Felicia är grym. Enkel att ha att göra med och väldigt förtroendeingivande. Stark kommunikativ och som kund kände jag mig väldigt trygg. Kom in med en vision och lämnade helnöjd.
142 omdömen om Felicia M
Mycket proffsig och trevlig och gav bra råd om hur jag kan stajla mitt hår.
Felicia har ett behagligt sätt och ett fint bemötande. Hade inga förväntningar då det var första gången jag var på extend. Men med hennes yrkesskicklighet och engagemang så blev det mycket bättre än jag förväntat mig. Mycket lyhörd.
Klippningen blev jättebra. Tack!
Go och Glad! Grymt nöjd med min nya frisyr❣️
Bra bemötande, trevligt men tog inte riktigt in vad jag sa och jag är väldigt missnöjd med slutresultatet.
Hej Tove, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att du kände att bemötandet var trevligt, men det är naturligtvis tråkigt att höra att slutresultatet inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda och vi rättar gärna till om något inte känns helt rätt – men för att vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt behöver vi få veta det i direkt anslutning till besöket. När flera månader har gått är det tyvärr väldigt svårt för oss att bedöma eller åtgärda...
Jag är nöjd, fick den längd jag ville ha och inspiration för ny frisyr.
Felicia är både trevlig och väldigt noggrann i sitt arbete. Hon tog sig tid att gå igenom håret innan blekning för att på rätt sätt kunna hantera de olika färgnyanserna jag hade när jag kom. Hennes personlighet gör det lätt att känna sig bekväm och i trygga händer. Extra plus för Extend är att alla frisörerna alltid är måna om att lära sina kunder något nytt, oavsett om det gäller färg, produkter eller styling.
Jättetrevligt bemötande. Hjälpte mig att hitta en bra kort frisyr som passade mig. Rekommenderar varmt!
Felicia var väldigt duktig och gjorde verkligen slingorna noggrant. Jag kom in med egenblonderat hår, inte snyggt och i olika färger...men gick där ifrån med mycket vackert blont hår!