Frisör Extend

Frisör Extend

extend.nu
  • BadgeTwoYears
4.9

På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger. Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande...

371 omdömen om Frisör Extend

Sedan starten hos Reco 2022

Madelene J
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia lyssnade på vad jag ville ha, var jättesnäll och min nya hårfärg blev helt otroligt häftig!

Gunilla B
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Första gången Magnus klippte mig. Säkert en utmaning att klippa ett nytt hår. Han var mycket noggrann och kände in hur han skulle klippa. Jag blev mycket nöjd.

Johanna J
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jag hade en positiv upplevelse av besöket. Det som drar ner är priset som var 600 kr för rakfön med borste, men för en månad sen, i augusti, tog frisören Wanda 350 kr för exakt samma behandling. Frisören nu vet inte varför priset var högre nu. Det var inte hon som beslutade om det.

Svar från Felicia M

Hej! och tack för din recension, jag har pratat med båda frisörerna om detta och det som hänt är att förra gången när du var hos Wanda så gav hon dig en rabatt då hon tyckte att själva föningen gick så fort och du var klar på en halvtimme. Vi tar alltid 600kr för 45 min tvätt och fön då det baseras på vårat timpris, Båda frisörerna är informerade och vi har även pratat om att vi ska vara tydligare i kassan när en kund får en rabatt, Välkommen åter! Mvh Hanse och Linda, Extend,

Agnetha O
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Äntligen någon som kan klippa lockigt hår. Super nöjd!

Nataly M
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Wanda var väldigt mjuk och noggrann när hon både färgade håret och fixade till min nuvarande frisyr. Är otroligt nöjd med resultatet! Frisörer brukar ha det svårt att få till det så som jag önskar mig men inte Wanda!

Mikael V
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Mycket trevlig o duktig frisör Supernöjd med nya frisyren T.om personal på ICA reagerade på att jag blivt snygg i håret, haha

Sona B
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Proffsigt och trevligt bemötande! Linda lyssnade in och förstod mina önskemål, hon kom med bra förslag på hur hon skulle göra. Jag är jättenöjd med resultatet; det kunde inte ha varit bättre!

Aksel E
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Är otroligt nöjd! Frisyren blev jättebra!

Ratnasara E
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Hjärtlig omsorgsfull både då klipper o i bemötande o samtal

Charlie B
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia är en proffsig frisör, helt klart bästa frisörerfarenheten jag haft! 10/10

Lukasz S
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Bästa frisören Stockholm ever. Får till det som 7823773 andra inte kan. Lyssnar på kunden, anpassar sig och ger massa tips. Allt 20/10

Catrin J
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Han är ödmjuk och väldigt duktig på att klippa lockigt hår

Rita W
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Jag har gått till Hanse i många år och alltid blivit lika nöjd. Han är mycket kunnig och ger mig råd om färg och klippning som gör mitt hår perfekt. Alltid nya idéer och förslag som gör besöket spännande. Väldigt fint hår och trevligt bemötande gör att jag alltid känner mig glad och minst 10 år yngre när jag går därifrån.

Kjell K
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Utmärkt bra. Gör det en frisör ska på ett bra och effektivt sätt.

Carmille G

Superbra! Nogrann och med fantastiskt resultat <3

Elin F
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Supertrevlig och hjälpsam. Jobbade effektivt. Hade en skön energi som fick en att känna sig välkommen och trygg

Isabelle W
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Kom dit utan en riktig plan och Magnus fattade precis vad jag ville ha. Väldigt nöjd!

Annelie A
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Mycket fin behandling. Bra förståelse för vad jag kunde tänka mig nu och sen ev. utmana mig själv med nästa gång. Bra resultat både i färg och klipp trots att jag har "knappa resurser" att jobba med just nu. Har grepp om vad som kan göras framledes, kommer med rimliga förslag och en plan framåt. Mycket nöjd med både färgbehandling och klippning hos Felicia M!

Christina "tina" S
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Har varit kund hos Magnus i över 15 år.....Säger nog allt:)

Margareta S
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Wanda var trevlig tillmötesgående och gjorde ett bra jobb

Elvira A
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Wow! Ett sånt trevligt frisörbesök. Rekommenderar ALLA att först och främst gå till Extend. Sedan var Felicia väldigt trevlig och förstod precis vad jag ville göra med mitt hår. Ingen frisör som tyckte en var sämre för en klipper sin egen lugg och färgar sitt egna hår. Trevlig stämning och är bara så nöjd! Tusen tack :-)

Sandra H
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Jättenöjd med min nya hårfärg och blev fint bemött 🌸

Ebba B
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Jag kom in för att färga om mitt hår. Med beskrivningen att allt går bra utom naturliga hårfärger. Jag blev trevligt bemött och fick precis det jag villa ha av upplevelsen. Jag valde att färga på extend eftersom att jag blev rekommenderad dit. Jag kommer defenitivt att komma tillbaka när jag ska färga nästa gång.

Åsa R
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Trevligt att sitta i stolen och håret hälsar att det är väldigt nöjt!

Rebekka K
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Fantastisk frisör! Så bra bemötande och jättenöjd med resultatet

Marianne S
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

En vänlig, varm och öppen atmosfär på salongen. Magnus är mycket skicklig på att känna in hur jag önskar ha min frisyr, både vad gäller klippning och färg. Han är noggran och tar den tid som behövs så det känns att varje litet hårstrå ligger där det ska, och att det blir bra. En erfaren mästare och superbra på sin konstart! Är alltid jättenöjd efter mitt besök.

Gunilla P
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Trevlig och duktig som vanligt gått där många år färgade och klippte

Filippa S
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Aldrig varit så nöjd som hos Wanda, hon övertäffade mina förvätningar! Tack för att du fixa världens finaste rosa hår!

Moa B
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Trevlig och förstod precis vad jag ville

Jazper E
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Precis som jag hört av andra så var frisörerna jätte trevliga! Jag var lite osäker att gå till frisör pga dåliga upplevelser, men Wanda var verkligen grym!🙌🏼 Jag bokade hårförlängning+färgning och det blev verkligen så bra, hade väldigt kort hår och nu har jag fått ganska så långt och det ser så naturligt ut! Rekommenderar starkt att gå hit.

Katarina H
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

En mästerfrisör helt enkelt! Och kreatör. Alltid supernöjd efter ett besök hos Linda.

Diana D
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Är supernöjd med mitt besök hos Wanda! Färgen blev otrolig och Wanda var superhärlig och trevlig under hela mitt besök.

Kjell K
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

En trevlig person. Dock tycktes hon inte ha sett vilken frisör jag hade när jag kom in på salongen så följaktligen blev det inte klippt på det vis jag önskat. Jag trodde att hon kanske skulle kunna "styla" fram frisyren, men så blev det inte. I stället ser jag när jag kommer hem att främre delen av håret är tvärt avklippt och inte ser klokt ut. Jag ville även ha uppklippt lite runt öronen... nej, så blev det inte heller. Så, tyvärr är jag inte ett dugg nöjd med klippningen. Även om Wanda som person är en trevlig dylik fixade...

Svar från Wanda S

Hej Kjell! Och tack för ditt ärliga omdöme! Det låter som det kanske blivit en miss i kommunikationen eller ett missförstånd. Självklart vill vi inte att du ska behöva chansa vid ett besök till en senior på extend så maila oss på info@extend.nu så bokar vi in en tid hos en senior så vi kostnadsfritt kan justera din klippning så du blir nöjd Mvh Hanse och Linda

Katina M
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Bästa och roligaste frisören i stan

Marie P
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är duktig, proffesionell och serviceminded - toppennöjd med min klippning!!!

Alex K
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Hon var snäll och trevlig att prata med och hon var försiktig i sitt arbete

Ronja A
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Bra bemötande. Lyhörd. Kommer med tips. Lärorik. Nöjd. Kunnig.

Madelief R
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jag hade bokat klippning, med tillvalet ”stor omställning”. Felicia var supertrevlig och duktig, och tog sig verkligen tid att hitta en bra frisyr. Kändes också väldigt tryggt att gå dit på grund av salongens uttryckliga HBTQ-vänlighet.

Gözde D
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Jätteduktig och jättetrevlig frisör. Jag är väldigt nöjd med mitt besök.

Kimoney R
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia var jättetrevlig och fin att prata med. Hon förklarade allting som hon gjorde vilket kändes väldigt tryggt och bra. Jag fick gå igenom en avfärgning, blekning och tillslut färgning av mitt hår som resulterade i en jättefin skogsgrön, som jag ville ha. Jättenöjd med resultatet. Tack så mycket till Felicia och Extend för mitt fina hår!

Jennie H
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Suverän!! Är jättenöjd med färgningen hon gjorde på mig.

Maria E
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Fint bemötande och frisyren blev kanon, Linda var lätt att bolla idéer med om min nya frisyr. Rekommenderar varmt!

Linda E
Skrev om Umbra W en del av Frisör Extend

Mitt första besök hos Umbra för dreadfix. Kommer definitivt tillbaka! Min nya dreadfrisör! Kunnig och snygg fix. Jättenöjd med besöket och trevligt bemötande. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jessica F
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jättebra på alla sätt, hon klippte min elvaåriga dotter. Frisyren blev superb och min dotter vill aldrig ha en annan frisör har hon sagt 👌🏼

Per R
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Min toppklippning blev jättebra. Felicia var mån om att inte klippa mer än nödvändigt och gav dessutom bra råd för efterskötsel och rekommenderade en bra produkt för mig.

Elin A
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Första besöket hos Linda och jag är supernöjd!

Eva Å
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Therese är skicklig, trevlig, och lyhörd. Jag är mycket nöjd!

Mariana M
Skrev om Frisör Extend

Har gått hos Extend hur länge som helst är hur nöjd som helst:) Hanse är superbra ! Tack återigen!

Frisör Extend gillar detta
Yolanda V
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

This was my first time at Extend. Wanda was exceptional, listened carefully to what I wanted done and provided excellent advice. She went above and beyond to achieve a great result. She’s an amazing stylist and I will 100% recommend her to all my friends. I will certainly be coming back :)

Milena A
Skrev om Wanda S en del av Frisör Extend

Wanda was extremely patient and made sure that I got my hair the way I wanted. I arrived with a very long natural root and half my hair with a pink/puple dye that didn't budge for 6 months. I left with a soft bright yellow hair. She made sure I got the shade I wanted and that most of the color that was before was gone. Given the opportunity, I will definitely be back!