BOSSES

BOSSES

bossesuppsala.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Välkommen till BOSSES! Vi har haft hår som passion sedan 1980 och har därmed klippt och style:at Uppsalaborna i över 130 år. Hos oss kan du glida in för att få en ny frisyr såväl som en avkopplande stund. Tjänster: Klippning, färgning, slingor, balayage, slingor i hätta, styling & hårvård, total makeover, permanent, bruduppsättning,...

925 omdömen om BOSSES

Sedan starten hos Reco 2022

Sarah G
Skrev om BOSSES

Bra klippning och produkter. Alltid nöjd när jag är klar. Lyssnar bra på kunden. Bra miljö.

Svar från BOSSES

Kul att du blir nöjd på alla sätt här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Annkristin B

Fin miljö, trevligt bemötande när du kommer in. Jag får råd och tips utifrån mina förutsättningar och är alltid nöjd när jag går därifrån. Ser fram emot nästa besök!

Svar från BOSSES

Annkristin vad roligt att du blir omhändertagen på bästa sätt här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Karin K
Skrev om BOSSES

Bra klippning. Trevlig miljö. Bokning via appfungerar bea även med bara några dagars framförhållning.

Svar från BOSSES

Hej Karin! Det värmer att höra att du är nöjd med oss på Bosses, välkommen tillbaka snart igen!

Christina W

Bokat klippning färgning av hår och noppning av ögonbryn. Vänligt bemött och väl utfört. Som alltid mycket nöjd med resultatet!

Svar från BOSSES

Hej Christina! Härligt att se att du är nöjd med resultatet och bemötandet hos oss på Bosses, välkommen tillbaka snart igen!

Eva L
Skrev om BOSSES

Mer än nöjd! Utmärkt resultat. Lugn miljö och jag upplevde mig vara i centrum.

Svar från BOSSES

Fint att höra Eva! Vår ambition på Bosses är att skapa en känsla precis som du beskriver, välkommen tillbaka snart igen!

Eva L
Skrev om BOSSES

Jag har nu gått hos Carina i flera år. Blir alltid nöjd med mitt hår och jag blir alltid bemött på ett trevligt sätt. Lätt att få klipptid. Kommer inte att gå till nån annan frisör salong.

Svar från BOSSES

Vi håller med dig Eva, Carina är en klippa hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka snart igen!

Anna Gunborg J

Centralt läge och bra lokal. Bra och trevlig personal.

Svar från BOSSES

Hej Anna! Tack för ditt omdöme, vi hoppas få se dig tillbaka hos oss på Bosses igen!

Karin V
Skrev om BOSSES

Toppen salong och bra behandling och bemötande av frisören.

Svar från BOSSES

Vilket fint omdöme du lämnat Karin, tack för det! Välkommen tillbaka snart till oss på Bosses!

Mia E
Skrev om BOSSES

Att få träffa Lina och i lugn och ro få välja peruker betyder mycket. Jag hade med mej min vän och vi fick tid så kunde jag prova perukerna igen och få råd av henne.

Svar från BOSSES

Hej Mia! Vad glada vi blir att höra att er tid hos Lina och oss på Bosses blev uppskattad och trygg! Välkommen tillbaka igen!

Katarina J

Alltid lika bra service hos Bosses. Nu var min ordinarie frisör sjuk fick ändå komma samma tid till en jätteduktig frisör så nöjd.

Svar från BOSSES

Tack Katarina för ditt fina omdöme! Vi på Bosses strävar alltid efter att göra det så bekvämt som möjligt för våra kunder trots oförutsedda händelser. Välkommen åter till oss snart igen!

Lise-Lott T

Vänligt bemötande och förståelse för hur min frisyr skulle hanteras (utväxt efter att tidigare ha tappat håret pga cancerbehandling). Skön tvätt i massagestol.

Svar från BOSSES

Lise-Lott vad bra att du blev omhändertagen på bästa sätt! Välkommen tillbaka

Kerstin B

Trevligt, mysigt och proffsigt!

Svar från BOSSES

Härligt Kerstin att höra om din upplevelse hos oss på Bosses! Välkommen åter igen!

Josefina G

Frisören var duktig. Dock tog hon mer på längderna än vad vi kommit överens om.

Svar från BOSSES

Hej Josefina! Vad tråkigt att det blev kortare än förväntat, om det finns något vi kan ändra på för att det skall kännas bättre så är ni välkomna att höra av er så hjälper vi såklart till med det. Ha en fin dag så hoppas vi att vi får se er här igen!

Torsten S

Mycket skicklig och trevlig frisör.Återkommer gärna!

Svar från BOSSES

Tack så hjärtligt för ditt omdöme Torsten, välkommen åter igen!

Katriina Ö

Alltid trevligt och proffsigt utförande.

Svar från BOSSES

Tack Katriina för dina fina ord! Välkommen tillbaka till oss på Bosses!

Alva L
Skrev om BOSSES

Blev klippt av Filippa som var jätteduktig. Super bra service och blev exakt som jag ville ha det.

Svar från BOSSES

Härligt att höra Alva att du blev så nöjd hos Filippa, vi håller med dig, hon är jätteduktig! Välkommen åter igen!

Sara Margaretha S

Alltid supernöjd efter besök hos Bosses/Madeleine!

Svar från BOSSES

Hej Sara! Tack för dina fina ord, Madeleine är verkligen en klippa i vårt team! Välkommen tillbaka!

Barbro K
Skrev om BOSSES

Camilla är en toppenbra frisör och dessutom får jag en skön stund med trevligt samtal.

Svar från BOSSES

Hej Barbro! Visst är Camilla en toppenbra frisör, det tycker vi med! Härligt att du är nöjd, välkommen tillbaka snart igen!

Diana A
Skrev om BOSSES

Väldigt trevlig och hjälpsam, väldigt nöjd ⭐️

Kul Diana att du är nöjd med oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Eva S
Skrev om BOSSES

Jag är kund sedan flera år och är mkt nöjd. Personligt bemötande av professionell frisör som jag bokar månader i förväg för att garantera att få den tid jag önskar. Trevlig avspänd miljö, skönt med massagestolar och alltid gott kaffe/ the. Jag klipper och färgar håret var 7:e vecka. Dyrt men jag unnar mig det.

Svar från BOSSES

Eva vad kul att du trivs hos oss på Bosses och med din frisör! Välkommen tillbaka

Katarina I

Jag är alltid mycket nöjd med Bosses och Camilla. Trevlig och välkomnande miljö, väldigt duktiga och välutbildade frisörer, god stämning, gott kaffe, skön massagestol mm, men det är ändå Camilla, som gör att jag trivs så bra. Jag får alltid en känsla av att jag och mitt hår, är det viktigaste av allt, för Camilla. Hennes värme och underbara humor, gör inte saken sämre.

Svar från BOSSES

Vad härligt att trivs hos oss på Bosses och att våran Camilla tar hand om dig på bästa sätt! Välkommen tillbaka Katarina

Christina I

Jag har varit kund hos Bosses sedan 2020 och jag är jättenöjd. De är kunniga, proffsiga och dessutom är det trevligt att gå dit, lite som att träffa bekanta.

Svar från BOSSES

Vad härligt Christina att du trivs hos oss på Bosses. Tack för dina fina ord, ha en fin dag så ses vi!

Barbro S
Skrev om BOSSES

Har följt Jessica tillsammans med min dotter under flera årtionden för hårvård, speciellt klippning och kom därmed över till Bosses för ett antal år sedan. Jag är imponerad av personalens skicklighet. Nu klipper mig Hitomi, som är ett superproffs för mig som nu har hög ålder med mycket och tjockt hår med flera "virvlar". Med stor skicklighet fixar hon en bra frisyr som dessutom är hållbar under alla årstider. Jag rekommenderar henne varmt till alla vänner som gillar kort hår.

Svar från BOSSES

Vad glada vi blir Barbro att du fortfarande finns kvar hos oss efter så många år. Ha en fin dag och välkommen tillbaka!

Kerstin J

Jag gillar Carina; hon kan sin sak. Mycket nöjd över resultatet

Svar från BOSSES

Vad glada vi blir att du trivs bra hos Carina och att du är nöjd med ditt hår. Välkommen tillbaka!

Monica S
Skrev om BOSSES

Jag har gått många år hos Camilla och hon är professionell, kunnig, hjälpsam och väldigt, väldigt trevlig. Jag är alltid nöjd när jag lämnar och känner mig betydligt finare än när jag kom.

Svar från BOSSES

Härligt att läsa de du skrivit Monica, Så roligt att du är nöjd med Camilla, välkommen tillbaka!

Sally P
Skrev om BOSSES

Jag är jättenöjd! Jag fick rådgivning och en färgning jag blev väldigt nöjd med. Fin salong och härlig massagestol under hårtvättningen. Rekommenderas starkt!

Svar från BOSSES

Vad härligt att du är nöd Sally! Visst är våra massagestolar sköna, ibland önskar man att frisören aldrig slutade att tvätta håret när man ligger där, så man fick njuta ännu längre i stolen. Välkommen tillbaka!

Fanny Ö
Skrev om BOSSES

Jätteduktig och trevlig personal!

Svar från BOSSES

Tack för dina ord Fanny, Du är välkommen tillbaka!

Anne-Marie W

Alltid vänligt bemötande! Känner mig fin efter en klippning hos Bosses.

Svar från BOSSES

Kul att du trivs och blir fin här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Karin H
Skrev om BOSSES

Proffsigt bemötande som alltid.

Svar från BOSSES

Karin tack för dom fina orden om oss här på Bosses! Välkommen tillbaka

Alva R
Skrev om BOSSES

Jättemysig atmosfär, duktiga frisörer!!! Linnea är bäst!

Svar från BOSSES

Våran Linnea hon kan hon, kul att du trivs hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Sol-Britt K

Jag är mycket nöjd denna gång. Personalen hälsade när jag satt och väntade. Mottogs väl av den som skötte permanenten denna gång. Mycket nöjd denna gång.

Svar från BOSSES

Sol-britt vad härligt att du blev nöjd och välmottagen samt omhändertagen här hos oss på Bosses! Välkommen åter.

Kerstin N

Perfekt, proffsigt bemötande och fantastisk klippning

Svar från BOSSES

Kul att du blev nöjd och bemött på bästa sätt här på Bosses! Välkommen åter.

Karl F
Skrev om BOSSES

Mycket fint och bra bemötande. Kommer fortsättningsvis klippa mig här.

Svar från BOSSES

Du är så välkommen tillbaka till oss på Bosses Karl!

Torgny R
Skrev om BOSSES

Ett proffessionelllt intryck av diskussionen och arbetet

Svar från BOSSES

Torgny vad roligt att du blev omhändertagen på bästa sätt, här hos oss på Bosses!

Susanne G

Professionellt och trevligt bemötande! Supernöjd med min nya frisyr.

Svar från BOSSES

Susanne va roligt att du blev nöjd med frisyr och frisör! Välkommen åter

Lena Å
Skrev om BOSSES

Toppen! Lyhörd! Bra rådgivning! NÖJD!

Svar från BOSSES

Vd roligt Lena att du blev nöjd och omhändertagen på bästa sätt! Välkommen tillbaka

Anders G
Skrev om BOSSES

Känner mig alltid väl mottagen här.

Svar från BOSSES

Anders härligt att du trivs här hos oss på Bosses och blir mottagen på bästa sätt!

Virve I
Skrev om BOSSES

Var mycket nöjd speciellt med förslaget om hur min frisyr kan ändras till det bättre. Har ny tid inbokad

Svar från BOSSES

Virve vad roligt att bokat ny tid och blev omhändertagen på bästa sätt, här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Ragnar S
Skrev om BOSSES

Alltid vänligt o professionellt bemött av personal! Jag har vant mig vid detta positiva bemötande alltid och har därför höga förväntningar - som alltid överträffas. Tyder på god träning och höga krav på utförande av kvalitet i arbetet och inkännande beteende. Jag köper traditionell kort klippning och får alltid utmärkt utförande. En eloge till ledning och utförare!!

Svar från BOSSES

Tack snälla för dom fina orden om oss här på Bosses! Vi månar om våra kunder på bästa sätt och är i ständig utveckling på alla plan! Välkommen åter

Veronica E

Professionellt omhändertagande!

Svar från BOSSES

Veronica kul att du blev väl omhändertagen av din frisör! Välkommen åter

Anna R
Skrev om BOSSES

Trivsamt och proffsigt!! Rekommenderar varmt!!

Svar från BOSSES

Tack snälla Anna för dina fina ord om oss här på Bosses, kul att du trivs! Välkommen tillbaka

Thea F
Skrev om BOSSES

Jag älskar att gå till Linnea, hon är väldigt noggran och super duktig, + till schamponeringen!! Grym!😍

Svar från BOSSES

Linnea är så duktig och noggrann! Kul att du trivs på alla sätt här hos oss på Bosses. Välkommen tillbaka

Katharina F

Linnea cut my hair. I had mindlong hair before and opted for a fresh trim to get a short bob with curtain bangs again. She cut it exactly how I asked her to. It was a very pleasant experience, since she was professional, kind and easy to talk to. She was very precise when cutting my hair and took her time. I am very happy with the result. So thank you very much Linnea and god jul!

Svar från BOSSES

It`s great to hear that you were happy with your haircut. Welcome back Katharina and have a nice day!

Elina P
Skrev om BOSSES

Finns inget att klaga på! Superfrisör.

Svar från BOSSES

Vad härligt att du är nöjd och trivs här hos oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Maria F
Skrev om BOSSES

Bra frisör och fin salong. Kul med en trainee.

Svar från BOSSES

Maria vad roligt att du blev nöjd hos våran trainee! Du är så välkommen tillbaka.

Birgitta H

Alltid väl bemött och proffsigt klippt.

Svar från BOSSES

Kul att du är nöjd och blir proffsigt klippt, du är så välkommen åter!

Helena E
Skrev om BOSSES

Alltid mycket nöjd med besöket och resultatet. Rekommenderar till andra.

Svar från BOSSES

Helena vad kul att du trivs och blir nöjd med oss på Bosses! Välkommen tillbaka

Anna Marita Elisabeth S

Carina min frisörska är helt enkelt bäst !

Svar från BOSSES

Vad kul att du trivs med Carina och blir nöjd! Välkommen tillbaka

Magnus K
Skrev om BOSSES

Madeleine är grymt bra på alla sätt och vis!

Svar från BOSSES

Madeleine hon kan klippa hon! Välkommen åter

Staffan S

Alltid en trevlig upplevelse. Frisering helt efter önskemål.

Svar från BOSSES

Staffan va kul att du trivs hos oss på Bosses!