People Västervik

• BestInSweden2026
1 643
4.8
Boka tid Ring 0490-318 00 Dela

Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...

1643 omdömen om People Västervik

Sedan starten hos Reco 2023

Helen B
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande.Färgade ögonbryn o fransar mycket nöjd

Alva B
Skrev om People Västervik

Super service och mycket trevlig personal

Maja E
Skrev om People Västervik

Super nöjd!! Anna gjorde precis det jag önskade!

Matilda A
Skrev om People Västervik

Kändes som man var i trygga händer 😊

Maggan N
Skrev om People Västervik

It's the beställa hairsalon ever

Marie O
Skrev om People Västervik

Mycket trevligt & skönt huvudspa precis vad jag behövde. Kommer fler gånger...

Karin J
Skrev om People Västervik

Mycket bra bemötande, personligt och proffsigt på samma gång. Inlyssnande personal för att få bästa möjliga resultat. Klippning, blekning, bryn. Mycket nöjd!!

Lotti J
Skrev om People Västervik

Utmärkt bemötande! Beccis kom med bra förslag och var lyhörd. Supernöjd med resultatet.

Emma L
Skrev om People Västervik

Väldigt trevlig personal, blev jättenöjd med resultatet!

Alva B
Skrev om People Västervik

Väldigt fin salong, bra bemötande, härlig behandling!

Cecilia J
Skrev om People Västervik

Dotter fick i födelsedagspresent, erbjudande dom har till ålder 10-25 år med massage, hålanalys mm och klippning la vi till. Bra service och kundmottagande

Birgit H
Skrev om People Västervik

Helt professionell och trevlig upplevelse.

Jessica J
Skrev om People Västervik

Det var helt underbart. Men fick säga till för det blev lite obehagligt med ångan.

Kerstin L
Skrev om People Västervik

Bra bemötande och trevlig personal. Maria är lyhörd och duktig och kommer med bra förslag till frisyr som passar ålder och hårtyp.Sköna massagestolar i hårtvätten. Ren och fräsch lokal inklusive toaletten

Erika G
Skrev om People Västervik

Alltid lika nöjd när jag varit hos Maria på People Västervik, det är så bra service och väldigt trevlig personal med vänligt bemötande. Jag slingade håret och klippte mig, blev supersnyggt 😍

Natalia B
Skrev om People Västervik

Der var mitt första besök på People. Väldigt nöjd med allt och resultatet blev precis som jag ville. Mycket trevligt bemötande och en härlig upplevelse med Anna.

Matilda K
Skrev om People Västervik

Trevlig miljö och duktig lärling!

Thommy C
Skrev om People Västervik

Alltid glada trevliga flexibla med tider tar sig tid att lyssna av vad man känner med sin frisyr kommer oxå med förslag på håret men alltid lyhörda på kundens egna känsla.Det är oxå lugn och trevlig miljö där så riktigt samt alla i personalen visar omtanke mot alla kunder och hälsar välkommen o säger hejdå ❤️

Josefine B
Skrev om People Västervik

Lyxigt, avkopplande och så fantastisk frisör.

Micke P
Skrev om People Västervik

Salongen känns seriös och det är ordning och reda. Min frisör är duktig, lyhörd för önskemål och trevlig att prata med

Anette L
Skrev om People Västervik

Har alltid stora förväntningar då jag alltid är otroligt nöjd efter mina besök på People. Träffar bästa, gulligaste Anna som ger förslag på vad mitt hår tål och behöver, som lite mildare färgning denna gång för hårkvaliténs skull. En rejäl klippning av längderna som gav mer volym till mitt tunna hår. Trevligt prat om intressanta ämnen. Njuter fullständigt av hårbottenmassagen och går glad därifrån med lite stylade frisyr.

Elisabeth E
Skrev om People Västervik

PEOPLE är alltid bäst! Bästa bemötandet o man går därifrån nöjd o glad!

Carolina F
Skrev om People Västervik

Bra från början till slut, alltid lika fin klippning😊

Helena S
Skrev om People Västervik

Tusen Tack att jag alltid blir så snygg när Maria klipper mig! Ni Alla får mig känna Välkommen och ha bästa kaffe I Västervik!

Anna L
Skrev om People Västervik

Alltid lika bra, Beccis är toppen på färg!

Lena S
Skrev om People Västervik

Jättesnälla och trevliga frisörer men jag önskar att ni kanske kunde lyssna lite mer, göra mer som kunden frågar efter.

Natalia S
Skrev om People Västervik

Detta var mitt första besök på salongen och jag är väldigt nöjd. Jag ville klippa håret kortare, och Anna gjorde ett fantastiskt jobb. På slutet stylade hon mitt hår med vackra lockar. Håret blev väldigt spänstigt och doftade underbart. Anna var otroligt trevlig och visade stor förståelse eftersom jag fortfarande håller på att lära mig svenska. Trots det kunde vi kommunicera utan problem, och hon gjorde precis det jag önskade. Jag gick därifrån mycket nöjd och kommer definitivt tillbaka! 😊

Mari S
Skrev om People Västervik

Det är avkopplande att komma till People. Lugn miljö o härlig personal . Har aldrig gått därifrån och varit missnöjd . Nu är jag nyklippt och fått slingor i håret 👍.

Felice P
Skrev om People Västervik

Maja var väldigt professionell i sitt bemötande och jag är väldigt nöjd med min klippning

Susanne M
Skrev om People Västervik

Jag är alltid så nöjd efter mina besök hos bästa Amilia 🤩

Peter I
Skrev om People Västervik

En helhetsupplevelse där kompetensen står i centrum och en skicklig klippning med en underbar huvudmassage samt cafeservice!🤩🤩

Monica E
Skrev om People Västervik

Jag blev nöjd med håret. Fick ett trevligt bemötande.

Linda J

Mycket bra ! Absolut ett ställe jag rekommenderar folk ska gå till 👍🏻

Anna K
Skrev om People Västervik

Trevlig personal och bra produkter.

Annie J
Skrev om People Västervik

Supernöjd!! Går alltid hit till Amalia och blir alltid nöjd!

Annelie M
Skrev om People Västervik

Ett besök hos People är alltid en underbar och lyxig upplevelse som jag ser fram emot👌🏻 Min frisör Beccis är världens bästa och jag känner mig alltid trygg med att lämna mitt hår i hennes vård!

Alen M
Skrev om People Västervik

Proffsigt och exakt utfört hos People i Västervik. Fick en perfekt, tidlös herrklippning med snygg volym och finish. Inget krångel, bra konsultation och resultatet känns fräscht och elegant. Rekommenderar starkt för seriös, klassisk herrfrisering!”

Agnes S
Skrev om People Västervik

Jättebra uppfyllelse och var jättenöjd när jag gick därifrån.

Christina J
Skrev om People Västervik

Trevligt bemötande! Fick förslag av Beckis vilken färg hon tyckte jag skulle ha på slingorna….. Blev mycket nöjd med resultatet!!! God frukt o the serverades till belåtenhet.🥰

Gunilla A
Skrev om People Västervik

Alltid ett trevligt bemötande och professionella.

Silke N
Skrev om People Västervik

Mycket trevlig personal, kompetent och inkännande. Jag blev supernöjd! Tack Anna❤️

Jill Christine E
Skrev om People Västervik

Väldigt nöjd med allt och resultatet blev precis som jag ville

Ann Marie D
Skrev om People Västervik

Ett vänligt bemötande inledningsvis. Efter diskussion enades vi om vad klippningen skulle resultera i. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tack för klippet.

Carina O
Skrev om People Västervik

Fint resultat. Kände mig ompysslad och avslappnad.

Maria H
Skrev om People Västervik

En vistelse som innehåller allt, skön miljö, trevlig frisör och ett fantastiskt resultat. Alltid lika nöjd!

Alva C
Skrev om People Västervik

Alltid bra bemötande och är så otroligt duktiga!🤩

Wibeke F
Skrev om People Västervik

Bra kommunikation med kunden ärlighet en njutbar spa upplevelse

Stina E
Skrev om People Västervik

Toppen bli fin o stylad av Beccis! Tar sig tid o ger sig inte förrän vi båda är nöjda. Supertrevligt och jag känner så himla ompysslad! Bästa stället! Bästa frisören ( fast jag är ju partisk förstårs 😀). Kan varmt rekommendera People och Beckis!

Carina O
Skrev om People Västervik

Lätt att hitta dit. Trevlig personal som tog hand om både mig samt mitt väntade sällskap, fint! Ljuvlig behandling där jag fick slappna av och njuta ordentligt.

Sofia G
Skrev om People Västervik

Anna är så duktig på det hon gör och jag blir lika nöjd varje gång!