People Västervik

• BestInSweden2026
1 711
4.8
Boka tid Ring 0490-318 00 Dela

Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...

1711 omdömen om People Västervik

Sedan starten hos Reco 2023

Anneli A
Skrev om People Västervik

Proffsigt med en känsla av lyx. Så nöjd med både resultatet och tiden i salongen!

Rebecca P
Skrev om People Västervik

Supernöjd! Blev precis som jag ville.

Robert N
Skrev om People Västervik

Skön behandling i trevlig miljö

Carin J
Skrev om People Västervik

Jättefint mottagande av Maya. Första gången jag var på headspa o det var avslappnande miljö o behaglig behandling. Jag kände mig verkligen fräsch efteråt🌸 Rekommenderas varmt🤩

Karina S
Skrev om People Västervik

Bra o. skön upplevelse, skulle vara två stycken så kompisar kan gå tillsammans!

Karin G
Skrev om People Västervik

Mycket bra frisören slang hos er å bra bli pyssla i håret å ni är grymt jobb gör ni!!

Lina R
Skrev om People Västervik

Engagerad och proffsig stylist! Anna lyssnar på min idé och resultatet blev kanon!

Christina S
Skrev om People Västervik

Alltid vänligt och proffsigt bemött med bästa servicen. Amilia tog hand om mig på ett proffsigt sätt och jag känner mig alltid nöjd när jag är färdig. ❤️ Sen får man ju godaste cappuccinon och fruktsallad när man färgar håret😋💖🥰

Helene A
Skrev om People Västervik

Blev så trevligt bemött. Var en helt fantastisk stund under min head spa. Kommer absolut tillbaka/ Mvh Helen Andersson😀

Natali G
Skrev om People Västervik

Jättebra, trevlig lugn tjej, resultatet bra :)

Margareta J
Skrev om People Västervik

Jag blev väl mottagen och kunde framföra mina önskningar om hur mitt hår skulle klippas. Frisören gjorde ett mycket bra arbete så jag är nöjd. Jag går dit igen när det är dax

Anette L
Skrev om People Västervik

Man blir så bra bemött, alltid med ett leende Alltid ett trevlig konversation under behandlingen. Senast jag var där så behövde jag inte köpa någon produkt, det gjorde jag tidigare. Får alltid bra recomendation på produkter. Frisörerna är toppen.

Emma A
Skrev om People Västervik

Bra bemötande som alltid på people. Mycket nöjd med klippning och slingning och man får alltid det lilla extra omhändertagandet med frukt, kaffe och juice vilket känns lyxigt! Extra plus även för massagestol plus hårbottenmassage vid tvättning.

Liz E
Skrev om People Västervik

Avslappnande och lyxig behandling, detta med proffsig personal. Både jag med dotter ger fem stjärnor.

Marie S
Skrev om People Västervik

Headspa Trevligt bemötande och en skön behandling. Lagom massage i hårbotten. Blev fönad och kände mig fin i håret när jag gick. Fem av fem stjärnor till Maja.

Marie-Louice W
Skrev om People Västervik

Var där för klippning. Trevlig frisör som lyssnade och var väldigt mån om att jag skulle bli nöjd. Resultatet var över min förväntningar. Tack Maja

Johan M
Skrev om People Västervik

Trevlig personal som har en hög serviceanda. De lyssnar på vad kunden vill ha och försöker tillgodo se detta.

Charlotta H
Skrev om People Västervik

Jag kan verkligen varmt rekommendera Marie och People. Det är alltid lika trevligt att komma dit man blir så fint bemött och omhändertagen från första stund. Marie är otroligt proffsig och har verkligen det där lilla extra som gör att man känner sig trygg och blir mer än nöjd varje gång. Jag reser långt för att klippa mig här – och det säger egentligen allt. ✨

Lena F
Skrev om People Västervik

Trevligt mottagande och miljö.

Helen N
Skrev om People Västervik

Mycket skicklig frisör på alla sätt - klippningen, socialt och mycket omtänksam. Tack Anna Trevlig miljö

Monica J
Skrev om People Västervik

Fantastisk skön upplevelse med HeadSpa och sedan en toppenbra klippning Stort Tack /Monica

Angela P
Skrev om People Västervik

Alltid bästa upplevelsen! Proffs!

Helena K
Skrev om People Västervik

Skön atmosfär! Maria gav förslag på en frisyr och den passade mig perfekt. God och lagom varm cappuccino. Toppbetyg 🤩

Merlita P
Skrev om People Västervik

Det är min första besöket på People Västervik. Lokalen är mysig, luftigt med höga tak. Välkomnande personal kan bli bättre. Jag är nöjd med Amilia som hjälpt mig och återkommer!

Malin B
Skrev om People Västervik

Jag bokade behandlingen till min mammas 60års-present. Väldigt fint bemötande och upplevelsen var 10 av 10 enligt min mamma!

Lisa H
Skrev om People Västervik

Är i väldigt trygga händer på people. Min frisör Maria känner mitt hår och har alltid de bästa förslagen på klipp och färg. Man blir så väl omhändertagen . Tack från en trogen kund.

Lilly K
Skrev om People Västervik

Mycket trevlig. Både personal o salongen i sig

Lars O
Skrev om People Västervik

Trevlig och proffesionell personal. Kunniga och kommer alltid med bra förslag.

Anton F
Skrev om People Västervik

Supernöjd med bemötandet och supernöjd med klippningen, en fin liten kaffe får man med! Fem plus!!

Petra S
Skrev om People Västervik

Fantastisk stund för mig själv i en kreativ och mysig miljö hos fantastiska frisörer. Rekommenderas varmt!

Emelie S
Skrev om People Västervik

Alltid lika bra! Trevligt bemötande och fina miljöer, och fint resultat med håret, väldigt nöjd! Mycket gott kaffe och tillbehör. Trots en stor salong känns miljön lugn och trevlig. Ett litet förbättringsområde är städningen av toaletten. Handfatet var ganska dammigt, så lite tätare städning skulle höja helhetsintrycket.

Slavica P
Skrev om People Västervik

10/10 behandling!! Och en suuuperbra Anna som är så duktig och trevlig!

Linn T

Bra bemötande. Lugnt, trevlig atmosfär

Therese S
Skrev om People Västervik

Så väl omhändertaganden och fint klippt och stylad. En fin stund där jag kan landa i schamponeringen och bara njuta, samtala och skratta under klippningen, alltid det fina med att få en kopp varmt om jag vill, blir stylad och sedan känna mig fin. Maria är fantastisk.

John M
Skrev om People Västervik

Jätte trevlig pratstund med Anna om allt mellan himmel och grävmaskiner 😊 Kanon bra resultat trots no skin fade 😃

Hannele A

Fint bemötande. Bra klippt. Tack

Martina E
Skrev om People Västervik

Smidigt att boka tid och behandling på nätet. Har gått till samma frisör under flera år och är mycket nöjd. Trevliga och fräscha lokaler!

Gabriel R
Skrev om People Västervik

Jag blev jättenöjd! Kommer tillbaka. Det är nog den bästa frisörsalongen som jag besökt. 🙂

Helle H
Skrev om People Västervik

Mycket trevligt bemötande. Personalen är proffsiga och ger bra förslag på behandlingar.

Nicole L
Skrev om People Västervik

Fantastisk service och bra bemötande. Lyhörd för mina önskemål. Rekomenderar!

Caroline P
Skrev om People Västervik

Var på Japanese Headspa hos Maya. Heeelt fantastiskt! Som en evighetslång hårtvätt med extra allt. Analys av hårbotten, behandling för både hårbotten och hår, massage, styling och avslutar med bästa Latten! Bra att man kan skicka in kvittot som friskvårdsbidrag. Tack för lyxiga omhändertagandet!

Maria R
Skrev om People Västervik

Toppen bemötande, inöyasnande och respektfullt med ett utmärkt resultat. Mycket nöjd 💓

Johanna A
Skrev om People Västervik

Jag är alltid lika nöjd efter ett besök hos Maria 🩷 Proffsigt bemötande och nogrann! Man känner sig verkligen väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderas varmt!

Alice L

Professionellt och trevligt! Rekommenderar varmt 🩷

Helen G
Skrev om People Västervik

Jag var till frisören Anna som var super trevlig o lyhörd för mina önskemål. Kommer gärna åter till henne.

Katarina A
Skrev om People Västervik

Jättenöjd, blev väl omhändertagen av Natalie.

Titti W
Skrev om People Västervik

Alltid jättenöjd och alltid det lilla extra som uppskattas jättemycket. Ser alltid fram emot ett besök där .

Eva E
Skrev om People Västervik

Trevligt och proffsigt bemötande. Lyssnade på mina önskemål och bemötte mig med ärlighet om önskemålen va bra eller mindre bra. Kände mig i trygga händer. Fantastiska Amilia ❤️ Tack 🙏

Lukas S
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande och samtal under hela vistelsen. Fin och fräsch lokal samt att resultatet blev mycket bra!

Oscar M
Skrev om People Västervik

Kanon trevlig och bra klippning