Salong Willarp

Salong Willarp

www.salongwillarp.se
  • BadgeFourYears
4.8

Välkommen till oss på Salong Willarp i Älta! Här får du alltid fullt fokus från din frisör och vi gör allt för att du ska vara helt nöjd när du lämnar vår salong. Hos oss träffar du lyhörda och välutbildade frisörer, och strävar alltid efter att kunna leverera välgjorda arbeten utifrån kundens önskemål och förutsättningar. ...

420 omdömen om Salong Willarp

Sedan starten hos Reco 2022

Pia B
Skrev om Salong Willarp

Jag har gått till Salong Willarp i många år och blir alltid lika nöjd. Madde är fantastisk i sitt bemötande och lyhörd gällande idéer/tankar/önskemål och produktrekommendationer. Lokalen är fin och lyxig och kaffet är gott. Kan varmt rekommendera salongen!

Lena F

Känner mig väl omhändertagen. Saknar skvallertidningar . Lite väl dyrt

Svar från Salong Willarp

Hej Lena, tack för din feedback och för att du delade med dig. Vad fint att du kände dig väl omhändertagen. Vi har valt att erbjuda digitala magasin via salongsplattor med Readly för att kunna ge ett brett utbud samtidigt som det är en del av vårt miljötänk där vi tagit bort tidningar i papper. Vi har även frisörer i olika prisklasser för att kunna erbjuda något som passar olika behov. Hoppas vi får välkomna dig igen!

Malin S
Skrev om Salong Willarp

Helt ok, trevligt men lite stressigt och inte särskilt inlyssnande

Svar från Salong Willarp

Hej Malin, tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Det är tråkigt att höra att upplevelsen inte blev så lugn och lyhörd som vi strävar efter. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt arbete framåt och hoppas få chans att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Britt B
Skrev om Salong Willarp

Trevligt bemötande i behaglig miljö. Proffsigt handlag. Jag är mycket nöjd med klippning och föning.

Svar från Salong Willarp

Hej Britt, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och resultat. Varmt välkommen tillbaka.

Emelie D
Skrev om Salong Willarp

Lyhörda och duktiga, lika nöjd varje gång! Rekommenderar starkt!

Svar från Salong Willarp

Hej Emelie, tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss, det betyder mycket. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Erika I
Skrev om Salong Willarp

Alltid lika nöjd efter besök! Rekommenderar

Svar från Salong Willarp

Hej Erika, tack vad roligt att höra! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att ses igen.

Hekla B
Skrev om Salong Willarp

Allt så fint och trevligt, elskar att man fick kaffe och vatten och kunde beställa mat

Svar från Salong Willarp

Hej Hekla, tack för din fina kommentar. Vad härligt att du uppskattade helhetsupplevelsen – det är precis så vi vill att det ska kännas. Välkommen tillbaka!

Eva L
Skrev om Salong Willarp

Jättetrevligt bemötande både vid ankomst och av frisören själv. Trevliga lokaler med det lilla extra som t ex massagestolar i rummet där man tvättar håret. Sympatiskt också med möjligheten att kunna påverka kostnaden för beställd behandling beroende på när på dagen bokningen sker. Hit går jag gärna tillbaka

Svar från Salong Willarp

Hej Eva, tack för ditt varma omdöme. Så roligt att du uppskattade både miljön, bemötandet och vårt bokningsupplägg. Du är varmt välkommen tillbaka!

Kristin R
Skrev om Salong Willarp

Alltid världsklass hos Willarp!

Svar från Salong Willarp

Hej Kristin, tack för dina fina ord! Vi blir så glada att höra det och ser fram emot att få ta hand om dig igen.

Robin L
Skrev om Salong Willarp

Väldigt bra bemötande och en fin och fräsch salong. Var en trevlig upplevelse där både hårtvätt och kaffe med tillbehör ingick. Körde en herrklippning och blev väldigt nöjd med resultatet. Mycket lyhörda och proffsiga.

Svar från Salong Willarp

Hej Robin, tack snälla för dina fina ord! Vad härligt att du kände dig väl omhändertagen, vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Katarina H
Skrev om Salong Willarp

Vi är väldigt nöjda med servicen och klippningen av barnen.

Svar från Salong Willarp

Hej Katarina, tack för att ni valde oss och vad roligt att ni är nöjda. Varmt välkomna tillbaka!

Niklas W
Skrev om Salong Willarp

Harmoniska och lyxiga lokaler. Toppservice i telefon, mail som väl på plats. Bra gruppsammanhållning och glada, kompetenta frisörer. 5 av 5

Svar från Salong Willarp

Hej Niklas, stort tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada att du upplevde både service och stämning som vi vill att den ska vara. Välkommen tillbaka!

Nellie L

Bästa salongen och frisörerna 🥰❤️

Svar från Salong Willarp

Hej Nellie, tusen tack för dina fina ord. Vi ser fram emot ditt nästa besök!

Christina A
Skrev om Salong Willarp

Var hos Madde för första gången och vilket proffs hon är på hår, så nöjd med hår, färg och bemötande - tack

Svar från Salong Willarp

Hej Christina, tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos Madde. Varmt välkommen åter!

Cim M
Skrev om Salong Willarp

Jättefin och lyxig salong där du känner dig ompysslad! Kunnig och lyhörd frisör. Rekommenderas!

Svar från Salong Willarp

Hej Cim, tack för ditt omdöme. Så roligt att du kände dig ompysslad och nöjd med besöket. Hoppas vi ses snart igen!

Helene J
Skrev om Salong Willarp

var så nöjd med upplevelsen och resultatet.

Svar från Salong Willarp

Hej Helene, tack för dina ord. Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att få ta hand om dig igen!

Paulina H
Skrev om Salong Willarp

Fantastisk service och härligt gäng som jobbar

Svar från Salong Willarp

Hej Paulina! Tack, det betyder mycket för oss. Vad fint att du trivdes hos oss – varmt välkommen tillbaka!

Daniel L
Skrev om Salong Willarp

Världens bästa skalpmassage, superbra och lyhörd frisör (Petronella)!

Svar från Salong Willarp

Hej Daniel, tack för ditt omdöme. Visst är Petronella en stjärna! Vi är så glad att du är nöjd med besöket hos, varmt välkommen åter!

Michaela K

Supernöjd! Micaela är fantastisk

Svar från Salong Willarp

Hej Michaela, tack för ditt omdöme. Visst är Micaela otrolig! Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss.

Maria S
Skrev om Salong Willarp

Proffsigt och vänligt bemötande, som alltid

Svar från Salong Willarp

Hej Maria, tusen tack för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Johan L

Alltid bra bemötande och ett proffsigt resultat. Johan L

Svar från Salong Willarp

Hej Johan, tack för ditt omdöme. Välkommen åter!

Amanda E
Skrev om Salong Willarp

Så fin upplevelse i sin helhet

Svar från Salong Willarp

Hej Amanda, tack för ditt fina omdöme. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Carl A
Skrev om Salong Willarp

Bra bemötande och väldigt trevlig Salong. Kände mig nöjd men behövde ändå rätta till lite någon dag efter som inte var några problem alls. Så överlag ett bra besök och jag kommer tillbaka 👍

Svar från Salong Willarp

Hej Carl, tack för din feedback. Vi är glada att du kände dig väl bemött och att vi kunde lösa justeringen smidigt. Välkommen tillbaka!

Caroline S
Skrev om Salong Willarp

Fantastiskt som vanligt. Blir alltid supernöjd och de lyssnar och gör precis som man vill och man känner sig alltid super fräsch i håret efter besök och blir väl omhändertagen där. Gott kaffe får man alltid och hårmassage och det där lilla extra. Supernöjd som alltid!

Svar från Salong Willarp

He Caroline, tusen tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Gunilla W
Skrev om Salong Willarp

Professionell personal, inbjudande och trevlig miljö.

Svar från Salong Willarp

Hej Gunilla, tack för fin recension. Varmt välkommen tillbaka!

Ebba J
Skrev om Salong Willarp

Petronella är otrolig! Så proffsig och fint resultat, mycket nöjd!

Svar från Salong Willarp

Hej Ebba! Vad roligt att du är så nöjd, visst är Petronella en stjärna. Varmt välkommen tillbaka!

Göran K
Skrev om Salong Willarp

Alltid vänliga och glada. Alltid duktiga frisörer.

Svar från Salong Willarp

Hej Göran, vad roligt att hör. Tack för ditt omdöme!

Patrik A
Skrev om Salong Willarp

Trevlig personal, klipper bra. Fina lokaler.

Svar från Salong Willarp

Hej Patrik, tack för ditt omdöme! Välkommen åter.

Agneta K
Skrev om Salong Willarp

Mycket nöjd! Trevlig personal och det bästa resultat Klippning/slingor.

Svar från Salong Willarp

Hej Agneta, tusen tack för fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Annica J
Skrev om Salong Willarp

Varmt bemötande och lugn harmonisk miljö. Blev behandlad av dottern Johanna med ny frisyr och lite färgnyansering. Mycket nöjd.😃

Svar från Salong Willarp

Hej Annica, tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du trivdes hos oss och är nöjd med din nya frisyr. Varmt välkommen åter!

Flora J
Skrev om Salong Willarp

Jag uppskattar att ha samma frisör

Svar från Salong Willarp

Hej Flora, tack för din feedback. Vi förstår vikten av kontinuitet och gör vårt bästa för att du alltid ska kunna boka tid hos din frisör. Varmt välkommen tillbaka!

Margareta L
Skrev om Salong Willarp

Personalen har alla ett trevligt bemötande, salongens massagestolar är härligt avkopplande. Framför allt en skicklig frisör som tycker om sitt jobb och behärskar både klippning och färgning!

Svar från Salong Willarp

Hej Margareta, tack för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattar både vårt bemötande och den avkopplande upplevelsen. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Annelie L
Skrev om Salong Willarp

Gått länge hos Willarps, nästan sedan start, och det är ett super gäng som jobbar där! Proffsiga, trevliga, mysig lokal, gott kaffe. Blir alltid väldigt väl omhändertagen och nöjd hos Isabelle. Kan varmt rekommendera denna salong.

Svar från Salong Willarp

Hej Annelie, stort tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är en trogen kund och att du trivs med både vår service och Isabelle som frisör. Hoppas vi fortsätter att leverera de bästa upplevelserna för dig! Varmt välkommen tillbaka.

Eva Britt M
Skrev om Salong Willarp

Trevlig och fräsch salong! Blir alltid väl mottagen. Får lagom mycket tips och råd kring skötsel av mitt hår. Känner mig aldrig påtvingad att köpa produkter. Generellt dyra behandlingar, men upplever att min hårstylist är mycket kompetent!

Svar från Salong Willarp

Hej Eva Britt, tack för ditt omdöme! Vi är glada att du trivs hos oss och uppskattar både bemötandet och vår expertis. Vårt mål är att alltid ge professionella råd utan att det känns påtvingat. Hoppas vi ses snart igen!

Elin S
Skrev om Salong Willarp

Mysigt ställe där man förutom bra klippning även får lite extra ompyssling med massagefåtölj under schamponering och skalpmassage samt dryck och liten chokladbit. Det enda negativa är att det är lite dyrt för en sådan som mig som mest vill klippa topparna.

Svar från Salong Willarp

Hej Elin, tack för din fina recension! Vi är så glada att du uppskattar upplevelsen hos oss. Vi erbjuder frisörer i olika prisnivåer för att kunna möta olika behov – säg gärna till nästa gång så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig. Varmt välkommen tillbaka!

Tina E
Skrev om Salong Willarp

Jag blir alltid väl omhändertagen och känner mig alltid snygg i håret efter mitt besök. Jag får förslag på hur jag ska vårda mitt hår som jag uppskattar.

Svar från Salong Willarp

Hej Tina, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du känner dig väl omhändertagen och uppskattar våra tips. Varmt välkommen tillbaka!

Gabriella H
Skrev om Salong Willarp

Duktiga och trevliga frisörer!

Svar från Salong Willarp

Hej Gabriella, tack för du tagit dig tid för ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka!

Kaj H

Bra service . kunniga. Trevliga och väldigt högt till tak . Gå dit

Svar från Salong Willarp

Hej Kaj, tack för din fina recension. Vi är så glada att höra att du är nöjd, varmt välkommen åter!

Kristina H
Skrev om Salong Willarp

Fin lokal med levande ljus, lugn musik i bakgrunden.Man känner sig som väl bemött. Det bjuds på kaffe med någon god choklad. Och du blir trevligt bemött av frisörer som kan sitt jobb. Rekommenderar varmt Willarp.

Svar från Salong Willarp

Tack Kristina för ditt fina omdöme. Vi är så glada att du uppskattar både miljön och bemötandet hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Maria Birgitta S

Trevligt, mysigt, proffsigt!

Svar från Salong Willarp

Tack för din recension, varmt välkommen åter!

Markus G
Skrev om Salong Willarp

Kanongäng på Willarp! Och extremt gott kaffe :) det är en bonus!

Svar från Salong Willarp

Hej Markus, tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada att du trivs hos oss – och att kaffet får extra pluspoäng. Varmt välkommen tillbaka!

Lina A
Skrev om Salong Willarp

Isabelle är ett riktigt proffs när det gäller färg – både i nyanser och applicering. Hennes arbete är så skickligt att utväxten knappt märks ens efter tre–fyra månader. När det kommer till klippning litar jag helt på hennes expertis och ger henne fria händer, eftersom jag vet att resultatet alltid blir bra och vet att hon gör det som passar mig bäst. Dessutom är hon lyhörd och respekterar om jag vill ha en tyst och avkopplande stund.

Svar från Salong Willarp

Hej Lina, tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du känner dig trygg med Isabelle och hennes expertis. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Siv T
Skrev om Salong Willarp

Trevligt bemötande från all personal. En trevlig miljö att vistas i. Lugn miljö. Gott kaffe. Mycket nöjd kund.

Svar från Salong Willarp

Hej Siv, tack för dina fina ord! Vi är glada att du trivs hos oss och ser fram emot att välkomna dig igen.

Stina A
Skrev om Salong Willarp

Toppen bra. Spaupplevelse på schampooneringen.

Svar från Salong Willarp

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar schamponeringen och ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Jörgen N
Skrev om Salong Willarp

Mycket trevligt bemötande varje gång man kommer. Mysig atmosfär och rent och fräscht. Framför allt så blir frisyren väldigt bra.

Svar från Salong Willarp

Tack för din recension. Vi är så glada att du trivs hos oss och ser fram emot att välkomna dig igen!

Maud Å
Skrev om Salong Willarp

Så läcker salong och bemötande i världsklass! Jag känner mig alltid nöjd med mitt hår. Vilka proffs ni är alla, på Salong Willarp! Kan varmt rekommendera ett besök!

Svar från Salong Willarp

Hej Maud, tack snälla för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att ta hand om ditt hår igen!

Margareta N
Skrev om Salong Willarp

Alltid vänligt bemötande av lyhörd och skicklig personal.

Svar från Salong Willarp

Tack Margareta för ditt omdöme, vi blir så glada att höra att du blir väl omhändertagen hos oss. Välkommen åter!

Evelina E
Skrev om Salong Willarp

En fräsch, snygg och mysig salong i Älta. Jättetrevlig och kunnig personal. Jag bor i stan men tycker det är värt bilresan, blir alltid lika nöjd på Willarp.

Svar från Salong Willarp

Stort tack! Det gör oss så glada att du trivs hos oss och att du tycker det är värt resan. Vi ser alltid fram emot att få ta hand om ditt hår!

Jan V
Skrev om Salong Willarp

Testade Willarp och fick äran att bli klippt av Jennifer som var superproffsig jag kommer tillbaks!

Svar från Salong Willarp

Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Jennifer, varmt välkommen åter!

Elin F
Skrev om Salong Willarp

Fräsch och lyxig salong. Trevlig och noggrann frisör. Väldigt nöjd!

Svar från Salong Willarp

Tack för ditt fina omdöme, så roligt att höra att du är nöjd. Välkommen åter!