BOSSES

BOSSES

bossesuppsala.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Välkommen till BOSSES! Vi har haft hår som passion sedan 1980 och har därmed klippt och style:at Uppsalaborna i över 130 år. Hos oss kan du glida in för att få en ny frisyr såväl som en avkopplande stund. Tjänster: Klippning, färgning, slingor, balayage, slingor i hätta, styling & hårvård, total makeover, permanent, bruduppsättning,...

957 omdömen om BOSSES

Sedan starten hos Reco 2022

Erik L
Skrev om BOSSES

Som vanligt hade jag en trevlig och korrekt upplevelse vid mitt besök hos Bosses med ett väldigt trevligt bemötande och mycket väl utförd klippning.

Nina H
Skrev om BOSSES

Första återbesöket på många år.Ny frisör är alltid lite nervöst och kan vara utmanande för frisören. Men det blev jättebra! Välkomnande, proffsig och trevlig frisör🌷🌷

Edvin H
Skrev om BOSSES

Bra och duktig friaör som visste vad hon gjorde

Kosovaka M

Trevlig personal. Jag är verkligen nöjd.

Maria D
Skrev om BOSSES

Carina Grip är ett proffs, tack för senast till henne

Carola B
Skrev om BOSSES

Mycket nöjd med färgen. Gjorde ljusa slingor i hela håret och resultatet blev precis som jag vill ha det. Trevligt bemötande och små extra saker som en kopp te och massage i stolen gör besöket till något man ser fram emot

Johan M
Skrev om BOSSES

Mycket bra bemötande och bra klippt!

Elin W
Skrev om BOSSES

Alltid trevligt bemött och väl omhändertagen. Proffsig personal.

Maria N
Skrev om BOSSES

Jag är nöjd kund hos Bosses sedan flera år tillbaka där jag klipper mitt hår och köper hårschampo, -balsam .

Birgitta L

Trevligt och vänligt mottagande. Mycket skicklig klippning av ”min” frisör. Eftersom jag inte beställer toningar, tjusig uppsättning eller annat kan jag inte uttala mig om övriga tjänster.

Lena S
Skrev om BOSSES

Snabbt, snyggt, mycket trevligt bemötande av frisör Carina

Elisabet S

Jag hade behövt en mer erfaren frisör då jag har väldigt tjockt och utmanande hår att få ihop till en frisyr. En trainee kändes tyvärr osäker och hon fick inte heller en trygg handledning hos den som kom för att hjälpa. Slutresultatet blev helt ok, men ganska skakig väg fram tills det var klart. Gick 20 min efter stängning, då det drog ut på tiden.

Gustav G
Skrev om BOSSES

Linnea var super duktig och trevlig! :-)

Svar från BOSSES

Vad härligt att höra Gustav, vi håller med dig om vår stjärna Linnea! Välkommen åter till oss på BOSSES snart igen!

Bosse M
Skrev om BOSSES

Alltid trevligt bemötande och ingen väntetid

Svar från BOSSES

Tack för ditt fina omdöme Bosse, välkommen åter till oss på BOSSES snart igen!

Sonja Å
Skrev om BOSSES

Jag har i många år varit kund hos Carina. Jag tycker hon är toppen -kunnig, engagerad och dessutom rolig att prata med. Hon får av mig högsta betyg. Sonja Åneman

Svar från BOSSES

Vi kan inte annat än att hålla med Sonja, Carina är en klippa hos oss på BOSSES! Välkommen åter snart igen!

Britt-Louise C

Kunnig och trevlig personal möttes jag av.

Svar från BOSSES

Vad fint att höra ditt omdöme Britt-Louise! Välkommen tillbaka till oss på BOSSES snart igen!

Marianne B

Jag får mitt hår klippt på ett oerhört professionellt sätt som passar min hårtyp! Det är mycket viktigt för att det ska fungera i min vardag!

Svar från BOSSES

Vad härligt att höra Marianne, vi på BOSSES strävar alltid efter att ge en behandling som är ideal för just dig! Välkommen tillbaka snart igen!

Birgitta H

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Xxx

Svar från BOSSES

Välkommen tillbaka till oss snart igen Birgitta!

Louise P
Skrev om BOSSES

Mysig frisörsalong och trevliga frisörer. Flera gav en hälsande blick, nick och leende när man kom in så jag tyckte att jag kände mig sedd och välkomnad. Frisören jag valde var Hitomi, där största anledningen var att jag har asiatisk hår och det kändes tryggt att ha någon som kan asiatiskt hår. Hitomi var väldigt tillmötesgående, lyssnade på mina önskemål, kom med input och var väldigt snabb och effektiv - men noggrann i sitt arbete. Detta uppskattades så mycket då jag hade med mig min son på 2 månader så det gällde att...

Svar från BOSSES

Vad fint att höra Louise, vi är glada att du (och din son) fick en bra stund hos oss på BOSSES och med Hitomi! Välkomna tillbaka snart igen!

Anna-Pia S

Kunnig, lyhörd och inspirerande frisör!

Svar från BOSSES

Härligt att höra att du verkat ha hamnat rätt hos oss på BOSSES Anna-Pia! Välkommen tillbaka snart igen!

Eva E
Skrev om BOSSES

Jag har klippt mig hos Bosses under väldigt många år, hos samma hårfrisörska. Jag "följde" med henne när hon började arbeta där. Jag får alltid ett mycket bra bemötande. Jag har alltid varit nöjd med resultatet, hon klipper en frisyr som passar mig bra, såväl utseendemässigt som skötseln. Och hon är trevlig, har ett bra bemötande, är aldrig stressad. Så jag kan med gott samvete rekommendera salongen.

Svar från BOSSES

Vilket fint omdöme Eva, stort tack för fina ord! Välkommen tillbaka till oss på BOSSES snart igen!

Charlotte S

Älskar miljön, den fina och kompetenta personalen, den lyxiga massagen i schamponeringen och kaffet ska vi inte tala om- lyxigt gott🥰

Svar från BOSSES

Tack så mycket Charlotte för ditt fina omdöme, vi är så glada att du känner dig nöjd hos oss på BOSSES! Välkommen tillbaka :)

Linn R
Skrev om BOSSES

Bokade en studentklippning. Fick ett riktigt fint mottagande. Salongen känns inbjudande. Det var en trevlig tjej som klippte med väldigt pedagogiska lärare som stöttade i processen. De omvandlade mina önskemål till ett bra och prisvärt slutresultat!

Svar från BOSSES

Vad härligt att höra Linn, att du var nöjd med din behandling hos oss på BOSSES! Välkommen tillbaka till oss snart igen!

Anki M
Skrev om BOSSES

Jag har varit kund hos Bosses i sex år och är i stort sett helnöjd. Frisörerna är duktiga och trevliga.

Svar från BOSSES

Tack Anki för fina ord, välkommen tillbaka till oss på BOSSES snart igen!

Kjell H
Skrev om BOSSES

Bra bemötande bra klippning, vad kan man mer begära!

Svar från BOSSES

Tack för ditt omdöme Kjell! Ha en fortsatt fin dag och välkommen åter till oss på BOSSES!

Birgit M

Alltid bra bemötande Ibra resultat

Svar från BOSSES

Tack för ditt fina omdöme Birgit! Ha en trevlig dag och välkommen åter till oss på BOSSES!

Petra G
Skrev om BOSSES

Jag klippte och slingade mig hos Lina och blev supernöjd 🤩 Mitt hår är tunt fint och jag har en ganska kort frisyr som inte alla frisörer lyckas få till som jag vill ha det. Lina lyssnade noga på mina önskemål och jag är supernöjd med resultatet 🙌🏼 Ny klipptid bokad och jag är så glad att ha hittat min nya frisör.

Svar från BOSSES

Hej Petra! Härligt att höra att du blev nöjd hos vår stjärna Lina, det är verkligen vi med! Välkommen tillbaka snart igen!

Camilla S

Jag har klippt mig hos Madde i 10 års tid och jag är verkligen nöjd. Hon är en exceptionellt duktig frisör och en riktig talang när det kommer till färger osv. Hon kommer med uppriktiga råd och är dessutom vansinnigt trevlig. Jag har halvlångt hår och återkommer till Bosses var 8e vecka. En mycket trevlig stund som jag ser fram emot varje gång . Har alltid känt mig välkommen på salongen och av mig får de högsta betyg

Svar från BOSSES

Vad fint att höra Camilla att du känner dig nöjd och trygg hos vår Madde! Välkommen åter till oss snart igen!

Monica R

Personligt o professionellt

Svar från BOSSES

Tack för ditt fina omdöme Monica! Trevlig dag och välkommen åter!

Frida K
Skrev om BOSSES

så härligt! jätte trevlig personal som är väldigt noggrana!

Svar från BOSSES

Vad fint att höra ditt omdöme Frida! Välkommen tillbaka till oss på BOSSES!

Mary N
Skrev om BOSSES

Ett bra bemötande och en professionell klippning, precis som förväntat.

Svar från BOSSES

Härligt Mary att vi kunde leva upp till dina förväntningar, välkommen tillbaka snart igen!

Doris L
Skrev om BOSSES

Lina hade ett proffsigt bemötande i en svår situation. Tog god tid på sig och var lugnande i sitt sätt. Är mycket nöjd med besöket! MVH Carina D

Svar från BOSSES

Hej Carina! Det värmer att höra att du kände dig väl omhändertagen med ditt besök hos Lina. Vi önskar dig en fin dag!

Sarah G
Skrev om BOSSES

Bra klippning och produkter. Alltid nöjd när jag är klar. Lyssnar bra på kunden. Bra miljö.

Svar från BOSSES

Kul att du blir nöjd på alla sätt här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Annkristin B

Fin miljö, trevligt bemötande när du kommer in. Jag får råd och tips utifrån mina förutsättningar och är alltid nöjd när jag går därifrån. Ser fram emot nästa besök!

Svar från BOSSES

Annkristin vad roligt att du blir omhändertagen på bästa sätt här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Karin K
Skrev om BOSSES

Bra klippning. Trevlig miljö. Bokning via appfungerar bea även med bara några dagars framförhållning.

Svar från BOSSES

Hej Karin! Det värmer att höra att du är nöjd med oss på Bosses, välkommen tillbaka snart igen!

Christina W

Bokat klippning färgning av hår och noppning av ögonbryn. Vänligt bemött och väl utfört. Som alltid mycket nöjd med resultatet!

Svar från BOSSES

Hej Christina! Härligt att se att du är nöjd med resultatet och bemötandet hos oss på Bosses, välkommen tillbaka snart igen!

Eva L
Skrev om BOSSES

Mer än nöjd! Utmärkt resultat. Lugn miljö och jag upplevde mig vara i centrum.

Svar från BOSSES

Fint att höra Eva! Vår ambition på Bosses är att skapa en känsla precis som du beskriver, välkommen tillbaka snart igen!

Eva L
Skrev om BOSSES

Jag har nu gått hos Carina i flera år. Blir alltid nöjd med mitt hår och jag blir alltid bemött på ett trevligt sätt. Lätt att få klipptid. Kommer inte att gå till nån annan frisör salong.

Svar från BOSSES

Vi håller med dig Eva, Carina är en klippa hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka snart igen!

Anna Gunborg J

Centralt läge och bra lokal. Bra och trevlig personal.

Svar från BOSSES

Hej Anna! Tack för ditt omdöme, vi hoppas få se dig tillbaka hos oss på Bosses igen!

Karin V
Skrev om BOSSES

Toppen salong och bra behandling och bemötande av frisören.

Svar från BOSSES

Vilket fint omdöme du lämnat Karin, tack för det! Välkommen tillbaka snart till oss på Bosses!

Mia E
Skrev om BOSSES

Att få träffa Lina och i lugn och ro få välja peruker betyder mycket. Jag hade med mej min vän och vi fick tid så kunde jag prova perukerna igen och få råd av henne.

Svar från BOSSES

Hej Mia! Vad glada vi blir att höra att er tid hos Lina och oss på Bosses blev uppskattad och trygg! Välkommen tillbaka igen!

Katarina J

Alltid lika bra service hos Bosses. Nu var min ordinarie frisör sjuk fick ändå komma samma tid till en jätteduktig frisör så nöjd.

Svar från BOSSES

Tack Katarina för ditt fina omdöme! Vi på Bosses strävar alltid efter att göra det så bekvämt som möjligt för våra kunder trots oförutsedda händelser. Välkommen åter till oss snart igen!

Lise-Lott T

Vänligt bemötande och förståelse för hur min frisyr skulle hanteras (utväxt efter att tidigare ha tappat håret pga cancerbehandling). Skön tvätt i massagestol.

Svar från BOSSES

Lise-Lott vad bra att du blev omhändertagen på bästa sätt! Välkommen tillbaka

Kerstin B

Trevligt, mysigt och proffsigt!

Svar från BOSSES

Härligt Kerstin att höra om din upplevelse hos oss på Bosses! Välkommen åter igen!

Josefina G

Frisören var duktig. Dock tog hon mer på längderna än vad vi kommit överens om.

Svar från BOSSES

Hej Josefina! Vad tråkigt att det blev kortare än förväntat, om det finns något vi kan ändra på för att det skall kännas bättre så är ni välkomna att höra av er så hjälper vi såklart till med det. Ha en fin dag så hoppas vi att vi får se er här igen!

Torsten S

Mycket skicklig och trevlig frisör.Återkommer gärna!

Svar från BOSSES

Tack så hjärtligt för ditt omdöme Torsten, välkommen åter igen!

Katriina Ö

Alltid trevligt och proffsigt utförande.

Svar från BOSSES

Tack Katriina för dina fina ord! Välkommen tillbaka till oss på Bosses!

Alva L
Skrev om BOSSES

Blev klippt av Filippa som var jätteduktig. Super bra service och blev exakt som jag ville ha det.

Svar från BOSSES

Härligt att höra Alva att du blev så nöjd hos Filippa, vi håller med dig, hon är jätteduktig! Välkommen åter igen!

Sara Margaretha S

Alltid supernöjd efter besök hos Bosses/Madeleine!

Svar från BOSSES

Hej Sara! Tack för dina fina ord, Madeleine är verkligen en klippa i vårt team! Välkommen tillbaka!

Barbro K
Skrev om BOSSES

Camilla är en toppenbra frisör och dessutom får jag en skön stund med trevligt samtal.

Svar från BOSSES

Hej Barbro! Visst är Camilla en toppenbra frisör, det tycker vi med! Härligt att du är nöjd, välkommen tillbaka snart igen!