BOSSES

BOSSES

bossesuppsala.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till BOSSES! Vi har haft hår som passion sedan 1980 och har därmed klippt och style:at Uppsalaborna i över 130 år. Hos oss kan du glida in för att få en ny frisyr såväl som en avkopplande stund. Tjänster: Klippning, färgning, slingor, balayage, slingor i hätta, styling & hårvård, total makeover, permanent, bruduppsättning,...

352 omdömen om BOSSES

Sedan starten hos Reco 2022

Per Rosén R

Bra, trevligt och snabbt. Jag bokade och kom för tidigt och blev omhändertagen direkt.

Emma E
Skrev om BOSSES

Mycket trevlig salong, trevlig och duktig frisör. Goda råd.

Svar från BOSSES

Vad kul Emma att du blev nöjd och fick goda råd! Välkommen åter.

Monika H
Skrev om BOSSES

Trevligt och proffsigt bemötande från Hitomi! Håret blev precis som jag önskade mig. Jag kommer absolut tillbaka!

Svar från BOSSES

Härligt att du blev fin hos våran Hitomi och trivs i din nya frisyr! Välkommen tillbaka.

Marie-Louise S

Trevligt bemötande vid ankomst. Efterlängtat besök hos Madde efter ett uppehåll. En skön behandling/klippning och trevligt samtal. Gick från salongen mycket nöjd med resultatet

Svar från BOSSES

Våran Madde hon kan konsten att få kunderna att trivas, kul att du blev nöjd! Välkommen tillbaka.

Jenny F
Skrev om BOSSES

Tusen tack till Camilla för professionellt bemötande, fin ny frisyr och stylingtips. Ny tid är redan bokad. Trevliga lokaler och bra hemsida är bara bonus.

Svar från BOSSES

Jenny vad kul att du trivs hos våran Camilla, välkommen åter!

Andrea D
Skrev om BOSSES

Proffsigt och vänligt bemötande. Nöjd med resultatet! Behaglig miljö att vara i.

Svar från BOSSES

Tack snälla för dom orden! Välkommen tillbaka Andrea.

Katriina Ö

Väldigt väl bemött och bra service.

Svar från BOSSES

Tack Katariina för du lämnat en fint omdöme om oss. Varmt välkommen åter!

Staffan K

Alltid lika trevligt att komma dit!

Svar från BOSSES

Tack Staffan! Alltid lika trevligt att ha dig i stolen. Ha en fin dag!

Sofia Ö

Alldeles för ojämn och hackig uppklippning.. / Sofia

Linnea K
Skrev om BOSSES

Blir alltid extra omhändertagen hos Lina på Bosses, får bra råd och alltid nöjd!

Svar från BOSSES

Vad härligt Linnea att du blir nöjd hos våran Lina och omhändertagen lite extra!

Irina K
Skrev om BOSSES

Hej ! Jag var alltid nöjd att klippa håret hos er . Madeleine är så duktig och trevligt frisörskan Priset dock lite dyra på senaste tiden .

Svar från BOSSES

Kul att du blev nöjd hos våran Madelaine! Priserna varierar hos våra frisörer så i vår prislista ser du priserna om du bokar ett återbesök igen! Välkommen.

Emelie B
Skrev om BOSSES

Trevligt bemötande och lyssnade på mina behov och önskemål och gav mig bra guidning därifrån till frisyren jag vill ja, bokat återbesök.

Svar från BOSSES

Kul Emelie att du blev nöjd och bokat ett återbesök! Välkommen.

Anna R
Skrev om BOSSES

Bra första besök med klippning av slitna toppar. Blev väldigt trevligt bemött på salongen som hade en skön atmosfär. Fick en härlig skalpmassage i samband med tvätt av hår och Lina var inlyssnande till mitt hårs behov. Med tunna vågiga/lockiga hårstrån sliter många frisörer onödigt mycket på mitt hår så att det går sönder, vilket jag inte upplevde hos Lina. Kommer defenitivt gå till Lina och Bosses när jag behöver klippa mig nästa gång! Enda anledningen att det inte blir en femma är för att det är första gången jag besöker...

Svar från BOSSES

Anna vad härligt att Lina hjälpte dig till en frisyr att trivas i igen! Du är så välkommen åter.

Tobias I
Skrev om BOSSES

Jag hade långt grått ovårdat hår när jag kom dit. Såg ut som Gandalfs kusin. Carina höll mig i handen på ett föredömligt sätt och såg till att klippa en modern frisyr som jag trivs väldigt bra i :) /Tobias

Svar från BOSSES

Hoppas verkligen att du trivs i din nya frisyr Tobias! Tryggt att Carina guidade dig till rätt beslut. Välkommen tillbaka!

Ulf B

Bra service. Bra resultat. Kan bli fler besök i fortsättningen

Svar från BOSSES

Du är så välkommen tillbaka Ulf!

�
Skrev om BOSSES

Första besöket, blev rekommenderad hit, jättenöjd med bemötande och tjänst

Svar från BOSSES

Men va roligt att du blev nöjd med frisyr och bemötande! Tack snälla för de fina orden, välkommen tillbaka.

Thordis R

Jag blev proffsigt bemött. Hade inga förväntningar, aldrig varit där tidigare, men hoppades jag valt rätt frisör. Köpte en klippning och fick riktigt bra service och blev lyssnad till och väldigt nöjd med resultatet.

Svar från BOSSES

Men vad härligt Thordis att du blev väl omhändertagen och nöjd med din nya frisyr! Välkommen tillbaka.

Erika D
Skrev om BOSSES

Jag var på konsultation för bruduppsättning och jag fick ett väldigt proffsigt och förstående bemötande av Hitomi.

Svar från BOSSES

Tack Erika, vad härligt att du var i trygga händer hos våran Hitomi!

Birgitta J

Bemötandet var som vanligt bra. Förväntade mig att bli klippt, kort frisyr som vanligt, o det blev jag! Alltid trevligt att komma till BOSSES. Köpte med mig Joico Blonde Life shampo hem. Duktiga frisörer hela gänget.

Svar från BOSSES

Tack snälla för dom fina orden! Välkommen åter!

Felinda T

Enkelt att boka, mycket kunskap hos frisören, väl omhändertagen. Enda gången som jag gått från en frisör och känt mig nöjd!

Svar från BOSSES

Vad roligt att du blev väl omhändertagen! Du är så välkommen tillbaka Felinda.

Joanna S
Skrev om BOSSES

Personal lyssnar är trevlig och jag blev fin

Svar från BOSSES

Tack Johanna, vad härligt att du blev nöjd! Välkommen tillbaka!

Maria B
Skrev om BOSSES

Min dotter blev supernöjd och hon var verkligen fint klippt. Så mamma också väldigt nöjd här. Väldigt proffsigt bemötande och trevlig personal. Rekommenderas verkligen!

Svar från BOSSES

Vad härligt att din dotter blev nöjd med sin klippning. Ni är välkomna tillbaka Maria!

Agneta P
Skrev om BOSSES

Mycket positiv! Trevlig, kunnig frisör!

Svar från BOSSES

Tack Agneta för fina ord, Vi önskar dig en fin dag!

Julia R
Skrev om BOSSES

Otroligt duktiga frisörer, har blivit väldigt nöjd efter varje besök.

Svar från BOSSES

Åhh.. vad glada vi blir att få höra det! Välkommen tillbaka Julia och ha en fin Sommar!

Marie S
Skrev om BOSSES

Alltid den bästa servicen. De bästa frisörerna. Kommer alltid därifrån super nöjd. Rekommenderar dom högt

Svar från BOSSES

Tack snälla Marie för dom fina orden! Glada vi blir! Önskar din en fin dag! / Team Bosses

Cecilia H

Fick en ersättare till min vanliga frisör, en som var ny vilket märktes i hur interaktionen med mig som kund var. Hoppas och tror det blir bättre med erfarenhet! Annars trevligt bemötande som alltid. :)

Svar från BOSSES

Hej Cecilia! Våran trainee som tog hand om dig är fortfarande under utbildning. Hon är fantastiskt duktig på att klippa och får mer erfarenhet efter varje dag som går. Hoppas hon får träffa dig igen! Du är välkommen tillbaka och hoppas du får en fin sommar!

Elisabeth S

Trevligt. bemött och en professionell klippning! Blev så nöjd med min nya frisyr!

Svar från BOSSES

Tack Elisabeth, trevligt att höra att du är nöjd med din frisör!

Maud B
Skrev om BOSSES

Jag har världens bästa frissa hos Bosses, hon uppfyller alla mina krav mer än väl hon heter Wirvla 🥰 Jag tog ur- och satte i extensions, färgade och klippte håret.

Svar från BOSSES

Visst är hon duktig våran Wirvla! Härligt att höra att du är nöjd Maud, Hoppas du får en fin dag!

Bodil H
Skrev om BOSSES

Utmärkt bemötande, lagom prat och jag blev jättenöjd med klippningen.

Svar från BOSSES

Vad roligt att höra Bodil att du är nöjd med din klippning, du är välkommen tillbaka!

Alice H
Skrev om BOSSES

Mycket trevliga och bra resultat !

Svar från BOSSES

Vad härligt att höra Alice, ha en fin dag!

Eva A
Skrev om BOSSES

Jättebra som alltid! Finns inget att klaga på😊

Tack, vad roligt att höra Eva! ha en fin dag! /Team Bosses

Helena S
Skrev om BOSSES

Proffsigt och trevligt bemötande.

Svar från BOSSES

Tack Helena! Vad glada vi blir att du upplevde ditt besök hos oss på bästa sätt. Tack för du tog dig tid att skriva om oss. Ha en fin dag! // Team Bosses

Kerstin J

Blev mycket bra bemött och alla tycker att jag är fin i håret

Svar från BOSSES

Vad roligt att höra Kerstin! Varmt välkommen åter!

Tommy S
Skrev om BOSSES

Väl bemött av trevlig personal i öppen mottagande entré

Svar från BOSSES

Vad härligt Tommy, vi önskar dig en fin dag!

Lillemor S

Trevlig och duktig frisör. Mycket nöjd.

Svar från BOSSES

Tack Lillemor det gläder oss att höra!

Emilia K
Skrev om BOSSES

Jag blev fick ett jätte trevligt bemötande av fler än bara "min" frisör. Jag hade höga förväntningar, och Bosses service levde garanterat upp till dem. Jag erbjuds kaffe vid flera tillfällen, ren och fin lokal med en fantastisk inredning, samt fräsch toalett. Jag slingade håret med folieslingor av en så kallad "traine". Jag säger bara Wow! Jag var redan nöjd på plats, men blev (om möjligt) ännu mer nöjd väl hemma. Min syster har bokat en tid hos samma traine och jag kommer fortsätta att gå till Bosses i framtiden. Äntligen...

Svar från BOSSES

Vad roligt att läsa vad du skrivit Emilia! Våran Elisia är så himla duktig! vi är så glada at ha en sån duktig trainee Vad roligt att du rekommendera henne vidare till din syster. Vi trivs oxå i våra härliga lokaler. Ha en fin dag!

Anna N
Skrev om BOSSES

Mycket nöjd på alla sätt och vis

Svar från BOSSES

Vad härligt att höra Anna! Du får ha en fin dag!

Anneli L
Skrev om BOSSES

Alltid nöjd när jag har varit där. Oavsett om jag endast har klippt mig eller har gjort slingor eller permanent. Trevlig personal som är kunniga och lyhörda för kundens önskemål men också kan avstyra omöjliga önskningar som inte går att bemöta.

Svar från BOSSES

Tack för dina fina ord Anneli! Vad glad vi blir att du är nöjd hos oss!

Seija K
Skrev om BOSSES

Första besöket hos Bosses och absolut inte det sista. Madeleine var helt fantastisk. Jag blev verkligen nöjd med resultatet och kände mig så snygg när jag lämnade salongen. Tack Madeleine

Svar från BOSSES

Tack Seija! Vad härligt att du blev nöjd hos Madeleine. Hon är fantastiskt duktig. Du är så välkommen tillbaka till Bosses!

Madeleine S

Trevligt och lösningsorienterat bemötande. Jag förväntade mig lite ljusare hår, men är nöjd ändå. Jag erbjöds möjligheten att känna in och återkomma inom någon vecka. Jag köpte uppljusning av håret genom slingor.

Svar från BOSSES

Hoppas att du känner dig nöjd, hos oss är man alltid välkommen om man vill fixa till något som inte kändes helt rätt. Ha en fin dag Madeleine!

Charlotte S

Blir alltid väl omhändertagen av bästa Wirvla och alltid nöjd med resultatet. Tack för bra service! Charlotte sandberg

Svar från BOSSES

Vad trevligt att du är nöjd hos Wirvla! Tack för dina ord Charlotte, önskar dig en fin dag!

Linn A
Skrev om BOSSES

Klippte mig hos Lina och är supernöjd! Fick en jättebra bedömning innan, kändes väldigt proffsigt. Väldigt fin efteråt. Kommer tillbaka!

Svar från BOSSES

Du är välkommen tillbaka Linn. Vad roligt att höra att du är nöjd med Lina!

Julia B

Underbar, trevlig och harmonisk

Svar från BOSSES

Tack Julia för dina härliga beskrivning!

Justyna L

Testade för första gången och är jättenöjd. Behövde en enkel klippning med mycket förståelse att mitt hår är svårt att jobba med :) och Johanna gjorde fantastiskt jobb. Kommer definitivt tillbaka!

Svar från BOSSES

Vad härligt att du kommer tillbaka, Johanna är en klippa! Ha en härlig dag Justyna!

Lina R
Skrev om BOSSES

Världens bästa frisör! Hos Johanna blir man alltid nöjd.

Svar från BOSSES

Visst är våran Johanna härlig! Ha en fin dag Lina!

Helena S
Skrev om BOSSES

Mycket kompetent och trygg frisör, som var uppriktig och föreslog förändringar som blev oerhört bra. Snabbt och smidigt utan stress, trevliga lokaler. Enda minuset en stol som inte gick att sänka så att jag fick hasa ner för att bli klippt. Men överlag mycket bra!

Svar från BOSSES

Tack Helene för dina fina ord! Så tråkigt att din stol strulade den dagen. Men nu är den fixad och fungerar. Ha en bra dag1

Ranko D
Skrev om BOSSES

Jättetrevlig personal, blev väl omhändertagen och supernöjd med klippningen.

Svar från BOSSES

Tack Ranko, Vad roligt att höra att du blev nöjd! Hoppas du får en fin dag!

Frida L
Skrev om BOSSES

Fin salong, mycket gott bemötande, härlig behandling. Inte helt övertygad om resultatet av färgningen än (slingor i folie, snarare än balayage som vi hade pratat om vid konsultationen), men allt annat (nyansen, klippningen, m.m.) mycket bra!

Svar från BOSSES

Vi hoppas att du ändå kommer att trivas med din färgning. Självklar så är det annars bara att höra av dig. Vi önskar dig en fin dag Frida!

Sara L
Skrev om BOSSES

Jag är mycket nöjd med klippningen och hela upplevelsen. Lina var en jättebra frisör och jättetrevlig!

Svar från BOSSES

Vad trevligt att du trivdes ihop med Lina, visst är hon duktig! Hoppas du får en fin dag Sara!

Emma T
Skrev om BOSSES

Uppfyllde alla mina förväntningar. Välkomnande med kaffe, skön tvätt av håret med massage. Frisören lysande på mina önskemål & rekommenderade produkter som passar mitt hår. Trevligt samtal & din styling.

Svar från BOSSES

Tack för dina fina ord Emma, det värmer att höra! Hoppas du får en fin dag!