, vi ses nästa gång ♥

Aria A
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Duktig och lyssnade på mina önskemål

Svar från Hanna

Vad roligt att höra, varmt välkommen åter ♥

Ann T
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna är mycket trevlig och serviceminded. Jag kände mig helt trygg i hennes händer och gick nöjd och belåten hem med nyuppfräschat hår 🙂

Svar från Hanna

Tusen tack, vad kul att höra! ♥ Vi ses till våren!

Sandra W
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Det var första gången jag var på en ansiktsbehandling hos Linda men jag har tidigare träffat henne i hennes frisörroll. Hon är väldigt lyhörd och trevlig, hon lyssnar verkligen och gör alltid så att jag som kund känner mig välbemött, väl omhändertagen och jag går alltid därifrån med en känsla av lugn och välmående

Svar från Linda

Åh vad roligt att höra, tack för att jag fick chansen att använda mina nya kunskaper ♥

Eva G
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Always the best experience getting my hair done with Linda! It’s now my 4th year with her and she know by now exactly how my hair is and how I like it best! If I am feeling a bit down on myself and like my hair has lost its life, a visit to Linda and I come out feeling amazing! Can’t recommend her enough!

Svar från Linda

Wow, thanks a million, you are so sweet! Hopefully I'll see you one more time before you leave Sweden ♥

Camilla C
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hade ett trevligt frisörbesök på Color by Linda hos eleven Hanna som slingade, nyanserade, klippte och stylade mitt hår. Hanna var proffsig, serviceminded och lyhörd för mina önskemål som hon uppfyllde över förväntan. Jag blev så nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Hanna.

Vad roligt att höra Camilla! Vi ses nästa gång ♥

Jonna R

trevlig duktig professionell snäll

Vad fint att höra - tusen tack ♥

Amalia S
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Så himla fin, goo och proffsig frisör! Flexibel och 100% service , tog emot mig med kort varsel och gjorde mig så nyårsfin man kan bli 💫✨ Jättemysig salong. Perfekt läge! Har bara gott att säga om Color by Linda💖

Åh vad fint att höra - tusen tack! ♥

Linda M
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Hanna är en jätteduktig frisör. Min dotter blev så nöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera Hanna.

Svar från Hanna

Tusen tack för det, det blir vi så glada att höra. Varmt välkomna åter ♥

Nilla S
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Första besöket i salongen hos Hanna, och blev väldigt bra bemött av de båda..

Eva B
Skrev om Hanna en del av Color by Linda

Frisör under utbildning. Bra bemötande, inlyssnande av mina tankar vad gäller klippningen. Nöjd med resultatet.

Svar från Hanna

Tack så mycket för ditt fina omdöme ♥

Elin H

Trevlig och duktig tjej! Kan varmt rekommenderas ☺️

Svar från Hanna

Tusen tack, vi ses nästa gång ♥

Emma R
Skrev om Linda  en del av Color by Linda

Duktig och kunnig. Stort tack för hjälpen att också hitta en tid som kunde funka. Rekommenderas!

Svar från Linda

Ja vi försöker vara så flexibla som möjligt och ta hand om er ♥