People Västervik

• BestInSweden2026
1 767
4.8
Boka tid Ring 0490-318 00 Dela

Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...

1767 omdömen om People Västervik

Sedan starten hos Reco 2023

Sofia K
Skrev om People Västervik

Superbra och härlig behandling med många goda tips om hur jag ska ta hand om mitt hår.

Leif L
Skrev om People Västervik

Som gammal kund hos People med samma frisör vet hon och jag hur håret ska vara klippt. Vinterhalvåret kör vi "vinterklippt" och på sommaren " sommarklippt". Jag är alltid nöjd och uppskattar också att "min frisör" är trevlig och även hittar en tid med kort varsel när jag är sent ute. Atmosfären på People är trivsam, fina lokaler och all personal har ett trevligt bemötande.

Emma N

Super nöjd! Så bra service och duktig frisör 🙏🏼❣️

Thea S
Skrev om People Västervik

Jätte trevlig personal och miljö! Värt pengarna

Helena A
Skrev om People Västervik

Blev som vanligt mycket väl omhändertagen av Anna. Som fixade en god chailatte en skön tvätt med massage och en fräsch hårklippning. Man känner sig omvårdad och viktig.

Cecilia P
Skrev om People Västervik

Trevligt, rent och snyggt! Blev väldigt nöjd också.

Dagmar H
Skrev om People Västervik

Vänligt bemötande och professionellt. Kommer gärna tillbaka

Anna J
Skrev om People Västervik

Som alltid supernöjd när jag lämnar salongen! Även om det ”bara” varit en vanlig klippning så känns det alltid som en lyxig behandling man fått.

Micke M
Skrev om People Västervik

People i Västervik är simply the best, här blir man alltid välkomnad med leenden och glädje, det är en underbar stämning på People som gör att man vill gå dit utan att ens ha en bokning Och man får stans bästa kaffe här 🥰 People levererar alltid, personalen är professionell och lyssnar alltid, ger alltid bästa råd. Jag kan bara rekommendera People som de bästa på alla sätt, du blir inte missnöjd här 🥰

Alice J
Skrev om People Västervik

Möttes av en trevlig tjej, hon var väldigt bra. Tyvärr var tiden lite knapp, provade ut en peruk. Jag hade behövt 30 min till. Men vi är alla olika

Selma G
Skrev om People Västervik

Jätte bra service, blev väldigt nöjd med håret och fick det precis som jag ville ha! Tack Maria för bästa jobbet

Emma P

Beccis & People är fantastiska på alla sätt! 🤩

Camilla C

Bästa Amilia har gjort det igen! Såååå nöjd🤩

Matte P
Skrev om People Västervik

Mycket bra! Trevliga frisörer!

Alaa A
Skrev om People Västervik

Jätte trevligt bemötande, och väldigt trevligt personal som ger råd och tipset. Jag är väldigt nöjd och vill boka en annan dag också.

Linnea D
Skrev om People Västervik

Bra bemötande och servicenivå. Nöjd med resultatet på klippningen.

Linnéa N
Skrev om People Västervik

Alltid lika trevligt att få sitta och bli omhändertagen av Anna❤️ Alltid så nöjd när jag kommer ifrån ett frisörbesök hos henne!

Michaela B
Skrev om People Västervik

Jag blev SÅ nöjd, vilket jag sällan blir. Första gången jag klippte mig hos People och jag kommer definitivt att återkomma. Rebecka klippte och färgade över förväntan! Tusen tack på nytt!

Lotta L
Skrev om People Västervik

Trevlig proffsig och upplever en avkopplande händelse.

Carl-Henrik F
Skrev om People Västervik

Kan inte bli bättre. Tusen tack.

Olle K
Skrev om People Västervik

Trevligt, fick jobbet gjort om man vill samtala går det samtidigt som dom låter än bara sitta och ta det lugnt

Karolina M
Skrev om People Västervik

Toppklass som alltid och man blir alltid så väl omhändertagen och ompysslad!

Eva L
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande, god service som dryck ex kaffe. Behaglig behandling vid schamponering. Proffsigt vid klippningen. Blir alltid nöjd efter besöket. Köpte ingen vara denna gång, bra produkter.

Biene O
Skrev om People Västervik

Mycket kundvänlig.Gar goda råd. Mycket vänligt bemötande

Viggo R
Skrev om People Västervik

Supernöjd med vanlig klassisk klippning hos Anna!

Annelie N
Skrev om People Västervik

Alltid så fint bemötande, kunnig och proffsig personal. Känner mig helt trygg med att alltid bli nöjd!

Ulrika W
Skrev om People Västervik

Alltid fantastisk service och bemötande och omhändertagande av mig som kund. Alltid supernöjd efter besök på People

Emma A
Skrev om People Västervik

Känna som om man kommer hem till världens härligaste gäng, alltid så fint mottagen. Servicen är helt klart i världsklass ♥️

Maria M
Skrev om People Västervik

Jag är ALLTID 100% nöjd efter ett besök hos People. Har haft samma frisör i många år och hon lyssnar samtidigt som hon ger bra input och värdefulla tips! Helt klart bästa i Västervik🙏🩷

Lisa B
Skrev om People Västervik

Härlig spaupplevelse i trevlig miljö. Blev väl omhändertagen.

Charlotte J
Skrev om People Västervik

Toppenbra bemötande av barn! Lyhörd frisör, ger bra råd och får barnet att samarbeta. Fin klippning, alltid bra resultat. Trevligt att ringa och boka, uppmärksamma på kunden och tillmötesgående. Fin miljö!

Olivia W
Skrev om People Västervik

Det är lyx att få spendera några timmar i vardagen här. Mjuk och härlig stämning. Gått hit i många år och kommer fortsätta gå många till.

Annette W

En trevlig positiv frisör i Maria . Mycket nöjd med hennes arbete . Fin lokal

Christer L
Skrev om People Västervik

Det var en härlig upplevelse väldigt avslappnande kunnig personal

Borika V
Skrev om People Västervik

Var på People för första gång och hos Maya. Supernöjd!

Pia R
Skrev om People Västervik

En upplevelse jag alltid ser fram emot och njuter av till fullo. En frisör som tar reda på precis hur man vill ha frisyren och erbjuder behandlingar som passar för just mitt hår. Lyhörd och trevlig frisör som känner av när man vill prata och om passande ämnen. Lämnar salongen mycket nöjd.

Sara L
Skrev om People Västervik

Jättebra allting, fin upplevelse och proffsigt.

Annica A
Skrev om People Västervik

Det var okej första gången, kommer kanske åter

Linnea V
Skrev om People Västervik

Så mysig och avslappnad salong! Anna som gjorde mitt hår var otroligt duktig, lyssnade verkligen och fick till exakt det jag ville ha. Supernöjd!

Gunilla S
Skrev om People Västervik

Alltid trevligt bemött på People o dom hjälpt till med problem jag haft med håret. Alltid skönt o gå dit o bli fin i håret.Köpte ett schampo mot torr hårbotten.

Camilla K

Underbart avkopplande och skönt! Proffsig personal, Tack 🤩

Yvonne N
Skrev om People Västervik

Trevliga och kunnig personal.

Annette G
Skrev om People Västervik

Jag är är alltid nöjd när jag varit och klippt mig. Jag får gott bemötande , Min frisör kan mitt hår och vet hur jag vill ha det. Kommer med bra tips hur jag ska sköta det. Jag ger fem❤️❤️❤️❤️ av fem möjliga

Cornelia K
Skrev om People Västervik

Allt bra som vanligt. Beccis är toppen!

Sebastian A
Skrev om People Västervik

Hur bra som helst, jätte trevlig och erfaren personal, frisyren blev jätte bra

Pia F
Skrev om People Västervik

Mycket duktiga frisörer! Härligt att få sitta i massagestol vid hårtvätt. God cappuccino bjuds.

Kajsa B
Skrev om People Västervik

Fantastiskt bemötande! Gått till people i så många år och har alltid varit lika nöjd 😍

Martina L
Skrev om People Västervik

Är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Man blir verkligen bemött på ett trevligt sätt. Man får tips och råd från frisören. Rekommenderar verkligen People.

Erik E
Skrev om People Västervik

Jag tyckte att upplevelsen var väldigt bra!

Tyra Ingrid Barbro S
Skrev om People Västervik

Bra bemötande och proffesionell kunskap som förmedlas