Hårförlängning i Uppsala

5 rekommenderade företag inom hårförlängning i Uppsala kommun

• BOSSES

904 omdömen
    Christina I
    Christina I: Jag har varit kund hos Bosses sedan 2020 och jag är jättenöjd. De är kunniga, proffsiga och dessutom är det trevligt att gå dit, lite som att träffa bekanta.
  • Driver du hårförlängning i Uppsala?

• choices

561 omdömen
    Caroline S
    Caroline S: Ren och skär avkoppling. Lugnt och mysigt. Personalen är trevlig och Elsa är helt amazing och skicklig.
  • Color by Linda

390 omdömen
    Louise C
    Louise C: Alltid lika nöjd med mitt besök hos Linda, framför allt med färgning. Hon trollar fram ljusa slingor - blandat med lite mörkare - så man slipper den mörka utväxten efter några veckor. En äkta blondin med andra ord!
  • Fusion

718 omdömen
    Axel E
    Axel E: Supernöjd med både bemötande och kompetens! Klipper mig oftast hos Isabelle men har även klippt mig hos flera andra frisörer på Fusion när hon varit föräldraledig. Oavsett vem som klippt har jag alltid blivit nöjd och man blir imponerad över hur hög kompetensen är sträckt över hela personalen. Varje gång går jag därifrån efter att ha haft en trevlig stund!
  • Driver du hårförlängning i Uppsala?

• 193 omdömen
    Sol-Britt K
    Sol-Britt K: Jag har fått ett mycket trevligt bemötande, känner mig omhändertagen. Företaget lever upp till mina förväntningar. Jag kommer att fortsätta att gå hos företaget trots att jag får betydligt längre att ta mig till salongen, nu när salongen flyttar. Jag klipper mig mest, men har nu gjort en permanent som ser bra ut. .