choices

choices

www.choicesuppsala.se
  • BadgeFourYears
4.8

Välkommen till choices! Vi startade med en dröm om att göra det yrke som vi är så stolta över, ännu bättre. Vi gör ett val samtidigt som du gör ett val. Vi arbetar endast med organiska produkter som är hållbara för framtiden. Produkterna vi arbetar med är från Oway vilket är ett veganvänligt, organiskt och etiskt skönhetsmärke....

546 omdömen om choices

Sedan starten hos Reco 2022

Elvira C
Skrev om choices

Torr klippning av vågigt hår av Johanna på Choices. För första gången någonsin träffade jag en frisör som var proffs på lockar och vågor.

Svar från choices

Åh tack Marika för din fina recension! Kul att du blev nöjd och du är varmt välkommen åter!

Louise L
Skrev om choices

Supernöjd, återigen med min klippning😊

Svar från choices

Så kul att höra Louise! Tack för din recension!

Sofie D
Skrev om choices

Proffsig och trevlig personal, rekommenderar verkligen denna salong.

Svar från choices

Vad roligt att höra Sofie! Tack!

Merith F
Skrev om choices

Mysig miljö & otroligt duktiga och professionella frisörer - jag har aldrig varit så nöjd tidigare och för första gången tror jag att jag kommer att kunna återskapa frisyren på egen hand. Kommer definitivt att fortsätta gå hit och jag rekommenderar det verkligen.

Svar från choices

Åh vilken härlig recension! Tack så himla mycket, varmt välkommen tillbaka!

Patrik W
Skrev om choices

Alltid ett proffsigt och välkomnande bemötande. Personalen är superkunnig och jag rekommenderar alltid Choices till mina vänner.

Svar från choices

Vad glada vi blir Patrik! Varmt välkommen åter.

Åsa H
Skrev om choices

Trevligt. Mycket nöjd med klippning. Frisyren håller länge.

Svar från choices

Underbart att höra, tack Åsa! Välkommen åter!

Viola H
Skrev om choices

Blev väldigt väl bemött, trevlig och duktig frisör..

Svar från choices

Vad roligt att höra Viola! Tack för din recension!

Elisabeth S

Proffsig frisör! Trevligt bemötande. Mysig lokal. Kort sagt Supernöjd!

Svar från choices

Tack för din fina recension om oss och salongen. Det gör oss så glada.

Maria S
Skrev om choices

Jättetrevliga som jobbar där! Kunniga och får en att känna sig trygg i valet av frisör!

Svar från choices

Vad härligt Maria att få höra om din upplevelse hos oss. Stort tack!

Hanna R
Skrev om choices

Mycket trevlig personal och flexibilitet i bokningen med personlig kontakt där det behövdes. Väldigt kunnig och inspirerande frisör som klippte mitt lockiga hår. Hon lyssnade noga in mina önskemål och förklarade hur hon tänkte. Är väldigt nöjd med mitt besök och kommer boka min nästa klipptid på samma ställe även om jag inte bor i stan.

Svar från choices

Tusen tack för din fina recension! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eva Liina A

Tack så mycket för smink och håruppsättning för mitt festliga evenemang! Det blev så bra och jag kände mig som en prinsessa! Ni är bäst!

Svar från choices

Vad roligt att höra, tack så mycket för din fina recension!

Alice T
Skrev om choices

Väldigt trevlig personal, jag kände mig väl omhändertagen och resultatet kunde inte ha blivit bättre!

Svar från choices

Vad roligt att höra Alice, tack för din fina recension!

Katrin L
Skrev om choices

Jättenöjd efter besök hos Johanna. Jag kommer tillbaka!

Svar från choices

Så kul att höra att du är nöjd hos Johanna!

Magdalena J

Vänligt och proffsigt bemötande samt utförande. Väljer Choices pga. enda tillgängliga ekofrisör-salongen i Uppsala men har i princip även alltid varit nöjd.

Svar från choices

Vad roligt att höra, tack för din recension Magdalena!

Erika L
Skrev om choices

Märta är otrolig! Alltid så trevlig, förstår precis hur jag vill ha det och ger det lilla extra. Jag bor inte längre i Uppsala men passar alltid på att boka en tid när jag har vägarna förbi, har inte lyckats hitta någon som är lika bra som Märta.

Svar från choices

Så kul att höra att du är nöjd hos vår underbara Märta! Tack för din fina recension!

Ema F
Skrev om choices

I’m very satisfied, great atmosphere & professionalism

Svar från choices

Thank you for your nice review, it makes so happy!

Eva B
Skrev om choices

Mysigt dom lyssnar extremt mycket av vad du tyckte och ville ha snälla erbjuder kaffe

Svar från choices

Så kul att höra! Tack Eva för din recension!

Daniel N
Skrev om choices

Jättetrevlig personal och Märta var jätteduktig, det vart verkligen jättebra.

Svar från choices

Underbart att höra, tack Daniel!

Karin K
Skrev om choices

Bemötande och familjära, jättefina människor.

Svar från choices

Tack snälla för din fina recension! Varmt välkommen tillbaka!

Ida H
Skrev om choices

Jag är så nöjd med mitt besök hos Noelia. Hon var väldigt noggrann och har nog aldrig tidigare gått ifrån ett frisörbesök där jag är genuint nöjd efter och känt mig sedd med hur jag vill ha mitt hår, men det gjorde jag verkligen när jag gick ifrån mitt besök hos Noelia!

Svar från choices

Men vad glada vi blir, det ska vi verkligen se till att Noelia får veta!

Nina H
Skrev om choices

Bra service, mycket duktig frisör, klipp och färg(slingor)

Svar från choices

Tusen tack för fina ord, varmt välkommen tillbaka!

Victoria V
Skrev om choices

Från start ett trevligt bemötande och min dotter fick en mysig stund och fin klippning!

Svar från choices

Men vad underbart att höra Victoria, tack!

Paulina L
Skrev om choices

Trevligt bemötande och service i toppklass!

Svar från choices

Tack så mycket, varmt välkommen tillbaka!

Britt-Marie B

Mycket duktig frisör Martina lyssnar och gör ett fantastiskt jobb så nöjd!

Svar från choices

Vad roligt att höra att du är nöjd hos Martina! Tack för din fina recension!

Negin V
Skrev om choices

Jag besökte Choices för första gången och kommer definitivt att bli en återkommande kund. Kajsa gjorde ett fantastiskt jobb, lyssnade in mina önskemål, kom med egna tips och idéer och jobbade med stor fokus och noggrannhet. Resultatet blev därför över min förväntan!

Svar från choices

Tack för din fina recension Negin! Härligt att du är nöjd hos våran Kajsa! Varmt välkommen tillbaka!

Stina L
Skrev om choices

Jag blev väl bemött hos er på Choices.

Svar från choices

Vad fint att höra Stina, varmt välkommen tillbaka!

Sara B
Skrev om choices

mysig och trevlig salong extremt kunnig personal. bara massa ++++

Svar från choices

Åh vilken härlig recension! Tack så himla mycket, varmt välkommen tillbaka!

Sanna S
Skrev om choices

Super trevlig personal. Nöjd med klippningen och behandlingen. Rekommenderar starkt!

Svar från choices

Vad roligt att höra Sanna! Tack!

Zuzanna C
Skrev om choices

Mycket trevligt ställe som dessutom värnar om miljön! Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam, det märks att de vill kundens bästa. Salongen är fräsch och mysig. Rekommenderas varmt!

Svar från choices

Åh vad rolig att höra Zuzanna! Tack för din fina recension, varmt välkommen åter!

Sofia L
Skrev om choices

Fick precis frisyren som jag önskade! Martina var jättebra!

Svar från choices

Tack Sofia, vad roligt att höra att du blev nöjd efter dit besök hos oss. Välkommen tillbaka!

Xenia H
Skrev om choices

Very friendly and accomodating with tea and speaking english

Svar från choices

Happy to hear that you visit was good! Thank you for visiting and warmly welcome back!

Ingela J
Skrev om choices

Vänligt bemötande, personalen säger hej och ler. Klipper mig hos samma person varje gång, hon är vänlig, bjuder på kaffe, hårtvätt och hårbottenmassage, massagestol. Sedan klippning, alltid varit nöjd.

Svar från choices

Vad glada vi blir Ingela! Varmt välkommen åter.

Ella H
Skrev om choices

Jag hade ett otroligt bemötande av Nova på choices! Hon var så proffsig men samtidigt så varm och trevlig och lyssnade på mina önskemål kring min klippning. Supermysig salong där man känner mig välkommen direkt! Mina förväntningar blev uppfyllda och mer! De är en otrolig salong och jag kommer definitivt komma tillbaka!

Svar från choices

Tack! Härligt att du är nöjd hos vår underbara Nova!

Sara H
Skrev om choices

Jättefin uppsättning av mycket duktig frisyr

Svar från choices

Vad roligt att höra Sara! Tack!

Stephanie L

Jag har varit där 3-4 gånger nu och har alltid blivit mycket väl bemött av personalen. Jag har både klippt, färgat och fått "spa-klippning" med massage och inpackning, och de brukar alltid leva upp till/överträffa mina förväntningar!

Svar från choices

Tack för din fina recension, det gör oss så glada att höra att du är nöjd hos oss!

Trevligt, tryggt och kompetent

Svar från choices

Vad glada vi blir Emma! Varmt välkommen åter.

Kolbrún J
Skrev om choices

Jag fick en tid hos Johanna, hon toppade mina förväntningar (100 AV 10!) jag blev så nöjd, jag rekomenderar starkt. Tack Johanna. (:

Svar från choices

Åh vilken härlig recension! Tack så himla mycket, ni är varmt välkomna tillbaka!

Olivia S
Skrev om choices

Toppenbra service! Martina lyckas alltid få till mitt hår som jag vill ha det!

Svar från choices

Tack för din fina recension Olivia! Härligt att du är nöjd hos våran Martina!

Monica Å
Skrev om choices

Proffs på hår. Alltid trevlig bemött

Svar från choices

Tusen tack Monica för fina ord!

Marianne U
Skrev om choices

Karolina min bästa frisör, alltid snygg i håret efter hennes magiska klippning. Lugn atmosfär i salongen.

Svar från choices

Tusen tack Marianne, underbart att du är så nöjd hos Karolina!

Louise L
Skrev om choices

Noelia var väldigt duktig och lyssnade på mina önskemål. Riktigt duktig och jag blev supernöjd!

Svar från choices

Vad glada vi blir Louise, Noelia är en pärla!

Rosalba L

Lyhörd frisör ,super nöjd . Tack

Svar från choices

Härligt att du är nöjd Rosalba! Välkommen åter!

Camilla H
Skrev om choices

Hade Trainee Noelia som för andra gången gav mig en ny härlig frisyr. Hon är så trevlig, duktig och bryr sig verkligen om att det blir bra, kommer med tips om vad som passar min ansiktsform och hur den bäst kan framhävas. Jag är så nöjd! Tack Noelia!

Svar från choices

Vad kul att du är nöjd Camilla, varmt välkommen åter!

Veronika T
Skrev om choices

Always a wonderful experience! The whole team is so welcoming and professional, and they really care about the health of your hair. Kajsa is amazing – creative, attentive, and always leaves me feeling confident and excited about my hair. Recommend 100%

Svar från choices

Thank you so much for your wonderful review Veronika!

Beatrice J
Skrev om choices

Gått till Johanna i flera år och blir alltid lika nöjd.

Svar från choices

Tack för din fina recension, det gör oss så glada att höra att du är nöjd hos Johanna!

Mimmi D
Skrev om choices

Underbart mottagande och behandling rakt igenom - rekommenderar varmt!

Svar från choices

Vad roligt att höra, tack så mycket! Välkommen åter!

Skrev om choices

Kajsa tog så bra hand om mig - lugn och lyhörd!

Svar från choices

Vad härligt att höra att du hade en bra stund hos oss. Tack för din fina recension!

Karin H
Skrev om choices

Väldigt trevlig och kompetent personal. Gör det där lilla extra för att en ska känna sig sedd och välbemött.

Svar från choices

Underbart att höra att ditt besök hos oss varit bra! Välkommen åter Karin!

Skrev om choices

Trevliga som vanligt. Nöjd med klippningen.

Svar från choices

Vad roligt att du är nöjd med besöket hos oss Emma, varmt välkommen åter!

Ebba S
Skrev om choices

Gjorde festmakeup och håruppsättning, mycket nöjd!

Svar från choices

Vad härligt att höra Ebba, tack!