Frisör Extend
På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger.
Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande och ta in våra goda råd. Tex att gå från svart färg till vitt hår är inget vi gör på en dag, men vi påbörjar gärna processen och ser till att ditt hår ser fantastiskt ut under hela resan.
Vi jobbar så mycket vi kan med veganska, ekologiska och milda produkter. Rådgör gärna med din frisör om du vill veta vad vi använder på dig.
Extend grundades 1998 mitt i SOFO och 2021 flyttade vi till större lokaler på Folkungagatan 61.
Idag drivs och ägs salongen av Linda Westin och Hanse Andersson. Vi ser till att hålla oss uppdaterade och gör någon fom av frisörrelaterad kurs eller utbildning en gång i månaden.
Vi jobbar blandannat med Kevin Murphy, Oway, Sensido, Olaplex, Manic Panic, Pravana, Pulp Riot, Raw Roots och Malibu C.
Life is to short for boring hair.
Extend Hairdressing for Punks & Queens
Life is to short for boring hair.
Extend Hairdressing for Punks & Queens
Utmärkelser
252 omdömen om Frisör Extend
Sedan starten hos Reco 2022
Therese är supergrym på allt mermaid hair, har gått till henne i flera år nu och hon har bytt frisyrer å hårfärger på mig, alltid med härligt nöjda resultat och perfekt utefter mina önskemål. Vill du ha härliga färger I håret, då ska du gå till Therese!!!
skrev om Therese N en del av Frisör Extend
Toppen tjej! Mycket duktig och trevlig
skrev om Frisör Extend
Väldigt trevligt bemötande. Men lite missförstånd tok det väldig lång tid
skrev om Frisör Extend
Mitt besökt var väldigt trevligt och fel fritt. mycket nöjd med slut resultatet och starkt rekommenderar de
skrev om Magnus G en del av Frisör Extend
Jag klippte och färgade håret och tyckte det blev väldigt snyggt! Blev även väldigt fint bemött ut av alla i salongen och kände mig väl omhändertagen. Tycker Magnus är väldigt trevlig och duktig!
skrev om Frisör Extend
Jag tyckte verkligen om upplevelsen, Wanda och alla var mycket vänliga och professionella. Tack.
skrev om Frisör Extend
bra känsla för nyanser och hårfärg
skrev om Magnus G en del av Frisör Extend
Alltid bra! Jag är mångårig kund.
skrev om Frisör Extend
Jag blev väldigt väl bemött. Jag är väldigt nöjd med med mitt besök. Min frisör Wanda är väldigt noggrann, har ett trevligt sätt, lyhörd för mina önskemål och hela hårbehandlingen utfördes på ett proffsigt sätt och hon visade stor kunskap inom sitt yrke. Slutresultatet av min hårbehandling blev precis som jag önskade.
skrev om Felicia M en del av Frisör Extend
One of the best haidresser appointments I ever had - came in for a total color change, so it was quite the process over a couple hours. Besides the unquestionable expertise in that kind of more extreme bleaching and coloring that I came for, I was especially happy about the way Felicia made sure that, despite a certain language barrier, we always were in agreement about the next steps, and what the desired/achievable end result would look like. I am very happy with my "new hair," and can definitely recommend.
skrev om Linda W en del av Frisör Extend
Mycket nöjd med. Bemötandet. Och klippningen. Tyvärr tycker jag att håret blev lite gråare av Bodifying Hair renewer. Har nu tvättat håret utan detta spray och nu är håret som tidigare.
Inte så bra!!
MarianneHej! Fint att du blev nöjd med klippningen. Det var ju huvudsaken. :)
Linda W
Jag använde silvershampo när vi tvättade ditt hår för att neutralisera de gulaktiga längderna på håret, det är nog det som du upplevde som grått eftersom gulheten försvann. Stylingprodukterna ger ingen färgförändring, men kanske blev det lite för mycket produktkänsla än vad du är van vid, av de förtjockande produkter jag använde för att få fram extra volym och stadga i föningen. :) -
skrev om Linda W en del av Frisör Extend
Supernöjd med frisyren och rådgivning kring produkter.
Jag är återkommande kund och har alltid varit nöjd med bemötande och resultat på nya frisyren, vare sig jag bara klippt eller också färgat.
Magnus kan hår, innifrån och ut. Jag känner mig trygg i hans händer.
Salongen är utöver det vanliga- for punks and queens. -
skrev om Magnus G en del av Frisör Extend
Supertrevlig personal, mysig stämning och extremt nöjd med klippningen!!
Har gått till Therese i över tio år, hon är inte bara jätteduktig utan är dessutom supertrevlig. En sån frisör som aldrig skulle få dig att må mer dåligt om du totalt sabbat ditt hår i någon hemmafärgning, utan bara snällt fixa det och prata om något annat. Rekommenderar så så varmt!
Jag har haft Felicia som frisör förut och första gången jag gick till henne så missförstod vi varandra och det blev lite fel. Fick genast boka en ny tid då hon fixade till problemet helt och hållet och det blev superbra!
Nu ett år senare bestämde jag mig flr att gå tillbaka till henne för min touchup och det var verkligen rätt beslut då hon nu känner mitt hår och vet hur man handskas med det. Resultatet blev helt perfekt. Kommer att gå tillbaka till Felicia framöver också :) -
Overall, the experience was great. I asked for root bleaching and extreme hair dye. Felicia did everything perfectly and explained every step of process. Love the result! Also thanks for explaining everything in English since I just started learning Swedish and it's still hard for me to understand it.