Magnus är toppen, jag har gått till honom i över 15 år!!!!
Frisör Extend
På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger. Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande...
641 omdömen om Frisör Extend
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket professionell och kunnig. Lugn, metodisk och informativ. Stark rekommendation!
Linda lyckas alltid på ett påhittigt sett förstå vad det är man är ute efter och göra jobbet 10ggr bättre än vad man någonsin kunde förväntat sig.
My mom got the natural hair color with highlights to hide her grays. It was good as soon as the master finished, but then when my mom started to look through the hair she found sooooo many gaps of gray. Too much paid for this poor services. Later the color faded and the hair became real damaged.
It took me some time to gather myself to write this review. I honestly liked Felicia as a person, how she treated me as a customer and her energy! But regarding my hair.. i cried as soon as i left the salon.Maybe I should have said that it is wrong and I don’t like it right away but I don’t like to hurt people’s feelings. I expected to get blue color, I got dark purple. Ok, in understand i used box color before, but if you know your work then you should know what you are doing - warn your customer or don’t even start working...
Första klippning på cirkus 25 år från en frisör Vart precis så bra som det kunde bli Jätte nöjd Bokat tid för mig själv igen
Magnus G är jättebra! Han har alltid varit mycket bra. Jag är alltid lika nöjd när jag varit hos min frisör Magnus G!
Väldigt professionell, kändes väldigt tryggt.
Trevligt bemötande och proffsigt genomförande av klippning och färg. Lyhörd för mina önskemål!😀
She was really sweet and helpfull, she was also really good at cutting the hairstyle I wanted. :)
Trevlig och bra luggklippning i mysig miljö
Otroligt skicklig frisör som klippte fram lockar och spret i mitt hår bättre än någon gjort förut.
Linda var otroligt professionell och lyssnade verkligen på vad jag ville. Det är inte ofta jag går ut ur en frisörsalong och är såhär nöjd.
Det märks att Linda har lång erfarenhet av sitt yrke, hon är ett sant proffs.. Hon är också lyhörd och inkännande till sin kund. Jag går alltid från Linda med en WOW-känsla!
Magnus frisörstol är en trygg plats. Jag litar helt på hans öga och yrkesskicklighet. Jag går alltid därifrån med en klippning som håller även när håret växer.
Det kändes som att jag var i trygga händer. Vänlig, proffsig & entusiastisk
Bokade en tid åt dottern som inte visste riktigt vad hon ville göra med håret, mer än att hon ville spara ut till långt igen. Hon kom hem med en jättefin frisyr som passade henne perfekt och som hon är jättenöjd med! :)
Jättetrevligt bemötande och klippningen blev perfekt :)
Bemötande bra.Förväntningar egentligen inga då vi ville få professionellt råd och bedömning av vad som skulle kunna passa Viking! Lindas bemötande gentemot Viking var väldigt bra och hon lät honom få bestämma. Vi köpte en klippning och färgning ! Vi är båda två väldigt tacksamma och nöjda med vårt köp! Mvh Mona & Viking
Linda gjorde min 12-årings första extremhårfärgning till en fantastisk upplevelse! Håret blev lysande neonblått, exakt som hen ville, och Lindas bemötande gjorde att hen höll modet uppe under hela besöket.
så professionell, lyhörd och duktig! och så trevlig! /Filippa med rosa hår
Vi blev mycket väl bemötta och min dotter mycket nöd med klippningen, hon kommer gärna tillbaks till Extend.
Jag kom in med megablått hår och ville gå till blont. Jag fattade att det kunde bli en match men Felicia trixade och mixade och vi fick precis det resultat jag önskade. Felicia = proffs!
Therese är en stjärna! Mitt hår är knepigt att klippa, men Therese lyckades göra det snyggt över förväntan.
Proffs! Finns inget annat att säga.
Supernöjda med 12-åringens livs första slingor. Jättefint bemötande, Therese var lyhörd och klippningen blev perfekt. Extra plus för en cool salong. Rekommenderas!
Färgade håret hos Therese, väldigt trevligt bemötande, hade roligt och blev väldigt nöjd :)
Linda levde upp till alla förväntningar jag hade, både inom kunskap och service! Att hon dessutom har stor kunskap inom ekologisk hårvård som hon gärna delar med sig av är en stor bonus.
Extremt förstående och skicklig frisör. Lyssnar verkligen på frisyren du vill ha och bollar med dig för att göra den så bra som möjligt. Har aldrig känt mig så mycket som mig själv som efter jag min klippning här
Magnus var väldigt lyhörd och klippte väldigt noga och gav mig de tips och förslag som jag var ute efter. Bokar ny klippning om i veckor.
Det var supertrevligt att klippa sig hos Therese! Härlig personlighet, duktig på att klippa och ett hav av kunskap om hår med många bra tips och förslag.
Det blev precis som jag önskade och så fin färg. Therese var väldigt trevlig!
Härlig stämning ibland kunder och personal, mycket bra produkter och kompetens, bra och kommunikativt bemötande.
Jättebra fångat mina tankar om en helt ny frisyr med bra rekommendationer på hur jag själv ska styla. En superbra upplevelse
Jag går ALLTID från Extend NÖJD. Oavsett vem som tar hand om mig, de har alltid idéer och förslag när ens egen hjärna är tom dessutom.
Har klippt mig hos Magnus i många år och kan inte rekommendera honom varmt nog! Han har en förmåga att ta alla mina tankar och idéer och skapa en frisyr som ser fantastisk ut på mig - även när min vision är långt ifrån nåbart med min hårtyp. Han är bäst!
Felicia är både lyhörd och noggrann. Jag kan varmt rekommendera henne! :)
En bra och inlyssnade frisör! Felicia klippte min 13-åring som inte alls uppskattar att gå till frisören. Men det här var toppen!
Jättebra frisör som jag kommer återkomma till: lyhörd, och noggrann! Förstod precis vad jag ville.
Tog hand om mitt barn på ett fint sätt, och frisyren blev precis vad hon hade tänkt sig!
Väldigt duktig hon vet vad hon gör
Magnus gör ett fantastiskt jobb. Han är lyhörd och mycket skicklig. Lyckas skapa den naturliga look jag vill ha. Tack för det Magnus.
Toppenbra! Proffsiga extensions och trevligt bemötande! Jag kommer igen.
Hon var super trevlig och mån om att klippningen skulle bli toppen. Min son blev super glad och Felicia stressade inte utan tog tid på sig för att se till att han blev riktigt glad!
Therese N är inlyssnande och intresserad av mina resonemang, funderingar och önskemål med mitt hår. Förklarar väl vilka möjligheter som finns och har med sin expertis uppnått fantastiska resultat. Jag är mycket nöjd.
Jättetrevlig frisör könde mig välkommen och tryggt. Gjorde håret assnyggt också är så nöjd😁
Otroligt duktig och trevlig frisör, mitt hår blir perfekt varje gång!
Fantastiskt bra, inget negativt!!
Supernöjd! 10/10, rekommenderar!
Magnus lyssnade och kom med tips Så bra