Var hos trainee Wilma. Superduktig och trevlig. Rekommenderar
Fusion
Välkommen till Fusion! På Drottninggatan 10 i Uppsala hittar du Fusion. En sammanslagning av våra tidiga salonger Barber and Babes och Frans hår och stil. Vi som jobbar här har stort driv i vårt yrke, vi strävar efter att ge dig en härlig frisörupplevelse i en skön atmosfär. Hos oss kan du få: Klippning, Färg och Slingor,...
702 omdömen om Fusion
Sedan starten hos Reco 2022
Vad roligt att höra Ellen! Wilma är verkligen helt fantastisk. Du är varmt välkommen tillbaka!
Superbra frisör och ett resultat jag är supernöjd med. Både klippningen och färgning i olika nyanser
Mycket nöjd med klippningen. Hårtvätten är fantastiskt!
Trevligt mottagande och mycket lyhörd och duktig personal. Det blir fler besök.
Det var bra. Vi hade en toppen dialog och jsg blev nöjd
Trevlig personal och klippte som jag ville.
Härligt att du blev nöjd Eva! Varmt välkommen åter.
Johanna på Fusion -trevlig lyhörd och glad. Får alltid bästa behandlingen och klippning. Lite förvånad att inte bli erbjuden hårprodukter att köpa.
Hej Ulla! Vad härligt att du och Johanna har hittat varandra. Nästa gång ser vi till att erbjuda produkter som passar dig.
Niklas är den överlägset bästa barberaren i mellansverige och antagligen topp i Sverige. Man blir alltid supertrevligt bemött och man känner sig hemma hos dom på fusion. Dit går man inte bara för att få skägget riktigt snyggt. Man får en komplett upplevelse med skönt häng, roligt snack och en härlig atmosfär. Underbart stället.
Nöjd, bra upplevelse, nöjd med resultatet
Tack för dina ord Annika! Önskar dig en fin dag/ Fusion
Gått till Elton i två år och kunde inte vara mer nöjd! Han lyssnar verkligen på ens önskemål och är otroligt duktig på både färg och klipp. Det är inte bara ett frisörbesök att gå till Elton, utan man har både roligt och känner sig oerhört ompysslad och omhändertagen. Rekommenderar Elton varmt till alla som vill ha en bubblig och karismatisk frisör <3
Vad härligt att du är nöjd med Elton. Han är både duktig och en härlig person. Ha en fin dag och välkommen tillbaka/ Fusion
Wilma var väldigt duktig och noggrann. Hon var trainee så hon hade en annan frisör kolla igenom håret och den frisören var helt ärlig om att en bit av håret av 1mm för lång, vilket Wilma snabbt åtgärdade. Håret blev väldigt fint, är väldigt nöjd!
Hej Molly! Vad härligt att du vart nöjd med ditt hår. Wilma är en väldigt duktig trainee och kommer att bli en fantastisk frisör när hon är färdigutbildad. Vi handledare är lite petiga.. :-) men våra traineer blir duktigare ju mer petiga vi är och inte låter små fel gå förbi. Du är välkommen tillbaka till oss på Fusion!
Wilma är så duktig. Fick precis det resultatet som jag bad. Utmärkt service!
Hej Linnea! Vad kul att du blev så nöjd, Wilma är verkligen helt otrolig. Du är varmt välkommen tillbaka!
Lugn och avslappnad miljö. Kände mig välkommen. Personligt, proffsigt bemötande och inlyssnande. Kände mig ompysslad och blev väldigt nöjd! Kommer absolut boka in mig hos Elton på Fusion igen.
Gud vad roligt att höra Lena! Ja, Elton är verkligen helt fantastisk och vi förstår att du kände dig ompysslad hos honom. Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka! / Team Fusion :)
Bra, pålitlig service. Kunniga, proffsiga frisörer, speciellt Celine. Ganska dyr salong.
Härligt och höra Marja och tack för ditt omdöme! Celie är våran guldklimp! Du är varmt välkommen tillbaka!
Hella vibe bara. Bästa frisören i stan
Tack för ditt omdöme Karl! Du är varmt välkommen tillbaka!
Kul! Elton var mycket lyhörd och trevlig
Vad kul och höra Linn-Josefin! Tack för ditt omdöme! Du är varmt välkommen tillbaka!
Så himla nöjd med mitt besök hos fina Cerefie! Så härlig person som verkligen bryr sig om sina kunder!
Åh vad kul och höra att du är så nöjd Louva! Tack för ditt omdöme! Du är varmt välkommen tillbaka!
Super nöjd med min upplevelse på Fusion, min frisör Elton tog hand om mig så fint när jag gjorde slingor, plockade ögonbryn och färgade dom och även klipp och fix. Jag kommer boka Elton nästa gång. Han var väldigt proffsig och förklarade momenten som han gjorde och då kände jag mig trygg.
Vad roligt och höra Maria! Elton är verkligen våran stjärna! Du är varmt välkommen tillbaka!
Kunnig och trevlig personal! Tack för Er service!
Vad roligt och höra Margit och tack för ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
Salongen är mysig, fräsch och inbjudande. Bra stämning mellan kollegorna och de sprids till kunderna. Tyvärr upplevde jag min klippning av trainee som mindre bra. Saknade engagemang för mig som kund och en klippning som kändes genomarbetad. Gick från salongen med fint hår men efter en tvätt upplevde jag ingen skillnad från innan (slitna lager och ingen förändring) Men salongen för bra betyg och kommer gärna tillbaka till annan frisör
Vad tråkigt att höra Filippa! Om det är något du vill ändra på i din klippning så är man välkommen att höra av sig inom 2 veckor. Du hade bokat en tid hos vår trainee som fortfarande är under utbildning. När man går till en trainee så måste man tänka på att dom har en del kvar att lära sig. Vi rekommenderar dig att boka din nästa tid hos en färdig frisör, vi har olika priser på olika frisörer och hoppas du hittar någon som passar dig och att vi åter får se dig på salongen. Mvh Jessica Salongs ansvarig
Fantastic haircut. She took the time to really figure out what worked best for my hair. I felt like she really cared about my hair and getting it right. I'll be back!
That is so nice to hear Skye! Thank you for giving us your review! We warmly welcome you back!
Jättefina slingor och proffsigt bemötande. Så nöjd/Mvh Maria
Vad kul och höra Maria! Du är varmt välkommen tillbaka!
Bra och snabbt. Trevliga tjejer. Bra klippning.
Härligt och höra Christine! Varmt välkommen åter!
Jättetrevlig personal! Bra service och ett toppen resultat! Väldigt nöjd!
Vad kul och höra Nova och tack för ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka!
Jag har klippt mig på fusion tidigare barber and babes i 9 år nu tror jag och alltid varit super nöjd även fast det lite högre priset, lätt värt det.
Tack Joel för ditt omdöme! Härligt och höra att du trivs så bra hos oss! Du är varmt välkommen åter!
Jag är otroligt nöjd med mitt besök. Min frisör visste precis vad jag ville och jag gick därifrån och kände mig jättesnygg, väl omhändertagen och nästa besök redan bokat. Jag är härmed en trogen kund.
Tack Anna för ditt fina omdöme! Vi blir superglada av att höra att du trivs så bra hos oss! Du är varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och för det mesta väldigt kunniga frisörer. Men alldeles för dyrt tyvärr.
Tack för ditt omdöme Kerstin! Du är varmt välkommen tillbaka! Han en fin dag!
Alltid trevligt och proffesionellt bemötande med ett bra resultat. Trevlig lokal samt personal (Niklas)
Vad roligt och höra Magnus att du trivs så bra hos oss och hos Niklas! Du är varmt välkommen åter!
Proffsiga barberare, troligvis högsta kvalitén i Uppsala, värt priset!
Vad härligt och höra Jack! Vi blir superglada av ditt omdöme! Varmt välkommen åter!
Bäst, helt enkel! Jag blir alltid nöjd och får komplimanger för min frisyr. För mig är Niklas på Fusion den bästa.
Vad kul och höra Patrik! Niklas är våran stjärna! Du är varmt välkommen åter!
Jättebra service! Man kände sig trygg och det märket verkligen att dom vet vad dom håller på med. Fick jättebra råd och blev otroligt nöjd med resultatet.
Vad härligt att höra Elin, att du blev nöjd hos oss! Du är varmt välkommen åter!
Besviken! Tyvärr inte nöjd! Kände mig finar innan jag besökte salongen.,
Hej Maria! Vad tråkigt att höra att du inte blev nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle vilja att du hör av dig till oss så vi får höra vad som inte känns bra. Kanske finns det något vi kan ändra på för att få det att kännas bättre. Önskar dig en fin dag!
Fullservice och supertrevligt som alltid.
Kul att du blir nöjd hos oss Bobo! välkommen åter!
Trevlig salong, kunnig personal, tack Elton för senaste klippningen som blev perfekt! 👌🏼
Tack för fint omdöme Annica. Elton är grym! Välkommen åter :)
Jättenöjd! Super trevlig personal och fint resultat
Så roligt att du blev nöjd Leonora! varmt välkommen åter :)
Trevligt och professionellt bemötande. Bra resultat. Priset något högt.
Härligt att du blev nöjd Hans! Varmt välkommen åter till oss.
Bra, trevligt bemötande. Duktiga frisörer.
Va kul att du trivs med våran salong Irene. Välkommen åter!
Jag får alltid bra upplevelser på Fusion. Supertrevlig och omtänksam personal som dessutom gör ett professionellt jobb. Jag har varit kund hos dem i flera år och har allt gott att säga. De når alltid upp till mina förväntningar och ofta överträffas dem.
Vad härligt att läsa Märta, vi blir så glada för dina fina ord. Ha det så fin så ses vi på FUSION!
Erika W är världens bästa frisör! Har varit hos henne i 8,5 år nu. 🩷🩷🩷
Åhhh tack så jätte mycket emma för ditt fina omdöme, vad glada vi blir Erica är helt fantastisk :)
Serviceinriktad och yrkeskunnig personal som anstränger sig att tillgodose kundens önskemål. Dock: en aning dyrt, överväg 20% pensionärsrabatt.
Tack Sune för ditt fina omdöme . Vad glada vi blir utav att du haft en bra upplevelse hos oss. Jag ska lyfta från ditt önskemål till cheferna angående pensionärsrabatten så får vi hålla tummarna :)
Väldigt nöjd med både klippning och bemötande!
Härligt att höra Sofia, tack snälla för ditt fina omdöme :)
Så skön massage av huvudet både vid schamponeringen och när balsamet applicerades.
Tack Anna för ditt omdöme, vad härligt att höra att du uppskattar besöket hos oss :)
Blir alltid väl bemött. Proffsig damfrisör som gör att jag känner mig fin när jag lämnar.
Vad glada vi blir över att du känner dig nöjd hos oss :) Det värmer mycket! Ha en fin dag.
Bad om en enkel klippning och fick en enkel klippning. Trevligt och personligt bemötande.
Tack Mats för ditt omdöme, fint att höra att du är nöjd med ditt besök! välkommen åter när det behövs igen :)
Ordentliga och det blev exakt som jag hade tänkt mig.
Vad härligt att höra, tack snälla för ditt omdöme! :)
Lyhörd, trevligt, ärligt, noggrann
vad glada vi blir utav ditt omdöme. varmt välkommen åter :)
Jättenöjd med både besök och efter :-) Kommer absolut tillbaka igen.
Härligt att du känner dig nöjd med besöket hos oss på Fusion. Du är välkommen tillbaka Main!
I loved the experience and the result was excellent. I really liked Celie and how she works. Definitely will come back 🙏🏻🫶🏻
Thank you Anamaria for your review! We are super happy that you enjoyed your time with Celie! You are more than welcome to come back!
Noggrann och proffsig behandling samt trevligt bemötande😁
Vad trevligt att du är nöjd med ditt besök! Alltid lika roligt att läsa. Ha en fin dag och välkommen tillbaka Irene!
Professionellt och trevligt bemötande varje gång. Utmärkt resultat för en skälig peng.
Tack Dennis, det värmer att höra! vi önskar dig en fin dag!