Superfint klippt, precis som jag ville! Tack ❤️
180 omdömen om Felicia M
Fantastiskt bemötande och lugnande närvaro. Jag klippte mig hos frisör senast för 17-18 År sedan, och efter en traumatisk klipp-upplevelse så är det typ så länge det gått sen jag klippte håret överhuvudtaget! Men när jag kom in till er och bemöttes av Felicia så var allt lugnt! Oerhört proffesionell och trevlig, duktig på det hon gör och det märks att hon tycker att det är kul! När jag i framtiden kommer tillbaka så får hon mer än gärna klippa mig igen! 10/10 +++
Hon var jätte snäll och tog hand om min dotter och hennes hår riktigt bra.
Superbra, noggrann. Rekommenderas verkligen!
Superbra bemötande och riktigt snyggt och proffesionell styling. Min son kom ut med ett stort leende på läpparna. Vi som har bott i Barcelona i många år, kan nämna att vår frisör där var en stylist på internationell nivå, han hade tex gjort Angelina Jolies hårstil i Disneyfilmen Maleficent. Vi har tyckt att det har varit svårt att hitta bra frisörer i STHLM med omnejd. Det verkar som att vårt letande är över.
Felicia har förmågan att få ordning på mina hårvirvlar och skapar en modern och lättskött frisyr.
Väldigt duktig, härlig att prata med och väldigt tydlig med processen!
Jättefina färgglada extensions av en supertrevlig tjej.
She is amazing! She really understands what you want and delivers. And as a bonus my hair has never been healthier! <3
Hon är bäst, finns inget annat att säga :) hon är snäll och duktig, och klipper fint