Mycket trevligt bemött! Cassandra var mycket lyhörd och proffesionell och trenvlig.
Salong Willarp
Välkommen till oss på Salong Willarp i Älta! Här får du alltid fullt fokus från din frisör och vi gör allt för att du ska vara helt nöjd när du lämnar vår salong. Hos oss träffar du lyhörda och välutbildade frisörer, och strävar alltid efter att kunna leverera välgjorda arbeten utifrån kundens önskemål och förutsättningar. ...
163 omdömen om Salong Willarp
Sedan starten hos Reco 2022
Petronella räddar ALLTID mitt hår. Med en proffsig hand levererar hon alltid 10/10 service. Väldigt trevlig salong och man märker att kunderna står högst i fokus. Superfint!
Jag har klippt mig och stylat håret hos Petronella. Jag är som vanligt 110 % nöjd. Kul att se att hennes nya arbetsplats, Salong Willarp, var så fin och trivsam.
Proffsig salong, alltifrån kundbemötande och interiör. Tillgodosåg mina önskemål och gav även tips på underhåll och produkter jag kunde använda! Superbra!
Petronella är en fantastisk frisör! Noggrann och proffsig.
Lätt att komma dit o parkering utanför dörren. Engagerat bemötande i modern o fräsch lokal. Kanonskön tvättning av håret o t.o.m. massage från fåtöljen under tider. Professionell klippning o bra utbud av tillbehör i salongen. Helnöjd med klippningen och en fin totalupplevelse. Bra där Willarp
Lite orolig inför besöket då det var ett bra tag sedan jag klippte mig, men det fanns inga skäl till oro. Jag fick hjälp av Petronella som var mycket lyhörd och lyssnade in mig. Sååå himla nöjd med min klippning!
Otroligt duktiga frisörer och blir alltid supernöjd när jag varit där!
Så nöjd med resultatet och upplevelsen hos er och den nya fina salongen!
Hej Sebastian, tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det betyder så mycket för oss! Härligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen åter!
Allt är som vanligt toppen på denna salong Jennifer som klippte och färgade mej är jätteduktig. Alltid trevligt bemött av tjejerna som jobbar här.
Hej Monica, tusen tack för fint omdöme. Vi blir så glada att höra om ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter!
Mycket kunnig och trevlig personal, lyxkänsla i salongen. Uppskattat att man kan välja tyst klippning och plus för massagestolarna vid hårtvätten.
Hej Sigrid, tack för fin recension. Vad härligt att höra att du uppskattar vårt koncept. Välkommen åter!
Proffsig och lyxig salong, bra koncept men en inte vidare skicklig frisör.
Hej Anna! Tack för ditt omdömde, det är så värdefullt för oss. Vad roligt att höra att du tycker om salongen. Du får gärna kontakta oss om du inte är nöjd med ditt resultat och den frisören du fick träffa. Vi vill självklart att du ska lämna oss nöjd. Maila gärna till hej@salongwillarp.se så får vi höra mer. Hoppas vi hörs!
Jättebra frisör & fräsch salong!
Tack Michael för ditt omdömde. Det betyder så mycket för oss. Välkommen åter!
Petronella gav bra råd och tips inför klippningen som sedan utfördes på ett perfekt sätt med bästa resultat.
Tusen tack för ditt omdöme. Vi är så glada att du är nöjd med Petronella. Varmt välkommen åter!
Jag blev mycket trevligt bemött både i receptionen och av frisören. Jag fick många råd och tips, vilket jag verkligen uppskattade. Jag hade höga förväntningar efter allt jag hade hört om salongen men de blev överträffade.
Hej Anna, vilket fint omdöme. Vi blir otroligt glada att höra att vi kunde överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka!
Jennifer på Salong Willarp är den bästa frisören jag någonsin varit hos. Hon skapar magi! Lika nöjd varje gång.
Hej Matilda! Vi blir så glada för ditt omdöme, så roligt att höra att du är nöjd med Jennifer. Välkommen tillbaka!
(Klippning) Frisören klippte precis så jag bad om, var trevlig och duktig. Salongen i sig var mysig.
Tack Saga för ditt fina omdöme. Vad roligt att du var nöjd med ditt besök hos oss, välkommen tillbaka!
Alltid bra bemött av delägare och anställda.!!
Hej Monica, vad roligt att höra att du får ett fint bemötande hos oss. Du är varmt välkommen åter!
Blev trevligt bemöt och blev fin i håret. Blev som jag ville ha det
Hej Rita! Ditt omdöme betyder så mycket för oss, hoppas vi ses igen!
Tack Malin för att du gjorde mig så fin i håret. Det blev precis som jag hade tänkt mig. Jag är jättenöjd.
Hej Gisela, tack för ditt omdöme. Vi blir så glada att höra att är nöjd. Välkommen tillbaka!
Nöjd med hela besöket och resultatet
Tusen tack för din recension, så härligt att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses igen!
Jättebra trainee. Lyhörd och professionell. Salongen var fantastiskt fin.
Hej Hannah, vad roligt att höra att du var så nöjd med vår trainee Cassandra och att du trivs i vår salong. Varmt välkommen tillbaka!
Alltid väl omhändertagen och så fint resultat
Hej Maria! Tack för ditt omdöme, vi blir så glada att höra att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Malin är väldigt lyhörd och noggrann. Hon är jätteduktigt och jag blev supernöjd med resultatet. Atmosfären är lugn och trevligt. Rekommenderar varmt!
Hej Andrea, vad roligt att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses igen!
Helt toppen, proffisionellt och personligt bemötande😁 Är supernöjd med frisyren.
Hej Hanna, vad härlig att höra att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Superfint bemötande, grym frisör (Johanna hade jag). Rekommenderas starkt!
Hej Linda, tack för din recension om oss. Vad glada vi blir att du är så nöjd, och så roligt att höra att du trivs med Johanna. Hoppas vi ses igen!
Proffsigt, trevligt, snyggt, duktiga! Allt på ett ställe👌🏾
Tack Alexandra för ett fint omdöme. Varmt välkommen tillbaka!
Supernöjd över bemötande, lokalen, resultatet. Kommer boka igen!
Hej Sara, vad roligt att höra att du är nöjd med hela din upplevelse hos oss. Du är så välkommen tillbaka!
Mycket nöjd. Finns dock en sak; sätt upp skyltar så det blir lite lättare att hitta er. Åtminstone en skylt på entré dörren
Hej Annette! Tack för ditt omdöme och vad glada vi blir att du är nöjd - och tack för input. Självklart ska det bli lättare att hitta till oss, vi vet att vi tyvärr är lite väl anonyma just nu. Vi har skyltar på gång men har behövt vänta då det pågått arbete utanför - så håll ut, det kommer! Varmt välkommen åter.
Alla rätt. Isabell är knivskarp i sin proffision.
Tack Maria för ditt omdöme. Vad härligt att höra att du är så nöjd med Isabelle, hon är en fantastiskt duktig frisör. Varmt välkommen åter!
Hela besöket är en upplevelse. Allt från bemötande, skicklighet till lokalen. Rebecca är suverän på både färg och klippning. Jag kände mig otroligt ompysslad. Kan bara rekommendera salongen till 100%. Båda ägarna är otrolig tjejer💝
Hej Susanne! Tusen tack för ett fint omdöme. Vi blir så glada att du vill komma till oss och att du är så nöjd med ditt hår och besök. Varmt välkommen åter!
Jag är helnöjd med besöket o bemötandet. Resultatet blev helt enligt förväntningarna.
Hej Marit, vad härligt att höra och tusen tack för din recension. Hoppas vi ses igen!
Fantastiskt fint bemötande, lyxigt, fint, och blev supernöjd!
Hej Lina, tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme om oss. Vi blir så glada! Välkommen tillbaka.
Jag vill gärna rekommendera den nya lokalen för salong Willarp.. Det är verkligen en fantastisk förändring som har skett! De nya lokalerna är otroligt trivsamma och inbjudande. Redan när man kliver in genom dörren känner man sig välkommen och avslappnad. Personalen på salongen är verkligen enastående. De möter alltid sina kunder med värme och vänlighet, och det känns som att komma tillbaka till gamla vänner varje gång. De är kunniga och lyssnar alltid uppmärksamt på dina önskemål och behov. Det bästa med den här frisörsalongen...
Hej! Tusen tack för ditt varma, fantastiska omdöme. Vi blir så otroligt glada att läsa det här, det gjorde hela vår dag. Det känns extra härligt att höra att du tycker om våra nya lokaler som vi har kämpat så med för att komma på plats. Tack snälla igen och varmt välkommen tillbaka!
Supernöjd! Fin salong och Johanna var jätteproffsig, lyhörd och trevlig. Rekommenderar varmt.
Tack Daniela för fin recension och vad roligt att höra att du är så nöjd med Johanna. Välkommen tillbaka!
Min son blev väldigt nöjd. Lite läskigt för honom att gå från långt till kort hår men efter var han så glad!
Vad roligt att höra att din son blev nöjd med sin nya frisyr. Hoppas han vill komma tillbaka till oss!
Trevligt bemötande, fräscha lokaler och kompetent personal
Hej Susanne! Tack för ditt omdöme, så glada vi blir. Välkommen åter!
Trevligt och proffsigt bemötande! Jag är jättenöjd!
Tack Gabriella för din recension. Så härligt att höra att du är nöjd hos oss. Välkommen åter!
Första besöket för mig, har redan bokat nästa tillfälle! Helt nyrenoverade lokaler så fräscht o snyggt. Luftiga lokaler, roligt med restaurang till granne som kan tillhandahålla både bubbel o mat. Min frisör lyssnade noga o jag fick håret precis som jag önskade, mycket nöjd.
Hej Lena, tusen tack för att du tagit din tiden att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att höra att du gillar vårt nya koncept och salong. Så härligt att du är nöjd med ditt besök och att du kommer tillbaka till oss. Vi ses snart igen!
Otroliga lokaler! Härlig personal och alltid så nöjd med håret :)
Hej Jennie, tack för fin recension. Vad roligt att du uppskattar vår nya salong - vi trivs så bra! Så glada vi blir att du är nöjd med ditt besök, hoppas vi ses snart igen!
dem är väldigt trevliga och kunniga på Willarp! Jag är jätte nöjd.
Hej Anna, tack för ditt omdöme. Vad glada vi blir att höra att du är så nöjd med oss. Varmt välkommen åter!
Väldigt nöjd med allt. Salongen är så snygg.
Hej Helene, tack för du tagit dig tiden för ett omdöme. Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med oss och att du tycker om vår nya salong. Välkommen åter!
Jag är så nöjd med min klippning och slingor hos Johanna. Resultatet blev precis som jag önskat om inte bättre t.o.m.
Hej Louise, tusen tack för din fina recension. Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Johanna och att hon överträffade dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka!
Bra bemött samt proffsig personal!
Tack Peter för din recension! Vi blir så glada att göra att du är nöjd med Salong Willarp. Välkommen åter!
Rebecca är en fantastisk frisör och entreprenör. Så glad för att jag träffat henne.
Tusen tack Annine för din fina ord. Det är ömsesidigt - så glad att vi träffat dig! Vi ses snart igen!
Superproffsig personal som verkligen vet vad de håller på med. Hela salongen utstrålar ett lugn och man blir fullständigt bortskämd under hela behandlingen.
Hej Sandra, tack för att du tagit dig tiden för ett omdöme. Vi blir så otroligt glada att höra att du är så nöjd och att du haft en härligt stund under ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter!
Jätte trevlig personal. Bra service! Supernöjd
Tack Marjan för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är så nöjd. Välkommen åter!
En salong som andas lyx i minsta lilla detalj. Rekommenderas starkt!
Hej Irma, tack för att du tagit dig tiden för att skriva ett omdöme. Vi blir så glada att läsa din recension - precis så vi vill upplevas. Tack och välkommen tillbaka!
Otroligt snyggt och behagligt inrett, supertrevligt bemötande och kanonbra resultat av min behandling!!
Hej Charlotte, tack för en fin recension. Vi blir så glada att höra både att du är nöjd med ditt besök och att du tycker om vår nya salong, det värmer verkligen. Varmt välkommen tillbaka!
Kunniga, proffsiga och fina ny lokaler!
Tack Ulrika för att du tog dig tid för ett omdömde. Vad roligt att höra att du är nöjd hos oss och tycker om vår nya salong. Varmt välkommen åter!