choices

choices

www.choicesuppsala.se
  • BadgeFourYears
4.8

Välkommen till choices! Vi startade med en dröm om att göra det yrke som vi är så stolta över, ännu bättre. Vi gör ett val samtidigt som du gör ett val. Vi arbetar endast med organiska produkter som är hållbara för framtiden. Produkterna vi arbetar med är från Oway vilket är ett veganvänligt, organiskt och etiskt skönhetsmärke....

474 omdömen om choices

Sedan starten hos Reco 2022

Veronica P
Skrev om choices

Trevligt bemötande, noggrann och duktig frisör. Kommer tillbaka.

Agneta E
Skrev om choices

Lugnt, gemytligt och proffesionellt utförande

Svar från choices

Tack Agneta och varmt välkommen åter!

Marlene L
Skrev om choices

Mycket nöjd med håret och trevlig personal.

Svar från choices

Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss!

Camilla L

Supernöjd! Martina är fantastisk 🤩

Svar från choices

Vad härligt att höra att du är nöjd hos vår Martina!

Martin N

Jättetrevlig och duktig frisör

Svar från choices

Tack så mycket för fina ord Martin!

Linde V
Skrev om choices

Otroligt behaglig stund som också resulterade i en jättefin klippning! Mycket nöjd efter att ha gått till Kajsa!

Svar från choices

Vad roligt att höra, tack så mycket!

Sigrid B
Skrev om choices

Mycket trevlig och lyhörd upplevelse!

Svar från choices

Tack snälla Sigrid, det värmer att höra!

Petra D
Skrev om choices

Att komma in på Choices Uppsala är som att komma hem till en god vän, trevlig stämning, leenden och en skön känsla. Duktiga på sitt jobb, alltid en kopp te och jag går alltid ifrån nöjd med mitt hår.

Svar från choices

Nämen Petra! Vad fint. Det är fantastiskt att få höra!

Cecilia R
Skrev om choices

Trevlig personal, trevlig miljö, bra service. Hårklippningen var väl utförd. Frisören som klippte mig är jättetrevlig och man kan känna hennes passion för yrket, hon är en underbar frisör! Det enda negativa jag kan säga är väl att det egentligen är lite över min budget då jag inte har så mycket pengar, måste alltid spara upp lite pengar, men det känns alltid värt det för mig.

Svar från choices

Tusen tack Cecilia för fina ord, vi blir så glada av att höra att du trivs hos oss!

Petra N
Skrev om choices

Alltid nöjd med besöket och resultatet!

Svar från choices

Tack för din fina recension Petra!

Annica V
Skrev om choices

Jag har gått till Märta i många år och alltid blivit nöjd!

Svar från choices

Underbart att du är nöjd Annica, varmt välkommen åter!

Evita O
Skrev om choices

Fick klippning hos Nova, riktigt duktig och ordentlig, blev precis hur jag ville ha det

Svar från choices

Vad roligt att höra att du är nöjd hos vår Nova!

Ida L
Skrev om choices

En kunnig frisör som förstod precis precis hur jag ville ha det. Så nöjd med färg och klippning👌🤩

Svar från choices

Så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Välkommen åter!

Giulia P
Skrev om choices

Martina was super friendly and really listened to what I wanted. I came in for a cut and I really love the haircut—thank you!

Svar från choices

Lovely to hear about your visit! Welcome back.

Mirjam A
Skrev om choices

Mycket trevlig stund hos en kompetent och noggrann frisör. Jag kände mig direkt trygg och fick en bra upplevelse, där jag kände mig hörd och förstådd med mina önskemål, som uppfylldes helt och hållet. Tack!

Svar från choices

Tack för att du delar med dig om din upplevelse hos oss, vi blir så glada!

Vera F
Skrev om choices

Alla var väldigt trevliga och proffsiga.

Kul att du är nöjd hos oss Vera! Välkommen åter

Freja S
Skrev om choices

Alltid lika grym service och exceptionell klippning från Märta! Skulle inte gå någon annanstans.

Svar från choices

Tack för din fina recension Freja!

Maria S
Skrev om choices

Lugnt trevligt inkännande kommer gärna tillbaka

Svar från choices

Tack för dina fina ord Maria! Välkommen åter!

Astrid M
Skrev om choices

Jag hade en så bra upplevelse! Min frisör Nova var superduktig, trevlig, serviceminded och gjorde ett jättebra jobb! Jag kommer absolut att komma tillbaka!

Svar från choices

Så roligt att höra att du är nöjd med Nova! Du är varmt välkommen tillbaka!

Marleen A
Skrev om choices

Väl bemött av mycket trevlig personal som lyssnade och kom med råd. Skön avslappning i kombo med klippning och färgning. Kommer absolut fortsätta gå dit

Svar från choices

Vad glada vi blir av att få ta del av din recension! Varmt välkommen åter Marleen.

Alva Tora A

Jag klippte lager och gardinlugg och är verkligen supernöjd med resultatet!

Svar från choices

Härligt att höra att du är nöjd Alva! Tack för din recension!

Helena R
Skrev om choices

Bra bemötande och trevligt samtal. Klipper bra och jag blir nöjd.

Svar från choices

Tack för din recension Helena!

Lisa K
Skrev om choices

Bra frisör som är mycket trevlig och klipper som man önskar och gör det bra! Trevlig salong med fin stämning .

Svar från choices

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss!

Madeleine L

Har gått till Choices i massa år nu, och blir alltid lika nöjd efter klippningen!

Svar från choices

Så kul att höra att du är nöjd hos oss Madeleine!

Tea L
Skrev om choices

Bra bemötande med skickliga frisörer och även riktigt bra hårprodukter!

Svar från choices

Tack Tea för ett så fint omdöme!

Therese A
Skrev om choices

Alltid bra bemött, härlig lokal med lugn stämning. Lyhörd och kunnig personal som både lyssnar och guidar/föreslår efter önskemål. Kan också passa på att ge Märta en extra stjärna i kanten, är alltid nöjd när jag klipper/ färgar/ slingar hos henne!

Svar från choices

Tusen tack för fina ord Therese, underbart att höra!

Lisa H
Skrev om choices

Väldigt dyr hårfärgning och slingor. Avbokade min tid 45min innan.

Svar från choices

Hej Lisa, vi är ledsna att du fick din tid avbokad på kort varsel pga sjukdom. Det är alltid ledsamt när det sker nära på bokade tider, det är ju tyvärr så med sjukdomar att det inte går att styra. Vi beklagar såklart detta, och försöker alltid göra vårt bästa att hitta en ny tid som passar i den mån vi kan. Priserna för våra tjänster går att se via vår online bokning, och vi svarar gärna på frågor kring våra priser både på plats och på telefon. Du är varmt välkommen vid annat tillfälle om du önskar, och hör av dig om du har några funderingar. Vi önskar dig en fin dag!

Emma L
Skrev om choices

Alltid trevligt bemötande, frisyr och färgning som håller länge.

Svar från choices

Tack för den fina recensionen Emma! Du är varmt välkommen åter

Rebecca P
Skrev om choices

Jag kan varmt rekommendera frisörerna på Choices! Jag har gjort behandlingen "Folieslingor/Balayage" och omsättning av löshår hos Kajsa, Johanna, Karolina och Martina och blir så nöjd varje gång. Fint bemötande, lyhörda och de lyckas alltid fånga upp mina önskemål så att håret blir precis så som jag vill ha det. De är noggranna och stylar håret fint efteråt. Toppen att den nyansering som använts skrivs ned och "sparas" till nästa tillfälle. Avkopplande med massagestol vid hårtvätt och lyxigt med kaffe och choklad vid hårföning....

Svar från choices

Tack för dina värmande ord! Vi blir så glada av att du är nöjd hos oss!

Linn T
Skrev om choices

Elsa är som vanligt fantastisk!

Svar från choices

Vad fint skrivet Linn! Tack för recensionen :)

Sarah S
Skrev om choices

Alltid välkommnande och ett vänligt bemötande.

Svar från choices

Tack för ditt fina omdöme Sarah!

Lagher Johan F

Martina var toppen, väldigt trevlig och allmänt proffsig. Jag kan varmt rekommendera Choices.

Svar från choices

Så roligt att höra att du är nöjd med Martina! Du är varmt välkommen tillbaka!

Vera L
Skrev om choices

Nova var en underbar frisör! Så gullig och bra på scalpmassage i tvätten! 😍 Blev så nöjd med håret, och miljön på Choices var väldigt mysig. Hit kommer jag tillbaka!

Svar från choices

Vad roligt att höra att du är nöjd hos Nova! Du är varmt välkommen åter!

Jessica L
Skrev om choices

Omhändertagen av proffesionell frisör, jag kommer gärna tillbaka till denna salong.

Svar från choices

Underbart att höra Jessica, tack så mycket! Välkommen åter!

Lisa H
Skrev om choices

Så fin och mysig salong. Lyxig känsla med kaffe och massagestol. Johanna A är otroligt trevlig och duktig! Tar sig alltid tid och är noggrann

Svar från choices

Tack Lisa, det glädjer oss att höra att du trivs så bra med Johanna!

Anders D
Skrev om choices

Salongen har hållbarhetsprofil vilket är viktigt. Trevligt bemötande. Professionellt utförande. Alltid i rätt tid. Enkelt att boka och avboka. Centralt beläget. Bra service, t ex erbjuder kaffe. Massagestol vid hårtvätten är ett plus. Baserat på "normala" förväntningar skulle betyget totalt bli 4 men höjs till 5 tack vare inriktning på hållbarhet.

Svar från choices

Roligt att höra, tack för du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss!

Ketevan P
Skrev om choices

Jag har klippt hår där några gånger och jag är jättenöjd

Svar från choices

Vad roligt att höra! Tack för din recension!

Engla B
Skrev om choices

Jag är mycket nöjd med hur det blev.

Svar från choices

Underbart att höra Engla, tack!

Ina D
Skrev om choices

Jag har haft en fantastisk upplevelse :)

Svar från choices

Vad roligt att höra Ina! Tack för din recension!

Kalle J
Skrev om choices

Precis lika bra som alltid! 5/5!

Härligt att du är nöjd Kalle! Välkommen åter

Emma B
Skrev om choices

Jag blev supernöjd, Karolina som tog hand om mig var helt underbar, henne kommer jag boka igen! 🫶🏼

Svar från choices

Vi blir så glada att höra att du är nöjd hos våran Karolina! Tack för din recension och varmt välkommen åter!

Hanna L
Skrev om choices

Lever alltid upp till förväntningarna med resultatet. Jag är verkligen supernöjd!! Jag har varit kund i många år. Upplever klippningen på Choices som ett skönt avbrott i vardagen och man känner sig alltid ompysslad. En kopp kaffe och chokladbit är pricken över i:et.

Men så värmande ord Hanna! Tack och varmt välkommen åter

Roger H
Skrev om choices

Proffsigt o med ett bra bemötande!

Svar från choices

Tusen tack för fina ord Roger!

Mona G
Skrev om choices

Katastrof. Sparat ut håret för att få till en bestämd frisyr. Inget avancerat. Klipptes mycket kortare än jag uppgett. Pratade om att jag gärna ville sätta upp det. Nu för kort för att ens få till. Ljög om hur mycket som klippts. Och trots att jag upprepade hur jag ville ha det - så skarp nivåskillnad som möjligt - klipptes frisyren med en mjuk kant. Fruktansvärt besviken. Sa att jag inte var nöjd. "Åh, jag missförstod kanske." Var ju inte ett rätt ens. Ingen kompensation. Helt miserabel frisyr. Aldrig igen.

Svar från choices

Vad tråkigt att höra att du inte hade en bra upplevelse hos oss. Klippningen utfördes av vår trainee Nova, som fortfarande lär sig och går under handledning. Vi uppfattade att du var nöjd när du gick härifrån efter att en av våra frisörer kollat igenom och hjälpt till med klippningen, och därför fick du ingen kompensation då vi ej uppfattade att det var någonting du saknade. Allt som uttrycks i din recension här har inte förmedlats på plats och därför har vi skilda upplevelser kring denna situation. Vår önskan är att...

Anna G
Skrev om choices

Alltid vänligt bemötande, och en mycket professionell stylist! Ett plus är också att hon aldrig försöker truga på mig extra produkter som jag inte vill ha.

Svar från choices

Tack för ditt fina omdöme Anna! Vi blir så glada!

Linnea S
Skrev om choices

Har varit hos nästan alla frisörer på Choices och alltid varit så nöjd!! Bästa frisörerna ❤️❤️

Svar från choices

Åh va roligt att höra att du är nöjd hos oss! Tack för din fina recension!

Siri L
Skrev om choices

Jag valde tjänsten ny kund. Kajsa klippte mitt hår jättefint och det blev precis som jag hade tänkt mig. Jättetrevligt bemötande!

Svar från choices

Underbart att höra Siri, tack för din fina recension!

Maria T
Skrev om choices

Mycket bra klippning och färgning. Trevligt bemötande och fin miljö.

Svar från choices

Tack för din fina recension Maria!

Martina G
Skrev om choices

Martina är en stjärna, blir alltid lika nöjd efter ett besök hos henne :)

Svar från choices

Åh vad roligt att höra! Tack för din fina recension!

Ida-Maria A

Jättetrevligt bemötande av personalen, som var mycket kunniga och trevliga! Allt som allt mycket trevligt ställe! Kan varmt rekommendera Choices!

Svar från choices

Vad glada vi blir av din recension Ida-Maria! Stort tack!